דירות למכירה
דירות להשכרה
נדל״ן מסחרי
חברת ים סוף נדל"ן היא חברה בעלת מוניטין המתמחה בפרויקטים של פינוי בינוי בשוק הנדל"ן התוסס של ישראל. החברה היא חלק מקבוצת פפושדו, קבוצת חברות גדולה בעלת ניסיון בבניה, ייזום נדל"ן, ייזום, בניה ותפעול של עשרות בתי מלון ובניה ותפעול של חוות שרתים.
'רכסים בניה ויזמות' היא חברה יזמית מבצעת, אשר שמה לעצמה מטרה וחזון להביא בשורה חדשה לתחום הבניה למגורים: לאפשר לרוכשים להגיע אל הבית הנכסף בתהליך ייחודי ששם אותם במרכז. במהלך השנים התרכזה פעילות החברה בבניית פרויקטים למגורים במרכז הארץ, בעיקר ברמת גן ובבני ברק, תוך בחירה קפדנית של מיקומים מבוקשים בערים אלו. בבחירת המיקומים אנו מקפידים לקחת בחשבון מגוון היבטים: מחד, קרבה ונגישות לשירותים קהילתיים, בתי ספר, מרכזים מסחריים וכדומה. מאידך, צביון שקט ורגוע. כך אנחנו מאפשרים לקשת רחבה של אוכלוסיות ליהנות מדירות המוצעות על ידינו. כחברה יזמית מבצעת, היתרון של "רכסים" בא לידי ביטוי בעצמאות ובאי תלותה בגורמים חיצונים ובקבלני משנה. עובדה עקרונית זו מאפשרת לחברה לנהל מקרוב, לשלוט על הנעשה בשטח, לבקר ביצועים באופן אפקטיבי, להוזיל עלויות, לעמוד בלוחות הזמנים ולקבל ליווי בנקאי צמוד המבטיח את כספי הרוכשים ואת מסירת המפתח לדירה במועד המתוכנן.
רמט טרום. מצוינות, זו מילת המפתח רמט טרום הינה אחת מחברות הבנייה והתעשייה הגדולות, המובילות והוותיקות בישראל, הפעילה משנת 1942. החברה, אשר ידועה בחדשנות, במצוינות ובאיכות חסרת פשרות, נהנית מגב פיננסי איתן ובעלת סיווג קבלני ג'-5 המקנה לה יכולות ביצוע ובינוי ברמות הגבוהות ביותר. מפעלי הייצור המתקדמים שבבעלותה, מספקים פתרונות ביצוע לכלל ענף הבנייה, בפריסה ארצית רחבה, מעניקים מעטפת ביצועית לאלפי יח"ד בשנה ותורמת רבות לבניין הארץ. שקט נפשי וראש שקט, יכולות הנדסיות וביצוע גבוהות, סטנדרטים מוקפדים, אנושיות ושירותיות, הם חלק מאבני היסוד של החברה, המאפשרים לה לתכנן, ליצור ולבנות אלפי יחידות דיור, משרדים, מסחר ומיזמי התחדשות עירונית בפריסה ארצית רחבה.
בדיקה אתר יד 2
אפי קפיטל – בונים מצוינות. בונים את התשתית לחיים שלכם. דמיינו חברה שרואה בבית שלכם הרבה יותר מנכס נדל"ני. חברה שעבורה כל קיר וכל חלון הם חלק מהגשמת החלום המשפחתי שלכם. מאז 2006, אפי קפיטל מגדירה מחדש את חווית המגורים בישראל עם גב חזק של כ-8,600 יחידות דיור וכ-126,000 מ"ר של שטחי מסחר. אבל המספרים הם רק ההתחלה; הסיפור האמיתי הוא הערכים שלנו: · הגינות ואחריות – עומדים במילה שלנו: אצלנו מילה היא ברזל. השקיפות והיושרה הן היסודות עליהם נבנה הבית שלכם. · בונים מצוינות ואיכות: אנחנו לא מתפשרים על "טוב", אלא חותרים למצוין. מתכנון אדריכלי מוקפד ועד למפרט "הכל כלול" מפנק – האיכות מורגשת בכל פינה. · בטיחות וחדשנות: אנו משלבים טכנולוגיות בנייה מתקדמות עם הקפדה מחמירה על בטיחות, כדי להעניק לכם שקט נפשי מוחלט. הכוח של הכל תחת קורת גג אחת בניגוד לאחרים, אפי קפיטל היא גם היזמית וגם המבצעת. זהו יתרון אדיר המעניק לכם כתובת אחת אחראית, עמידה בלוחות זמנים ושליטה מלאה על האיכות. הבחירה באפי קפיטל, היא לבחור בדרך בטוחה, בראש שקט ובשותף שהולך איתכם יד ביד עד לקבלת המפתח. אפי קפיטל. הבית שלכם, האחריות שלנו.
