חברת המזרח לאחזקות הינה חברת השקעות ואחזקות משפחתית ותיקה, הפועלת בישראל עשרות שנים. את דרכה החלה כחברה ליבוא רכב והיא מחזיקה בזיכיון ליבוא ושיווק מותגי GM ויגואר-לנד רובר. לאורך השנים הרחיבה את פעילותה לתחומים נוספים, בהם פעילות בתחום הנדל"ן למשרדים ומגורים. החברה עוסקת בהשקעות בתחום הנדל"ן בישראל מזה כ-30 שנים ,במהלכן רכשה נכסים וגם עסקה בייזום והקמה של מספר מבנים בתחום המסחר. חברת המזרח לאחזקות גאה להקים ולשווק את פרויקט חצר אנג'לו, המוקם באחד האזורים הצומחים והמרגשים של תל אביב-יפו. פרויקט אשר יהווה מתחם מגורים המשלב ישן וחדש, עבר והווה עם מבט לעתיד.
מידר הינה חברת נדל"ן מובילה לייזום ולניהול פרויקטים עם שנים של יזמות בתחום הנדל"ן, רזומה עשיר ולקוחות מרוצים.החברה חתומה בהצלחה על פרויקטים שונים ברחבי הארץ בתחומי מגורים ומסחר, ומנהלת את הפרויקטים משלב התכנון ועד לשלב הסופי של הרכישה, במקצועיות ובמיומנות.בכל פרויקט ניתן דגש על תכנון מפורט וקפדני, המביא בחשבון את צרכי הלקוח ואת כלל ההתפתחויות האפשריות לאורך התהליך, כך נחסכות טעויות ומובטחת עבודה יעילה ומדויקת.רכישת נכס במידר היא רכישה בראש שקט ובשקיפות מלאה, באמצעות מעטפת שירותים מושלמת, הכוללת ליווי יד ביד לכל אורך התהליך לשביעות רצונו של הלקוח.
קבוצת רם אדרת, זוכת פרס המצויינות בבניה לשנת 2021 בקטגוריות התחדשות עירונית ומבני ציבור - מעצבת את קו הרקיע של ישראל כבר מעל 20 שנה. רם אדרת, אחת מהחברות הקבלניות והיזמיות, הדינמיות והמובילות במדינה, עוסקת ביזמות בתחום המגורים, המסחר והמשרדים, שימור מבנים, שיפור-טיוב-וחיזוק מבנים (תמ"א 38) וזאת בעבודת צוות ובשיטות עבודה מהמתקדמות ביותר. הקבוצה מונה כ- 150 עובדים: מהנדסים, אדריכלים, הנדסאים, מנהלים בכירים, מנהלי פרויקטים ועובדי כפיים מקצועיים ומקצוענים. לחברה שיתוף פעולה פורה עם מיטב משרדי התכנון והייעוץ ההנדסי במדינת ישראל. מחלקת הדיירים בחברה מלווה את הלקוח משלב חתימת ההסכם ועד לקבלת המפתח לדירה. יתרונה המובהק של רם אדרת הוא בליווי הפרויקט משלב היזמות הראשונית, המכירה, דרך התכנון, הבניה, לווי הדיירים במהלך הבניה ועד למסירתה לרוכש. מעבר לכך מחלקת הבדק ברם אדרת ממשיכה לתת מענה ללקוחותיה בשנות הבדק והאחריות ושנים מעבר לכך. עמידה בלוחות הזמנים שנקבעו מראש, זמינות ומענה מקצועי, יחד עם הקפדה יתרה על איכות הבניה, הם המבטיחים את שביעות רצון הלקוחות והופכים אותם לשגרירים הטובים ביותר של הקבוצה. קבוצת רם אדרת בנתה ואיכלסה בהצלחה מאות דירות ברחבי הארץ: תל אביב, עפולה, ראש העין ועוד.
קבוצת דורון פרטוש גאה להשיק פרויקט יוקרתי במרכז השקט של חולון.
