חברת ל.א שטרית נכסים בע"מ הוקמה בשנת 7991 על ידי לוי ואורלי שטרית והינה חברה לייזום ולביצוע אשר מובילה בתחום הבנייה למגורים, למסחר ולמשרדים, התחדשות עירונית ופרויקטים של תמ"א 38/1 חיזוק מבנים ועיקר פעילות החברה הינה באזור פתח תקווה והסביבה. החברה בעלת יציבות פיננסית וזוכה לאמינות גבוהה בקרב הבנקים הגדולים בישראל אשר מלווים את הפרויקטים של החברה. שמירה והקפדה על עקרונות האיכות והמצוינות, המנחים אותה לאורך הדרך, באים לידי ביטוי באמינות, יושרה, ניהול יעיל ועמידה בלוחות זמנים. בימים אלה החברה מקדמת פרויקטים שונים ברחבי העיר פתח תקווה לצורך מתן מענה למצוקת הדיור ושיפור איכות החיים של הדיירים. אנו מקפידים לספק ללקוחותינו ליווי צמוד לכל אורך הפרויקטים, תוך עמידה בסטנדרטים הגבוהים ביותר של שירות, איכות, שקיפות ואמינות.
קבוצת וייס הינה אחת מקבוצות הייזום והניהול האיתנות בישראל. חטיבת הנדל"ן של הקבוצה פועלת ב-4 זרועות עיקריות: ארגון וניהול קבוצות רכישה, נדל"ן מניב באזורי ביקוש, יזמות נדל"ן במרכז הארץ והקמת פרויקטים בתחום ההתחדשות העירונית.
שיתוף הפעולה בין יוזמות פיתוח נדל”ן ולקבוצת איציק תשובה מביא לידי ביטוי שילוב מדויק בין חשיבה חדשנית, ירידה לפרטים והיכרות עמוקה עם המרקם הקהילתי, לבין ניסיון רב־שנים, יציבות ויכולת ביצוע בסטנדרט גבוה. החיבור בין שתי החברות מאפשר יצירת פרויקטים המתוכננים בקפידה לסביבה שבה הם נבנים, תוך התאמה אמיתית לאופי השכונה ולצרכי הקהילה. הסינרגיה בין החברות מתורגמת לסטנדרט בנייה מוקפד, תכנון אחראי וחשיבה ארוכת טווח – כזו שמחברת בין איכות אדריכלית, פונקציונליות יומיומית וביצוע ברמה בינלאומית. זהו שיתוף פעולה שמייצר ערך אמיתי לדיירים, לסביבה ולמרחב העירוני כולו. יוזמות פיתוח נדל”ן חברה יזמית המתמחה בהתחדשות עירונית ובנייה למגורים בסטנדרט גבוה. פעילות החברה נשענת על חדשנות תכנונית, שקיפות מלאה ויחס אישי לכל דייר, תוך שילוב אסתטיקה מודרנית עם תכנון פונקציונלי מדויק. קבוצת איציק תשובה מהקבוצות המובילות והיציבות בישראל בתחומי הייזום, המגורים והמסחר. הקבוצה, המזוהה עם תנופת הבנייה והפיתוח של נתניה, מביאה עמה ניסיון רב־שנים, איתנות פיננסית ויכולת ביצוע מוכחת, העומדת מאחורי מגדלי מגורים ופרויקטים בולטים בעיר.
בשל היצירתיות והיוזמה, בזכות האיתנות הכלכלית, האמינות המוכחת וההגינות בשוק דינאמי. בזכות יצירת ערך מוסף ללקוחות ולשותפים כאחד. כל אלה יחד הם מרכיבי ההצלחה של קבוצת יצחקי השקעות – קבוצה שאפשר לבנות עליה. האסטרטגיה של הקבוצה מבטאת את השאיפה להמשיך ולפתח פעילות עסקית ענפה בתחומי הנדל"ן והענקת ערך מוסף לשותפינו לעסקים, ללקוחותינו ולעובדינו. אסטרטגיה זו משרתת את הקבוצה בנאמנות כבר 70 שנה והיא מיושמת באמצעות יזמות חדשנית, פיתוח וניהול פרויקטים ברחבי העולם, מיצוי עוצמתה הכלכלית של הקבוצה על ידי שיתופי פעולה, י צירת תזרים הכנסות יציב וכן מינוף יכולות הניהול וההון של הקבוצה לצורך צמיחה עתידית.
