דירות למכירה
דירות להשכרה
נדל״ן מסחרי
חברת בוטיק ירושלמית מובילה, המשלבת מקצוענות בלתי מתפשרת עם שירות אישי, ומתמחה בתחום ההתחדשות העירונית. החברה מקדמת כיום כ־5,000 יחידות דיור בפרויקטים של התחדשות עירונית בירושלים, חלקם בשלבי ביצוע מתקדמים. קשת נדל״ן הוקמה בשנת 2010 על ידי תומר קדם ומוטי אנקרי, ונחשבת לחלוצה בתחום בעיר, עם הובלת פרויקטים מורכבים ובהיקפים משמעותיים. לצד פעילות רחבת היקף, שומרת החברה על אופי בוטיקי מובהק, הכולל ליווי אישי, זמינות גבוהה ושירות אנושי ונגיש, ברמת מקצועיות מהגבוהות בענף.
יעז יזמות מקבוצת יעז משלבת חדשנות ויוזמה עם ניסיון ומסורת של יותר מיובל בבנייה בתל אביב והסביבה. עם כ-100 פרויקטים מוצלחים של התחדשות עירונית בתל אביב בלבד והתרחבות לגוש דן כולו ועד אזור השרון – יעז יזמות בונה פרק משמעותי בעתיד של מדינת ישראל. יובל של ניסיון ועשור של חדשנות משלבים כוחות בשבילכם. יעז בנייה מקבוצת יעז, בעלת סיווג בלתי מוגבל (ג'5) מקימה פרויקטים בישראל כבר למעלה מיובל. לפני כעשור, זיהו אנשי הקבוצה את הפוטנציאל האדיר בפרויקטים של התחדשות עירונית, כמו גם את הצורך ביזם מנוסה ואמין שיוכל להוציא לפועל את הפרויקטים בצורה הטובה ביותר שתיטיב עם בעלי הדירות, עם המרקם העירוני ועם הסביבה – כך קמה יעז יזמות. לאורך השנים הקבוצה הוציאה לפועל ואכלסה עשרות רבות של פרויקטים בתל אביב והסביבה. כיום, החברה מטפלת בכל שלבי הפרויקט החל מליווי הדיירים, ניהול התכנון, בבנייה עצמה ועד מכירת הדירות. השילוב שלנו עם חברת יעז בנייה, הבקיאות שלנו בכל התהליכים הנלווים לפרויקטים של התחדשות עירונית, השותפים העוצמתיים שנותנים בנו אמון ומעל הכל, התשוקה שלנו להגיש לכם פרויקט ברמה הגבוהה ביותר, בקלות ובזמן הקצר ביותר – הופכים את יעז יזמות לבית שלכם. יעז יזמות. בזכות שילוב המסורת המקצועית של יותר מ-55 שנה בתחום הבנייה של קבוצת יעז, החדשנות והרוח הצעירה של יעז יזמות, החוסן הכלכלי שמעניקים השותפים שלנו והניסיון הרב שצברנו בתחום – יעז היא הבית שלך לרכישת דירה ולקידום פרויקט של התחדשות עירונית מסוג תמ”א 38 ופינוי בינוי באזור תל אביב, גוש דן והסביבה.
קבוצת מנרב פועלת ויוזמת כבר שישה עשורים בתחום הנדל"ן, הבנייה והתשתיות, ומובילה פרויקטים איכותיים בכל רחבי הארץ. מהתכנון ועד המפתח – החברה ידועה בהקפדתה על הפרטים הקטנים, בביצוע המקצועי ובליווי האישי שמקבל כל לקוח. פרויקט "המגדל בחורשות" משקף גם הוא את הערכים המובילים של הקבוצה: אחריות, מקצועיות ואכפתיות. אנו בקבוצת מנרב גאים להוביל את בניית ישראל של המחר, ומביטים בהתרגשות אל העתיד. בשבילנו, זה לא רק נדל"ן. זו המחויבות שלנו.
