דירות למכירה
דירות להשכרה
נדל״ן מסחרי
"מבנה" הינה קבוצת נדל"ן בינלאומית מהגדולות והמובילות בישראל. "מבנה" פועלת בתחום הנדל"ן המניב בארץ ובחו"ל, ומתמחה בייזום, רכישה, הקמה וניהול של מבנים המיועדים למטרות: מסחר, תעשייה, משרדים, היי-טק, לוגיסטיקה ומגורים. קבוצת "מבנה" חולשת על כ- 3.6 מיליון מ"ר של נכסים מניבים להשכרה – בישראל ובעולם כולו. הקבוצה מתמקדת בעיקר בפעילותה בישראל, בה היא מחזיקה כ 800- נכסים מניבים הפרוסים על פני שטח של כ- 1.9 מיליון מ"ר. נכסים אלו מאוכלסים בידי כ 3,000- שוכרים, ופרוסים בישובים שונים ברחבי הארץ, ממטולה ועד אילת.
1. מודל מגורים חדשני ומשמעותי אשטרום מגורים להשכרה מציעה דירה לטווח של עד 10 שנים, עם גמישות ליציאה שנתית – ללא משכנתא, ללא דאגות ועם יציבות לטווח ארוך מדובר לא סתם על השכרה – אלא על בית אמיתי, עם אחריות ועוגן לשנים. 2. קהילה ותמיכה מוארת כל מתחם מנוהל בפועל על ידי מנהל קהילה צמוד שמארגן אירועים, ניהול תחזוקה וטיפול מהיר בתקלות דרך האפליקציה הייעודית. הדיירים נהנים מחדר כושר, מועדון דיירים, חניה ומרחבים ירוקים – כדי להרגיש באמת בבית. 3. דירות מוכנות מראש, מותאמות לכל שלב חיים הפרויקטים משלבים יחידות בנות 2–5 חדרים: דירות גן, מיני‑פנטהאוזים ופנטהאוזים עם ממ״ד וחניה. כך אפשר להתחיל כזוג קטן ולעבור לדירה גדולה יותר עם המשפחה – בלי לעבור פרויקטים. 4. קצב תפעול מהיר והצלחה מוכחת אשטרום השכירה 400 דירות בפרויקט שנים פנויים תוך חצי שנה, ובירושלים – 350 מתוך 396 דירות כבר אוכלסו תוך חודשים ספורים זה לא מקרי – זה תוצאה של מודל חזק, תקשורת אפקטיבית ושיווק ממוקד. למה לבחור ב'אשטרום מגורים להשכרה'? שקט נפשי עם שכירות ארוכת טווחקהילה פעילה ותמיכה טכנית 24/7גמישות לבחירה בהתאמה לצרכים שלכם לאורך הזמןניסיון מוכח ומיזמים עתידיים באזורים מבוקשים
חברת קידר מבנים בע"מ מחברות הבנייה הותיקות בישראל (מ-1965), הינה חברה יזמית ומבצעת בסיווג קבלני ג'5 הגבוה בישראל. הכל תחת קורת גג אחת- הייזום, התכנון המוקפד, השיווק, הבניה וכמובן תחום הבדק והאחריות. החברה בונה פרויקטים בהיקף שנתי של מאות יח"ד באיזורים המבוקשים בארץ. במשך שנות קיומה בנתה החברה פרויקטים בכל רחבי הארץ, מבני תעשייה וקוטג'ים מפוארים. קידר בונה בנייה ירוקה קפדנית. לחברה צבר קרקעות ופרויקטים באזור השרון ובתל אביב, בהליכי אישור ורישוי אשר מבטיחים יציבות פיננסית אורכת טווח. כל הפרויקטים של קידר הם בליווי בנקאי מלא ולרוכשים ערבות חוק מכר.
חברת ע. אהרון נוסדה בשנת 1996 על ידי עופר ונחום אהרון, בעלי תואר הנדסאי בניין ובעלי ניסיון עתיר בתחום תכנון ובניית פרויקטים והנדל”ן , עיקר עיסוקה של החברה הינה יזמות וביצוע בניה רוויה, התחדשות עירונית , פינוי בינוי ,מבני משרדים ומסחר מניב. החברה הינה חברה משפחתית הרשומה ברשם הקבלנים בסיווג הגבוה ביותר (ג'-5) סיווג המקנה לה את היכולת לעבוד בכל קנה מידה כלכלי וביצועי, כמו כן החברה רשומה בוועדה הבין משרדית כחברה מורשית לביצוע עבודות ממשלתיות (קבלן כוכבית), החברה נהנית מחוסן פיננסי רב ומדורגת כבר שנים רבות ע”י dun's 100 בין מאה חברות הנדל”ן המשפיעות במשק הישראלי.
