קבוצת GF נדל"ן בראשותו של אייל פרידמן, יזם ותיק עם 18 שנות ניסיון, מתמחה ביזום ושיווק פרויקטי נדל"ן מגוונים בארץ ובעולם - מגורים, לוגיסטיקה ומסחר. צוות החברה המיומן בעל ניסיון עשיר בהקמת פרויקטים בהיקפים של אלפי יחידות דיור ומאות אלפי מ"ר.
קבוצת שי חי יזמות והשקעות בע”מ נוסדה בשנת 2004 על ידי עופר ביטון ומאז הקבוצה מובילה חדשנות ויזמות בתחום הנדל”ן. הקבוצה מתמחה בייזום תכנון ובנייה והיא בעלת ניסיון עשיר בהקמת פרויקטים בתחומים שונים. הקבוצה פועלת בשלוש זרועות מרכזיות: - מגורים והתחדשות עירונית - מלונאות ובתי אבות - מסחר משרדים ותעשייה הקבוצה פעילה בפריסה ארצית והיא מתכננת ובונה אלפי יחידות דיור. מוניטין הקבוצה נבנה לאורך שנים על ערכי היושרה והמצוינות והניסיון המקצועי העשיר מאפשר לספק ללקוחותינו סטנדרט בנייה מתקדם ובלתי מתפשר תוך שימת דגש על שירות ואיכות עמידה בזמנים והצבת הלקוח בראש סדר העדיפויות. שילוב של חזון, ערכים, ניהול מקצועי ואיתנות פיננסית הפכו את הקבוצה למובילה בתחומה.
קבוצת מזרחי ובניו, מציינת 67 שנות עשיה,החל משנת 1958 הקבוצה בנתה לאורך השנים עשרות אלפי יחידות דיור ומבנים למגורים, מסחר, משרדים, מלונאות, מלאכה ותעשיה בכל רחבי הארץ. קבוצת מזרחי ובניו כוללת מספר חברות בת: חברות יזמיות, חברות בניה, ביצוע ואחזקות של פרויקטים בתחום הנדל"ן. החברה הינה חברה פרטית, בעלת הון עצמי רב וגב פיננסי איתן ומנוהלת בידי מר רוני מזרחי ובני משפחתו. קבוצת מזרחי שמה דגש נרחב על איכות, מקצועיות ושירות יוצא דופן. הצטרפו גם אתם לעשרות אלפי הלקוחות שבחרו להקים את ביתם איתנו.
חברת בוטיק ירושלמית מובילה, המשלבת מקצוענות בלתי מתפשרת עם שירות אישי, ומתמחה בתחום ההתחדשות העירונית.החברה מקדמת כיום כ־5,000 יחידות דיור בפרויקטים של התחדשות עירונית בירושלים, חלקם בשלבי ביצוע מתקדמים. קשת נדל״ן הוקמה בשנת 2010 על ידי תומר קדם ומוטי אנקרי, ונחשבת לחלוצה בתחום בעיר, עם הובלת פרויקטים מורכבים ובהיקפים משמעותיים.לצד פעילות רחבת היקף, שומרת החברה על אופי בוטיקי מובהק, הכולל ליווי אישי, זמינות גבוהה ושירות אנושי ונגיש, ברמת מקצועיות מהגבוהות בענף.
