דירות למכירה
דירות להשכרה
נדל״ן מסחרי
חברת בוטיק ירושלמית מובילה, המשלבת מקצוענות בלתי מתפשרת עם שירות אישי, ומתמחה בתחום ההתחדשות העירונית. החברה מקדמת כיום כ־5,000 יחידות דיור בפרויקטים של התחדשות עירונית בירושלים, חלקם בשלבי ביצוע מתקדמים. קשת נדל״ן הוקמה בשנת 2010 על ידי תומר קדם ומוטי אנקרי, ונחשבת לחלוצה בתחום בעיר, עם הובלת פרויקטים מורכבים ובהיקפים משמעותיים. לצד פעילות רחבת היקף, שומרת החברה על אופי בוטיקי מובהק, הכולל ליווי אישי, זמינות גבוהה ושירות אנושי ונגיש, ברמת מקצועיות מהגבוהות בענף.
חברת ל.א שטרית נכסים בע"מ הוקמה בשנת 7991 על ידי לוי ואורלי שטרית והינה חברה לייזום ולביצוע אשר מובילה בתחום הבנייה למגורים, למסחר ולמשרדים, התחדשות עירונית ופרויקטים של תמ"א 38/1 חיזוק מבנים ועיקר פעילות החברה הינה באזור פתח תקווה והסביבה. החברה בעלת יציבות פיננסית וזוכה לאמינות גבוהה בקרב הבנקים הגדולים בישראל אשר מלווים את הפרויקטים של החברה. שמירה והקפדה על עקרונות האיכות והמצוינות, המנחים אותה לאורך הדרך, באים לידי ביטוי באמינות, יושרה, ניהול יעיל ועמידה בלוחות זמנים. בימים אלה החברה מקדמת פרויקטים שונים ברחבי העיר פתח תקווה לצורך מתן מענה למצוקת הדיור ושיפור איכות החיים של הדיירים. אנו מקפידים לספק ללקוחותינו ליווי צמוד לכל אורך הפרויקטים, תוך עמידה בסטנדרטים הגבוהים ביותר של שירות, איכות, שקיפות ואמינות.
נוף העיר היא חברה להתחדשות עירונית הפועלת באזורי יוקרה ופריים לוקיישן ברחבי הארץ, המקדמת פרויקטים נוספים בשכונה יחד עם חברת צים בהרי וחברת יובלים. בעלי החברה מביאים איתם ניסיון מעל 20 שנה בתחום הנדל״ן, ויחד עם שותפים נוספים, הם מעניקים מעטפת מושלמת הכוללת תכנון, ביצוע, שיווק וקידום של מאות יחידות דיור ללקוחות החברה.
לקבוצת שדאור מוניטין של למעלה מ-20 שנים בבניה ממוקדת איכות חיים. איתנה ודינאמית, כאשר ערכים של מצוינות, מקצועיות ושירותיות מסמנים את דרכה, הקבוצה מתמחה בייזום וביצוע של מבני מגורים, כמו גם פרויקטים של התחדשות עירונית, מקבצי וילות, מבני תעשייה ומסחר. כקבוצה שהצלחתה מושתתת על תפיסת המצוינות של כל אחת מהחברות המרכיבות אותה, שדאור מציעה ללקוחותיה פתרון מלא, מהמסד עד הטפחות - מייזום רעיוני של הפרויקט, דרך כל שלביו, ועד לאכלוסו. שילוב בין יכולות מקצועיות, ידע מצטבר וניסיון רב בשטח, במקביל לדגש בלתי מתפשר על שירות ברמה הגבוהה ביותר, הגינות ויושרה, הפכו את שדאור לקבוצה מובילה בתחומה. במשך שנות פעילותה הענפה, הקימה ואכלסה קבוצת שדאור אלפי יחידות דיור, בעשרות מגדלים ובנייני מגורים במרכז הארץ, ביניהם פרויקטים של התחדשות עירונית. הודות לאיכות הבנייה, לאתיקה המקצועית ולממשק האנושי מול הלקוח, הפכה שדאור בית חם לאלפי רוכשים ולקוחות חוזרים.