אשכול מתמחה בייזום וביצוע של פרויקטים למגורים בסטנדרטים גבוהים, תוך שימוש בטכנולוגיה המתקדמת והמודרנית ביותר, ודוגלת בבניה ירוקה שמביאה לחיסכון בעלויות ובאנרגיה לטובת הדיירים. ככל שמדובר בפרויקטים יזמיים ובפרויקטים של התחדשות עירונית כגון תמ”א 38 ומתחמי פינוי בינוי, אשכול הינה בעלת הידע, המקצועיות והניסיון, הן בתכנון והן בביצוע. אשכול מלווה את דייריה בכל שלב ושלב, בשירות אישי, מקצועי ומסור לכל אחת ואחד מהדיירים שלנו – החל מיזמות הפרויקט, ממשיך לתכנון וביצועו ועד- למסירה של מפתחות הדירה החדשה שלכם.
חברת יוסי קטש בניה ויזמות, שנוסדה בשנת 2005, מתמחה ביזמות וביצוע מלא של פרויקטים למגורים. החברה בנתה מאות יחידות דיור בפתח תקווה והסביבה בשני העשורים האחרונים, תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים של איכות, דיוק וניהול. החברה מסרה עשרות פרויקטים מאוכלסים במסגרת תמ"א 38/2, עסקאות קומבינציה ומזומן, ומשמשת בית מקצועי ואמין למאות משפחות מרוצות הנהנות מבנייה איכותית, ליווי אישי ועמידה בלתי מתפשרת בסטנדרטים גבוהים. במקביל, החברה מקדמת בימים אלו מאות יחידות דיור חדשות בתכנון מתקדם, תוך מחויבות להמשיך ולבנות קהילות מגובשות ובתים שתוכננו לחיים טובים באמת. הדור הצעיר בחברת יוסי קטש בניה ויזמות, המובל על ידי דוד - הנדסאי בניין ועומרי קטש - מהנדס בניין רשום, מביא עמו רוח חדשה של עשייה, חדשנות ונחישות תוך שמירה על ערכי היסוד של אמינות, איכות ומקצועיות שהנחיל מייסד החברה. השניים ממשיכים את דרכו של אביהם מתוך תחושת שליחות ומתוך מחויבות עמוקה ללקוחות החברה, לקידום תהליכי התחדשות עירונית ולבנייה חכמה ומוקפדת. בזכות שילוב בין ניסיון מצטבר לבין חשיבה רעננה ועתידית, הדור הצעיר מוביל את החברה קדימה אל עשייה משמעותית ונוכחות בולטת בענף הבנייה והיזמות בישראל.
קבוצת שקד - למעלה מארבעה עשורים של עשייה קבוצת שקד היא אחת החברות הוותיקות והאמינות בענף היזמות והבנייה בישראל, בעלת מוניטין של למעלה מארבעה עשורים של מצוינות, מקצועיות ויושרה. מאז הקמתה, ביססה הקבוצה את מעמדה כמפעל חיים שנבנה צעד אחר צעד, מתוך חזון ברור ומחויבות עמוקה לאנשים ולקהילה. לאורך השנים, השלימה קבוצת שקד מאות פרויקטים ברחבי הארץ, וזכתה ללוות מקרוב קהל מגוון של דיירים ומשפחות, שבחרו בה להיות שותפה לדרך ולהגשמת חלומם לבית. הקבוצה מאמינה כי יחס אישי, שקיפות מלאה וליווי איכותי הם אבני היסוד של חוויית מגורים אמיתית. את הצלחתה רואה הקבוצה כתוצאה ישירה של ההון האנושי שלה – צוות מקצועי, מסור ובעל ניסיון רב, המהווה את לב ליבה של החברה. השילוב שבין מומחיות טכנית עמוקה לבין ערכים אנושיים מוצקים מאפשר לקבוצת שקד להציב רף גבוה של אמינות ומקצועיות, ולהמשיך להגדיר מחדש את הסטנדרט בענף הנדל״ן בישראל.