"אמפא ישראל" מקבוצת "אמפא" מקימה מזה 20 שנה מגוון גדול של פרויקטים איכותיים למגורים במעל ל-30 יישובים ברחבי ישראל – בעיר, בכפר, במרכז ופריפריה. לאורך שנים רבות של עשייה והצלחה, חברת "אמפא ישראל" יזמה ובנתה אלפי יחידות דיור עבור אינספור משפחות ישראליות, בעשרות פרויקטים מובילים ובסטנדרט חסר פשרות. קבוצת "אמפא" בשליטת האחים נקש וקבוצת פוגל, אחת מקבוצות העסקים הבכירות במשק הישראלי, מחזיקה בחברת "אמפא ישראל" ומהווה גב פיננסי משמעותי ויציב המאפשר ללקוחותיה ליהנות מביטחון ושקט נפשי. הקבוצה הוקמה ב-1933, ומלבד זרוע המגורים עוסקת בענפים רבים, ביניהם: נדל"ן מניב, מלונאות, פיננסים, תעשייה, אנרגיה, לוגיסטיקה, חקלאות ועוד. כל פרויקט של חברת "אמפא ישראל" מתאפיין בתכנון קפדני ובביצוע מדוקדק , המתעלים כל פעם לשלב חדש של איכות. כל זאת תוך שימת הלקוח וצרכיו במרכז, והקפדה על שירות אישי ומקצועי . "אמפא ישראל" פעולת במקצועיות ובהגינות מתוך תחושת שליחות , במטרה לבנות משהו שהוא גדול יותר מכל מבנה – במטרה לבנות יחד קהילה.
קבוצת גבאי הנה מחברות הבניה הוותיקות והמובילות בענף הנדל”ן בישראל. לקבוצה ניסיון עשיר ביזמות, בניה ושיווק פרויקטים בתחום הנדל”ן, כבר למעלה מ-30 שנה. חזון הקבוצה הוא להמשיך לגדול ולהתעצם לצד ביסוס יזמות עסקית מצליחה. קבוצת גבאי מובילה את הפרויקטים במקצועיות ובמצוינות לכל אורך הדרך – משלב התכנון ועד למסירה. במשפחה שלנו – מצוינות היא חלק מהמסורתקבוצת גבאי דוגלת בערכי המצוינות והמקצועיות עוד מתחילת דרכה, כשנוסדה על ידי מר שמשון גבאי בסוף שנות השמונים. ערכים אלו משמשים עד היום כעמודי התווך של מפעל הבנייה המשפחתי, אליו התווסף הדור הצעיר, שהביא עמו משב רוח רענן של יזמות עסקית, נועזות, דינמיות, צמיחה ופיתוח עסקי. בני המשפחה, המנהלים כיום את הקבוצה, ממשיכים להובילה תוך עמידה ביעדים המאתגרים וקביעת סטנדרטים חדשים בעולם הבנייה, המוכיחים את עצמם בכל פרויקט מחדש. בקבוצת גבאי, הכל נשאר במשפחה – דור ההמשך מוביל כיום את הקבוצה למצוינות ביזמות, בבנייה ובשירות. כל זאת מתוך מחויבות כלפי לקוחות הקבוצה ושמירה על המוניטין המצוין של מפעל החיים המשפחתי.
תת אלוף במילואים, מתכנן כוח אדם וסד"כ בצה"ל, פועל כבר למעלה משני עשורים לשינוי המציאות בערים ובאזורים שלמים. דוידי מתמחה ביזמות נדל"ן אסטרטגית ובפרויקטים מורכבים שנראים בלתי אפשריים - ובכל פרויקט, הוא מציב את האדם במרכז. דוידי ידוע בגישתו האישית והערכית המשלבת דאגה לפרטים הקטנים ושאיפה למצוינות, מה שהופך כל יוזמה לסיפור הצלחה יוצא דופן. בעזרת חזון ברור וממוקד, דוידי מביא לתל אביב רוח חדשה של חיים עירוניים איכותיים – שילוב של חדשנות, טבע עירוני, וקהילה חמה. בתל אביב, הוא מוביל חזון של הארכת שדרות העיר, פתיחת שדרות חדשות ובניית מגורים לאורך השדרות – יצירת מרחבים מחודשים שמעניקים איכות חיים יוצאת דופן לתושבים.