קבוצת ישראל קנדה, בית להשקעות נדל״ן, עוסקת באיתור, ייזום והשבחת נכסים. כבר למעלה משני עשורים, מעצבת הקבוצה את המרקם העירוני במרכזי ביקושים בולטים בארץ ובעולם, תוך בחירה בקרקעות ונכסים בעלי מיקומים אסטרטגיים. ישראל קנדה, בבעלותם של ברק רוזן ואסף טוכמאייר, מונעת לפי אסטרטגיה ברורה המכונה Better & Different - בכל פרויקט, תכנון והיבט של מערך שירות הלקוחות, שואפת הקבוצה להביט מעבר לפיסת הקרקע ולתוכניות, ולראות בחזונה תמונה שלמה הכוללת את איכות החיים שיעניק כל פרויקט עם השלמתו. במשך שני עשורים הקבוצה משקיעה במתחמי מגורים, מלונאות, מסחר מניב בישראל ובעולם, מעניקה למשקיעיה הנאמנים מבחר רחב של אלטרנטיבות ייחודיות להשקעות מניבות, במיקומים אסטרטגיים בישראל ובעולם וכן גאה בשורה ארוכה של הישגים ארכיטקטוניים, שהטביעו חותם משמעותי ומיצבו את הקבוצה בחוד החנית של תחום השקעות הנדל"ן המניבות בארץ.
ברקת ישראל מגורים ובינוי- חברה ליזום ולביצוע פרויקטים למגורים ולהתחדשות עירונית ברחבי הארץ. ברקת ישראל משלבת ידע יזמי, ניסיון ביצועי וניהול מוקפד. החברה מובילה תהליכי בנייה והתחדשות עירונית מקצה לקצה, משלב הרעיון והתכנון ועד למסירת המפתח. צוות החברה כולל מנהלים ואנשי מקצוע ותיקים בתחומי ההנדסה, הביצוע והפיננסים, הפועלים מתוך מחויבות לאיכות, אחריות ושירות אישי. באמצעות הזרוע הביצועית, המשמשת כקבלן המבצע בפרויקטים, מעניקה ברקת ישראל מעטפת מלאה: תכנון, ביצוע, ניהול, פיקוח וליווי אישי של הדיירים גם לאחר האכלוס ובתום שנת הבדק. השילוב בין היזמות לביצוע יוצר עבור הדיירים תהליך ברור, בטוח ואישי יותר, כזה שמאפשר לעבור את ההתחדשות בראש שקט ובתחושת ביטחון מלאה.
שיתוף פעולה ייחודי בין חברת דן נדל"ן ורמי לוי נדל"ן, שתיים מחברות הנדל"ן המובילות בישראל הביאו להקמת חברת ספיר ברקת נדל"ן בע"מ. החברה שמה לה למטרה להביא סטנדרטים חדשים של איכות בנייה, ביצוע ללא פשרות ושירות אישי, בשילוב גב כלכלי איתן וניסיון מוכח בשטח בהקמת עשרות פרויקטים שהפכו לשם דבר. חברת דן נדל"ן הנה אחד מעמודי התווך של החברה והכלכלה הישראלית במשך למעלה מ– 72 שנות קיומה. במהלך השנים צברה החברה ניסיון רב בתחומי התחבורה האנרגיה, התשתיות והמקרקעין. בתחילת העשור הקודם הוקמה דן נדל"ן חברת הבת והיא אמונה על הרחבת ופיתוח זרוע הנדל"ן בקבוצה. דן נדל"ן מתכננת ומבצעת פרויקטים רבי היקף בתחומי המגורים, המשרדים, המסחר וההתחדשות העירונית ומקדמת כיום מעל ל – 20 פרויקטים הכוללים מעל ל – 5,000 יחידות דיור באזורי ביקוש ברחבי הארץ. בין הפרויקטים היוקרתיים עלי חתומה החברה - ארלוזורוב 17 ופרויקט לייף. חברת רמי לוי נדל"ן היא חלק מקבוצת רמי לוי שיווק השקמה. החברה מתמחה בניהול, בהקמה ובאחזקות נדל"ן בעיקר באזור ירושלים והסביבה. ההיכרות המעמיקה של רמי לוי עם העיר ועם תושביה, מינוף הקשרים הענפים של החברה במשק הישראלי ושיתוף פעולה עם טובי המומחים בתחום הנדל"ן, הם שמביאים את החברה ליזום, לבצע ולהקים פרויקטים מעוררי השראה המציבים רף חדש של יוקרה, של סטנדרט ושל איכות.
