מקצועיות. אמינות.איכותפורווד תנופה הינה חברה המתמחה ביזמות נדל״ן וביצוע פרויקטים של בנייה והתחדשות עירונית. החברה הוקמה מתוך רצון לנצל את הידע והניסיון הרב שצברו בתחום היזמות, הבנייה וניהול הפרויקטים, ולהעמיד לרשות הלקוחות את האפשרויות לשפר את סביבת מגוריהם באופן מקיף, מקצועי, אמין ואיכותי.פורוורד תנופה הינה חברה המתמחה ביזמות נדל"ן וביצוע פרויקטים של בנייה והתחדשות עירונית במסגרת תמ"א 38. לחברה ניסיון רב בתחום וצברה מוניטין כחברה אמינה ומקצועית. בין הפרויקטים הנמנים של החברה: פרופ' שור 4בתל אביב, ויצמן 43 בהרצליה, רמב"ם 4 רמת השרון, סוקולוב 4-6 בבת ים ועוד.
קבוצת שבירו היא אחת החברות הגדולות והמובילות בישראל, אשר יסודותיה שזורות בתולדות המדינה מתחילת שנות ה-40. החברה יוזמת, בונה ומשווקת פרויקטים למגורים, מרכזים מסחריים, מגדלי משרדים ומלונאות. החברה, בבעלותם של עו"ד רונית שבירו ורמי שבירו, השלימה מאז הקמתה ב-1995 את בנייתן של כ- 15 אלפי יחידות דיור במרכז ישראל ובימים אלה היא מתכננת ומבצעת כ- 6,500 יחידות דיור נוספות. האני מאמין שלה - שליטה עצמאית בכל תחומי פעילותה. יושרה, נחישות והצלחה הן אבני הדרך שעליהן צועדת החברה. החברה חרטה על דגלה את המונח ״דרך ארץ קדמה לתורה״ ופועלת מתוך אמונה פנימית חזקה כי עשייתה תורמת לצמיחתה ולשגשוגה של מדינת ישראל.
מחברות הבנייה המובילות בישראל הבונה את הארץ כבר למעלה מ- 50 שנה. פרץ בוני הנגב מהווה בית אחד ליזום ובנייה כך שלקוחותינו נהנים מליווי ושירות לאורך כל שלבי הפרויקט. עשרות פרויקטים, אלפי יחידות דיור ומבני ציבור, הולידו ניסיון מצטבר, עמידה בסטנדרטים גבוהים, הקפדה ביזום, בתכנון, בבניה ובשירות ללקוחות, שזיכו אותנו בשם אמין של מקצועיות ואיכות ללא פשרות. אנחנו מזמינים אתכם לבוא ולהצטרף אלינו למשפחה אחת גדולה, משפחת פרץ בוני הנגב
קבוצת אלמוג נדל”ן היא בית השקעות נדל"ן הראשון מסוגו המתמחה באיתור השקעות בארץ ובעולם. קבוצת אלמוג נדל”ן מנוהלת באופן מקצועי אמין ושקוף והכל בכדי למצוא את ההשקעות הטובות ביותר. התמקדות החברה הינה בהשקעות בטוחות ובעלות פוטנציאל רווח גבוה וכל עסקה נבחנת בקפידה בהיבטים התכנוניים, המשפטיים, מיקומה הפיזי והפוטנציאל הגלום בה. הרקע המקצועי שלנו מהווה יתרון עצום ביכולת לנתח עסקאות, להבין את המצב התכנוני, הרישוי והמשפטי של כל נכס ולהימנע ממלכודות הנסתרות בעסקאות שעל פני השטח נראות כהשקעות טובות, אך לאחר בדיקות מקיפות ויסודיות יתכן ימצאו בהן מגבלות או פגמים בלתי הפיכים. ככלל תפיסתנו היא שכל נכס ראוי לרכישה במחיר הנכון. מטרתנו היא למצוא לכם המשקיעים את ההשקעות המתאימות לכם ביותר בעסקה הטובה ביותר ולצורך כך אנחנו משקיעים מזמננו בכדי להיפגש עם כל משקיע באופן אישי, ללמוד מה הציפיות, איזה סוג השקעה יתאים לכם ביותר ומה סכום ההשקעה הנכון מבחינתכם. שילוב של הידע, הניסיון והמומחיות בתחום השקעות הנדל"ן יחד עם היכרות המשקיע, הבנת הציפיות והיכולות שלו מוביל לביצוע עסקה מצוינת המקנה לכם המשקיעים אושר ועושר וסיפוק אדיר.