המומחית לניהול ושיווק פרויקטים למגורים ונדל"ן ביעילות ובמקצועיות עם מעל 25 שנות הצלחה וליווי פרויקטים ברחבי הארץ, עם אלפי יחידות דיור שנבנו למגזר החרדי והדתי בכל רחבי הארץ ואוכלסו לשביעות רצונם המלאה של הדיירים. ליזמים יכולת מקצועית מוכחת בהובלת תהליכי פיתוח מורכבים תוך הקשבה לצרכים ויצירת הערך המוסף המקסימלי עבור הרוכשים. החברה מפקחת מקרוב על כל הליכי העיצוב, הבניה וההנדסה תוך דגש על חומרי גלם איכותיים ורמת ביצוע וגימור בסטנדרט הבניה ברמה הגבוהה בארץ. בחברה מועסקים אנשי מקצוע וקבלנים מהשורה הראשונה הפועלים בשיתוף פעולה מלא משלב הסקיצות ועד למסירת המפתח.
קבוצת משה חדיף נוסדה בשנת 1982 ועוסקת ביזמות וביצוע של פרויקטים בענף הנדל"ן. החברה נמנית על חזית ענף הבניה בישראל ושמחה לקחת חלק בלתי נפרד מבניית הארץ והקמתה. ייחודיות החברה באה לידי ביטוי בלמעלה מ-40 שנות ניסיון בבניית עשרות אלפי יחידות דיור לעשרות אלפי משפחות ברחבי הארץ. כחלק מתפיסת עולם של העצמה משפחתית וחברתית, בכל פרויקט מגורים של הקבוצה מושקעת מלוא החשיבה היצירתית ליצירת סביבת מגורים מושלמת. הדבר בא לידי ביטוי בתכנון הפנימי החכם, בפיתוח הסביבתי הירוק והמטופח, תוך ראייה עיצובית כוללת בשילוב מנצח של צוות ביצוע מנוסה ומיטב האדריכלים המובילים בארץ. קבוצת משה חדיף מנצחת בפעילות נדל"נית, ומובילה דעת קהל בחותם איכות הבנייה ורמת השירות.
בשל היצירתיות והיוזמה, בזכות האיתנות הכלכלית, האמינות המוכחת וההגינות בשוק דינאמי. בזכות יצירת ערך מוסף ללקוחות ולשותפים כאחד. כל אלה יחד הם מרכיבי ההצלחה של קבוצת יצחקי השקעות – קבוצה שאפשר לבנות עליה. האסטרטגיה של הקבוצה מבטאת את השאיפה להמשיך ולפתח פעילות עסקית ענפה בתחומי הנדל"ן והענקת ערך מוסף לשותפינו לעסקים, ללקוחותינו ולעובדינו. אסטרטגיה זו משרתת את הקבוצה בנאמנות כבר 70 שנה והיא מיושמת באמצעות יזמות חדשנית, פיתוח וניהול פרויקטים ברחבי העולם, מיצוי עוצמתה הכלכלית של הקבוצה על ידי שיתופי פעולה, י צירת תזרים הכנסות יציב וכן מינוף יכולות הניהול וההון של הקבוצה לצורך צמיחה עתידית.
אילה אגם גאה להימנות על יזמיות הנדל"ן המובילות בישראל אשר בונה עתיד מצוין לאלפי לקוחות מרוצים משנת 2009. שילוב מיוחד של אנשים איכותיים, חזון שאפתני לבניין הארץ והקפדה בלתי מתפשרת על איכות הפרויקטים – כל אלו מסייעים לנו להפוך את החזון למציאות. הערך המרכזי שעליו מושתתת הפעילות שלנו הוא רמה גבוהה של שירות ללקוחות. אנו מבצעים זאת תוך שילוב של יושרה, אמינות ומקצועיות, לצד ניסיון רב שנים ויכולות מוכחות של החברה ועובדיה. במרוצת השנים זכינו בשביעות רצון מתמשכת של לקוחותינו, במוניטין מעולה בענף הנדל"ן בישראל, ובאמון רב מהמערכת הבנקאית. החברה הקימה מספר רב של פרויקטי נדל”ן בהיקף של אלפי יח”ד ברחבי הארץ. מנהלי החברה ועובדיה, צברו ניסיון של עשרות שנים בתחום הנדל”ן על כל גווניו ובכלל זה הקמת פרויקטים לדיור עבור מנהלת המגורים של צה”ל, לטובת משרתי הקבע ואנשי מערכת הביטחון. החברה מעניקה ללקוחותיה מעטפת שירותים מקיפה בסטנדרטים הגבוהים ביותר ומתמחה במספר תחומי פעילות בענף הנדל”ן: יזמות בניה למגורים, משרדים ומסחר ברחבי הארץ | ארגון וליווי של קבוצות רכישה ועמותות לבנייה, משלב איתור הקרקע ועד לאחר מסירת הפרויקט | יזמות וביצוע פרויקטים במסגרת התחדשות עירונית.