י.ח. דמרי בונים את ישראל כבר למעלה משלושה עשורים, והיא חברת הבנייה הגדולה בארץ. החברה נהנית ממוניטין המבוסס על יסודות כלכליים איתנים וחוסן פיננסי. כיום בונה ומתכננת החברה פרויקטים חדשים בעשרות ערים בפריסה ארצית, בהם עשרות פרויקטים למגורים, מסחר, תעשייה ומלונאות. מניותיה של החברה נסחרות בבורסה לניירות ערך בת"א מאז שנת 2004. דמרי גם יוזמת וגם בונה את הפרויקטים שלה - עובדה המבטיחה אחריות מלאה בכל שלב ושלב, עמידה בלוחות הזמנים ואיכות בניה על פי התקנים המחמירים ביותר. אנו מתחייבים ליישם בכל הפרויקטים שלנו את עקרונות הבנייה והפיתוח באמצעות הטכנולוגיות המתקדמות ביותר, ועל פי תקן ISO 9002 אשר בבעלותה של החברה. בנוסף, לרשות לקוחותינו עומד צוות מקצועי של אדריכלים, מהנדסים ומנהלי פרויקטים במטרה להעניק את השירות הטוב ביותר. אנחנו במשפחת י.ח דמרי מבינים שרכישת דירה היא אחת ההחלטות המשמעותית בחייכם. לאורך כל הדרך נלווה אתכם החל מייעוץ מקיף והכוונה בתהליך הרכישה, דרך שלבי הבנייה השונים, מסירת מפתח הדירה, וגם אחרי הכניסה אליה. כל זאת על מנת שתהיו שקטים ובטוחים בהחלטה שקיבלתם.
קבוצת תדהר, נמנית עם חברות הנדל"ן הגדולות, האיכותיות והמובילות בישראל והינה בין החברות היחידות שמלווה את הלקוח ממשרד המכירות, דרך הבנייה בפועל, מסירת הדירה ללקוח, ולאחריה – 10 שנים של בדק ואחריות מלאה*. בכך מעניקה תדהר ללקוחותיה כתובת אחת ו-100% של ביטחון ושקט נפשי. הקבוצה פועלת במספר תחומים: יזמות, בנייה של בתי מגורים, משרדים ומסחר, לוגיסטיקה, התחדשות עירונית ועבודות גמר, בארץ ובעולם. תדהר הינה חברה יזמית, שהיא גם החברה הקבלנית שבונה עבורכם את הדירות בפועל ומעניקה לכם אחריות מלאה וכתובת אחת לכל אורך הדרך. עד היום ביצעה החברה מעל 550 פרויקטים בארץ ובעולם ומסרה למעלה מ20,000- דירות וכ2- מיליון מ"ר של נדל"ן מסחרי. בשנים האחרונות, הקבוצה מדורגת בעשירייה הראשונה של חברות הנדל"ן הגדולות בישראל עפ"י דירוג CofaceBdi ו-100 DUN'S *פירוט תנאי והיקף האחריות ורכיביה מפורטים בתקנון האחריות המלא באתר תדהר.
אקו סיטי היא חברה יזמית-קבלנית מובילה, המציבה סטנדרט חדש של בנייה עילית ותכנון מוקפד כבר למעלה מ-15 שנה. עם עשרות פרויקטים מאוכלסים ובביצוע בלב תל אביב ובאזורי הביקוש בגוש דן, החברה ביססה את מעמדה בחזית התחום. איכות המוצר והשירות המצוין של החברה זיכו אותה במקום הראשון בתל אביב במדדים האובייקטיביים היוקרתיים ביותר: מדד דן אנד ברדסטרייט ומדד ההתחדשות העירונית. דירוגים אלו מעידים על ניסיון עשיר, חוסן מקצועי ומחויבות בלתי מתפשרת לאיכות. החברה נהנית מאיתנות פיננסית יוצאת דופן בזכות שותפיה האסטרטגיים: פועלים אקוויטי וקבוצת ריאליטי (קבוצת קרנות הנדל"ן הגדולה בישראל), שהצטרפה בשנת 2025 כבעלת שליטה. שיתוף פעולה זה מעניק לאקו סיטי עוצמה פיננסית אדירה, יציבות ואמון מלא ביכולת הביצוע של כל פרויקט, מהתכנון ועד למסירת המפתח.
