ינקה בנייה ויזמות – הנדסה עילית, גמר פרימיום. יוקרה אמיתית נמדדת בפרטים שקשה לבצע, ואנחנו בינקה בנייה ויזמות חיים את האתגרים האלו בכל יום. החברה מתמקדת בבניית צמודי קרקע ובווילות יוקרה, לצד ביצוע שיפוצי קצה המצריכים מומחיות טכנית נדירה ועין חדה לאסתטיקה. אנו מעניקים ללקוחותינו חוויית בנייה שקטה, מנוהלת ומקצועית, שבה חזון אדריכלי הופך למציאות מוחשית ללא פשרות. כשמדובר בבית שלכם, המצוינות היא לא בחירה – היא הבסיס.
״דרגה אמירים״ מתמחה בייזום, תכנון ופיתוח של פרויקטים בנדל"ן. הקבוצה הוקמה תוך מחשבה של שילוב יכולות השותפים בהיבט המקצועי המגובה בחוסן כלכלי. ״דרגה אמירים״ פועלת לאור תפיסת "הלקוח הינו המרכז” וזהו העיקרון המנחה את החברה בבחירת הפרויקטים לייזום. הדגשים המובילים את הקבוצה בעת בחירת פרויקטים הינם: אזורי ביקוש, קירבה לצירי תחבורה מרכזיים, מערכות חינוך ברמה הגבוהה ביותר, תרבות מסחר וספורט. הקבוצה פועלת ועובדת עם מיטב אנשי המקצוע תוך הקפדה על איכות וטיב העבודה ויצירת חווית לקוח, הן בשלב החשיפה לפרויקט הרכישה תוך כדי ליווי הלקוח עד לכניסתו לבית החדש.
שיתוף פעולה ייחודי בין חברת דן נדל"ן ורמי לוי נדל"ן,שתיים מחברות הנדל"ן המובילות בישראל הביאו להקמת חברת ספיר ברקת נדל"ן בע"מ. החברה שמהלה למטרה להביא סטנדרטים חדשים של איכות בנייה, ביצוע ללא פשרות ושירותאישי, בשילוב גב כלכלי איתן וניסיון מוכח בשטח בהקמת עשרות פרויקטיםשהפכו לשם דבר. חברת דן נדל"ן הנה אחד מעמודי התווך של החברה והכלכלה הישראלית במשךלמעלה מ– 72 שנות קיומה. במהלך השנים צברה החברה ניסיון רב בתחומי התחבורההאנרגיה, התשתיות והמקרקעין. בתחילת העשור הקודם הוקמה דן נדל"ן חברתהבת והיא אמונה על הרחבת ופיתוח זרוע הנדל"ן בקבוצה. דן נדל"ן מתכננתומבצעת פרויקטים רבי היקף בתחומי המגורים, המשרדים, המסחר וההתחדשותהעירונית ומקדמת כיום מעל ל – 20 פרויקטים הכוללים מעל ל – 5,000 יחידות דיורבאזורי ביקוש ברחבי הארץ. בין הפרויקטים היוקרתיים עלי חתומה החברה -ארלוזורוב 17 ופרויקט לייף. חברת רמי לוי נדל"ן היא חלק מקבוצת רמי לוי שיווק השקמה. החברה מתמחה בניהול,בהקמה ובאחזקות נדל"ן בעיקר באזור ירושלים והסביבה. ההיכרות המעמיקה שלרמי לוי עם העיר ועם תושביה, מינוף הקשרים הענפים של החברה במשק הישראליושיתוף פעולה עם טובי המומחים בתחום הנדל"ן, הם שמביאים את החברה ליזום,לבצע ולהקים פרויקטים מעוררי השראה המציבים רף חדש של יוקרה, של סטנדרטושל איכות.
חברת י.זילברמינץ בבעלות יוסף ושרגא זילברמינץ הינה מן הוותיקות והמובילות בענף הנדל"ן בארץ. י.זילברמינץ נוסדה לפני כ-40 שנה וכיום הינה חברה ארצית איתנה וגדולה, בעלת מוניטין, השומרת על אופייה המשפחתי ועל ערכים להם היא נאמנה בכל עת. י.זילברמינץ יוזמת, בונה ומפתחת פרויקטים יזמיים למגורים ולמסחר בארץ ובחו"ל ( בעיקר ברחבי אירופה), כאשר היא מנהלת עסקיה על ידי חטיבה מסחרית וחטיבה בינלאומית. עיקר הבנייה למגורים מתרכזת במרכז הארץ ובשרון, בערים דוגמת: מודיעין, רחובות, חולון , בת-ים וצור יצחק. ייחודה של החברה הינו בנסיונה הרב ומומחיותה בענף, הקפדה על איכות בנייה, ויחס אישי לכול דייר החל ממכירת הדירה ועד לשלב האכלוס ולאחריו. י.זילברמינץ הינה בעלת בסיס פיננסי איתן. י. זילברמינץ מקפידה על סטנדרט בנייה גבוה ודוגלת במקצוענות ללא פשרות.