יעז יזמות מקבוצת יעז משלבת חדשנות ויוזמה עם ניסיון ומסורת של יותר מיובל בבנייה בתל אביב והסביבה. עם כ-100 פרויקטים מוצלחים של התחדשות עירונית בתל אביב בלבד והתרחבות לגוש דן כולו ועד אזור השרון – יעז יזמות בונה פרק משמעותי בעתיד של מדינת ישראל. יובל של ניסיון ועשור של חדשנות משלבים כוחות בשבילכם. יעז בנייה מקבוצת יעז, בעלת סיווג בלתי מוגבל (ג'5) מקימה פרויקטים בישראל כבר למעלה מיובל. לפני כעשור, זיהו אנשי הקבוצה את הפוטנציאל האדיר בפרויקטים של התחדשות עירונית, כמו גם את הצורך ביזם מנוסה ואמין שיוכל להוציא לפועל את הפרויקטים בצורה הטובה ביותר שתיטיב עם בעלי הדירות, עם המרקם העירוני ועם הסביבה – כך קמה יעז יזמות. לאורך השנים הקבוצה הוציאה לפועל ואכלסה עשרות רבות של פרויקטים בתל אביב והסביבה. כיום, החברה מטפלת בכל שלבי הפרויקט החל מליווי הדיירים, ניהול התכנון, בבנייה עצמה ועד מכירת הדירות. השילוב שלנו עם חברת יעז בנייה, הבקיאות שלנו בכל התהליכים הנלווים לפרויקטים של התחדשות עירונית, השותפים העוצמתיים שנותנים בנו אמון ומעל הכל, התשוקה שלנו להגיש לכם פרויקט ברמה הגבוהה ביותר, בקלות ובזמן הקצר ביותר – הופכים את יעז יזמות לבית שלכם. יעז יזמות. בזכות שילוב המסורת המקצועית של יותר מ-55 שנה בתחום הבנייה של קבוצת יעז, החדשנות והרוח הצעירה של יעז יזמות, החוסן הכלכלי שמעניקים השותפים שלנו והניסיון הרב שצברנו בתחום – יעז היא הבית שלך לרכישת דירה ולקידום פרויקט של התחדשות עירונית מסוג תמ”א 38 ופינוי בינוי באזור תל אביב, גוש דן והסביבה.
קבוצת 'אשל הירדן' פועלת החל משנת 1994 בתחום היזום והבניה בישראל במגוון פרויקטים למגורים, מסחר ותעסוקה. הקבוצה מספקת פתרון בניה מלא – יזמות, תכנון אדריכלי וביצוע בשטח. מה שמקנה יתרון רב ומבטיח תיאום מושלם והרמוניה בתהליך הבניה. אשל הירדן שמה את טובת הלקוחות בראש סדר העדיפויות ודוגלת בשילוב של ערכי האמונה עם ערכי מסירות, מקצועיות, יעילות, יושרה, בטיחות ויחס אישי. מעל 30 שנה של התמחות בבנייה רוויה, סמי רוויה, פרויקטים במחיר למשתכן וצמודי קרקע, שטחי מסחר ומשרדים. עשרות אלפי יחידות דיור בארץ ובחו"ל שהוקמו ואוכלסו עם דגש מיוחד על תכנון אדריכלי ייחודי ויצירתי המאפיין ומבליט את הפרויקטים. דגש מיוחד ניתן גם לפעילות ההתחדשות העירונית בהיקף של כ-13,000 יחידות דיור חדשות בפרויקטים שונים. בפברואר 2023 אשל הירדן הונפקה בבורסה כחברה פרטית מדווחת.
בונים את חוויית המגורים האיכותית ביותר מאז 1955קבוצת יצחק עופר נדל”ן היא חברה פרטית שנוסדה בשנותיה הראשונות של המדינה ומנוהלת כיום על ידי הדור השלישי למשפחת עופר. לאורך 70 שנות פעילותה בנתה אלפי יחידות דיור בפרויקטים איכותיים בכל רחבי הארץ, תוך שמירה על ערכים של מקצוענות, אמינות וחדשנות.