אקו סיטי היא חברה יזמית-קבלנית מובילה, המציבה סטנדרט חדש של בנייה עילית ותכנון מוקפד כבר למעלה מ-15 שנה. עם עשרות פרויקטים מאוכלסים ובביצוע בלב תל אביב ובאזורי הביקוש בגוש דן, החברה ביססה את מעמדה בחזית התחום. איכות המוצר והשירות המצוין של החברה זיכו אותה במקום הראשון בתל אביב במדדים האובייקטיביים היוקרתיים ביותר: מדד דן אנד ברדסטרייט ומדד ההתחדשות העירונית. דירוגים אלו מעידים על ניסיון עשיר, חוסן מקצועי ומחויבות בלתי מתפשרת לאיכות. החברה נהנית מאיתנות פיננסית יוצאת דופן בזכות שותפיה האסטרטגיים: פועלים אקוויטי וקבוצת ריאליטי (קבוצת קרנות הנדל"ן הגדולה בישראל), שהצטרפה בשנת 2025 כבעלת שליטה. שיתוף פעולה זה מעניק לאקו סיטי עוצמה פיננסית אדירה, יציבות ואמון מלא ביכולת הביצוע של כל פרויקט, מהתכנון ועד למסירת המפתח.
קבוצת גבאי הנה מחברות הבניה הוותיקות והמובילות בענף הנדל”ן בישראל. לקבוצה ניסיון עשיר ביזמות, בניה ושיווק פרויקטים בתחום הנדל”ן, כבר למעלה מ-30 שנה. חזון הקבוצה הוא להמשיך לגדול ולהתעצם לצד ביסוס יזמות עסקית מצליחה. קבוצת גבאי מובילה את הפרויקטים במקצועיות ובמצוינות לכל אורך הדרך – משלב התכנון ועד למסירה. במשפחה שלנו – מצוינות היא חלק מהמסורתקבוצת גבאי דוגלת בערכי המצוינות והמקצועיות עוד מתחילת דרכה, כשנוסדה על ידי מר שמשון גבאי בסוף שנות השמונים. ערכים אלו משמשים עד היום כעמודי התווך של מפעל הבנייה המשפחתי, אליו התווסף הדור הצעיר, שהביא עמו משב רוח רענן של יזמות עסקית, נועזות, דינמיות, צמיחה ופיתוח עסקי. בני המשפחה, המנהלים כיום את הקבוצה, ממשיכים להובילה תוך עמידה ביעדים המאתגרים וקביעת סטנדרטים חדשים בעולם הבנייה, המוכיחים את עצמם בכל פרויקט מחדש. בקבוצת גבאי, הכל נשאר במשפחה – דור ההמשך מוביל כיום את הקבוצה למצוינות ביזמות, בבנייה ובשירות. כל זאת מתוך מחויבות כלפי לקוחות הקבוצה ושמירה על המוניטין המצוין של מפעל החיים המשפחתי.