יעז יזמות מקבוצת יעז משלבת חדשנות ויוזמה עם ניסיון ומסורת של יותר מיובל בבנייה בתל אביב והסביבה. עם כ-100 פרויקטים מוצלחים של התחדשות עירונית בתל אביב בלבד והתרחבות לגוש דן כולו ועד אזור השרון – יעז יזמות בונה פרק משמעותי בעתיד של מדינת ישראל. יובל של ניסיון ועשור של חדשנות משלבים כוחות בשבילכם. יעז בנייה מקבוצת יעז, בעלת סיווג בלתי מוגבל (ג'5) מקימה פרויקטים בישראל כבר למעלה מיובל. לפני כעשור, זיהו אנשי הקבוצה את הפוטנציאל האדיר בפרויקטים של התחדשות עירונית, כמו גם את הצורך ביזם מנוסה ואמין שיוכל להוציא לפועל את הפרויקטים בצורה הטובה ביותר שתיטיב עם בעלי הדירות, עם המרקם העירוני ועם הסביבה – כך קמה יעז יזמות. לאורך השנים הקבוצה הוציאה לפועל ואכלסה עשרות רבות של פרויקטים בתל אביב והסביבה. כיום, החברה מטפלת בכל שלבי הפרויקט החל מליווי הדיירים, ניהול התכנון, בבנייה עצמה ועד מכירת הדירות. השילוב שלנו עם חברת יעז בנייה, הבקיאות שלנו בכל התהליכים הנלווים לפרויקטים של התחדשות עירונית, השותפים העוצמתיים שנותנים בנו אמון ומעל הכל, התשוקה שלנו להגיש לכם פרויקט ברמה הגבוהה ביותר, בקלות ובזמן הקצר ביותר – הופכים את יעז יזמות לבית שלכם. יעז יזמות. בזכות שילוב המסורת המקצועית של יותר מ-55 שנה בתחום הבנייה של קבוצת יעז, החדשנות והרוח הצעירה של יעז יזמות, החוסן הכלכלי שמעניקים השותפים שלנו והניסיון הרב שצברנו בתחום – יעז היא הבית שלך לרכישת דירה ולקידום פרויקט של התחדשות עירונית מסוג תמ”א 38 ופינוי בינוי באזור תל אביב, גוש דן והסביבה.
קבוצת נוה שוסטר, מחברות הנדל”ן הוותיקות והמבוססות בישראל, עוסקת כבר למעלה מ-50 שנה בייזום, פיתוח ושיווק של שכונות מגורים איכותיות, מגדלי יוקרה, ניהול פרויקטים ונכסים מניבים בארץ ובחו”ל. הקבוצה מובילה תפיסת מגורים ששמה את חיי הדיירים במרכזה ושביעות רצונו של הלקוח הוא הנכס היקר ביותר שלנו. בכל פרויקט מיישמת החברה איכות יוצאת דופן של בניה קפדנית, יוקרה בסטנדרטים מובילים, וחשיבה על כל פרט ופרט: החל מיצירת מרחב פרטי מוקפד בכל דירה, דרך הלובי המעוצב והמפואר, המעליות המהודרות, האיבזורים היוקרתיים והבחירה בחומרי הגמר האיכותיים ביותר. הקבוצה נהנית מחוסן פיננסי ותרבות ניהולית גבוהה, לצד עדכניות וחדשנות. שילוב ייחודי זה יוצר קבוצה חזקה ויציבה, אשר מטביעה את חותמה בכל אחת מאלפי יחידות דיור, שבנתה ברחבי הארץ ובארה”ב. בין הפרויקטים הנבחרים של נוה שוסטר בישראל ניתן למנות את: ״שוסטר בירוקה״ בהרצליה,"שוסטר מול הפארק", “מגדל סוטין”, ”משכנות סוזן דלל” ו“מרכז שוסטר” בתל-אביב, ”קאנטרי גבעתיים” ו“המגדל בפארק” בגבעתיים, “שוסטר פלטינום” בבת-ים ושורת פרויקטים רבים נוספים בניו-יורק. הקבוצה שותפה באדם שוסטר אשר הקימה פרויקטים רבים בשכונת חרוזים ברמת גן.