קבוצת ביג הינה חברה ציבורית העוסקת בפיתוח, השקעה וניהול פרויקטים בתחום המסחר, לוגיסטיקה, משרדים, דיור להשכרה ואנרגיה מתחדשת. עיקר פעילות הקבוצה הינו בתחום הנדל"ן המניב והיא מהקבוצות המובילות בישראל בפיתוח קונספט מרכזי הקניות הפתוחים ו-lifestyle. הקבוצה פועלת בתחום הנדל"ן המניב בישראל, ארה"ב, סרביה, מונטנגרו וצרפת ועוסקת בייזום ופיתוח של קרקעות בבעלותה המלאה או החלקית בישראל ובסרביה.
קבוצת משה חדיף נוסדה בשנת 1982 ועוסקת ביזמות וביצוע של פרויקטים בענף הנדל"ן. החברה נמנית על חזית ענף הבניה בישראל ושמחה לקחת חלק בלתי נפרד מבניית הארץ והקמתה. ייחודיות החברה באה לידי ביטוי בלמעלה מ-40 שנות ניסיון בבניית עשרות אלפי יחידות דיור לעשרות אלפי משפחות ברחבי הארץ. כחלק מתפיסת עולם של העצמה משפחתית וחברתית, בכל פרויקט מגורים של הקבוצה מושקעת מלוא החשיבה היצירתית ליצירת סביבת מגורים מושלמת. הדבר בא לידי ביטוי בתכנון הפנימי החכם, בפיתוח הסביבתי הירוק והמטופח, תוך ראייה עיצובית כוללת בשילוב מנצח של צוות ביצוע מנוסה ומיטב האדריכלים המובילים בארץ. קבוצת משה חדיף מנצחת בפעילות נדל"נית, ומובילה דעת קהל בחותם איכות הבנייה ורמת השירות.
אקרו הינה חברה ציבורית אשר מניותיה נסחרות בבורסה לניירות ערך בת"א. החברה מתמחה בהקמת פרויקטים רחבי היקף באזורי ביקוש והשבחתם. לאקרו ניסיון רב שנים בהן יזמה והקימה מגוון רחב של פרויקטים יוקרתיים למגורים, משרדים, מסחר ומלונאות. את החברה מוביל צוות אינטגרלי מקצועי אשר מביא להצלחת החברה לאורך השנים. אקרו מובילה מגוון פרויקטים יוקרתיים בהיקפים מרשימים בגודלם, המשנים את פני העיר ומהווים נקודות ציון ארכיטקטוניות. אקרו ממשיכה לבסס את מעמדה בפסגת עולם הנדל"ן תוך הקפדה על איכות חסרת פשרות וסטנדרטים גבוהים של תכנון וביצוע בכל פרויקט.
בריזה מזהה הזדמנויות לרכישת קרקעות ולתוכניות עסקיות, מתוך חקירה עמוקה של השטח ובקיאות בשוק הנדל"ן על כל מרכיביו. החברה מחויבת ליחס משפחתי, ליווי אישי, איכות ואמינות. עם ידע מקיף ומקצועי, ועם ליווי אישי שממשיך גם לאחר מסירת המפתחות לדיירים, בריזה היא הבחירה המוצלחת בכל הנוגע לניהול וביצוע פרויקטים, קידום היתרי בניה, השבחת קרקעות ובניית מכרזים. בריזה היא חברה יזמית וקבלנית שנוסדה על ידי שני חברי ילדות, עידן זיו ויניב קפלן. השניים משלימים זה את זה בתחומי המומחיות. עידן בתחומי התכנון והשיווק, ויניב בפן הביצועי, המשפטי והפיננסי. הם חולקים את אותה תפיסה ערכית ואנושית: החשיבות של בניית מוצר איכותי ונכון לכל הצדדים.