מידר הינה חברת נדל"ן מובילה לייזום ולניהול פרויקטים עם שנים של יזמות בתחום הנדל"ן, רזומה עשיר ולקוחות מרוצים. החברה חתומה בהצלחה על פרויקטים שונים ברחבי הארץ בתחומי מגורים ומסחר, ומנהלת את הפרויקטים משלב התכנון ועד לשלב הסופי של הרכישה, במקצועיות ובמיומנות. בכל פרויקט ניתן דגש על תכנון מפורט וקפדני, המביא בחשבון את צרכי הלקוח ואת כלל ההתפתחויות האפשריות לאורך התהליך, כך נחסכות טעויות ומובטחת עבודה יעילה ומדויקת. רכישת נכס במידר היא רכישה בראש שקט ובשקיפות מלאה, באמצעות מעטפת שירותים מושלמת, הכוללת ליווי יד ביד לכל אורך התהליך לשביעות רצונו של הלקוח.
חברת עץ השקדמתמחה ביזמות ובנייה של פרויקטים בכל רחבי הארץ באיכות, מקצועיות, בטיחות ואנושיות. היתרון המובהק בקבוצת עץ השקד הוא בטיפול בדיירים מ-א' ועד ת'. אנחנו גם היזמים וגם המבצעים. לקבוצה יש שתי זרועות עיקריות: זרוע הביצוע - עץ השקד הנדסה, זרוע היזמות - עץ השקד נדל"ן. זרוע הביצועזרוע הביצוע שלנו, בעלת סיווג קבלני בלתי מוגבל- ג'5. מבצעת פרויקטים מכל הסוגים – בנייה סטנדרטית, בניה נמוכה, מגדלים, מבנים לשימור מחמיר בת״א כמו גם פרויקטים עתירי מערכות. כיום מבצעת החברה 29 פרויקטים במקביל בכל הארץ מצפון לדרום. זרוע היזמותהזרוע היוזמת, המתכננת והמשווקת פרויקטים למגורים, לתעסוקה ולמסחר באיכות הידועה מזה כ-שני עשורים. לקוחותינו נהנים מצוות איכותי בעל ניסיון של למעלה מ- 30 שנה בתחום אשר נהנה לעצב מתחמי מגורים חדשניים - שכולנו רוצים לגור בהם. אותה האיכותגם בהתחדשות כל היתרונות של קבוצת עץ השקד בתחום השיווק והביצוע, המצריכים ניסיון וידע ייחודי לתחום ההתחדשות לצד יכולת ניהול תהליכים ומקצועית מול בעלי הדירות באנושיות, בשקיפות ובשיתוף מלא
החברה לנכסי קיסריה היא זרוע יזמות הנדל”ן של קרן דה רוטשילד הפועלת להשבחה ולמימוש קרקעות הקרן ופארק העסקים קיסריה, והרחבת פורטפוליו הנכסים המניבים בבעלותה של הקרן. לחברה לנכסי קיסריה ניסיון רב בייזום, הקמה, השכרה ואחזקה שוטפת של מבנים מתקדמים לתחומי ההיי-טק, הלוגיסטיקה והמסחר. לחברה נכסים בהיקף של כ-150 אלף מ”ר מתוך מעל ל-700 אלף מ”ר הבנויים בפארק, והיא נמצאת בתנופת בניה ובהליכי ביצוע של 80 אלף מ”ר נוספים. לחברה לנכסי קיסריה פעילות במגוון רחב של מבנים ונכסים, לרבות משרדים והייטק, לוגיסטיקה אחסנה ותעשייה, מסחר ויזמות עתידית. בין לקוחות החברה: אלמה לייזרס, איתמר מדיקל, דלתא, ארינטה, דקטלון, מקס סטוק, אגמי, סיסקו, מדטרוניק ועוד.
נוף העיר היא חברה להתחדשות עירונית הפועלת באזורי יוקרה ופריים לוקיישן ברחבי הארץ, המקדמת פרויקטים נוספים בשכונה יחד עם חברת צים בהרי וחברת יובלים. בעלי החברה מביאים איתם ניסיון מעל 20 שנה בתחום הנדל״ן, ויחד עם שותפים נוספים, הם מעניקים מעטפת מושלמת הכוללת תכנון, ביצוע, שיווק וקידום של מאות יחידות דיור ללקוחות החברה.
א. ושאחי הנדסה ובניה בע"מ, שהוקמה בשנת 1993 על ידי עו"ד איסמעיל ושאחי, היא חברה פרטית המתמחה בבנייה איכותית וביישום פרויקטים מגוונים ברחבי הארץ. החברה מחזיקה בציוד בנייה מתקדם, עתודות קרקע ותו תקן ISO 9002 , היא פועלת גם כיזמית וגם כקבלנית במכרזים ציבוריים, ועובדת עם חברות מובילות במשק, לצד גופים ציבוריים כמו בתי חולים ואוניברסיטאות.