קבוצת חברות א.אייל, חברת משה איתן ואחיו בעמ (מקבוצת חברות א.אייל), החברה פועלת בתחום הנדלן למעלה מ 40 שנה . החברה נחשבת אחת מחברות הבנייה הטובות והאיכותיות ביותר בארץ. חברת א.אייל בראשות משה איתן חרטה על דגלה לקדם את ענף הבנייה בארץ ולהיות מובילה בתכנון וביצוע חדשניים . לחברת משה איתן ואחיו בע"מ סיווג ג-4 בתחום עבודות הנדסה בנאיות החברה בנתה עשרות אלפי דירות בכל רחבי ישראל ברמת ביצוע ובנייה מהגבוהות ביותר ובחומרי בנייה מהמתקדמים ביותר בענף. החברה בנתה ובונה בתי מגורים ומגדלים רבי קומות, בנייני הייטק, קניונים, שיקום שכנות ופינוי בינוי. להלן רשימה חלקית וקטנה של כמה מהפרויקטים האחרונים שמבצעת החברה: קניון ערים - בכפר סבא שער העיר - הרצליה רום העיר - כפר סבא מרום הפארק - הוד השרון קרית רבין - חולון קרית אתגרים - רעננה רוטשילד 1 - תל אביב אונו הירוקה - קריית אונו אונו הצעירה - קרית אונו נוף המושבה - פתח תקווה לגון - נתניה מגדל על הפארק - רמת גן עוד ועוד ... נעים להכיר !
אילה אגם גאה להימנות על יזמיות הנדל"ן המובילות בישראל אשר בונה עתיד מצוין לאלפי לקוחות מרוצים משנת 2009. שילוב מיוחד של אנשים איכותיים, חזון שאפתני לבניין הארץ והקפדה בלתי מתפשרת על איכות הפרויקטים – כל אלו מסייעים לנו להפוך את החזון למציאות. הערך המרכזי שעליו מושתתת הפעילות שלנו הוא רמה גבוהה של שירות ללקוחות. אנו מבצעים זאת תוך שילוב של יושרה, אמינות ומקצועיות, לצד ניסיון רב שנים ויכולות מוכחות של החברה ועובדיה. במרוצת השנים זכינו בשביעות רצון מתמשכת של לקוחותינו, במוניטין מעולה בענף הנדל"ן בישראל, ובאמון רב מהמערכת הבנקאית. החברה הקימה מספר רב של פרויקטי נדל”ן בהיקף של אלפי יח”ד ברחבי הארץ. מנהלי החברה ועובדיה, צברו ניסיון של עשרות שנים בתחום הנדל”ן על כל גווניו ובכלל זה הקמת פרויקטים לדיור עבור מנהלת המגורים של צה”ל, לטובת משרתי הקבע ואנשי מערכת הביטחון. החברה מעניקה ללקוחותיה מעטפת שירותים מקיפה בסטנדרטים הגבוהים ביותר ומתמחה במספר תחומי פעילות בענף הנדל”ן: יזמות בניה למגורים, משרדים ומסחר ברחבי הארץ | ארגון וליווי של קבוצות רכישה ועמותות לבנייה, משלב איתור הקרקע ועד לאחר מסירת הפרויקט | יזמות וביצוע פרויקטים במסגרת התחדשות עירונית.
חברת אמירי גן הוקמה בשנת 1995 ומתמחה בבנייה רוויה, צמודי קרקע ומרכזים מסחריים. החברה רשומה בפנקס הקבלנים ונהנית מחוסן כלכלי, איתנות פיננסית, גמישות והתאמה. החברה בנתה בחדרה את שכונת אמירי פארק חדרה, את מלון כפר הים ואת מתחם מול החוף וילג' -פארק עסקים ומסחר בהיקף 180,000 מ"ר. החברה ממשיכה ובונה ארבעה מגדלי משרדים בעלי 24 קומות מרווחות של 1,280 מ”ר פרויקט נוסף של החברה- מלון מצפה השמורה בית מלון על צלע הר הכרמל בשטח של השמורה בזכרון יעקב עם נוף פנורמי לים, המלון יכלול כ-140 חדרים. לאחרונה רכשה החברה קרקע נוספת מקבוצת דמרי בשכונת הפארק חדרה במיקום הטוב ביותר בשכונה וממשיכה לשלב ב'.