אילה אגם גאה להימנות על יזמיות הנדל"ן המובילות בישראל אשר בונה עתיד מצוין לאלפי לקוחות מרוצים משנת 2009. שילוב מיוחד של אנשים איכותיים, חזון שאפתני לבניין הארץ והקפדה בלתי מתפשרת על איכות הפרויקטים – כל אלו מסייעים לנו להפוך את החזון למציאות. הערך המרכזי שעליו מושתתת הפעילות שלנו הוא רמה גבוהה של שירות ללקוחות. אנו מבצעים זאת תוך שילוב של יושרה, אמינות ומקצועיות, לצד ניסיון רב שנים ויכולות מוכחות של החברה ועובדיה. במרוצת השנים זכינו בשביעות רצון מתמשכת של לקוחותינו, במוניטין מעולה בענף הנדל"ן בישראל, ובאמון רב מהמערכת הבנקאית. החברה הקימה מספר רב של פרויקטי נדל”ן בהיקף של אלפי יח”ד ברחבי הארץ. מנהלי החברה ועובדיה, צברו ניסיון של עשרות שנים בתחום הנדל”ן על כל גווניו ובכלל זה הקמת פרויקטים לדיור עבור מנהלת המגורים של צה”ל, לטובת משרתי הקבע ואנשי מערכת הביטחון. החברה מעניקה ללקוחותיה מעטפת שירותים מקיפה בסטנדרטים הגבוהים ביותר ומתמחה במספר תחומי פעילות בענף הנדל”ן: יזמות בניה למגורים, משרדים ומסחר ברחבי הארץ | ארגון וליווי של קבוצות רכישה ועמותות לבנייה, משלב איתור הקרקע ועד לאחר מסירת הפרויקט | יזמות וביצוע פרויקטים במסגרת התחדשות עירונית.
אקו סיטי היא חברה יזמית-קבלנית מובילה, המציבה סטנדרט חדש של בנייה עילית ותכנון מוקפד כבר למעלה מ-15 שנה. עם עשרות פרויקטים מאוכלסים ובביצוע בלב תל אביב ובאזורי הביקוש בגוש דן, החברה ביססה את מעמדה בחזית התחום. איכות המוצר והשירות המצוין של החברה זיכו אותה במקום הראשון בתל אביב במדדים האובייקטיביים היוקרתיים ביותר: מדד דן אנד ברדסטרייט ומדד ההתחדשות העירונית. דירוגים אלו מעידים על ניסיון עשיר, חוסן מקצועי ומחויבות בלתי מתפשרת לאיכות. החברה נהנית מאיתנות פיננסית יוצאת דופן בזכות שותפיה האסטרטגיים: פועלים אקוויטי וקבוצת ריאליטי (קבוצת קרנות הנדל"ן הגדולה בישראל), שהצטרפה בשנת 2025 כבעלת שליטה. שיתוף פעולה זה מעניק לאקו סיטי עוצמה פיננסית אדירה, יציבות ואמון מלא ביכולת הביצוע של כל פרויקט, מהתכנון ועד למסירת המפתח.
חברת ארזי הנגב הינה חברה קבלנית ותיקה ומנוסה, אשר בונה באהבה, יוזמת פרוייקטים יחודיים ומגוונים למגורים בעולם הנדל"ן, מבצעת ומוציאה אותם לפועל. את המוניטין שלנו כחברה לויאלית, מקצועית וקפדנית רכשנו הודות לוותק ולנסיון הרב שצברנו, תוך שימוש באמצעים טכנולוגיים מובילים וחדשניים בתחומם. הפרויקטים של ארזי הנגב מאופיינים בעיצוב פנים יחודי ויוצא דופן, קווי בנייה אחידים ומוקפדים, וארכיטקטורה בלתי שגרתית המלטשים עבורכם את איכות החיים. האיכות של ארזי הנגב נמדדת ועומדת כל העת ברף הבנייה והייזום ללא פשרות. אנו פועלים בשקיפות מלאה מול לקוחותנו, תוך מתן שירות אדיב ומקצועי לאורך כל הדרך – מרגע התכנון הראשוני, ועד לרגע שבו תפסעו אל הבית לראשונה. אז תתחילו להתאהב... ותרגישו בבית. איתכם תמיד, ארזי הנגב.
