דירות למכירה
דירות להשכרה
נדל״ן מסחרי
שמי בנייה יזום והתחדשות עירונית מובילה את תחום הנדל"ן בישראל כבר משנת 1958, ומאז פועלת בהתמדה לשיפור ופיתוח המרקם העירוני של פתח תקווה והסביבה. הניסיון רב השנים, לצד תפיסת בנייה חדשנית, הפכו את החברה לאחת מהחברות המובילות בענף, בעלת מוניטין של יציבות, איכות ואחריות. בשנים האחרונות החברה מרחיבה את פעילותה גם אל מוקדי הביקוש המרכזיים בגוש דן – רמת השרון, הוד השרון וקריית אונו ומביאה לכל פרויקט את הסטנדרטים הגבוהים שעליהם היא מושתתת מאז הקמתה. החברה וצוות עובדיה מחויבים למצוינות בלתי מתפשרת בכל שלבי העבודה: תכנון מדויק, ביצוע קפדני , ושירות אישי ומקצועי המלווה את הרוכשים מהפגישה הראשונה ועד למסירת הדירה, ואף ממשיך לאורך כל תקופת האחריות. כיזם וקבלן מבצע, החברה מעניקה ללקוחותיה פתרון One Stop Shop – מכלול שירותים מלא תחת קורת גג אחת. מודל זה מאפשר שליטה מלאה בתהליכי התכנון והבנייה, עמידה בלוחות זמנים, אספקת מפרטים עשירים וביצוע ברמת גימור גבוהה במיוחד. שמי בנייה ממשיכה להוביל את הדרך וליצור פרויקטים איכותיים המתכתבים עם צורכי התושבים והקהילה, תוך יצירת סביבת מגורים מודרנית, יציבה ובטוחה – היום ובעתיד.
חברת א. חבר בע"מ הינה חברת יזמות נדל"ן ירושלמית ותיקה. לחברה ניסיון של 19 שנות פעילות, עשייה ויזמות והינה בבעלות מר אברהם חבר, מראשית ימיה בשנת 2003 . פעילותה כוללת פרויקטים של מגורים, מסחר, משרדים, מרכזים לוגיסטיים ומלונאות בכל רחבי הארץ, מאילת ועד עכו. בפרויקטים השונים החברה משתפת פעולה עם יזמים נוספים מתוך אמונה ותפיסת עולם שלשותפויות ערך מוסף עבור הפרויקטים והלקוחות.
פרויקט המגורים TWENTY הוא יצירה של מצוינות מבית ניוטאון מקבוצת פרופדו. לניוטאון הצלחות מקצועיות רבות לאורך שנים רבות, ידע עצום ביזום והקמה של חוויות מגורים בשילוב פתרונות טכנולוגיים מתקדמים של אנרגיה ירוקה, מסורת של תכנון והקמה של בניינים אייקוניים. ניוטאון רואה במצוינות בבנייה ערך מרכזי. קבוצת פרופדו, שניירות הערך שלה נסחרים בבורסה לני"ע בתל-אביב, היא עוגן של איתנות פיננסית ארוך טווח עבור רוכשי הדירות בפרויקטים הרבים שניוטאון ופרופדו מקדמים ברחבי הארץ.
חברת דשרז מובילה את עולם הנדל"ן עם ניסיון עשיר בפרויקטים מגוונים, החל ממרכזים מסחריים ובנייני מגורים ועד למגדלי יוקרה מפוארים. אנו מציבים סטנדרטים חדשים בתחום וגאים במגוון הפרויקטים המוצלחים שלנו, אשר מאופיינים בתכנון חדשני, בנייה איכותית ושירות לקוחות ברמה הגבוהה ביותר. צוות המומחים שלנו מלווה אתכם בכל שלבי הפרויקט, החל משלב התכנון ועד למסירת המפתח ומבטיח חווית לקוח יוצאת דופן.