קבוצת נדל"ן המתמחה בהתחדשות עירונית מתוך חזון חברתי. הוקמה ב-2017 על ידי פנחס פרקש וישראל אברמוב, ופועלת בשותפות אמיצה עם הדיירים ובשקיפות מלאה. מובילה עשרות פרויקטים עם אלפי יחידות דיור, ומשלבת בין מצוינות מקצועית למחויבות לשדרוג המרחב העירוני והקהילה.
קבוצת גוהרי הינה חברת יזמות ונדל"ן ותיקה המתמחה בייזום פרויקטים למגורים, מסחר ותעסוקה. הקבוצה נמצאת בבעלותם ובהובלתם של דודו אפריאט ויוסף גוהרי, יזמים ואנשי עסקים בעלי ניסיון רב. הקבוצה מובילה תפיסה של איכות והקפדה, מתוך אמונה כי איכותו של פרויקט נמדדת בכוחם של הפרטים הקטנים שהושקעו בו, וכי שילוב בין תכנון חכם לביצוע מדויק הוא המפתח ליצירת חווית חיים ייחודית. לרשות החברה עתודות קרקע בהיקף של מאות יחידות דיור ועשרות אלפי מ"ר של שטחי מסחר תעסוקה ולוגיסטיקה בערים רבות, המהוות עוגן אסטרטגי המבטיח צמיחה יציבה ועקבית. העשייה של הקבוצה נשענת על איתנות פיננסית מוכחת ועל תפיסת עולם המחויבת ליושרה וקשר אישי עם כל לקוח ושותף לדרך. אנו גאים לקחת חלק בבניין הארץ ולבנות פרויקטים נחשקים המתוכננים בדיוק רב, מתוך מחויבות עמוקה לאיכות החיים של לקוחותינו.
בית וגג היא חברת נדל"ן וותיקה שהוקמה בשנת 2011 . בשקט, בהתמדה, ועם עשייה מרשימה, צמחה בית וגג למה שהיא היום: חברת ייזום נדל״ן בורסאית, חזקה ויציבה, בעלת עוצמה פיננסית יוצאת דופן, עם פרויקטים גדולים באיזורי הביקוש ברחבי הארץ, ניסיון מקצועי בהקמת אלפי יחידות דיור, שדרה ניהולית איכותית, בעלי מניות מהגופים המובילים במשק הישראלי - והכל עטוף ברגישות לצרכי הלקוחות ובלייף סטייל מודרני. בית וגג חושבת אחרת. היא מאמינה בעשייה שקטה. בעולם שבו כל אחד מחפש רק להישמע, היא מבקשת ״לעשות ולא לדבר״, כי התוצאות מדברות בעד עצמן. להביא לשולחן את העוצמה הפנימית שלה, כדי לייצר עבור דייריה שקט נפשי אמיתי.
קבוצת ארז-תירוש הוקמה ב1992. מאז הקמתה, החברה יזמה, בנתה ואכלסה אלפי יחידות דיור ברחבי ישראל, והגשימה חלום לאינספור לקוחות. האיתנות הפיננסית היציבה של החברה תורמת רבות לאמינותה, והיא תנאי בסיסי חיוני לכל פעילות בתחום הנדל“ן. בזכות יציבותה, החברה פיתחה קשרים עסקיים ענפים רבים, ודלתם של הבנקים, בתי ההשקעות וחברות המימון המובילים בארץ פתוחים בפניה. ארז-תירוש מעסיקה עשרות עובדים, שעליהם נמנית גם שורה ארוכה של אנשי ונשות מקצוע מהטובים בארץ, כולל אדריכלים, מהנדסים, שמאים, רואי חשבון ועורכי דין. עם צוות מגובש ומנוסה, ומסגרת ניהול ושירות שפועלת כמו מכונה משומנת היטב, אנו מסוגלים לקצר את זמני הפרויקטים בלי להתפשר אפילו על פרט אחד באיכות הבנייה.