בשל היצירתיות והיוזמה, בזכות האיתנות הכלכלית, האמינות המוכחת וההגינות בשוק דינאמי. בזכות יצירת ערך מוסף ללקוחות ולשותפים כאחד. כל אלה יחד הם מרכיבי ההצלחה של קבוצת יצחקי השקעות – קבוצה שאפשר לבנות עליה. האסטרטגיה של הקבוצה מבטאת את השאיפה להמשיך ולפתח פעילות עסקית ענפה בתחומי הנדל"ן והענקת ערך מוסף לשותפינו לעסקים, ללקוחותינו ולעובדינו. אסטרטגיה זו משרתת את הקבוצה בנאמנות כבר 70 שנה והיא מיושמת באמצעות יזמות חדשנית, פיתוח וניהול פרויקטים ברחבי העולם, מיצוי עוצמתה הכלכלית של הקבוצה על ידי שיתופי פעולה, י צירת תזרים הכנסות יציב וכן מינוף יכולות הניהול וההון של הקבוצה לצורך צמיחה עתידית.
חברת “אייל פרץ“ יזמות ונדל”ן בע”מ הינה חברה יזמית ומבצעת המתמחה בייזום וביצוע פרויקטים למגורים. מיום הקמתה, הציבה לה החברה כיעד לעמוד בסטנדרטים הגבוהים ביותר, תוך שמירה על ערכי מצוינות ושירותיות ברמה גבוהה. חב' אייל פרץ יזמה והוציאה לפועל כל פרויקט ופרויקט על שלביו השונים - החל מרכישת הקרקע, הפיתוח, הבנייה, דרך מסירת המפתחות ללקוחות ועד האחריות לאחר ביצוע. החברה בונה במספר ערים ברחבי הארץ: אילת, אופקים, מודיעין, ראשל"צ, אשקלון, ב"ש, דימונה, ירושלים. התכנון הוא הערך החשוב ביותר לחברה ולכן כל פרויקט מתוכנן ע”י מיטב האדריכלים המובילים בתחום הקמת פרויקטים ושכונות מגורים. הניסיון הרב, הידע ורמת המקצועיות הגבוהה ביותר בתחום עומדים לרשותך בכל רגע ומבטיחים לך דירה איכותית מבית טוב עם רמת גימור מושלמת.
ברקת ישראל מגורים ובינוי- חברה ליזום ולביצוע פרויקטים למגורים ולהתחדשות עירונית ברחבי הארץ. ברקת ישראל משלבת ידע יזמי, ניסיון ביצועי וניהול מוקפד. החברה מובילה תהליכי בנייה והתחדשות עירונית מקצה לקצה, משלב הרעיון והתכנון ועד למסירת המפתח. צוות החברה כולל מנהלים ואנשי מקצוע ותיקים בתחומי ההנדסה, הביצוע והפיננסים, הפועלים מתוך מחויבות לאיכות, אחריות ושירות אישי. באמצעות הזרוע הביצועית, המשמשת כקבלן המבצע בפרויקטים, מעניקה ברקת ישראל מעטפת מלאה: תכנון, ביצוע, ניהול, פיקוח וליווי אישי של הדיירים גם לאחר האכלוס ובתום שנת הבדק. השילוב בין היזמות לביצוע יוצר עבור הדיירים תהליך ברור, בטוח ואישי יותר, כזה שמאפשר לעבור את ההתחדשות בראש שקט ובתחושת ביטחון מלאה.