יוצרים חוויות מגורים חברה משפחתית אשר הוקמה בשנת 1986 ומאז עוסקת ביזמות ובביצוע בסיווג ג' 5 פרוייקטים מגוונים כגון: שכונות מגורים, מבנים מסחריים, הרחבות ישובים ומבני ציבור. החברה הוקמה ע"י אבי המשפחה, מר שמואל ברוך, ומנוהלת כיום ע"י שני בניו. למשפחה ניסיון רב שנים, תיאורטי ומעשי, בתחום הבניה על שלל רבדיה- מגורים, מבני ציבור, תעשיה ומסחר. החברה מתמחה ביישום שיטות בניה מתקדמות, ומקפידה להעניק לקהל לקוחותיה מוצר איכותי, אמין עם סטנדרט גימור מהטובים והאיכותיים בארץ.
חברת אשטרום נכסים מקבוצת אשטרום, הינה חברה העוסקת בתחומי הנדל"ן המניב בארץ ובחו"ל (פועלת בחו"ל כיום בגרמניה ובאנגליה). החברה מתמחה במגוון סוגי הנדל"ן המניב: משרדים, תעסוקה, תעשייה ומסחר לצד ניהול שוטף של נכסיה. החברה בוחנת בכל עת את הרחבת פעילותה בתחומים נוספים לצד הייזום ואיתור קרקעות והזדמנויות עסקיות לצורך רכישה, השבחה ובנייה.
לקבוצת שדאור מוניטין עשרות שנים בבניה ממוקדת איכות חיים. איתנה ודינאמית, כאשר ערכים של מצוינות, מקצועיות ושירותיות מסמנים את דרכה, הקבוצה מתמחה בייזום וביצוע של מבני מגורים, כמו גם פרויקטים של התחדשות עירונית, מקבצי וילות, מבני תעשייה ומסחר.כקבוצה שהצלחתה מושתתת על תפיסת המצוינות של כל אחת מהחברות המרכיבות אותה, שדאור מציעה ללקוחותיה פתרון מלא, מהמסד עד הטפחות - מייזום רעיוני של הפרויקט, דרך כל שלביו, ועד לאכלוסו.שילוב בין יכולות מקצועיות, ידע מצטבר וניסיון רב בשטח, במקביל לדגש בלתי מתפשר על שירות ברמה הגבוהה ביותר, הגינות ויושרה, הפכו את שדאור לקבוצה מובילה בתחומה. במשך שנות פעילותה הענפה, הקימה ואכלסה קבוצת שדאור אלפי יחידות דיור, בעשרות מגדלים ובנייני מגורים במרכז הארץ, ביניהם פרויקטים של התחדשות עירונית.הודות לאיכות הבנייה, לאתיקה המקצועית ולממשק האנושי מול הלקוח, הפכה שדאור בית חם לאלפי רוכשים ולקוחות חוזרים.
קבוצת חברות א.אייל, חברת משה איתן ואחיו בעמ (מקבוצת חברות א.אייל), החברה פועלת בתחום הנדלן למעלה מ 40 שנה . החברה נחשבת אחת מחברות הבנייה הטובות והאיכותיות ביותר בארץ. חברת א.אייל בראשות משה איתן חרטה על דגלה לקדם את ענף הבנייה בארץ ולהיות מובילה בתכנון וביצוע חדשניים . לחברת משה איתן ואחיו בע"מ סיווג ג-4 בתחום עבודות הנדסה בנאיות החברה בנתה עשרות אלפי דירות בכל רחבי ישראל ברמת ביצוע ובנייה מהגבוהות ביותר ובחומרי בנייה מהמתקדמים ביותר בענף. החברה בנתה ובונה בתי מגורים ומגדלים רבי קומות, בנייני הייטק, קניונים, שיקום שכנות ופינוי בינוי. להלן רשימה חלקית וקטנה של כמה מהפרויקטים האחרונים שמבצעת החברה: קניון ערים - בכפר סבא שער העיר - הרצליה רום העיר - כפר סבא מרום הפארק - הוד השרון קרית רבין - חולון קרית אתגרים - רעננה רוטשילד 1 - תל אביב אונו הירוקה - קריית אונו אונו הצעירה - קרית אונו נוף המושבה - פתח תקווה לגון - נתניה מגדל על הפארק - רמת גן עוד ועוד ... נעים להכיר !