אשד התחדשות עירונית הינה חברה יזמית המתמחה בייזום, בקידום ובניהול פרויקטים מורכבים בתחום ההתחדשות העירונית, הן בפרויקטים של פינוי-בינוי והן בפרויקטים תמ"א 38. החברה הינה בעלת איתנות כלכלית, ניסיון בהובלת פרויקטי התחדשות עירונית ובעלת יכולת מוכחת בקידום מגוון רחב של פרויקטים בו זמנית. החברה פועלת כעשור בייזום של לפרויקטים של התחדשות עירונית והובלתם תוך מיצוי מיטבי של זכויות בעלי הדירות, יעילות, מקצועיות ואמינות. החברה היא חלק מקבוצת אשד ניהול והנדסה הקיימת משנת 1997. הקבוצה היא אחת מהחברות המובילות בישראל בכל הקשור לניהול פרויקטים מתקדמים ומורכבים בתחום הנדל"ן , לייעוץ הנדסי וארגוני, לתכנון, להקמה ולניהול של מערכות Out-sourcing (מיקור חוץ) בהיקפים גדולים ובפריסה ארצית.
משכנות בראל הינה הזרוע היזמית של קבוצת בראל א.ב. הנדסה ובנייה, חברת בנייה וייזום ותיקה ויציבה המתמחה בניהול ביצוע וייזום מגוון פרויקטי בנייה ונדל"ן למגורים לרבות בנייה רוויה, מגדלי מגורים, מבנים צמודי קרקע ועוד. החברה מנהלת ומבצעת את הפרויקטים שלה באופן מקצועי ואמין, תוך הקפדה על איכות הבנייה, שמירה על בטיחות בעבודה ועמידה בלוחות זמנים ובתקציב. הביצוע המוקפד והאיכותי פרויקט אחר פרויקט בנה לחברה מוניטין חזק ובסיס לקוחות נאמנים.
קבוצת ישראל קנדה, בית להשקעות נדל״ן, עוסקת באיתור, ייזום והשבחת נכסים. כבר למעלה משני עשורים, מעצבת הקבוצה את המרקם העירוני במרכזי ביקושים בולטים בארץ ובעולם, תוך בחירה בקרקעות ונכסים בעלי מיקומים אסטרטגיים. ישראל קנדה, בבעלותם של ברק רוזן ואסף טוכמאייר, מונעת לפי אסטרטגיה ברורה המכונה Better & Different - בכל פרויקט, תכנון והיבט של מערך שירות הלקוחות, שואפת הקבוצה להביט מעבר לפיסת הקרקע ולתוכניות, ולראות בחזונה תמונה שלמה הכוללת את איכות החיים שיעניק כל פרויקט עם השלמתו. במשך שני עשורים הקבוצה משקיעה במתחמי מגורים, מלונאות, מסחר מניב בישראל ובעולם, מעניקה למשקיעיה הנאמנים מבחר רחב של אלטרנטיבות ייחודיות להשקעות מניבות, במיקומים אסטרטגיים בישראל ובעולם וכן גאה בשורה ארוכה של הישגים ארכיטקטוניים, שהטביעו חותם משמעותי ומיצבו את הקבוצה בחוד החנית של תחום השקעות הנדל"ן המניבות בארץ.
מזה כשלושה עשורים, הקבוצה פועלת בתחום הנדל”ן והבנייה, כוללת חטיבות ביצוע, יזמות, התחדשות עירונית ועגורנים, ומעניקה ללקוחותיה מוצרים ברמת גימור מושלמת ובסטנדרט בנייה בלתי מתפשר. מקצועיותה של החברה באה לידי ביטוי בכל שלבי התכנון והביצוע – החל מהעסקת אנשי המקצוע הטובים בתחומם, דרך שימוש במערכות הבנייה המובילות והמתקדמות בעולם, הקפדה על עמידה במסגרות התקציב ולוחות הזמנים ועד להיצמדות מוחלטת לתוכניות ולשלבי הביצוע המתוכננים. בכל אחד מהשלבים ובכל החלטה, אנו שמים עצמנו בנעלי הדיירים שיחיו בפרויקט ופועלים באופן המיטבי שישרת את חוויית המגורים שלהם לאורך שנים. כמו כן, אנו מקפידים על מתן שירות ברמה הגבוהה ביותר ללקוחותינו, בעזרת מערך שירות המעניק אחריות מלאה על המוצר למשך שנים רבות. כשבאמתחתה אלפי יחידות דיור בישראל, לצד פעילות ענפה באירופה, הכוללת יזמות נדל”ן וביצוע לצד שיווק, ייבוא והשכרת ציוד בניין, ממשיכה חברת י.ב. ניר להתפתח ולצמוח, ומזמינה אתכם להצטרף לאלפי הלקוחות המרוצים של החברה.