מעוז דניאל הינה חברה משפחתית הנמנית על החברות האיתנות והוותיקות בישראל. החברה, שהוקמה לפני למעלה משלושה עשורים, עוסקת ביזום, תכנון ובניה , והינה בעלת הסיווג הקבלני המקצועי הגבוה ביותר בישראל – ג' 5. ובעלת תו תקן איכות בינלאומי ISO 9002 , ובעלת כוכבית גדולה לביצוע עבודות עבור גורמי הממשלה. לכל הפרויקטים של החברה יש ליווי בנקאי צמוד של אחד הבנקים הגדולים הכולל מתן בטחונות וערבויות על פי חוק המכר לרוכשים ומעניק להם בטחון ושקט נפשי. מעוז דניאל צברה ניסיון מעשי רב לאחר בניית אלפי יחידות דיור בישראל, וחולשת על כל התחומים בתחום הנדל"ן, לרבות יזמות, תכנון, ביצוע והתמחות בתחום ההתחדשות העירונית והינה מובילה בתחום זה . תחומי פעילותה המקיפים של החברה יוצרים את הערך המוסף ממנו נהנים לקוחות החברה הזוכים לטיפול מקצועי ומקבלים את מכלול השירותים המובילים בכתובת אחת. מעוז דניאל שמה לה למטרה את העמידה בלוחות הזמנים בכל שלבי הבניה ובמועדי אכלוס תוך הקפדה על איכות וטיב הבניה בסטנדרטים גבוהים ובלתי מתפשרים. המוניטין של החברה נבנה ונצבר עם השנים תוך עבודה קשה ויעידו על כך אלפי רוכשי הדירות, שלא מפסיקים להחמיא על היחס האישי, האכפתיות, האמינות, השירות המקצועי והקשר החברי והאישי.
דונה היא חברה יזמית וקבלנית בתחום הנדל"ן, בעלת הסיווג הגבוה ביותר הניתן לחברות קבלניות על ידי משרד הבינוי והשיכון. החברה נוסדה בשנת 1991 על ידי המהנדס שלום שי, קבלן ויזם בעל ידע מקצועי וניסיון רב בענף הבניה מזה כ- 30 שנה. דונה בנתה ובונה מגוון של פרויקטים, הכוללים אלפי יחידות דיור למגורים, מרכזים מסחריים, בנייני משרדים ומבני ציבור. שכונות דונה הינה חברה משכנת בעלת גב כלכלי איתן הנהנית מצמיחה כלכלית מתמדת. החברה מעסיקה את מיטב המתכננים, המהנדסים ובעלי המקצוע לבניית דירות בתכנון איכותי ופרקטי הנותן מענה לצרכי הלקוח ולהנאתו המרבית. עובדי החברה גאים ביכולתם לתת יחס אישי וחם לכל אחד מרוכשי הדירות, תוך מתן תשומת לב מרבית לטובתו של הלקוח, ליווי הדייר במשך שנים והקפדה על שירות מעולה גם לאחר מסירת הדירה. דונה מוכרת בזכות אמינותה, מקצועיותה ואיכות הבניה ללא פשרות, עמידתה בלוחות זמנים ואלפי לקוחותיה המרוצים.
חוויית מגורים עם נשמה איכות, אכפתיות ודיוק עד הפרט האחרון 'טופ במרחבי השרון' היא חברה משפחתית שמביאה עמה למעלה מ-20 שנות ניסיון, ואלפי דירות שהוקמו ברחבי הארץ. הוקמה על ידי היזם גדי מכלוף, ופועלת מתוך שליחות אמיתית להעניק לדיירים חוויית מגורים איכותית, אישית ומוקפדת – מהתכנון ועד קבלת המפתח. החברה מתמחה בהקמה של פרויקטים המשלבים תכנון מדויק, איכות בנייה בלתי מתפשרת ויחס אישי וחם לכל לקוח. מדובר בגישה שמרגישים בכל שלב – החל מהפגישה הראשונה, דרך התקדמות הבנייה, ועד למסירה בפועל ולשירות שאחרי. כאן לא מקבלים רק דירה – מקבלים בית. הערכים שמובילים את 'טופ במרחבי השרון' הם מקצועיות, אמינות ואכפתיות – שלושה עמודי תווך שהפכו את החברה לשם נרדף לאיכות בענף הבנייה למגורים. כל פרויקט מנוהל עם ראייה כוללת, תוך שימת לב לפרטים הקטנים ביותר ולרווחת הדיירים בטווח הארוך. בין אם מדובר בזוגות צעירים, משפחות גדלות או משקיעים, 'טופ במרחבי השרון' מעניקה פתרון מגורים ברמה הגבוהה ביותר – עם ליווי אישי, שקיפות מלאה, ותחושת ביטחון שמלווה את הלקוחות לאורך כל הדרך.