גולדן ארט הנה קבוצה יזמית ייחודית המובילה פתרונות דיור איכותיים בראייה הוליסטית. קברניטי החברה מאמינים שבמאה ה 21- לא מספיק רק לבנות בניין נחשק בסטנדרט גבוה, אלא מודל המשלב מגורים, תכנון ובניית שירותי מסחר ושירותים לרבות חינוך ותרבות עבור הקהילה, המביאים לידי ביטוי אוטונומי את אופייה ומובילים לשדרוג מעמד הסביבה כולה. בראש גולדן ארט עומדים מייסדי החברה האמריקאית המצליחה ARTIMUS NYC וחברת GNS במוניטין החברה רזומה נרחב של בניית ואחזקת בנייני מגורים, שטחי מסחר מלונאות ומבני ציבור לאורך שנים.
קבוצת גבאי הנה מחברות הבניה הוותיקות והמובילות בענף הנדל”ן בישראל. לקבוצה ניסיון עשיר ביזמות, בניה ושיווק פרויקטים בתחום הנדל”ן, כבר למעלה מ-30 שנה. חזון הקבוצה הוא להמשיך לגדול ולהתעצם לצד ביסוס יזמות עסקית מצליחה. קבוצת גבאי מובילה את הפרויקטים במקצועיות ובמצוינות לכל אורך הדרך – משלב התכנון ועד למסירה. במשפחה שלנו – מצוינות היא חלק מהמסורתקבוצת גבאי דוגלת בערכי המצוינות והמקצועיות עוד מתחילת דרכה, כשנוסדה על ידי מר שמשון גבאי בסוף שנות השמונים. ערכים אלו משמשים עד היום כעמודי התווך של מפעל הבנייה המשפחתי, אליו התווסף הדור הצעיר, שהביא עמו משב רוח רענן של יזמות עסקית, נועזות, דינמיות, צמיחה ופיתוח עסקי. בני המשפחה, המנהלים כיום את הקבוצה, ממשיכים להובילה תוך עמידה ביעדים המאתגרים וקביעת סטנדרטים חדשים בעולם הבנייה, המוכיחים את עצמם בכל פרויקט מחדש. בקבוצת גבאי, הכל נשאר במשפחה – דור ההמשך מוביל כיום את הקבוצה למצוינות ביזמות, בבנייה ובשירות. כל זאת מתוך מחויבות כלפי לקוחות הקבוצה ושמירה על המוניטין המצוין של מפעל החיים המשפחתי.
קבוצת ביג הינה חברה ציבורית העוסקת בפיתוח, השקעה וניהול פרויקטים בתחום המסחר, לוגיסטיקה, משרדים, דיור להשכרה ואנרגיה מתחדשת. עיקר פעילות הקבוצה הינו בתחום הנדל"ן המניב והיא מהקבוצות המובילות בישראל בפיתוח קונספט מרכזי הקניות הפתוחים ו-lifestyle. הקבוצה פועלת בתחום הנדל"ן המניב בישראל, ארה"ב, סרביה, מונטנגרו וצרפת ועוסקת בייזום ופיתוח של קרקעות בבעלותה המלאה או החלקית בישראל ובסרביה.
טארה יסודות נדל"ן בע"מ, חברת יזמות נדל"ן ישראלית הממוקמת בתל אביב, עוסקת ביזמות והשבחת מקרקעין בישראל ובאירופה, לצד השקעה בנכסים מניבים, מאז הקמתה בשנת .2002 טארה יסודות נדל"ן נהנית מיציבות כלכלית , בשל השתייכותה לאחת מקבוצות ההשקעה הגדולות והמוערכות, בשליטת משפחת דותן, הפועלת במגוון תחומים. טארה שמה לעצמה למטרה לרכוש פרויקטים במיקום הטוב ביותר וזאת על מנת לעמוד בקווים המנחים של החברה , כפי שהוגדרו באמנת ההקמה , ולספק ללקוחותיה את המוצר הטוב ביותר , תוך התחשבות בצורכי האוכלוסייה והזדמנויות כלכליות. יו"ר טארה נדל"ן ובעל השליטה הינו בעז דותן, ממייסדי אמדוקס, ענקית הבילינג העולמית, העומד בראש קבוצת ההשקעות של משפחת דותן. אבי פרוטס, שותף בחברה, מכהן כמנכ"ל טארה נדל"ן. לאבי, רו"ח בהשכלתו, למעלה מ20- שנות ניסיון בתחום הנדל"ן לרבות כהונה בתפקידים בכירים בחברות מובילות בענף.