מזה כשלושה עשורים, הקבוצה פועלת בתחום הנדל”ן והבנייה, כוללת חטיבות ביצוע, יזמות, התחדשות עירונית ועגורנים, ומעניקה ללקוחותיה מוצרים ברמת גימור מושלמת ובסטנדרט בנייה בלתי מתפשר. מקצועיותה של החברה באה לידי ביטוי בכל שלבי התכנון והביצוע – החל מהעסקת אנשי המקצוע הטובים בתחומם, דרך שימוש במערכות הבנייה המובילות והמתקדמות בעולם, הקפדה על עמידה במסגרות התקציב ולוחות הזמנים ועד להיצמדות מוחלטת לתוכניות ולשלבי הביצוע המתוכננים. בכל אחד מהשלבים ובכל החלטה, אנו שמים עצמנו בנעלי הדיירים שיחיו בפרויקט ופועלים באופן המיטבי שישרת את חוויית המגורים שלהם לאורך שנים. כמו כן, אנו מקפידים על מתן שירות ברמה הגבוהה ביותר ללקוחותינו, בעזרת מערך שירות המעניק אחריות מלאה על המוצר למשך שנים רבות. כשבאמתחתה אלפי יחידות דיור בישראל, לצד פעילות ענפה באירופה, הכוללת יזמות נדל”ן וביצוע לצד שיווק, ייבוא והשכרת ציוד בניין, ממשיכה חברת י.ב. ניר להתפתח ולצמוח, ומזמינה אתכם להצטרף לאלפי הלקוחות המרוצים של החברה.
חברת יסודות איתנים הינה חברה משפחתית בבעלותם של עופר זרף ועומר יחימוביץ, הפועלת זה למעלה מ 15 שנה במנעד רחב ומגוון בעולמות הנדל''ן: מגורים, התחדשות עירונית, מסחר, משרדים, הרחבת קיבוצים, נכסים מינבים ועוד. החברה פרוסה משלומי בצפון ועד למצפה רמון בדרום ומקדמת פרוייקטי מגורים לצד התחדשות עירונית בכל רחבי הארץ. החברה פועלת ביצירתיות עסקית וחשיבה מחוץ לקופסא בכל מרחב עבודתה ובכל התחומים בה פועלת. יסודות איתנים נהנית מחוסן פיננסי ומאמון מלא של המערכת הבנקאית בישראל. ערכי החברה ושמרנותה העיסקית מעניקים ביטחון ויציבות עסקית ללקוחותיה ומשקיעיה. החברה פועלת ומעורבת בעשייה חברתית דרך התנדבות ותרומות לנוער בסיכון, סיוע לנזקקים, תרומה לקבוצות ומועדוני ספורט, בתי חולים ועוד. כל אלה אפשרו את דירוג החברה כבר שנים ברצף ברשימת 100 החברות המובילות במשק במדד ה''בנייה ויזמות''. חברת יסודות איתנים הינה תאגיד מדווח, בהגדרת מונח זה בחוק ניירות ערך, אשר אגרות החוב (סדרה א') של החברה נסחרות בבורסה לניירות ערך בתל אביב, החל מחודש אוגוסט 2022.
חברת בנייה וייזום ציבורית. לבעלי השליטה בחברה, יוסי לוינסקי ועופר ארביב מעל ל-35 שנות ניסיון בהקמת מבני מגורים, משרדים ותעשייה, מוסדות חינוך ושכונות מגורים. יוסי לוינסקי מהיזמים הבולטים בישראל, כיהן זה מכבר כסגן נשיא התאחדות בוני הארץ וכיו”ר ארגון קבלני חולון. בזכות בעלי השליטה בלוינסקי-עופר (יוסי לוינסקי ועופר ארביב) נהנים כיום אלפי אנשים מדירות מגורים בעלות מפרט עשיר שתוכננו בקפידה, תוך התחשבות בצרכיהם ובהעדפותיהם האישיות.יוסי לוינסקי ועופר ארביב מצליחים להפוך את חוויית קניית הדירה לחוויה מהנה בזכות הקפדה על הפרטים החשובים: יוסי לוינסקי ועופר ארביב מיישמים בכל פרויקט את הידע, הניסיון והמשאבים שברשותם, על מנת ליצור סביבת מגורים אידיאלית, המשרתת את דייריה בצורה הטובה ביותר לאורך זמן.