חברת מגידו היא חלק מקבוצת אאורה, מהחברות הגדולות והמובילות בענף הנדל"ן בישראל. אאורה היא חברה ציבורית המתכננת ומבצעת כ 164- פרויקטים של התחדשות עירונית ברחבי הארץ, הכוללים כ 72,000- יחידות דיור. החברה רואה בהתחדשות העירונית דרך מרכזית לבנייה וחידוש פני ישראל, מתוך תפיסה חברתית וציונית השואפת ליצירת סביבת מגורים מודרנית ואיכותית.מגידו מקבוצת אאורה, מתמחה בייזום, תכנון וביצוע של פרויקטים למגורים בכל רחבי הארץ, ובמהלך השנים בנתה ובונה אלפי יחידות דיור. לצד פעילותה בתחום המגורים, מגידו שותפה גם בפיתוח ובנייה של פרויקטים למסחר ותעסוקה בהיקפים גדולים. זרוע הביצוע של החברה מחזיקה ברישיון קבלן בסיווג הגבוה ביותר )ג' 5(, מוסמכת על פי תו התקן ISO 9001 של מכון התקנים, וכן בעלת דירוג 5 כוכבים במסגרת מפרט "כוכבי הבטיחות" של התאחדות הקבלנים בוני הארץ. למגידו ניסיון רב שנים ורקורד מרשים של איכות בנייה בלתי מתפשרת, והיא מחויבת להנגשת פתרונות דיור לכלל האוכלוסייה– מזוגות צעירים בתחילת דרכם ועד למשפרי דיור. החברה מספקת ללקוחותיה שירות אמין, אדיב ומקצועי, בליווי אישי מרכישת הדירה ועד למסירת המפתח ואף לאחר מכן. מגידו פועלת מתוך שיקול דעת כלכלי ואיתנות פיננסית, הנשענת על הון עצמי יציב ושיתופי פעולה עם הבנקים המרכזיים במשק. החברה מיישמת תהליכי ניהול, ביצוע ובקרה מוקפדים, המבטיחים יציבות וביטחון לעובדיה, לשותפיה העסקיים ולספקיה.השילוב בין חוסן פיננסי, מקצועיות חסרת פשרות והתמקדות בהתחדשות עירונית מציב את אאורה ומגידו בחזית ענף הבנייה בישראל, תוך יצירת סביבת מגורים חדשנית ואיכותית עבור תושבי המדינה.
הכירו את קבוצת יפרח מילר יזמות בע״מ חברת יפרח מילר יזמות בע"מ הינה מובילה ומתמחה בייזום וביצוע בתחום הבנייה הרוויה למגורים בפרט. החברה עוסקת בייזום, תכנון, ליווי & ביצוע פרויקטים שונים למסחר ומגורים בפרט. יפרח מילר יזמות בע"מ מציבים רף מגורים חדש של איכות חיים שונה בארץ. חברת יפרח מילר יזמות מצויה בתכנון של מאות דירות חדשות בפרויקטים ברחבי הארץ בסטנדרט בנייה חדשני וגבוה במיוחד יחד עם מפרט טכני עשיר ואיכותי בלוקיישנים המבוקשים ביותר בארץ למגורים והשקעות כאחד.