מזה כשלושה עשורים, הקבוצה פועלת בתחום הנדל”ן והבנייה, כוללת חטיבות ביצוע, יזמות, התחדשות עירונית ועגורנים, ומעניקה ללקוחותיה מוצרים ברמת גימור מושלמת ובסטנדרט בנייה בלתי מתפשר. מקצועיותה של החברה באה לידי ביטוי בכל שלבי התכנון והביצוע – החל מהעסקת אנשי המקצוע הטובים בתחומם, דרך שימוש במערכות הבנייה המובילות והמתקדמות בעולם, הקפדה על עמידה במסגרות התקציב ולוחות הזמנים ועד להיצמדות מוחלטת לתוכניות ולשלבי הביצוע המתוכננים. בכל אחד מהשלבים ובכל החלטה, אנו שמים עצמנו בנעלי הדיירים שיחיו בפרויקט ופועלים באופן המיטבי שישרת את חוויית המגורים שלהם לאורך שנים. כמו כן, אנו מקפידים על מתן שירות ברמה הגבוהה ביותר ללקוחותינו, בעזרת מערך שירות המעניק אחריות מלאה על המוצר למשך שנים רבות. כשבאמתחתה אלפי יחידות דיור בישראל, לצד פעילות ענפה באירופה, הכוללת יזמות נדל”ן וביצוע לצד שיווק, ייבוא והשכרת ציוד בניין, ממשיכה חברת י.ב.ניר להתפתח ולצמוח, ומזמינה אתכם להצטרף לאלפי הלקוחות המרוצים של החברה.
אשד התחדשות עירונית הינה חברה יזמית המתמחה בייזום, בקידום ובניהול פרויקטים מורכבים בתחום ההתחדשות העירונית, הן בפרויקטים של פינוי-בינוי והן בפרויקטים תמ"א 38. החברה הינה בעלת איתנות כלכלית, ניסיון בהובלת פרויקטי התחדשות עירונית ובעלת יכולת מוכחת בקידום מגוון רחב של פרויקטים בו זמנית. החברה פועלת כעשור בייזום של לפרויקטים של התחדשות עירונית והובלתם תוך מיצוי מיטבי של זכויות בעלי הדירות, יעילות, מקצועיות ואמינות. החברה היא חלק מקבוצת אשד ניהול והנדסה הקיימת משנת 1997. הקבוצה היא אחת מהחברות המובילות בישראל בכל הקשור לניהול פרויקטים מתקדמים ומורכבים בתחום הנדל"ן , לייעוץ הנדסי וארגוני, לתכנון, להקמה ולניהול של מערכות Out-sourcing (מיקור חוץ) בהיקפים גדולים ובפריסה ארצית.
מזה כשלושה עשורים, הקבוצה פועלת בתחום הנדל”ן והבנייה, כוללת חטיבות ביצוע, יזמות, התחדשות עירונית ועגורנים, ומעניקה ללקוחותיה מוצרים ברמת גימור מושלמת ובסטנדרט בנייה בלתי מתפשר. מקצועיותה של החברה באה לידי ביטוי בכל שלבי התכנון והביצוע – החל מהעסקת אנשי המקצוע הטובים בתחומם, דרך שימוש במערכות הבנייה המובילות והמתקדמות בעולם, הקפדה על עמידה במסגרות התקציב ולוחות הזמנים ועד להיצמדות מוחלטת לתוכניות ולשלבי הביצוע המתוכננים. בכל אחד מהשלבים ובכל החלטה, אנו שמים עצמנו בנעלי הדיירים שיחיו בפרויקט ופועלים באופן המיטבי שישרת את חוויית המגורים שלהם לאורך שנים. כמו כן, אנו מקפידים על מתן שירות ברמה הגבוהה ביותר ללקוחותינו, בעזרת מערך שירות המעניק אחריות מלאה על המוצר למשך שנים רבות. כשבאמתחתה אלפי יחידות דיור בישראל, לצד פעילות ענפה באירופה, הכוללת יזמות נדל”ן וביצוע לצד שיווק, ייבוא והשכרת ציוד בניין, ממשיכה חברת י.ב. ניר להתפתח ולצמוח, ומזמינה אתכם להצטרף לאלפי הלקוחות המרוצים של החברה.