החברה לנכסי קיסריה היא זרוע יזמות הנדל”ן של קרן דה רוטשילד הפועלת להשבחה ולמימוש קרקעות הקרן ופארק העסקים קיסריה, והרחבת פורטפוליו הנכסים המניבים בבעלותה של הקרן. לחברה לנכסי קיסריה ניסיון רב בייזום, הקמה, השכרה ואחזקה שוטפת של מבנים מתקדמים לתחומי ההיי-טק, הלוגיסטיקה והמסחר. לחברה נכסים בהיקף של כ-150 אלף מ”ר מתוך מעל ל-700 אלף מ”ר הבנויים בפארק, והיא נמצאת בתנופת בניה ובהליכי ביצוע של 80 אלף מ”ר נוספים. לחברה לנכסי קיסריה פעילות במגוון רחב של מבנים ונכסים, לרבות משרדים והייטק, לוגיסטיקה אחסנה ותעשייה, מסחר ויזמות עתידית. בין לקוחות החברה: אלמה לייזרס, איתמר מדיקל, דלתא, ארינטה, דקטלון, מקס סטוק, אגמי, סיסקו, מדטרוניק ועוד.
שיכון ובינוי, החברה המובילה בארץ בתכנון, הקמה, מימון, תפעול והפעלה של מעונות סטודנטים. פרויקטי המעונות, הפועלים תחת שיכון ובינוי הן מעונות אוניברסיטת תל אביב (איינשטיין וברושים), מעונות הסטודנטים HIT מכון טכנולוגי חולון ומעונות המכללה האקדמית ת"א יפו. החברה מקימה בימים אלו מעונות באוניברסיטה העברית בירושלים, קמפוס גבעת רם ומעונות הסטודנטים רחובות ועוסקת בייזום ותכנון פרויקטי מעונות נוספים ברחבי הארץ. סה"כ הקבוצה מפעילה כ – 5,800 חדרי מעונות סטודנטים. החברה מספקת פתרונות דיור מודרניים ונוחים לסטודנטים, כולל שטחי מסחר ושירותים נלווים. החברה מתמקדת ביצירת סביבה תומכת ומתקדמת לסטודנטים, עם דגש על נוחות, קהילה ובטיחות.
חברת פרשקובסקי היא חברה ציבורית הנסחרת בבורסה במדד ת”א 90 ונחשבת לאחת מחברות הייזום והביצוע המובילות בארץ. החברה יוזמת ובונה פרויקטים למגורים מסחר ועסקים באזורי הביקוש ברחבי המדינה, ונהנית מצמיחה מתמדת, חוסן כלכלי ומוניטין גבוה. פרשקובסקי נוסדה ומנוהלת ע”י משפחת פרשקובסקי מזה ארבעה דורות, ולאורך שנות פעילותה בנתה ואכלסה אלפי יח”ד ומאות אלפי מטרים של מסחר ומשרדים. לחברה חטיבות מגורים, מניבים, בנייה וגמרים לצד מחלקה ענפה של התחדשות עירונית. החברה מעסיקה את טובי המהנדסים, האדריכלים ואנשי הביצוע תוך שימוש בחומרים המתקדמים ביותר. חברת פרשקובסקי, המושתתת על יסודות מוצקים של מצוינות, מובילות מקצועית ואמינות, מאמינה שמצוינות נמדדת לא רק בפרטים הגדולים, אלא גם – ואולי אף יותר – בפרטים הקטנים. הרוכשים זוכים לליווי צמוד ומקצועי החל משלב בחירת הדירה ורכישתה, דרך תקופת הבדק עם מענה זמין ויעיל של שלוחת הביצוע, וגם בשנים שלאחר מכן. כל זאת, במטרה לעמוד בסטנדרטים הבלתי מתפשרים של המותג פרשקובסקי. העובדה כי החברה היא היזמית וגם המבצעת, מהווה יתרון משמעותי המאפשר לפשט ולייעל תהליכי בנייה; לפקח באופן צמוד ויומיומי על איכות הביצוע של כל פרויקט, תוך הקפדה על הסטנדרטים הגבוהים ביותר; ולהעניק לרוכשים את השקט הנפשי של כתובת אחת לפנות אליה בכל שלב, בכל נושא. החברה בנתה, אכלסה ובונה עשרות אלפי יחידות דיוק ומאות אלפי מטרים של משרדים ומסחר.