טאג ישראל (TEG ISRAEL GROUP) היא קבוצת נדל"ן מובילה הפועלת במגוון תחומים ומספקת פתרונות מלאים ב-360 מעלות. הקבוצה עוסקת בייזום והשבחת קרקעות ונכסים באזורי ביקוש, ביצוע פרויקטים למגורים ולוגיסטיקה, פיתוח מתחמי שכירות ארוכת טווח, התחדשות עירונית ומתחמי תעסוקה במרכז הארץ. בנוסף, הקבוצה מחזיקה פורטפוליו רחב של נכסים מניבים. לאורך השנים פיתחה טאג ישראל מתודולוגיה ייחודית, המשלבת ניסיון מקצועי ופתרונות יצירתיים בכל שלבי הייזום, המימון, התכנון והבנייה. הניסיון הרב של מנהלי הקבוצה, לצד גב כלכלי יציב והיכרות עמוקה עם השוק המקומי, מאפשרים לטאג ישראל לזהות הזדמנויות, לקדם פרויקטים מורכבים וליצור ערך משמעותי לאורך זמן. כקבוצה המחויבת למצוינות ולצמיחה מתמדת, היא מובילה עסקאות נדל"ן איכותיות, עם דגש על מימוש פוטנציאל ההשבחה של כל נכס. בזכות כל אלה, טאג ישראל נחשבת לאחת הקבוצות החדשניות, המקצועיות והמשפיעות בענף הנדל"ן הישראלי.
חברת יחד שסטר בע"מ היא סינרגיה של עשייה איכותית ומעורבות בכל שלב ושלב בתהליך הבניה, החל מהייזום הראשוני, דרך כל שלבי התכנון והביצוע לפרטי פרטים, ועד למתן שירות גם לאחר קבלת המפתח. יחד שסטר מתמחה בבניית שותפויות אסטרטגיות עם חברות הבניה הגדולות בארץ, בייזום והשקעה בפרויקטי מגורים, מסחר ומלונאות, ומביאה איתה ותק עשיר והתמחות ייחודית בעולמה, היוצרים יחד חווית שירות שאין שניה לה, וזאת כדי להבטיח שכל לקוח יקבל בדיוק את מה שחלם עליו, והרבה מעבר לכך, גם בשנים שלאחר סיום הפרויקט.
דונה היא חברה יזמית וקבלנית בתחום הנדל"ן, בעלת הסיווג הגבוה ביותר הניתן לחברות קבלניות על ידי משרד הבינוי והשיכון. החברה נוסדה בשנת 1991 על ידי המהנדס שלום שי, קבלן ויזם בעל ידע מקצועי וניסיון רב בענף הבניה מזה כ- 30 שנה. דונה בנתה ובונה מגוון של פרויקטים, הכוללים אלפי יחידות דיור למגורים, מרכזים מסחריים, בנייני משרדים ומבני ציבור. שכונות דונה הינה חברה משכנת בעלת גב כלכלי איתן הנהנית מצמיחה כלכלית מתמדת. החברה מעסיקה את מיטב המתכננים, המהנדסים ובעלי המקצוע לבניית דירות בתכנון איכותי ופרקטי הנותן מענה לצרכי הלקוח ולהנאתו המרבית. עובדי החברה גאים ביכולתם לתת יחס אישי וחם לכל אחד מרוכשי הדירות, תוך מתן תשומת לב מרבית לטובתו של הלקוח, ליווי הדייר במשך שנים והקפדה על שירות מעולה גם לאחר מסירת הדירה. דונה מוכרת בזכות אמינותה, מקצועיותה ואיכות הבניה ללא פשרות, עמידתה בלוחות זמנים ואלפי לקוחותיה המרוצים.
בונים את חוויית המגורים האיכותית ביותר מאז 1955קבוצת יצחק עופר נדל”ן היא חברה פרטית שנוסדה בשנותיה הראשונות של המדינה ומנוהלת כיום על ידי הדור השלישי למשפחת עופר. לאורך 70 שנות פעילותה בנתה אלפי יחידות דיור בפרויקטים איכותיים בכל רחבי הארץ, תוך שמירה על ערכים של מקצוענות, אמינות וחדשנות.