היזמים שבונים עבורכם את סטטוס. STATUS, בניין המשרדים שמגדיר מחדש את עולם העסקים של הצפון, הינו יוזמה של קבוצת פרימה - יזמים עם ניסיון מוכח ומגוון פרויקטים רחב בכל רחבי הארץ. STATUS, תוכנן ע"י משרד ערן מבל אדריכלים המעניק שירותי תכנון בכל רחבי הארץ למגוון פרויקטים. המשרד מתמחה בתכנון משרדים היוצרים סביבת עבודה חדשנית ואיכותית במיוחד, תוך מתן דגש על תכנון חללים מרווחים לצד פתרונות יצירתיים. הסטטוס שלכם עולה קומה.
בוני התיכון היא מחברות הנדל''ן המובילות בישראל העוסקת מאז 1985 בייזום, ביצוע, פיתוח, ושיווק של פרויקטים למגורים בישראל. לצד פעילות ענפה בתחום היזמות הקלאסית, החברה מובילה את תחום ההתחדשות עירונית ומקדמת פרויקטים בסדר גודל לאומי בהיקף של למעלה מ-24,000 יחידות דיור.
בריזה נדלן הינה חברה יזמית מקבוצת אתגר נדל"ן, חברה יזמית עם ניסיון ורזומה של לא מעט שנים, בתחום המגורים. (בנתה פרויקטים בהיקפים ברחבי הארץ) וכן בתחום המשרדים והמסחר - פרויקט AXIS בישפרו סנטר מודיעין בהיקף של 15,000 מ"ר.
אשד התחדשות עירונית הינה חברה יזמית המתמחה בייזום, בקידום ובניהול פרויקטים מורכבים בתחום ההתחדשות העירונית, הן בפרויקטים של פינוי-בינוי והן בפרויקטים תמ"א 38. החברה הינה בעלת איתנות כלכלית, ניסיון בהובלת פרויקטי התחדשות עירונית ובעלת יכולת מוכחת בקידום מגוון רחב של פרויקטים בו זמנית. החברה פועלת כעשור בייזום של לפרויקטים של התחדשות עירונית והובלתם תוך מיצוי מיטבי של זכויות בעלי הדירות, יעילות, מקצועיות ואמינות. החברה היא חלק מקבוצת אשד ניהול והנדסה הקיימת משנת 1997. הקבוצה היא אחת מהחברות המובילות בישראל בכל הקשור לניהול פרויקטים מתקדמים ומורכבים בתחום הנדל"ן , לייעוץ הנדסי וארגוני, לתכנון, להקמה ולניהול של מערכות Out-sourcing (מיקור חוץ) בהיקפים גדולים ובפריסה ארצית.
מבני שלהב הינה חברת בניה ויזמות נדל"ן בבעלות פרטית, בהנהלה משפחתית. הוקמה ע”י אבי הכט ושות' שייסדו את החברה בשנת 1987,אבי בעל ניסיון של למעלה מ-35 שנה בתחום. החברה מתמחה בבניה איכותית ומקצועית ובבניה מגוונת של פרויקטים שונים ברחבי הארץ - מבני מגורים בבניה רוויה, קוטג'ים יוקרתיים כמו-גם משרדים וחנויות. החברה דוגלת במקצועיות, אמינות ואיכות עד לפרט האחרון ומחויבת בראש ובראשונה לצרכי הדיירים. הדבר ניכר במפרט הטכני העשיר המוצע ללקוחותיה ובבחירת אזורי הבניה המשובחים המאפשרים לדיירים ליהנות משקט ושלווה.