חברת א. כסיף נמנית עם החברות הוותיקות והמוערכות בתחום הבנייה וההתחדשות העירונית בישראל, ומחזיקה במוניטין של מצוינות, אמינות ומקצועיות רבת שנים. בראשותו של רונן כסיף, מובילה החברה צוות מקצוענים מהשורה הראשונה – מהנדסים, אדריכלים, מנהלי פרויקטים, קבלני משנה ואנשי ביצוע – כולם פועלים יחד כבר שנים מתוך תפיסה אחת ברורה: בנייה איכותית ללא פשרות ושירות אישי לכל לקוח. החברה מתמחה בבנייה למגורים, תוספות בנייה ושדרוג מבנים קיימים, לרבות פרויקטי תמ״א 38, תוספות מרפסות, ממ״דים והתחדשות עירונית על כל היבטיה – תוך הקפדה על עמידה בסטנדרטים הגבוהים ביותר ושימוש בחומרים איכותיים בלבד. מעבר למקצועיות ההנדסית, אנו שמים דגש על יחס אישי, יושרה ושקיפות מלאה לכל אורך הדרך. לחברה ניסיון עשיר בעבודה מול ועדי בתים, רשויות מקומיות וגופים ציבוריים, והיכרות מעמיקה עם תהליכי התכנון והביצוע ברשויות השונות. לאורך השנים סייעה חברת א. כסיף למאות דיירים ליהנות משדרוג משמעותי באיכות החיים ובהעלאת ערך הנכס שלהם – ואנו ממשיכים לעשות זאת מדי יום, באהבה ובמקצועיות.
" לנבר מהנדסים " עוסקת בתכנון ובפיקוח של פרויקטים הנדסיים עבור יזמים פרטיים ועסקיים,משלב הייזום ועד מסירת הפרויקט ושנות הבדק. הניהול מתבצע לאורך כל שלבי הביצוע בנוסף לאלה, לחברת " לנבר מהנדסים " פרויקטים בייזום פרטי וכן התמחות בארגון קבוצות רכישה. הניהול המוקפד, התכנון לפרטים ,העמידה בלוחות הזמנים והשירות האישי,מהווים מוטיב מרכזי בחברה ומאפשרים לנו להעניק את הסטנדרטים הגבוהים ביותר בשבילך. צוות עובדי החברה מונה עובדים מקצועיים ויועצים מהשורה הראשונה בכל תחום.
דונה היא חברה יזמית וקבלנית בתחום הנדל"ן, בעלת הסיווג הגבוה ביותר הניתן לחברות קבלניות על ידי משרד הבינוי והשיכון. החברה נוסדה בשנת 1991 על ידי המהנדס שלום שי, קבלן ויזם בעל ידע מקצועי וניסיון רב בענף הבניה מזה כ- 30 שנה. דונה בנתה ובונה מגוון של פרויקטים, הכוללים אלפי יחידות דיור למגורים, מרכזים מסחריים, בנייני משרדים ומבני ציבור. שכונות דונה הינה חברה משכנת בעלת גב כלכלי איתן הנהנית מצמיחה כלכלית מתמדת. החברה מעסיקה את מיטב המתכננים, המהנדסים ובעלי המקצוע לבניית דירות בתכנון איכותי ופרקטי הנותן מענה לצרכי הלקוח ולהנאתו המרבית. עובדי החברה גאים ביכולתם לתת יחס אישי וחם לכל אחד מרוכשי הדירות, תוך מתן תשומת לב מרבית לטובתו של הלקוח, ליווי הדייר במשך שנים והקפדה על שירות מעולה גם לאחר מסירת הדירה. דונה מוכרת בזכות אמינותה, מקצועיותה ואיכות הבניה ללא פשרות, עמידתה בלוחות זמנים ואלפי לקוחותיה המרוצים.
יוצרים חוויות מגורים חברה משפחתית אשר הוקמה בשנת 1986 ומאז עוסקת ביזמות ובביצוע בסיווג ג' 5 פרוייקטים מגוונים כגון: שכונות מגורים, מבנים מסחריים, הרחבות ישובים ומבני ציבור. החברה הוקמה ע"י אבי המשפחה, מר שמואל ברוך, ומנוהלת כיום ע"י שני בניו. למשפחה ניסיון רב שנים, תיאורטי ומעשי, בתחום הבניה על שלל רבדיה- מגורים, מבני ציבור, תעשיה ומסחר. החברה מתמחה ביישום שיטות בניה מתקדמות, ומקפידה להעניק לקהל לקוחותיה מוצר איכותי, אמין עם סטנדרט גימור מהטובים והאיכותיים בארץ.