הכל מתחיל בבית. משהב.המוניטין, המקצועיות והחוסן הכלכלי הם הערכים שמלווים את חברת משהב מזה 80 שנה. החברה פעלה ופועלת למתן פתרונות דיור איכותיים והתאמתם לאורח חיי המשפחות והקהילה, תוך ליווי אישי וצמוד לאורך כל הדרך. במהלך השנים הקימה משהב למעלה מ-100,000 יחידות דיור ברחבי הארץ, נתון ההופך את משהב לאחת מהחברות המובילות והמנוסות בתחום הבנייה בישראל. בין לקוחות משהב נמנות משפחות מכל רבדי האוכלוסייה. הצטרפו למאות משפחות מאושרות בכל הארץ. כי עבורנו, דירה היא הרבה יותר מבית
חברת לב טוב בנייה והשקעות בע"מ הינה חברת נדל"ן בעלת סיווג ג'5, הינה חברה בבעלות משה עמור, אשר נוסדה בשנת 1997. עיקר התמחותה בייזום וביצוע פרויקטים למגורי יוקרה, התחדשות עירונית מחיר למשתכן ופרויקטים ציבוריים בסטנדרטים הגבוהים בישראל. את הפעילות בענף החלה החברה בשנות ה–90 בתחילה בפרויקטים של שיקום שכונות עבור חברת עמידר בדרום ובצפון, בניית מוסדות ציבור, הרחבות ישובים ובניית צמודי קרקע בישובים רבים. בשנים האחרונות עם צמיחת החברה בהיבט הפיננסי הרחיבה החברה את פעילותה לתחום היזמות כולל: התחדשות עירונית בערים שונות, בניית פרויקט יוקרה ופרויקט מחיר למשתכן.
קבוצת עזריאלי היא חברת הנדל"ן המניב המובילה בישראל. אנו פעילים בתחום הנדל"ן באמצעות קידום, הקמה, ייזום וניהול של מרכזי מסחר, קניונים, בנייני משרדים ,דיור מוגן, מגורים להשכרה לטווח ארוך ומלונאות. אנו פעילים בנוסף גם בתחום הנדל"ן המניב בחו"ל ובתחום הדאטה סנטרס. נכסי הנדל"ן המניבים שלנו משתרעים על שטח של כ-1.4 מיליון מ"ר. בנוסף, קיימים נכסים בייזום ותכנון עתידי בהיקף של כ-מיליון מ"ר. מאז הקימה את הקניון המקורה הראשון בישראל, קניון עזריאלי אילון , ממשיכה קבוצת עזריאלי, מזה למעלה מארבעה עשורים, לעצב בעשייתה החלוצית את סגנון העבודה, הקניות והמחיה של בני אדם. עקרונות המורשת, היושרה והחדשנות הם נר לרגלינו, ולאורם אנו פועלים למען קהילה רב-תרבותית, ישראל משגשגת ועתיד בר-קיימא.
ינקה בנייה ויזמות – הנדסה עילית, גמר פרימיום. יוקרה אמיתית נמדדת בפרטים שקשה לבצע, ואנחנו בינקה בנייה ויזמות חיים את האתגרים האלו בכל יום. החברה מתמקדת בבניית צמודי קרקע ובווילות יוקרה, לצד ביצוע שיפוצי קצה המצריכים מומחיות טכנית נדירה ועין חדה לאסתטיקה. אנו מעניקים ללקוחותינו חוויית בנייה שקטה, מנוהלת ומקצועית, שבה חזון אדריכלי הופך למציאות מוחשית ללא פשרות. כשמדובר בבית שלכם, המצוינות היא לא בחירה – היא הבסיס.
הפרויקט מובל על ידי קבוצת ברק פיננסים, מהגופים המובילים בישראל בתחום היזמות הנדל"נית וההתחדשות העירונית. הקבוצה נוסדה בשנת 2013 ופועלת מתוך מחויבות למקצועיות, שקיפות וביטחון פיננסי, תוך שילוב תחומי השקעות, נדל"ן, פיננסים וביטוח תחת קורת גג אחת. ברק פיננסים משרתת אלפי לקוחות ברחבי הארץ. ברק פיננסים מתמחה בייזום וביצוע פרויקטים רחבי היקף, עם התמחות משמעותית בפרויקטים של התחדשות עירונית במיקומים מרכזיים באזורי הביקוש. החברה מנהלת אלפי יחידות דיור בשלבים שונים של תכנון, רישוי ובנייה, ופועלת בשיתוף פעולה עם שותפים מקצועיים ומוסדות פיננסיים לצורך קידום וביצוע מיזמים איכותיים. החברה ידועה בשיטות ניהול קפדניות הכוללות בחירת קבלנים מבצעים באמצעות תהליך מכרז מסודר, ליווי פיננסי בנקאי לכל פרויקט ומעקב מקצועי לאורך כל שלבי הבנייה, במטרה לשמור על סטנדרט ביצוע גבוה ועל יציבות לאורך זמן.