חברת א. חבר בע"מ הינה חברת יזמות נדל"ן ירושלמית ותיקה. לחברה ניסיון של 19 שנות פעילות, עשייה ויזמות והינה בבעלות מר אברהם חבר, מראשית ימיה בשנת 2003 . פעילותה כוללת פרויקטים של מגורים, מסחר, משרדים, מרכזים לוגיסטיים ומלונאות בכל רחבי הארץ, מאילת ועד עכו. בפרויקטים השונים החברה משתפת פעולה עם יזמים נוספים מתוך אמונה ותפיסת עולם שלשותפויות ערך מוסף עבור הפרויקטים והלקוחות.
זרוע הנדל"ן של קבוצת דן, מהחברות המובילות בישראל בתחום המגורים, המסחר והנדל"ן המניב. נהנית מחוסן פיננסי וניסיון של כ-80 שנה ופועלת בעיקר באזורי ביקוש במרכז הארץ. דן נדל"ן מתמקדת באיכות, מקצוענות ושירות אישי, וממשיכה לקדם פרויקטים חדשניים בהתחדשות עירונית ובנייה על קרקעות בבעלותה
"אמפא ישראל" מקבוצת "אמפא" מקימה מזה 20 שנה מגוון גדול של פרויקטים איכותיים למגורים במעל ל-30 יישובים ברחבי ישראל – בעיר, בכפר, במרכז ופריפריה. לאורך שנים רבות של עשייה והצלחה, חברת "אמפא ישראל" יזמה ובנתה אלפי יחידות דיור עבור אינספור משפחות ישראליות, בעשרות פרויקטים מובילים ובסטנדרט חסר פשרות. קבוצת "אמפא" בשליטת האחים נקש וקבוצת פוגל, אחת מקבוצות העסקים הבכירות במשק הישראלי, מחזיקה בחברת "אמפא ישראל" ומהווה גב פיננסי משמעותי ויציב המאפשר ללקוחותיה ליהנות מביטחון ושקט נפשי. הקבוצה הוקמה ב-1933, ומלבד זרוע המגורים עוסקת בענפים רבים, ביניהם: נדל"ן מניב, מלונאות, פיננסים, תעשייה, אנרגיה, לוגיסטיקה, חקלאות ועוד. כל פרויקט של חברת "אמפא ישראל" מתאפיין בתכנון קפדני ובביצוע מדוקדק , המתעלים כל פעם לשלב חדש של איכות. כל זאת תוך שימת הלקוח וצרכיו במרכז, והקפדה על שירות אישי ומקצועי . "אמפא ישראל" פעולת במקצועיות ובהגינות מתוך תחושת שליחות , במטרה לבנות משהו שהוא גדול יותר מכל מבנה – במטרה לבנות יחד קהילה.
אלביט מגורים, מקבוצת אלביט הדמיה, היא חברת נדל״ן מובילה המתמחה בייזום, תכנון וביצוע פרויקטים למגורים, מסחר ותעסוקה בכל רחבי הארץ. החברה מתכננת ובונה אלפי יחידות דיור – מעל 4,000 דירות – במוקדי ביקוש מרכזיים כמו ירושלים, לוד, חיפה, בית שמש, אשקלון, בת ים, קריית ביאליק ואילת. אלביט מגורים פועלת בדגש על התחדשות עירונית ושכונות חדשות, ומשלבת תכנון אדריכלי מוקפד, חומרים איכותיים ופיקוח צמוד בכל שלבי הביצוע, מתוך מחויבות לנוחות, לבטיחות ולאיכות החיים של הדיירים. הפרויקטים של החברה מאופיינים בתמהיל דירות מגוון למשפחות, זוגות צעירים ומשפרי דיור, לצד שטחי מסחר ותעסוקה המייצרים קהילה תוססת ומרקם עירוני חי. כחלק מקבוצת אלביט הדמיה, חברה ציבורית יציבה ובעלת איתנות פיננסית, נהנים הרוכשים משקט נפשי, שקיפות מלאה וליווי מקצועי מהחתימה ועד קבלת המפתח ולאורך שנות המגורים.