מידר הינה חברת נדל"ן מובילה לייזום ולניהול פרויקטים עם שנים של יזמות בתחום הנדל"ן, רזומה עשיר ולקוחות מרוצים. החברה חתומה בהצלחה על פרויקטים שונים ברחבי הארץ בתחומי מגורים ומסחר, ומנהלת את הפרויקטים משלב התכנון ועד לשלב הסופי של הרכישה, במקצועיות ובמיומנות. בכל פרויקט ניתן דגש על תכנון מפורט וקפדני, המביא בחשבון את צרכי הלקוח ואת כלל ההתפתחויות האפשריות לאורך התהליך, כך נחסכות טעויות ומובטחת עבודה יעילה ומדויקת. רכישת נכס במידר היא רכישה בראש שקט ובשקיפות מלאה, באמצעות מעטפת שירותים מושלמת, הכוללת ליווי יד ביד לכל אורך התהליך לשביעות רצונו של הלקוח.
רמט טרום. מצוינות, זו מילת המפתח רמט טרום הינה אחת מחברות הבנייה והתעשייה הגדולות, המובילות והוותיקות בישראל, הפעילה משנת 1942. החברה, אשר ידועה בחדשנות, במצוינות ובאיכות חסרת פשרות, נהנית מגב פיננסי איתן ובעלת סיווג קבלני ג'-5 המקנה לה יכולות ביצוע ובינוי ברמות הגבוהות ביותר. מפעלי הייצור המתקדמים שבבעלותה, מספקים פתרונות ביצוע לכלל ענף הבנייה, בפריסה ארצית רחבה, מעניקים מעטפת ביצועית לאלפי יח"ד בשנה ותורמת רבות לבניין הארץ. שקט נפשי וראש שקט, יכולות הנדסיות וביצוע גבוהות, סטנדרטים מוקפדים, אנושיות ושירותיות, הם חלק מאבני היסוד של החברה, המאפשרים לה לתכנן, ליצור ולבנות אלפי יחידות דיור, משרדים, מסחר ומיזמי התחדשות עירונית בפריסה ארצית רחבה.
חווית קניית בית מגורים או בנייתו מושפעת רבות מהצוות בו מאמינים ובוחרים בו כדי לעבור תהליך זה. אדריכלית אפרת שטרן ומהנדס עפר שטרן, תושבי עתלית, הקימו בשנת 1996 את חברת ע.ק.נ. בניה ופיתוח בע"מ. השילוב שלנו כמנהלי החברה וצוות זוגי, מאפשר ליווי מתחילת שלב תכנון הבית והתאמתו לצרכים הספציפיים של כל דייר, דרך ביצוע הבנייה ועד למסירה לשביעות רצונו של הדייר. בהמשך, מתן שירות ותחזוקה לאורך זמן. אנו דוגלים ביצירת אוירה ביתית ויחס אישי לכל קונה או בונה. חברת ע.ק.נ. בניה ופיתוח בע"מ מרכזת את פעילותה באזור עתלית ויישובי חוף הכרמל. תחומי הפעילות של החברה: יזמות ובצוע שכונות מגורים בבניה רוויה ובבניה נמוכה (דו-משפחתיים ובתים בודדים).יזמות וניהול נכסים מניבים כגון מרכזי מסחר שכונתיים ומעונות סטודנטים.יזמות ובצוע של פרויקטים התחדשות עירונית ותמ"א 38/2. הריסה ובניה.כל שכונה מתוכננת בהתאמה למיקום ולצרכי אוכלוסיית היעד. שמחת דיירים והקשרים הנוצרים ביניהם מעידים על הצלחת החברה. ע.ק.נ. רכשה מוניטין רב בזכות עמידתה בסטנדרטים גבוהים של איכות בניה, דיוק בלוחות זמנים ושירות לקוחות. מאות לקוחות מרוצים הם הממליצים שלנו. הפרויקטים של החברה מלווים על ידי בנקים המספקים ללקוח ערבויות בנקאיות. במרוצת השנים, בנוסף לבתים פרטיים ומבני מגורים, החברה הקימה כקבלן מבצע: בתי ספר, גני ילדים מועדוני נוער, מעונות עולים, תלמודי תורה, בתי כנסת, מקוואות, מבני תעשיה, מוסכים, מבני מסחר, עבודות פתוח ועוד. נשמח ללוות גם אתכם בהגשמת החלום שלכם.