חברת דשרז מובילה את עולם הנדל"ן עם ניסיון עשיר בפרויקטים מגוונים, החל ממרכזים מסחריים ובנייני מגורים ועד למגדלי יוקרה מפוארים. אנו מציבים סטנדרטים חדשים בתחום וגאים במגוון הפרויקטים המוצלחים שלנו, אשר מאופיינים בתכנון חדשני, בנייה איכותית ושירות לקוחות ברמה הגבוהה ביותר. צוות המומחים שלנו מלווה אתכם בכל שלבי הפרויקט, החל משלב התכנון ועד למסירת המפתח ומבטיח חווית לקוח יוצאת דופן.
קבוצת חג'ג' האמונה על הפרויקט הקימה לאורך השנים כמה מהפרויקטים המפוארים ביותר בתל אביב וגוש דן. במסגרת פעילותה הפרטית, הייתה אחראית על בניית מגדל מאייר ברוטשילד, מגדלי תל אביב, שכונת היוקרה צוקי ארסוף , מגדלי ארלוזורוב ומגדלי נאמן. החל מ2011 החברה הינה חברה בורסאית יציבה, אשר הקימה ומקימה כמה מפרויקטים המגורים והמסחר היוקרתיים ביותר בתל אביב ביניהם שדרות איינשטיין BLVD בגוש הגדול, מגדלי הארבעה, מגדל שד"ל, מגדלי חוות גורדון ומגדל המשרדים H TOWER, ועוד עשרות פרויקטים ברחבי תל אביב.
קבוצת י.ג. חקשורי בע"מ מורכבת ממספר חברות שאוגדו תחת קורות גג אחת בכדי לתת ללקוחות את השירות האיכותי המקצועי ביותר בכל שלבי הפרויקטים. פיתוח פרויקטים מתקדמים בכל תחומי הבנייה ובדגש על התחדשות עירונית, משלב ההתקשרות ועד שלב המסירה. בהתאם לחזון החברה, הקבוצה רואה בדיירים, בעלי הקרקע או הרוכשים החדשים שותפים מלאים לפרויקט ופועלת מולם בשקיפות וביושרה. אנשי המקצוע של החברה עוסקים בתכנון והגשת היתרים על כל שלביהם, בדיקת זכויות, הגשת הצעה לדיירים, תכנון הפרויקט והוצאה לפועל. החברה עובדת עם ליווי בנקאי סגור לכל הפרויקטים.
חברת נדל"ן ייחודית בנוף המקבלת את השראתה מאהבת הארץ ונשענת על ניסיון רב שנים בענף, חדשנות, ובנייה ירוקה ומתקדמת. לאורך השנים החברה יוזמת ומקימה פרויקטים במיקומים האסטרטגיים והנחשקים בארץ ויוצרים בעבור לקוחותינו את הנכסים המתקדמים, האיכותיים והמדויקים ביותר. החברה מקפידה על סטנדרט בנייה גבוה ואיכותי בכל אחד מהפרויקטים שלה, מאמצת את הפיתוחים החדשים ביותר בענף ושמה דגש על בנייה ירוקה, תוך שימוש בחומרי בנייה ואלמנטים ירוקים. אלה, תורמים לשמירה על הסביבה, מובילים לחיסכון באנרגיה ומשפרים את איכות חייהם של הדיירים.
חברת מטרופוליס הינה מהחברות הגדולות והמשמעותיות בהתחדשות עירונית וביזמות האורבנית בישראל. מטרופוליס מקדמת כיום ייזום, ביצוע, תכנון ורישוי של כ-50 פרויקטים. עד כה, מסרה החברה כ-1100 יח״ד בתל אביב, גבעתיים, פתח תקווה והרצליה. בשנים הקרובות צפויה החברה לעסוק בהקמתן של כ-11,000 יח"ד בכל רחבי הארץ. מטרופוליס נמצאת בבעלותן של שתי קבוצות מובילות במשק הישראלי: קבוצת אלייד וקבוצת אלדר.