א.ד.מ בוני ישראל היא חברה העוסקת בייזום, ניהול ובנייה של פרויקטים בתחום הנדל״ן למגורים ולמסחר. בעלי החברה הם: אמיר אלעזרא, רואה חשבון וכלכלן. דוד בן שלום, מהנדס בניין ומנהל פרויקטים ויוסי אלעזרא, בעל ניסיון של כ-30 שנה בעולם הנדל״ן בישראל. בעלי החברה מעורבים בכלל התהליכים במעגל החיים של הפרויקט – החל משלב איתור ורכישת הקרקע האידאלית, השבחתה על ידי העמקה ומיצוי תהליכי התכנון והרישוי מול הוועדות השונות, דרך שלב הבנייה בשטח, וכלה במסירת הדירה לרוכשים וגם הרבה לאחר מכן. מחויבות החברה להצלחת כל פרויקט באה לידי ביטוי בכלל ההיבטים, בשיטות בנייה מתקדמות ושימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר בשוק. החברה נעזרת באנשי מקצוע מהשורה הראשונה, בעלי ניסיון רב לצד חשיבה יצירתית ופורצת דרך. בעלי החברה ומנהליה מגיעים לשטחי הפרויקטים על בסיס יומי, ובעזרת ניסיונם רב השנים מוודאים כי כל העבודות מתבצעות בצורה מקצועית, יעילה, מדויקת ובטוחה, תוך עמידה בלוחות הזמנים שהחברה התחייבה לרוכשי הדירות וללא פשרות עד שמגיעים לתוצר הסופי האידיאלי. א.ד.מ בוני ישראל מחזיקה ב-2 חברות נוספות בעלות סינרגיה לפעילותה: תאגיד עובדים זרים אשר אחראי על אספקה שוטפת של פועלי בניין זרים לפרויקטים השונים של החברה. כך למעשה מבטיחה החברה רציפות עבודה בכל הפרויקטים, ללא תלות במצב הביטחוני השורר בארץ. חברה קבלנית אשר מבצעת את הפרויקטים שא.ד.מ בוני ישראל יוזמת ומתכננת. כך למעשה נוצרת התאמה מושלמת בין תכנון הפרויקט לביצוע שלו והשליטה מהפרט הקטן ביותר ועד לתוצר הסופי. דריסת הרגל של החברה בתחומים הללו, מייחדת ומבדלת אותה מחברות דומות אשר פועלות בשוק הנדל״ן. לאורך כל הדרך ובכל פרויקט, החברה מלווה על ידי הבנקים הגדולים בישראל, והיא מקבלת ציון גבוה בכל הנוגע לאיתנות הפיננסית שלה. א.ד.מ בוני ישראל היא חברה שורשית, מקצועית ומסורה המעניקה לדיירים הרגשת ביטחון ותחושת אמון מלאה כל הדרך אל דירת החלומות שלהם. בוני ישראל אתכם לאורך כל הדרך
רותם מגורי יוקרה בע"מ חברה יזמית מהוותיקות, המנוסות והערכיות בנהריה. העומד בראשה - רו"ח יהודה רותם. "לקנות דירה מבית טוב"
חברת “אייל פרץ“ יזמות ונדל”ן בע”מ הינה חברה יזמית ומבצעת המתמחה בייזום וביצוע פרויקטים למגורים. מיום הקמתה, הציבה לה החברה כיעד לעמוד בסטנדרטים הגבוהים ביותר, תוך שמירה על ערכי מצוינות ושירותיות ברמה גבוהה. חב' אייל פרץ יזמה והוציאה לפועל כל פרויקט ופרויקט על שלביו השונים - החל מרכישת הקרקע, הפיתוח, הבנייה, דרך מסירת המפתחות ללקוחות ועד האחריות לאחר ביצוע. החברה בונה במספר ערים ברחבי הארץ: אילת, אופקים, מודיעין, ראשל"צ, אשקלון, ב"ש, דימונה, ירושלים. התכנון הוא הערך החשוב ביותר לחברה ולכן כל פרויקט מתוכנן ע”י מיטב האדריכלים המובילים בתחום הקמת פרויקטים ושכונות מגורים. הניסיון הרב, הידע ורמת המקצועיות הגבוהה ביותר בתחום עומדים לרשותך בכל רגע ומבטיחים לך דירה איכותית מבית טוב עם רמת גימור מושלמת.