חברת אמירי גן הוקמה בשנת 1995 ומתמחה בבנייה רוויה, צמודי קרקע ומרכזים מסחריים. החברה רשומה בפנקס הקבלנים ונהנית מחוסן כלכלי, איתנות פיננסית, גמישות והתאמה. החברה בנתה בחדרה את שכונת אמירי פארק חדרה, את מלון כפר הים ואת מתחם מול החוף וילג' -פארק עסקים ומסחר בהיקף 180,000 מ"ר. החברה ממשיכה ובונה ארבעה מגדלי משרדים בעלי 24 קומות מרווחות של 1,280 מ”ר פרויקט נוסף של החברה- מלון מצפה השמורה בית מלון על צלע הר הכרמל בשטח של השמורה בזכרון יעקב עם נוף פנורמי לים, המלון יכלול כ-140 חדרים. לאחרונה רכשה החברה קרקע נוספת מקבוצת דמרי בשכונת הפארק חדרה במיקום הטוב ביותר בשכונה וממשיכה לשלב ב'.
חברת ע. אהרון נוסדה בשנת 1996 על ידי עופר ונחום אהרון, בעלי תואר הנדסאי בניין ובעלי ניסיון עתיר בתחום תכנון ובניית פרויקטים והנדל”ן , עיקר עיסוקה של החברה הינה יזמות וביצוע בניה רוויה, התחדשות עירונית , פינוי בינוי ,מבני משרדים ומסחר מניב. החברה הינה חברה משפחתית הרשומה ברשם הקבלנים בסיווג הגבוה ביותר (ג'-5) סיווג המקנה לה את היכולת לעבוד בכל קנה מידה כלכלי וביצועי, כמו כן החברה רשומה בוועדה הבין משרדית כחברה מורשית לביצוע עבודות ממשלתיות (קבלן כוכבית), החברה נהנית מחוסן פיננסי רב ומדורגת כבר שנים רבות ע”י dun's 100 בין מאה חברות הנדל”ן המשפיעות במשק הישראלי.
שמי בנייה יזום והתחדשות עירונית מובילה את תחום הנדל"ן בישראל כבר משנת 1958, ומאז פועלת בהתמדה לשיפור ופיתוח המרקם העירוני של פתח תקווה והסביבה. הניסיון רב השנים, לצד תפיסת בנייה חדשנית, הפכו את החברה לאחת מהחברות המובילות בענף, בעלת מוניטין של יציבות, איכות ואחריות. בשנים האחרונות החברה מרחיבה את פעילותה גם אל מוקדי הביקוש המרכזיים בגוש דן – רמת השרון, הוד השרון וקריית אונו ומביאה לכל פרויקט את הסטנדרטים הגבוהים שעליהם היא מושתתת מאז הקמתה. החברה וצוות עובדיה מחויבים למצוינות בלתי מתפשרת בכל שלבי העבודה: תכנון מדויק, ביצוע קפדני , ושירות אישי ומקצועי המלווה את הרוכשים מהפגישה הראשונה ועד למסירת הדירה, ואף ממשיך לאורך כל תקופת האחריות. כיזם וקבלן מבצע, החברה מעניקה ללקוחותיה פתרון One Stop Shop – מכלול שירותים מלא תחת קורת גג אחת. מודל זה מאפשר שליטה מלאה בתהליכי התכנון והבנייה, עמידה בלוחות זמנים, אספקת מפרטים עשירים וביצוע ברמת גימור גבוהה במיוחד. שמי בנייה ממשיכה להוביל את הדרך וליצור פרויקטים איכותיים המתכתבים עם צורכי התושבים והקהילה, תוך יצירת סביבת מגורים מודרנית, יציבה ובטוחה – היום ובעתיד.