חברת ״אזורים״ הינה חברה ציבורית ואחת מחברות היזום והבנייה הגדולות בישראל, העומדת מאחורי מגוון רחב של פרויקטים איכותיים כבר כ- 60 שנה. החברה נהנית מחוסן כלכלי אדיר וממוניטין של עשרות שנים בהן הקימה עשרות אלפי יחידות דיור ושכונות שלמות כגון: אזורים רחובות החדשה, מגדלי נאמן, אזורי חן, אזורים מוצא עילית ופרויקטים אייקונים זוכי פרסים דוגמת הרצליה הילס. כל פרויקט שלנו מלווה ע"י משרדי האדריכלים הטובים בישראל ובכל פרויקט אנו שואפים לחדשנות תכנונית, סטנדרט ביצוע גבוה ביותר ולבניה בסביבה בת קיימא. בכדי לחשוב קודם כל עליכם, הדיירים – הפרויקטים של אזורים יוצרים שילוב ייחודי בין חיי משפחה לבין העצמת חיי הקהילה והסביבה, כדי לספק איכות חיים גבוהה וחוויית מגורים חדשה ומרגשת.
הוקמה בשנת 1997 , פעילה בתחום הנדל"ן והתיירות בישראל ובעולם, ומהווה את זרוע הנדל"ן של איסתא ליינס - חברת הנסיעות הגדולה בישראל, הנסחרת בבורסה לניירות ערך בתל אביב. לקבוצה פעילות ענפה בתחום המלונאות והיא מחזיקה ב 12- בתי מלון )פעילים ובהקמה( בארץ ובעולם, אזורי תעשייה עתירת ידע, מרכזים לוגיסטיים, בנייני משרדים, שטחי אחסנה, מעונות סטודנטים ופרויקטים למגורים בתחום ההתחדשות העירונית ומחיר למשתכן. ההון האנושי של הקבוצה, הערכים והניסיון הרב של העומדים בראשה, כמו גם איתנותה הפיננסית, מבססים את מעמדה של חברת איסתא נכסים כחברת נדל"ן יציבה ומשמעותית בשוק הנדל"ן בישראל. בין השאר, שותפה החברה, יחד עם חברת סלע בינוי והשקעות, להקמת פרויקט הדרים בשכונת גליל ים הרצליה, פרויקט רמת אפעל החדשה, פרויקט מגדלי הקונסוליה בשכונת ארנונה בירושלים ופרויקט TOO TOWERS בשכונת הנרקיסים בראשל״צ. בנוסף, מעורבת החברה בכ 15- פרויקטים שונים של תמ"א 38 בתל אביב, הרצליה, רמת גן ובת ים.
חברת בנייה וייזום ציבורית. לבעלי השליטה בחברה, יוסי לוינסקי ועופר ארביב מעל ל-35 שנות ניסיון בהקמת מבני מגורים, משרדים ותעשייה, מוסדות חינוך ושכונות מגורים. יוסי לוינסקי מהיזמים הבולטים בישראל, כיהן זה מכבר כסגן נשיא התאחדות בוני הארץ וכיו”ר ארגון קבלני חולון. בזכות בעלי השליטה בלוינסקי-עופר (יוסי לוינסקי ועופר ארביב) נהנים כיום אלפי אנשים מדירות מגורים בעלות מפרט עשיר שתוכננו בקפידה, תוך התחשבות בצרכיהם ובהעדפותיהם האישיות.יוסי לוינסקי ועופר ארביב מצליחים להפוך את חוויית קניית הדירה לחוויה מהנה בזכות הקפדה על הפרטים החשובים: יוסי לוינסקי ועופר ארביב מיישמים בכל פרויקט את הידע, הניסיון והמשאבים שברשותם, על מנת ליצור סביבת מגורים אידיאלית, המשרתת את דייריה בצורה הטובה ביותר לאורך זמן.