אפי קפיטל – בונים מצוינות. בונים את התשתית לחיים שלכם.דמיינו חברה שרואה בבית שלכם הרבה יותר מנכס נדל"ני.חברה שעבורה כל קיר וכל חלון הם חלק מהגשמת החלום המשפחתי שלכם.מאז 2006, אפי קפיטל מגדירה מחדש את חווית המגורים בישראל עם גב חזק של כ-8,600 יחידות דיור וכ-126,000 מ"ר של שטחי מסחר.אבל המספרים הם רק ההתחלה; הסיפור האמיתי הוא הערכים שלנו:· הגינות ואחריות – עומדים במילה שלנו: אצלנו מילה היא ברזל. השקיפות והיושרה הן היסודות עליהם נבנה הבית שלכם.· בונים מצוינות ואיכות: אנחנו לא מתפשרים על "טוב", אלא חותרים למצוין. מתכנון אדריכלי מוקפד ועד למפרט "הכל כלול" מפנק – האיכות מורגשת בכל פינה.· בטיחות וחדשנות: אנו משלבים טכנולוגיות בנייה מתקדמות עם הקפדה מחמירה על בטיחות, כדי להעניק לכם שקט נפשי מוחלט.הכוח של הכל תחת קורת גג אחת בניגוד לאחרים, אפי קפיטל היא גם היזמית וגם המבצעת.זהו יתרון אדיר המעניק לכם כתובת אחת אחראית, עמידה בלוחות זמנים ושליטה מלאה על האיכות.הבחירה באפי קפיטל, היא לבחור בדרך בטוחה, בראש שקט ובשותף שהולך איתכם יד ביד עד לקבלת המפתח.אפי קפיטל. הבית שלכם, האחריות שלנו.
קרקעות ישראל היא החברה הוותיקה והמובילה בשיווק ומכירת קרקעות בישראל. החברה מקדמת ומשווקת פרויקטים במיקומים אסטרטגיים בעלי פוטנציאל ומלווה את לקוחותיה מרגע רכישת הקרקע, ועד קבלת המפתח לדירה. קרקעות ישראל פועלת כבר למעלה מ-20 שנה, ומורכבת מצוות מקצועי ושלם של מומחים בכל תחומי הנדל”ן. הניסיון הרב והכוח שצברנו מאפשרים לנו לאתר קרקעות בעלות פוטנציאל גבוה ולשווק אותן בהצלחה למשקיעים שמרוויחים מאחוזי תשואה גבוהים. במהלך השנים ניהלנו ושיווקנו שורה ארוכה של פרויקטים באזורי ביקוש בכל רחבי הארץ. מאות לקוחות מרוצים שהפכו לבעלי קרקע מעידים על הייעוץ, ההכוונה והחזון שהובילו אותנו כדי להתאים להם עסקה מניבה. עם הניסיון והמקצועיות שלנו, כל לקוח מרגיש שהוא על קרקע בטוח
רייק נדל"ן מקבוצת אספן הינה מיזמיות הנדל"ן המובילות בישראל ב25 השנים האחרונות. החברה מתמחה בתכנון והקמה של פרויקטים למגורים לרבות בתחום ההתחדשות העירונית ככלל ומתחמי פינוי בינוי בפרט, במיקומים נחשקים ומבוקשים ברחבי הארץ לצד פעילות ייזום נדל"ן, נדל"ן מניב, השבחות קרקע ועוד. החברה נמצאת בבעלות משותפת של יוסי רייק, מנכ"ל החברה, דור שלישי למשפחת קבלנים ושל אספן גרופ, הנסחרת בבורסה הישראלית, בעלת פעילות משגשגת של נדל"ן מניב ומלונאות בישראל ובאירופה. רייק נדל"ן מתגאה בתכנון וביצוע של מעל 8000 יחידות דיור למגורים בפריסה ארצית. כחלק מקבוצת אספן הציבורית, רייק נדל"ן מייצגת איתנות, שקיפות ויציבות לאורך כל שנות פעילותה לצד קבלת דירוגים וציונים גבוהים בכל המדדים המפורסמים בעולם הנדל"ן.