מקצועיות. אמינות.איכות פורווד תנופה הינה חברה המתמחה ביזמות נדל״ן וביצוע פרויקטים של בנייה והתחדשות עירונית. החברה הוקמה מתוך רצון לנצל את הידע והניסיון הרב שצברו בתחום היזמות, הבנייה וניהול הפרויקטים, ולהעמיד לרשות הלקוחות את האפשרויות לשפר את סביבת מגוריהם באופן מקיף, מקצועי, אמין ואיכותי. פורוורד תנופה הינה חברה המתמחה ביזמות נדל"ן וביצוע פרויקטים של בנייה והתחדשות עירונית במסגרת תמ"א 38. לחברה ניסיון רב בתחום וצברה מוניטין כחברה אמינה ומקצועית. בין הפרויקטים הנמנים של החברה: פרופ' שור 4בתל אביב, ויצמן 43 בהרצליה, רמב"ם 4 רמת השרון, סוקולוב 4-6 בבת ים ועוד.
חברת מירלי ובניו הינה חברה יזמית וקבלנית המתמחה בתחום מגורי היוקרה. החברה נהנית מהון אנושי בעל ערך עצום, ניסיון וידע רב של בעלי השליטה בחברה. מירלי דוד – יו"ר החברה עם מעל ל- 40 שנות ניסיון בענף הנדל"ן והייזום ויחד איתו בהנהלה שני בניו – שלי ואהרון. מירלי שלי – מנהל תחום הביצוע בחברה. בעל ניסיון של מעל ל- 25 שנות עשיה בתחום הבנייה. נחשב בקרב גורמי הענף לעילוי בתחום הנדל"ן והבנייה. מירלי אהרון – מנכ"ל החברה ומכהן גם כיו"ר ארגון הקבלנים בחולון. בעל ניסיון של מעל ל- 20 שנות עשיה בתחום הבנייה. יחד בהנהלת החברה הם מרכיבים צוות מנצח. כמו כן, בצוות החברה מועסקים עובדים מקצועיים, מהנדסים ומנהלי עבודה ובטיחות שדואגים להוביל אותה קדימה אל אתגרים והצלחות חדשים.
קבוצת י.ג. חקשורי בע"מ מורכבת ממספר חברות שאוגדו תחת קורות גג אחת בכדי לתת ללקוחות את השירות האיכותי המקצועי ביותר בכל שלבי הפרויקטים. פיתוח פרויקטים מתקדמים בכל תחומי הבנייה ובדגש על התחדשות עירונית, משלב ההתקשרות ועד שלב המסירה. בהתאם לחזון החברה, הקבוצה רואה בדיירים, בעלי הקרקע או הרוכשים החדשים שותפים מלאים לפרויקט ופועלת מולם בשקיפות וביושרה. אנשי המקצוע של החברה עוסקים בתכנון והגשת היתרים על כל שלביהם, בדיקת זכויות, הגשת הצעה לדיירים, תכנון הפרויקט והוצאה לפועל. החברה עובדת עם ליווי בנקאי סגור לכל הפרויקטים.
קרינסקי גוטליב היא חברה עם ניסיון רב שנים של כ-25 שנה בקבלנות וייזום מגורי יוקרה. החברה הינה תוצר של חיבור בין שתי משפחות ישראליות שורשיות וערכיות,שדוגלות במצוינות, יושרה, ענווה והוגנות ופועלותמתחושת שליחות ואהבה אמיתית לארץ ולבניינה. עבור הלקוחות שמלווים אותנו לאורך השנים, החיבור בין קרינסקי לגוטליב הוא נכס רב ערך, המהווה תעודת ביטוח למצויינות ואיכות לכל אורך התהליך. החברה מובילה ב5 השנים האחרונות, במספר הפרויקטים ברמת גן. אנו היזמים והקבלנים המבצעים בכל הפרויקטים שלנו.