חברת אנגלאינווסט התחדשות עירונית בע"מ בשליטת יזם הנדל"ן יעקב אנגל ובשותפות עם בנק לאומי (לאומי פרטנרס) וקרן שמרוק האמריקאית (היורשים של משפ' דיסני העולמית) מתמחה במתן מכלול השירותים המלא הנדרש לביצוע פרויקטים של התחדשות עירונית: פינוי בינוי וכן תמ"א 38. באמצעות ההתמחות ביזום וניהול נדל"ן החברה מאתרת, מתכננת, מממנת ומבצעת במהירות ובאיכות הגבוהה ביותר פרויקטים רבים של תמ"א 38 והתחדשות עירונית ברחבי הארץ. כיום נמצאים בשלבי ביצוע שונים עשרות פרויקטים של החברה באזור המרכז: בתל אביב, רמת גן, גבעתיים, רמת השרון, קריית אונו, הוד השרון וראשון לציון. פרויקטים אלו מיושמים כיום בכל הארץ, ומהווים כעשירית מסך כל פרויקטי הבניה בישראל. היתרונות הייחודיים של אנגלאינווסט בפרויקטי פינוי בינוי: בניה בסטנדרט גבוה - חברת אנגלאינווסט היא מחברות הנדל"ן הגדולות והותיקות בישראל.כשמאחוריה ניסיון של מעל 35 שנה בתחום הנדל"ן ובניית אלפי יחידות דיור, היא מציעה בניה בסטנדרטים גבוהים במיוחד.חוסן כלכלי מוכח - ערכים מובנים והון מצטבר, מאפשרים לקבוצה לבנות תוכניות מימון מלאות לכל תהליכי הפרויקט. החברה מגובה בליווי בנקאי שוטף של בנק לאומי לאורך כל שלבי הפעילות, מה שמאפשר לה להעניק ללקוחות מגוון ערבויות ובטוחות.שקיפות מלאה - הקשר עם בעלי הדירות הוא ערך עליון עבורנו. אנו מציגים את התקדמות הפרויקט ללקוחות, זמינים עבורם ומעניקים לכל דייר ליווי אישי המספק מענה לצרכיו הייחודיים. קבוצת אנגלאינווסט מלווה את לקוחותיה, החל מהשלבים הראשוניים של הגשת הצעה לועדת פינוי-בינוי ועד לסיום הבניה וקבלת הדירה החדשה-והמשודרגת לידיהם של הדיירים. הנכס החדש מהווה השבחה של עשרות אחוזים ביחס לשווי הדירה הנוכחית, וכך נוצרת הזדמנות עבור בעלי הדירות לזכות בסביבת מגורים איכותית, תוך שיפור משמעותי בתנאי המגורים.
בשל היצירתיות והיוזמה, בזכות האיתנות הכלכלית, האמינות המוכחת וההגינות בשוק דינאמי. בזכות יצירת ערך מוסף ללקוחות ולשותפים כאחד. כל אלה יחד הם מרכיבי ההצלחה של קבוצת יצחקי השקעות – קבוצה שאפשר לבנות עליה. האסטרטגיה של הקבוצה מבטאת את השאיפה להמשיך ולפתח פעילות עסקית ענפה בתחומי הנדל"ן והענקת ערך מוסף לשותפינו לעסקים, ללקוחותינו ולעובדינו. אסטרטגיה זו משרתת את הקבוצה בנאמנות כבר 70 שנה והיא מיושמת באמצעות יזמות חדשנית, פיתוח וניהול פרויקטים ברחבי העולם, מיצוי עוצמתה הכלכלית של הקבוצה על ידי שיתופי פעולה, י צירת תזרים הכנסות יציב וכן מינוף יכולות הניהול וההון של הקבוצה לצורך צמיחה עתידית.
מצלאוי חברה לבניין בע"מ הוקמה בשנת 1977 ונמצאת בבעלותו של סמי מצלאוי. החברה קבעה את מעמדה כאחת מחברות הבנייה והנדל"ן המובילות בישראל ומשנת 2007 מניותיה של החברה נסחרות בבורסה לניירות ערך בעיר תל אביב. חברת מצלאוי מקפידה להעסיק את טובי המהנדסים, האדריכלים וצוותי הבנייה המנוסים והמיומנים ביותר בענף. המכשור המתקדם שבבעלות החברה והעבודה בסטנדרטים המחמירים ביותר תוך שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר מקנים לה מצוינות ביצועית בכל הפרטים והתחומים. מצלאוי מתמחה ביזמות, בנייה ונדל"ן מניב, וידועה כייחודית ופורצת דרך בתחום "פינוי ובינוי" בישראל. במהלך שנות פעילותה יזמה והקימה אלפי יח"ד בישראל ומאות אלפי מ"ר של בנייה ציבורית.