קיו נדל״ן המנוהלת ע"י רונן חצור וגיל וינלס, הינה חברה הממוקדת בייזום והוצאתם לפועל של פרויקטים גדולים ומורכבים בתחום נדל"ן. צוות המנהלים והעובדים בחברה מתנהלים על פי קודים של פעם, של חברות אמת, של אמירת אמת, של אמינות ונאמנות כדרך חיים, של חתירה למצוינות עסקית, של לימוד קבוע של לקחי עבר והטמעתם בחברה בשאיפה תמידית למצוינות עסקית כמובילת דרך בתחומה. החברה שמה לעצמה למטרה להשיא את רווחיה תוך הקפדה על מחויבותה לתרום לחברה ולקהילה בה היא פועלת. ההצלחות היזמיות המוכחות של קיו נדל"ן הן פועל יוצא של עבודה ממוקדת של צוות מקצועי מיומן מאוד המוביל את החברה להישגיה בנחישות אין סופית, בחשיבה יזמית ואמיצה מחוץ לקופסא, כזו המביאה ערך כלכלי גבוה לחברה ולשותפיה לדרך. קיו נדל״ן שמה לעצמה למטרה לקדם את גידולה והתפתחותה העסקית באמצעות שיתופי פעולה עסקיים עם חברות ושותפים שהינם בעלי ערך מוסף גבוה לעסקיה בתחום הבניה, השיווק והפיננסים. החברה מקפידה על שמירת פרופיל עסקי מאופק וצנוע המאפיין את כלל עובדי החברה, מנהליה ושותפיה לדרך.
חברת חומרית הינה חברת יזמות ובניה מהוותיקות והיציבות בענף אשר פועלת במגזר הפרטי והציבורי מזה כ-3 עשורים. החברה נוסדה על ידי דורון אילני המכהן כיו"ר ומנכ"ל החברה. עקרונות היסוד המובילים את החברה הינם שביעות רצון הלקוח בראש סדר העדיפויות, תוך שמירה על איכות ביצוע בסטנדרט הגבוה ביותר. במהלך שנות פעילותה ביצעה החברה פרויקטים רבים ומורכבים בכל רחבי הארץ ועמדה בלוחות זמנים מאתגרים ונוקשים תוך שמירה קפדנית על איכות הביצוע הגבוהה ביותר ומתן דגש על כל פרט ופרט. האהבה הגדולה למקצוע וללקוחותינו הינו מרכיב המייחד את חברתנו ומהווה בסיס להצלחה במשך שנות פעילותינו.
קטה יזמות בניה והשקעות הינה חברת יזמות ובניה פרטית בעלת חוסן פיננסי אשר נוסדה בשנת 2002 על ידי רפי קטה. החברה הוקמה מתוך ניסיון של שנים רבות בתחום הנדל"ן וציפייה להתפתחותם של אפיקים חדשים בשוק הנדל"ן הישראלי בכלל וההתחדשות העירונית בפרט. כיום החברה מנוהלת ע"י בניו, בן וליאור ופעילה בשלושה תחומים מרכזיים: • ייזום ובניית מתחמי התחדשות עירונית במרכזי הערים. • ייזום ובניית פרויקטים מובילים ופורצי דרך למגורים, מסחר, תעסוקה, מלונאות ועוד. • החזקת נכסים וקרקעות להשבחה והשכרה. הביטחון האישי של הלקוחות בראש סדר העדיפויות החברה הציבה לעצמה עיקרון מנחה המלווה אותה לאורך כל הדרך והוא להעמיד את הביטחון האישי של לקוחותיה בראש סדר העדיפויות. על מנת לעשות כן החברה נוקטת בכל פרויקט אותו היא בונה בתכנון מעמיק ויסודי, דרך הקפדה עיקשת על איכות ביצוע גבוהה ועד לשימוש בחומרים איכותיים ליצירת הגימור המושלם - כל זאת בליווי אנשי מקצוע מנוסים ואמינים, מתן שירות אישי ועמידה בלוחות הזמנים. מכלול אלמנטים אלו מביא את החברה לידי שליטה מלאה בכל תחומי פעילותה ומאפשרים לה ליזום ולבצע את כלל הפרויקטים שלה באופן עצמאי. מחלוצי ההתחדשות העירונית כמי שנולדו וגדלו בעיר פתח תקווה החליטו בעלי החברה לבסס ראשית את אפיק ההתחדשות העירונית בעיר הולדתם ואכן כך, בין היתר החברה הייתה החלוצה שהוציאה ראשונה אל הפועל פרויקט מסוג תמ״א 38/2 כבר בשנת 2014 וסללה את דרכן של חברות רבות לפעילות של התחדשות עירונית בעיר. כיום קטה יזמות הינה אחת מחברות הייזום והבניה המובילות בארץ עם מאות דירות מאוכלסות, מעל 500 דירות בביצוע במקביל ומעל 2,000 דירות ועשרות אלפי מ"ר בפרויקטים שונים בהליכי תכנון. קטה יזמות הינה דוגמא חיה לאנשי עבודה אמיתיים שאינם נרתעים מעבודה קשה ועמלים שעות ארוכות בכל יום על קידום הפרויקטים להם אחראית החברה בצורה הטובה ביותר ולשביעות רצון הלקוחות.