לחברת אורון נדל"ן היכרות עם שוק הנדל”ן וההנדסה מתוך רקע וידע מקצועי נרחב. בכל פרויקט CONCEPT ברחבי הארץ, מביאה עימה חברת אורון נדל"ן את איתנותה הפיננסית שנשענת בין השאר על יכולתה הכלכלית הרחבה של חברת האם – “קבוצת אורון אחזקות והשקעות”. המבנה הארגוני, תחומי ההתמחות והסינרגיה של החברות בקבוצת אורון אחזקות והשקעות מאפשרות לקבוצה יכולות בייזום וביצוע של פרויקטים בכל תחומי ההנדסה האזרחית והנדל”ן. הקבוצה נחשבת כאחת מהקבוצות המובילות בתחומי ההנדסה האזרחית והנדל”ן בישראל.
חברת גב-ים מחברות הנדל"ן הגדולות, הוותיקות והמובילות במשק הישראלי. גב-ים מגורים מונעת מחזון ארוך טווח: להפוך מתחמים בעלי פוטנציאל לאזורי מגורים מבוקשים ומשגשגים. מאז הקמתה אכלסה גב-ים מגורים למעלה מ-20,000 יחידות דיור ברחבי הארץ, ומתמחה באיתור מתחמים במוקדים אסטרטגיים ובאזורי הביקוש, בתכנון, פיתוח והקמה של שכונות מגורים איכותיות ויוקרתיות. השכונות שמקימה החברה מייצרות ערך מוסף אמיתי לתושביהן, ומתבלטות באיכותן, באופיין ובחוויית המגורים שהן מציעות, הרבה מעבר לסטנדרט המקובל בסביבתן. באמצעות חשיבה יצירתית, חדשנות וניסיון רב-שנים גב-ים מגורים יוצרת קהילות, אקוסיסטם שלם וסביבת חיים, שהופכים את מתחמי החברה למבוקשים לאורך זמן.
בריזה נדלן הינה חברה יזמית מקבוצת אתגר נדל"ן, חברה יזמית עם ניסיון ורזומה של לא מעט שנים, בתחום המגורים. (בנתה פרויקטים בהיקפים ברחבי הארץ) וכן בתחום המשרדים והמסחר - פרויקט AXIS בישפרו סנטר מודיעין בהיקף של 15,000 מ"ר.
חברת חומרית הינה חברת יזמות ובניה מהוותיקות והיציבות בענף אשר פועלת במגזר הפרטי והציבורי מזה כ-3 עשורים. החברה נוסדה על ידי דורון אילני המכהן כיו"ר ומנכ"ל החברה. עקרונות היסוד המובילים את החברה הינם שביעות רצון הלקוח בראש סדר העדיפויות, תוך שמירה על איכות ביצוע בסטנדרט הגבוה ביותר. במהלך שנות פעילותה ביצעה החברה פרויקטים רבים ומורכבים בכל רחבי הארץ ועמדה בלוחות זמנים מאתגרים ונוקשים תוך שמירה קפדנית על איכות הביצוע הגבוהה ביותר ומתן דגש על כל פרט ופרט. האהבה הגדולה למקצוע וללקוחותינו הינו מרכיב המייחד את חברתנו ומהווה בסיס להצלחה במשך שנות פעילותינו.
בריזה מזהה הזדמנויות לרכישת קרקעות ולתוכניות עסקיות, מתוך חקירה עמוקה של השטח ובקיאות בשוק הנדל"ן על כל מרכיביו. החברה מחויבת ליחס משפחתי, ליווי אישי, איכות ואמינות. עם ידע מקיף ומקצועי, ועם ליווי אישי שממשיך גם לאחר מסירת המפתחות לדיירים, בריזה היא הבחירה המוצלחת בכל הנוגע לניהול וביצוע פרויקטים, קידום היתרי בניה, השבחת קרקעות ובניית מכרזים. בריזה היא חברה יזמית וקבלנית שנוסדה על ידי שני חברי ילדות, עידן זיו ויניב קפלן. השניים משלימים זה את זה בתחומי המומחיות. עידן בתחומי התכנון והשיווק, ויניב בפן הביצועי, המשפטי והפיננסי. הם חולקים את אותה תפיסה ערכית ואנושית: החשיבות של בניית מוצר איכותי ונכון לכל הצדדים.