קבוצת רם אדרת, זוכת פרס המצויינות בבניה לשנת 2021 בקטגוריות התחדשות עירונית ומבני ציבור - מעצבת את קו הרקיע של ישראל כבר מעל 20 שנה. רם אדרת, אחת מהחברות הקבלניות והיזמיות, הדינמיות והמובילות במדינה, עוסקת ביזמות בתחום המגורים, המסחר והמשרדים, שימור מבנים, שיפור-טיוב-וחיזוק מבנים (תמ"א 38) וזאת בעבודת צוות ובשיטות עבודה מהמתקדמות ביותר. הקבוצה מונה כ- 150 עובדים: מהנדסים, אדריכלים, הנדסאים, מנהלים בכירים, מנהלי פרויקטים ועובדי כפיים מקצועיים ומקצוענים. לחברה שיתוף פעולה פורה עם מיטב משרדי התכנון והייעוץ ההנדסי במדינת ישראל. מחלקת הדיירים בחברה מלווה את הלקוח משלב חתימת ההסכם ועד לקבלת המפתח לדירה. יתרונה המובהק של רם אדרת הוא בליווי הפרויקט משלב היזמות הראשונית, המכירה, דרך התכנון, הבניה, לווי הדיירים במהלך הבניה ועד למסירתה לרוכש. מעבר לכך מחלקת הבדק ברם אדרת ממשיכה לתת מענה ללקוחותיה בשנות הבדק והאחריות ושנים מעבר לכך. עמידה בלוחות הזמנים שנקבעו מראש, זמינות ומענה מקצועי, יחד עם הקפדה יתרה על איכות הבניה, הם המבטיחים את שביעות רצון הלקוחות והופכים אותם לשגרירים הטובים ביותר של הקבוצה. קבוצת רם אדרת בנתה ואיכלסה בהצלחה מאות דירות ברחבי הארץ: תל אביב, עפולה, ראש העין ועוד.
מצלאוי חברה לבניין בע"מ הוקמה בשנת 1977 ונמצאת בבעלותו של סמי מצלאוי. החברה קבעה את מעמדה כאחת מחברות הבנייה והנדל"ן המובילות בישראל ומשנת 2007 מניותיה של החברה נסחרות בבורסה לניירות ערך בעיר תל אביב. חברת מצלאוי מקפידה להעסיק את טובי המהנדסים, האדריכלים וצוותי הבנייה המנוסים והמיומנים ביותר בענף. המכשור המתקדם שבבעלות החברה והעבודה בסטנדרטים המחמירים ביותר תוך שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר מקנים לה מצוינות ביצועית בכל הפרטים והתחומים. מצלאוי מתמחה ביזמות, בנייה ונדל"ן מניב, וידועה כייחודית ופורצת דרך בתחום "פינוי ובינוי" בישראל. במהלך שנות פעילותה יזמה והקימה אלפי יח"ד בישראל ומאות אלפי מ"ר של בנייה ציבורית.
"אמפא ישראל" מקבוצת "אמפא" מקימה מזה 20 שנה מגוון גדול של פרויקטים איכותיים למגורים במעל ל-30 יישובים ברחבי ישראל – בעיר, בכפר, במרכז ופריפריה. לאורך שנים רבות של עשייה והצלחה, חברת "אמפא ישראל" יזמה ובנתה אלפי יחידות דיור עבור אינספור משפחות ישראליות, בעשרות פרויקטים מובילים ובסטנדרט חסר פשרות. קבוצת "אמפא" בשליטת האחים נקש וקבוצת פוגל, אחת מקבוצות העסקים הבכירות במשק הישראלי, מחזיקה בחברת "אמפא ישראל" ומהווה גב פיננסי משמעותי ויציב המאפשר ללקוחותיה ליהנות מביטחון ושקט נפשי. הקבוצה הוקמה ב-1933, ומלבד זרוע המגורים עוסקת בענפים רבים, ביניהם: נדל"ן מניב, מלונאות, פיננסים, תעשייה, אנרגיה, לוגיסטיקה, חקלאות ועוד. כל פרויקט של חברת "אמפא ישראל" מתאפיין בתכנון קפדני ובביצוע מדוקדק , המתעלים כל פעם לשלב חדש של איכות. כל זאת תוך שימת הלקוח וצרכיו במרכז, והקפדה על שירות אישי ומקצועי . "אמפא ישראל" פעולת במקצועיות ובהגינות מתוך תחושת שליחות , במטרה לבנות משהו שהוא גדול יותר מכל מבנה – במטרה לבנות יחד קהילה.