WGROUPעוסקת בבנייה ופיתוח של מתחמי פינוי בינוי למגורים. פעילות החברה בשוק הישראלי ומחוצה לו מסתכמת בשנים של פיתוח והטמעת תשתיות חדשניות. מטרת וחזון הקבוצה הינה לפתח תשתיות ונדל"ן איכותיים, אמינים, וידידותיים לסביבה. WGROUP מציבה רף חדש של בנייה בישראל. החברה מציעה דירות חדשות במפרט טכני עשיר ואיכותי, תוך התמחות במתחמי פינוי בינוי. הדיירים בפרויקטים של WGROUPנהנים משירותים קהילתיים ומוסדות חינוך ותרבות ברמה גבוהה, שמותאמים לאוכלוסייה איכותית. WGROUP מציעה חווית מגורים, עם עיצוב מתקדם ושירותים אישיים שמבטיחים בית מפנק ואיכותי WGROUPמאופיינת באיתנות פיננסית ושקיפות מלאה לצד עיצוב מוקפד, יעילות תכנונית וביצוע מהמתקדמים בישראל.
ICR מהווה שחקן משמעותי בענף הנדל״ן בישראל - בזכות ניהול פורץ דרך, חשיבה שונה ובניית מותגים בעלי ביקוש גבוה. הניסיון, המוניטין והפורטפוליו של שתי הקבוצות המובילות - "ישראל קנדה" ו"ראם מגורים", בשילוב יכולות הקבוצה הופך את ICR לאחת מקבוצות הנדל"ן החזקות והמשפיעות ביותר בישראל. ICR משלבת מעוף, חדשנות ויכולות מכירה עם איתנות פיננסית ושדרת ניהול מנוסה שאין שניה לה בשוק הנדל"ן הישראלי. חוזקותיה מאפשרות לחברה ליזום, לנהל ולהוביל פרויקטים מורכבים ומגוונים ברחבי הארץ, תוך חשיבה חדשנית ותפיסות ייחודיות. ICR מתמחה בבניית מתחמי יוקרה באזורי ביקוש, לצד בניית שכונות מגורים ברחבי המדינה, תוך עיצוב תפיסת מגורים חדשה ועיצוב חוויית חיים קהילתית חמה. בנוסף, החברה מתמקדת במסחר מקומי ויצירת חוויית שירות טכנולוגית לכל לקוחותיה - מה שהופך אותה לחוד החנית בתחום יזמות הנדל"ן בישראל. מיום היווסדה, תחת ההנהגה החדשה, מוכיחה החברה חשיבה מחוץ לקופסא המייצרת פיתרון ייחודי לכל פרויקט - מבחינה אדריכלית, שיווקית ואנושית.
