פרוייקט בינוי פינוי בכפר גבירול לקבלת דירת 3 חדרים גדולה יותר וחדשה לחלוטין+חניה+מחסן+ממ"ד+מרפסת שמש , בתמורה לדירת 3 חדרים כיום, הפרוייקט בשלבים מתקדמים מאד, כיום הבנין הישן יושב על מגרש ענק ובניין בודד ולא בניין רכבת. עד שיבנה הבית החדש הקבלן/יזם יעביר על חשבונו את הקונה לדירה חלופית בשכירות.
קיימת אפשרות הרחבת הדירה הקיימת ל5 חדרים לקבלת 5 חדרים חדשה וגדולה, יש תוכניות. כל המבין קודם וזוכה!
פירוט ריהוט:
המחיר זול משמעותית כחצי מליון ש"ח פחות ממחיר השוק כיוון שמדובר בתהליך שמצריך המון סבלנות, עים זאת לכל אורך הדרך עד שתוקם הדירה החדשה תקבל דמי שכירות מובטחים מהקבלן בבנין חלופי. לרציניים ולמבינים בלבד!
שם המלווה: בנק מזרחי טפחות בע"מ, מ.ר. 520000522. אי-עמידה בפירעון ההלוואה או בהחזר האשראי עלול לגרור חיוב בריבית פיגורים והליכי הוצאה לפועל.
מתן כל הלוואה ותנאיה כפופים לשיקול דעתו הבלעדי והסופי של המלווה, לנהליו, לתנאי החיתום שלו ולתנאי הסף שיקבעו בהם, כפי שיהיו מעת לעת. החישובים והנתונים המוצגים במחשבון הם לפי הריבית הכוללת החזויה (IRR) של בנק מזרחי המפורסמת באתרבנק ישראל. הנתונים המוצגים במחשבון מבוססים על תחזיות שאין כל ודאות כי יתממשו בפועל, ומהווים הערכה בלבד לשם ביצוע סימולציה, ואין בהם משום התחייבות מצד קבוצת יד2 או כל גוף אחר.