קבוצת GF נדל"ן בראשותו של אייל פרידמן, יזם ותיק עם 18 שנות ניסיון, מתמחה ביזום ושיווק פרויקטי נדל"ן מגוונים בארץ ובעולם - מגורים, לוגיסטיקה ומסחר. צוות החברה המיומן בעל ניסיון עשיר בהקמת פרויקטים בהיקפים של אלפי יחידות דיור ומאות אלפי מ"ר.
קבוצת אלמוג היא אחת מקבוצות היזמות והבנייה המובילות בישראל. הקבוצה מדורגת בין 30 החברות החזקות בישראל וחתומה על מאות אלפי מטרים רבועים של בנייה פרטית, תעשייתית וטכנולוגית. הקבוצה בונה מתחמי מגורים איכותיים ופרויקטים ייחודיים כשהיא מציבה סטנדרט תכנון, עיצוב, מפרט ושירות יוצא דופן, המבוסס על תפיסת מגורים של העידן החדש. החברה רכשה שם של איכות ומצוינות, עמידה בלוחות זמנים ויכולת תכנון מקורית, המשתקפת בכל הפרויקטים עליהם היא חתומה. הקבוצה פעילה באמצעות חברות בנות בכל רבדי ההתחדשות העירונית ומקדמת למעלה מ-30 מתחמים של מיזמי פינוי בינוי ופרויקטים במסגרת תמ"א 38 בכל רחבי הארץ.
לחברת אורון נדל"ן היכרות עם שוק הנדל”ן וההנדסה מתוך רקע וידע מקצועי נרחב. בכל פרויקט CONCEPT ברחבי הארץ, מביאה עימה חברת אורון נדל"ן את איתנותה הפיננסית שנשענת בין השאר על יכולתה הכלכלית הרחבה של חברת האם – “קבוצת אורון אחזקות והשקעות”. המבנה הארגוני, תחומי ההתמחות והסינרגיה של החברות בקבוצת אורון אחזקות והשקעות מאפשרות לקבוצה יכולות בייזום וביצוע של פרויקטים בכל תחומי ההנדסה האזרחית והנדל”ן. הקבוצה נחשבת כאחת מהקבוצות המובילות בתחומי ההנדסה האזרחית והנדל”ן בישראל.
הכשרת הישוב היא חברת הנדל״ן מהוותיקות והמובילות בישראל, החברה פועלת בתחום היזום למגורים ובתחום הנכסים המניבים בישראל ובחו״ל. הכשרת הישוב הוקמה בשנת 1909 על-ידי ההסתדרות הציונית, במטרה לרכוש ולפתח קרקעות בארץ ישראל, והחל משנת 1953 מניותיה נסחרות בבורסה בתל-אביב. בשנת 1987 רכש יעקב נמרודי ז״ל את השליטה בחברה, ומאז משפחת נמרודי ממשיכה להוביל אותה לגבהים חדשים. תמהיל הנכסים של הכשרת הישוב מגוון באופן המאפשר לה לשמור לאורך שנים על יציבות ואיתנות פיננסית, לצד צמיחה והתפתחות גם בתנאי שוק משתנים. בתחום הנכסים המניבים, בבעלות הקבוצה נכסים רבים הכוללים פארקים לוגיסטיים, קניונים ומרכזי מסחר בהיקף העולה על 1,300,000 מ״ר, באזורי ביקוש ישראל ובחו״ל; בתחום הייזום למגורים, הקבוצה צברה לאורך שני העשורים האחרונים ידע רב בייזום, הקמה וביצוע של אלפי יחידות דיור בארץ ובעולם, אשר מיושם בשנים האחרונות בפעילותה בתחום ההתחדשות העירונית בישראל, לטובת צבר הפרויקטים שלה, בשלבי הקמה ותכנון שונים בהיקף העולה על 30,000 יחידות דיור.קבוצת הכשרת הישוב נהנית משדרה ניהולית ותיקה ועתירת ניסיון המחויבת לשמירה על ערכיה ויציבותה, ורואה בכם הדיירים, נכס יקר ערך.