חברת אביסרור משה ובניו היא מחברות הבנייה והיזמות המובילות בענף הנדל״ן בישראל. החברה נוסדה בשנת 1978 על ידי מר משה אביסרור ז״ל ופועלת מאז מתוך חזון ציוני, אחריות מקצועית ומחויבות עמוקה לאיכות בנייה בלתי מתפשרת. החברה פועלת כיזמית וכמבצעת ומתמחה בניהול וביצוע פרויקטי מגורים, התחדשות עירונית, "מחיר למשתכן", "מחיר מטרה" ושכירות ארוכת טווח לצד מסחר ומשרדים. אביסרור חרטה על דגלה להעצים ולהוביל את תחום הבנייה האיכותית בישראל, ומקפידה על מצוינות מקצועית ועסקית מול לקוחותיה, שותפיה וספקיה. הניהול המוקפד, בקרת האיכות, השקיפות וטכנולוגיות הבנייה המתקדמות הובילו להענקת תו התקן הבינלאומי ISO 9002 – עדות ליציבות, לאיתנות פיננסית ולסטנדרט ביצוע בלתי מתפשר. לאורך השנים תכננה ובנתה החברה מאות פרויקטים למגורים ברחבי הארץ, תוך הקפדה על הסטנדרטים הגבוהים והמחמירים ביותר בענף. בין הערים: באר שבע, אשקלון, ירושלים, אשדוד, באר יעקב, יבנה, רחובות, ראשון לציון, בני ברק, רמת השרון, תל אביב-שדה דב ועוד
הפרויקט מבוצע על ידי חברת "בראשית עיר מתחדשת", המתמחה בפרויקטים של התחדשות עירונית. החברה יוזמת, מקדמת ובונה פרויקטים ברמה הגבוהה ביותר, עם ניסיון עשיר בבנייה מוצלחת. צוות החברה כולל אנשי מקצוע מובילים בתחומי הנדסה וקונסטרוקציה, אדריכלות ועיצוב, תשתיות, פתרונות חניה ופיתוח סביבתי.
טאג ישראל (TEG ISRAEL GROUP) היא קבוצת נדל"ן מובילה הפועלת במגוון תחומים ומספקת פתרונות מלאים ב-360 מעלות. הקבוצה עוסקת בייזום והשבחת קרקעות ונכסים באזורי ביקוש, ביצוע פרויקטים למגורים ולוגיסטיקה, פיתוח מתחמי שכירות ארוכת טווח, התחדשות עירונית ומתחמי תעסוקה במרכז הארץ. בנוסף, הקבוצה מחזיקה פורטפוליו רחב של נכסים מניבים. לאורך השנים פיתחה טאג ישראל מתודולוגיה ייחודית, המשלבת ניסיון מקצועי ופתרונות יצירתיים בכל שלבי הייזום, המימון, התכנון והבנייה. הניסיון הרב של מנהלי הקבוצה, לצד גב כלכלי יציב והיכרות עמוקה עם השוק המקומי, מאפשרים לטאג ישראל לזהות הזדמנויות, לקדם פרויקטים מורכבים וליצור ערך משמעותי לאורך זמן. כקבוצה המחויבת למצוינות ולצמיחה מתמדת, היא מובילה עסקאות נדל"ן איכותיות, עם דגש על מימוש פוטנציאל ההשבחה של כל נכס. בזכות כל אלה, טאג ישראל נחשבת לאחת הקבוצות החדשניות, המקצועיות והמשפיעות בענף הנדל"ן הישראלי.
קבוצת גוהרי הינה חברת יזמות ונדל"ן ותיקה המתמחה בייזום פרויקטים למגורים, מסחר ותעסוקה. הקבוצה נמצאת בבעלותם ובהובלתם של דודו אפריאט ויוסף גוהרי, יזמים ואנשי עסקים בעלי ניסיון רב. הקבוצה מובילה תפיסה של איכות והקפדה, מתוך אמונה כי איכותו של פרויקט נמדדת בכוחם של הפרטים הקטנים שהושקעו בו, וכי שילוב בין תכנון חכם לביצוע מדויק הוא המפתח ליצירת חווית חיים ייחודית. לרשות החברה עתודות קרקע בהיקף של מאות יחידות דיור ועשרות אלפי מ"ר של שטחי מסחר תעסוקה ולוגיסטיקה בערים רבות, המהוות עוגן אסטרטגי המבטיח צמיחה יציבה ועקבית. העשייה של הקבוצה נשענת על איתנות פיננסית מוכחת ועל תפיסת עולם המחויבת ליושרה וקשר אישי עם כל לקוח ושותף לדרך. אנו גאים לקחת חלק בבניין הארץ ולבנות פרויקטים נחשקים המתוכננים בדיוק רב, מתוך מחויבות עמוקה לאיכות החיים של לקוחותינו.