קבוצת נוה שוסטר, מחברות הנדל”ן הוותיקות והמבוססות בישראל, עוסקת כבר למעלה מ-50 שנה בייזום, פיתוח ושיווק של שכונות מגורים איכותיות, מגדלי יוקרה, ניהול פרויקטים ונכסים מניבים בארץ ובחו”ל. הקבוצה מובילה תפיסת מגורים ששמה את חיי הדיירים במרכזה ושביעות רצונו של הלקוח הוא הנכס היקר ביותר שלנו. בכל פרויקט מיישמת החברה איכות יוצאת דופן של בניה קפדנית, יוקרה בסטנדרטים מובילים, וחשיבה על כל פרט ופרט: החל מיצירת מרחב פרטי מוקפד בכל דירה, דרך הלובי המעוצב והמפואר, המעליות המהודרות, האיבזורים היוקרתיים והבחירה בחומרי הגמר האיכותיים ביותר. הקבוצה נהנית מחוסן פיננסי ותרבות ניהולית גבוהה, לצד עדכניות וחדשנות. שילוב ייחודי זה יוצר קבוצה חזקה ויציבה, אשר מטביעה את חותמה בכל אחת מאלפי יחידות דיור, שבנתה ברחבי הארץ ובארה”ב. בין הפרויקטים הנבחרים של נוה שוסטר בישראל ניתן למנות את: ״שוסטר בירוקה״ בהרצליה,"שוסטר מול הפארק", “מגדל סוטין”, ”משכנות סוזן דלל” ו“מרכז שוסטר” בתל-אביב, ”קאנטרי גבעתיים” ו“המגדל בפארק” בגבעתיים, “שוסטר פלטינום” בבת-ים ושורת פרויקטים רבים נוספים בניו-יורק. הקבוצה שותפה באדם שוסטר אשר הקימה פרויקטים רבים בשכונת חרוזים ברמת גן.
יועץ נדל"ן מומחה, שותף בְּ- Cityzen Village - סיטיזן מושבים מתמחה בשיווק נכסים במושבה אבן יהודה, וכן בצמודי קרקע בנחלות בכל המושבים והישובים סביבה. בהן, כפר נטר, בית יהושע, אודים, קדימה צורן. תל מונד, פרדסיה, צור משה, עין ורד, כפר הס, גנות הדר, כפר יונה וקריית השרון.
קבוצת סופרין כשמצוינות וניסיון בנדל”ן מובילים להצלחה קבוצת סופרין היא מהחברות המובילות והוותיקות בישראל בתחום ייזום ופיתוח נדל”ן. הקבוצה הוקמה ב 2009- והיא מתמחה בהקמת פרויקטים רחבי היקף בתחומי המגורים, המשרדים, המחסר והלוגיסטיקה, ומחזיקה ברקורד עשיר של עשות פרויקטים מוצלחים שהותירו חותם בנוף הישראלי. החוסן הפיננסי של הקבוצה, לצד המוניטין מבוסס השנים, מעניקים ללקוחותיה ולשותפיה העסקיים ביטחון מלא ויכולת להבטיח הצלחה בפרויקטים מורכבים וארוכי טווח. החברה היא ציבורית הנסחרת בבורסה לניירות ערך בת”א, והיא מקפידה על שקיפות, אחריות וניהול מוקד בהתאם לסטנדרטים המחמירים ביותר. הערכים המנחים את הקבוצה – אמינות, מקצועיות, מצוינות וחשיבה יצירתית- מלווים כל פרויקט, משלב התכנון הייזום ועד למסירה. שילוב זה מבטיח איכות, יציבות ותוצאות בשטח , תוך יצירת ערך אמיתי ללקוחות, לדיירים ולמשקיעים.
קבוצת עמיסף נהנית מניסיון רב, איתנות פיננסית וצוות מקצועי בעלי ניסיון רב בענף הנדל"ן. הקבוצה, רואה במצוינות ובשקיפות ערכים מובילים, מעמידה לרשות לקוחותיה ושותפיה העסקיים את הכלים, המומחיות, הניסיון והמקצועיות שהצטברו בקבוצה בכל שלב ושלב משלבי הבנייה, החל משלב התכנון ועד לאכלוס, בדגש מיוחד על שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר, בשילוב אלמנטים ירוקים וידידותיים לסביבה כל זאת במטרה להפוך את חזון החברה למציאות בשטח.
Living מקבוצת אזורים, מחברות הבנייה הגדולות והוותיקות בישראל, מובילה מהפכה בתפיסת המגורים בישראל ומאפשרת לכל אחת ואחד חווית מגורים בשכירות ארוכת טווח הוגנת, בטוחה ואיכותית יותר. כיום Living מצויה בשלבי פיתוח שונים של כ 2,300- דירות להשכרה לטווח ארוך ברחבי ישראל מתוכן כ 800 בבניינים מאוכלסים.