חברת ל.א שטרית נכסים בע"מ הוקמה בשנת 7991 על ידי לוי ואורלי שטרית והינה חברה לייזום ולביצוע אשר מובילה בתחום הבנייה למגורים, למסחר ולמשרדים, התחדשות עירונית ופרויקטים של תמ"א 38/1 חיזוק מבנים ועיקר פעילות החברה הינה באזור פתח תקווה והסביבה. החברה בעלת יציבות פיננסית וזוכה לאמינות גבוהה בקרב הבנקים הגדולים בישראל אשר מלווים את הפרויקטים של החברה. שמירה והקפדה על עקרונות האיכות והמצוינות, המנחים אותה לאורך הדרך, באים לידי ביטוי באמינות, יושרה, ניהול יעיל ועמידה בלוחות זמנים. בימים אלה החברה מקדמת פרויקטים שונים ברחבי העיר פתח תקווה לצורך מתן מענה למצוקת הדיור ושיפור איכות החיים של הדיירים. אנו מקפידים לספק ללקוחותינו ליווי צמוד לכל אורך הפרויקטים, תוך עמידה בסטנדרטים הגבוהים ביותר של שירות, איכות, שקיפות ואמינות.
״דרגה אמירים״ מתמחה בייזום, תכנון ופיתוח של פרויקטים בנדל"ן. הקבוצה הוקמה תוך מחשבה של שילוב יכולות השותפים בהיבט המקצועי המגובה בחוסן כלכלי. ״דרגה אמירים״ פועלת לאור תפיסת "הלקוח הינו המרכז” וזהו העיקרון המנחה את החברה בבחירת הפרויקטים לייזום. הדגשים המובילים את הקבוצה בעת בחירת פרויקטים הינם: אזורי ביקוש, קירבה לצירי תחבורה מרכזיים, מערכות חינוך ברמה הגבוהה ביותר, תרבות מסחר וספורט. הקבוצה פועלת ועובדת עם מיטב אנשי המקצוע תוך הקפדה על איכות וטיב העבודה ויצירת חווית לקוח, הן בשלב החשיפה לפרויקט הרכישה תוך כדי ליווי הלקוח עד לכניסתו לבית החדש.
קבוצת "גבאי יזמות" פועלת בשוק הנדל"ן בעשרים השנים האחרונות ומורכבת ממספר חברות עצמאיות העוסקות ביזום וביצוע פרויקטים למגורים בסטנדרט גבוה. בגבאי יזמות אנו מקפידים על שימוש בחומרים בעלי תקן ישראלי, על תכנון ייחודי תוך מתן דגש לנוחות ופרקטיקה עיצובית. הפרויקטים שלנו בערים: ירושלים, מודיעין, אשדוד, גן יבנה ובישובי השומרון ומטה בנימין. (נריה, עלי, עטרת, חשמונאים). החברה מעמידה לנגד עיניה אמינות ועמידה בזמנים תוך שמירה על מקצועיות ובטיחות.
"מבנה" הינה קבוצת נדל"ן בינלאומית מהגדולות והמובילות בישראל. "מבנה" פועלת בתחום הנדל"ן המניב בארץ ובחו"ל, ומתמחה בייזום, רכישה, הקמה וניהול של מבנים המיועדים למטרות: מסחר, תעשייה, משרדים, היי-טק, לוגיסטיקה ומגורים. קבוצת "מבנה" חולשת על כ- 3.6 מיליון מ"ר של נכסים מניבים להשכרה – בישראל ובעולם כולו. הקבוצה מתמקדת בעיקר בפעילותה בישראל, בה היא מחזיקה כ 800- נכסים מניבים הפרוסים על פני שטח של כ- 1.9 מיליון מ"ר. נכסים אלו מאוכלסים בידי כ 3,000- שוכרים, ופרוסים בישובים שונים ברחבי הארץ, ממטולה ועד אילת.