קטה יזמות בניה והשקעות הינה חברת יזמות ובניה פרטית בעלת חוסן פיננסי אשר נוסדה בשנת 2002 על ידי רפי קטה. החברה הוקמה מתוך ניסיון של שנים רבות בתחום הנדל"ן וציפייה להתפתחותם של אפיקים חדשים בשוק הנדל"ן הישראלי בכלל וההתחדשות העירונית בפרט. כיום החברה מנוהלת ע"י בניו, בן וליאור ופעילה בשלושה תחומים מרכזיים: • ייזום ובניית מתחמי התחדשות עירונית במרכזי הערים. • ייזום ובניית פרויקטים מובילים ופורצי דרך למגורים, מסחר, תעסוקה, מלונאות ועוד. • החזקת נכסים וקרקעות להשבחה והשכרה. הביטחון האישי של הלקוחות בראש סדר העדיפויות החברה הציבה לעצמה עיקרון מנחה המלווה אותה לאורך כל הדרך והוא להעמיד את הביטחון האישי של לקוחותיה בראש סדר העדיפויות. על מנת לעשות כן החברה נוקטת בכל פרויקט אותו היא בונה בתכנון מעמיק ויסודי, דרך הקפדה עיקשת על איכות ביצוע גבוהה ועד לשימוש בחומרים איכותיים ליצירת הגימור המושלם - כל זאת בליווי אנשי מקצוע מנוסים ואמינים, מתן שירות אישי ועמידה בלוחות הזמנים. מכלול אלמנטים אלו מביא את החברה לידי שליטה מלאה בכל תחומי פעילותה ומאפשרים לה ליזום ולבצע את כלל הפרויקטים שלה באופן עצמאי. מחלוצי ההתחדשות העירונית כמי שנולדו וגדלו בעיר פתח תקווה החליטו בעלי החברה לבסס ראשית את אפיק ההתחדשות העירונית בעיר הולדתם ואכן כך, בין היתר החברה הייתה החלוצה שהוציאה ראשונה אל הפועל פרויקט מסוג תמ״א 38/2 כבר בשנת 2014 וסללה את דרכן של חברות רבות לפעילות של התחדשות עירונית בעיר. כיום קטה יזמות הינה אחת מחברות הייזום והבניה המובילות בארץ עם מאות דירות מאוכלסות, מעל 500 דירות בביצוע במקביל ומעל 2,000 דירות ועשרות אלפי מ"ר בפרויקטים שונים בהליכי תכנון. קטה יזמות הינה דוגמא חיה לאנשי עבודה אמיתיים שאינם נרתעים מעבודה קשה ועמלים שעות ארוכות בכל יום על קידום הפרויקטים להם אחראית החברה בצורה הטובה ביותר ולשביעות רצון הלקוחות.
הכל מתחיל בבית. משהב.המוניטין, המקצועיות והחוסן הכלכלי הם הערכים שמלווים את חברת משהב מזה 80 שנה. החברה פעלה ופועלת למתן פתרונות דיור איכותיים והתאמתם לאורח חיי המשפחות והקהילה, תוך ליווי אישי וצמוד לאורך כל הדרך. במהלך השנים הקימה משהב למעלה מ-100,000 יחידות דיור ברחבי הארץ, נתון ההופך את משהב לאחת מהחברות המובילות והמנוסות בתחום הבנייה בישראל. בין לקוחות משהב נמנות משפחות מכל רבדי האוכלוסייה. הצטרפו למאות משפחות מאושרות בכל הארץ. כי עבורנו, דירה היא הרבה יותר מבית
פרויקט המגורים TWENTY הוא יצירה של מצוינות מבית ניוטאון מקבוצת פרופדו. לניוטאון הצלחות מקצועיות רבות לאורך שנים רבות, ידע עצום ביזום והקמה של חוויות מגורים בשילוב פתרונות טכנולוגיים מתקדמים של אנרגיה ירוקה, מסורת של תכנון והקמה של בניינים אייקוניים. ניוטאון רואה במצוינות בבנייה ערך מרכזי. קבוצת פרופדו, שניירות הערך שלה נסחרים בבורסה לני"ע בתל-אביב, היא עוגן של איתנות פיננסית ארוך טווח עבור רוכשי הדירות בפרויקטים הרבים שניוטאון ופרופדו מקדמים ברחבי הארץ.