חברת יוסי קטש בניה ויזמות, שנוסדה בשנת 2005, מתמחה ביזמות וביצוע מלא של פרויקטים למגורים. החברה בנתה מאות יחידות דיור בפתח תקווה והסביבה בשני העשורים האחרונים, תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים של איכות, דיוק וניהול. החברה מסרה עשרות פרויקטים מאוכלסים במסגרת תמ"א 38/2, עסקאות קומבינציה ומזומן, ומשמשת בית מקצועי ואמין למאות משפחות מרוצות הנהנות מבנייה איכותית, ליווי אישי ועמידה בלתי מתפשרת בסטנדרטים גבוהים. במקביל, החברה מקדמת בימים אלו מאות יחידות דיור חדשות בתכנון מתקדם, תוך מחויבות להמשיך ולבנות קהילות מגובשות ובתים שתוכננו לחיים טובים באמת. הדור הצעיר בחברת יוסי קטש בניה ויזמות, המובל על ידי דוד - הנדסאי בניין ועומרי קטש - מהנדס בניין רשום, מביא עמו רוח חדשה של עשייה, חדשנות ונחישות תוך שמירה על ערכי היסוד של אמינות, איכות ומקצועיות שהנחיל מייסד החברה. השניים ממשיכים את דרכו של אביהם מתוך תחושת שליחות ומתוך מחויבות עמוקה ללקוחות החברה, לקידום תהליכי התחדשות עירונית ולבנייה חכמה ומוקפדת. בזכות שילוב בין ניסיון מצטבר לבין חשיבה רעננה ועתידית, הדור הצעיר מוביל את החברה קדימה אל עשייה משמעותית ונוכחות בולטת בענף הבנייה והיזמות בישראל.
בשל היצירתיות והיוזמה, בזכות האיתנות הכלכלית, האמינות המוכחת וההגינות בשוק דינאמי. בזכות יצירת ערך מוסף ללקוחות ולשותפים כאחד. כל אלה יחד הם מרכיבי ההצלחה של קבוצת יצחקי השקעות – קבוצה שאפשר לבנות עליה. האסטרטגיה של הקבוצה מבטאת את השאיפה להמשיך ולפתח פעילות עסקית ענפה בתחומי הנדל"ן והענקת ערך מוסף לשותפינו לעסקים, ללקוחותינו ולעובדינו. אסטרטגיה זו משרתת את הקבוצה בנאמנות כבר 70 שנה והיא מיושמת באמצעות יזמות חדשנית, פיתוח וניהול פרויקטים ברחבי העולם, מיצוי עוצמתה הכלכלית של הקבוצה על ידי שיתופי פעולה, י צירת תזרים הכנסות יציב וכן מינוף יכולות הניהול וההון של הקבוצה לצורך צמיחה עתידית.
גלובלינקס התחדשות עירונית יוזמת ובונה פרויקטים בגוש דן והשרון, הכוללים תכנון ובנייה של מאות דירות. גלובלינקס הינה אחת החברות הוותיקות והגדולות בישראל בתחום ההתחדשות העירונית (תמ”א 38) ומנהלת כיום פרויקטים רבים בערים מרכזיות כמו תל-אביב, רמת גן, גבעתיים, הרצליה, רעננה, נתניה, קרית אונו, הוד השרון ועוד. אנו בגלובלינקס התחדשות עירונית מאמינים כי בזכות שילוב נכון בין המימד המקצועי (אנשי מקצוע וספקים מעולים, ירידה והקפדה על פרטים) למימד האישי (שירות, הקשבה, אכפתיות, אחריות) ניתן יהיה לממש את חזון החברה שהינו: יצירת סביבת מגורים חדשה, איכותית ומודרנית, תוך הקפדה על הסטנדרטים הגבוהים ביותר של תכנון ובנייה, במטרה להעניק חווית מגורים מיטבית ללקוחות החברה. החברה בעלת איתנות פיננסית מוכחת המעניקה חוסן וביטחון פיננסי לאורך כל הדרך. החברה מתבססת על הון עצמי גבוה של בעלי החברה. כמדיניות אנו חברה המתנהלת באחריות מירבית, הן באופן ניהול הפרויקטים שלה, והן באופן ניהול ההון שלה.
השילוב המושלם בין ניסיון לביטחון. חברה יזמית משפחתית הפועלת כבר שלוש דורות. החברה בנתה ואכלסה מעל 400 יחידות דיור בשכונת יפה נוף ובנתה את קניון "כפר יונה". לאורך השנים בנתה אלפי יחידות דיור, קניונים ונכסים מניבים בכל רחבי הארץ.