חברת יחד שסטר בע"מ היא סינרגיה של עשייה איכותית ומעורבות בכל שלב ושלב בתהליך הבניה, החל מהייזום הראשוני, דרך כל שלבי התכנון והביצוע לפרטי פרטים, ועד למתן שירות גם לאחר קבלת המפתח. יחד שסטר מתמחה בבניית שותפויות אסטרטגיות עם חברות הבניה הגדולות בארץ, בייזום והשקעה בפרויקטי מגורים, מסחר ומלונאות, ומביאה איתה ותק עשיר והתמחות ייחודית בעולמה, היוצרים יחד חווית שירות שאין שניה לה, וזאת כדי להבטיח שכל לקוח יקבל בדיוק את מה שחלם עליו, והרבה מעבר לכך, גם בשנים שלאחר סיום הפרויקט.
קבוצת MY TOWN יוזמת, בונה ומקדמת את חידוש המרחב העירוני עם מגוון רחב של פרויקטים מובילים ויוקרתיים למגורים בכל אזורי הביקוש. שנים של ניסיון, ידע ומומחיות בקידום מיזמי בנייה גדולים, מאפשרים לנו להעניק לכם את חוויית המגורים הטובה ביותר. הקבוצה פועלת למעלה מ-15 שנה, מקדמת עשרות פרויקטים להתחדשות עירונית הכוללים אלפי דירות עם מומחיות בהתחדשות עירונית על כל גווניה, החל משלב גיוס הדיירים ועד מסירת הדירות בפועל. כל התהליך מקצועי, יעיל ובטוח תוך מקסום התמורות לבעלי הדירות. מיטב היועצים ואנשי המקצוע בישראל בתחומי האדריכלות, הפיקוח, הניהול והתכנון, פועלים מתוך מטרה אחת: ליצור מתחם מגורים איכותי המשתלב עם הסביבה במרחב העירוני. לקבוצת MY TOWN גב פיננסי איתן והיא מלווה על ידי הבנקים המובילים בישראל. בעלי המניות בקבוצה כוללים את משפחת ארקין, ישראל מור ודורון ברין, הכשרה חברה לביטוח, בעלי קרן ספרה-קרן הגידור הגדולה בישראל, ויוסי חסון המשמש גם כמנכ״ל הקבוצה. אנחנו מזמינים גם אתכם ליהנות משנים של ניסיון ומקצועיות, לצד יחס חם וליווי אישי, עד לבית החדש שלכם.
בריזה מזהה הזדמנויות לרכישת קרקעות ולתוכניות עסקיות, מתוך חקירה עמוקה של השטח ובקיאות בשוק הנדל"ן על כל מרכיביו. החברה מחויבת ליחס משפחתי, ליווי אישי, איכות ואמינות. עם ידע מקיף ומקצועי, ועם ליווי אישי שממשיך גם לאחר מסירת המפתחות לדיירים, בריזה היא הבחירה המוצלחת בכל הנוגע לניהול וביצוע פרויקטים, קידום היתרי בניה, השבחת קרקעות ובניית מכרזים. בריזה היא חברה יזמית וקבלנית שנוסדה על ידי שני חברי ילדות, עידן זיו ויניב קפלן. השניים משלימים זה את זה בתחומי המומחיות. עידן בתחומי התכנון והשיווק, ויניב בפן הביצועי, המשפטי והפיננסי. הם חולקים את אותה תפיסה ערכית ואנושית: החשיבות של בניית מוצר איכותי ונכון לכל הצדדים.