דירות למכירה
דירות להשכרה
נדל״ן מסחרי
חברת LOGIT מבית CARVIL הינה חברה פרטית הפעילה מזה שני עשורים בשוק הנדל"ן הישראלי ועוסקת בייזום, תכנון, הקמה וניהול פרויקטים. לחברה רקורד עשיר של זיהוי וניצול הזדמנויות LOGIT מבית CARVIL שולטת באופן מלא ומקצועי בכל שלבי הפרויקט in-house כאשר צוות החברה היצירתי והדינאמי כולל בעלי מומחיות בתכנים הנדרשים בענף, לרבות יזמות, ניהול פיננסי, אדריכלות, עיצוב פנים, עריכת דין, הנדסה ושיווק. החברה סיימה זה מכבר בהצלחה את הקמתו של הפארק הלוגיסטי "גרין פארק" בקריית גת אשר נבנה על חטיבת קרקע בשטח של כ-55 דונם. כמו כן, פועלת החברה על הקמתם של כ-11 פרויקטים נוספים ברחבי הארץ המצויים בשלבי תכנון וביצוע שונים.
חווית קניית בית מגורים או בנייתו מושפעת רבות מהצוות בו מאמינים ובוחרים בו כדי לעבור תהליך זה. אדריכלית אפרת שטרן ומהנדס עפר שטרן, תושבי עתלית, הקימו בשנת 1996 את חברת ע.ק.נ. בניה ופיתוח בע"מ. השילוב שלנו כמנהלי החברה וצוות זוגי, מאפשר ליווי מתחילת שלב תכנון הבית והתאמתו לצרכים הספציפיים של כל דייר, דרך ביצוע הבנייה ועד למסירה לשביעות רצונו של הדייר. בהמשך, מתן שירות ותחזוקה לאורך זמן. אנו דוגלים ביצירת אוירה ביתית ויחס אישי לכל קונה או בונה. חברת ע.ק.נ. בניה ופיתוח בע"מ מרכזת את פעילותה באזור עתלית ויישובי חוף הכרמל. תחומי הפעילות של החברה: יזמות ובצוע שכונות מגורים בבניה רוויה ובבניה נמוכה (דו-משפחתיים ובתים בודדים).יזמות וניהול נכסים מניבים כגון מרכזי מסחר שכונתיים ומעונות סטודנטים.יזמות ובצוע של פרויקטים התחדשות עירונית ותמ"א 38/2. הריסה ובניה.כל שכונה מתוכננת בהתאמה למיקום ולצרכי אוכלוסיית היעד. שמחת דיירים והקשרים הנוצרים ביניהם מעידים על הצלחת החברה. ע.ק.נ. רכשה מוניטין רב בזכות עמידתה בסטנדרטים גבוהים של איכות בניה, דיוק בלוחות זמנים ושירות לקוחות. מאות לקוחות מרוצים הם הממליצים שלנו. הפרויקטים של החברה מלווים על ידי בנקים המספקים ללקוח ערבויות בנקאיות. במרוצת השנים, בנוסף לבתים פרטיים ומבני מגורים, החברה הקימה כקבלן מבצע: בתי ספר, גני ילדים מועדוני נוער, מעונות עולים, תלמודי תורה, בתי כנסת, מקוואות, מבני תעשיה, מוסכים, מבני מסחר, עבודות פתוח ועוד. נשמח ללוות גם אתכם בהגשמת החלום שלכם.
יעז יזמות מקבוצת יעז משלבת חדשנות ויוזמה עם ניסיון ומסורת של יותר מיובל בבנייה בתל אביב והסביבה. עם כ-100 פרויקטים מוצלחים של התחדשות עירונית בתל אביב בלבד והתרחבות לגוש דן כולו ועד אזור השרון – יעז יזמות בונה פרק משמעותי בעתיד של מדינת ישראל. יובל של ניסיון ועשור של חדשנות משלבים כוחות בשבילכם. יעז בנייה מקבוצת יעז, בעלת סיווג בלתי מוגבל (ג'5) מקימה פרויקטים בישראל כבר למעלה מיובל. לפני כעשור, זיהו אנשי הקבוצה את הפוטנציאל האדיר בפרויקטים של התחדשות עירונית, כמו גם את הצורך ביזם מנוסה ואמין שיוכל להוציא לפועל את הפרויקטים בצורה הטובה ביותר שתיטיב עם בעלי הדירות, עם המרקם העירוני ועם הסביבה – כך קמה יעז יזמות. לאורך השנים הקבוצה הוציאה לפועל ואכלסה עשרות רבות של פרויקטים בתל אביב והסביבה. כיום, החברה מטפלת בכל שלבי הפרויקט החל מליווי הדיירים, ניהול התכנון, בבנייה עצמה ועד מכירת הדירות. השילוב שלנו עם חברת יעז בנייה, הבקיאות שלנו בכל התהליכים הנלווים לפרויקטים של התחדשות עירונית, השותפים העוצמתיים שנותנים בנו אמון ומעל הכל, התשוקה שלנו להגיש לכם פרויקט ברמה הגבוהה ביותר, בקלות ובזמן הקצר ביותר – הופכים את יעז יזמות לבית שלכם. יעז יזמות. בזכות שילוב המסורת המקצועית של יותר מ-55 שנה בתחום הבנייה של קבוצת יעז, החדשנות והרוח הצעירה של יעז יזמות, החוסן הכלכלי שמעניקים השותפים שלנו והניסיון הרב שצברנו בתחום – יעז היא הבית שלך לרכישת דירה ולקידום פרויקט של התחדשות עירונית מסוג תמ”א 38 ופינוי בינוי באזור תל אביב, גוש דן והסביבה.
רייק נדל"ן מקבוצת אספן הינה מיזמיות הנדל"ן המובילות בישראל ב25 השנים האחרונות. החברה מתמחה בתכנון והקמה של פרויקטים למגורים לרבות בתחום ההתחדשות העירונית ככלל ומתחמי פינוי בינוי בפרט, במיקומים נחשקים ומבוקשים ברחבי הארץ לצד פעילות ייזום נדל"ן, נדל"ן מניב, השבחות קרקע ועוד. החברה נמצאת בבעלות משותפת של יוסי רייק, מנכ"ל החברה, דור שלישי למשפחת קבלנים ושל אספן גרופ, הנסחרת בבורסה הישראלית, בעלת פעילות משגשגת של נדל"ן מניב ומלונאות בישראל ובאירופה. רייק נדל"ן מתגאה בתכנון וביצוע של מעל 8000 יחידות דיור למגורים בפריסה ארצית. כחלק מקבוצת אספן הציבורית, רייק נדל"ן מייצגת איתנות, שקיפות ויציבות לאורך כל שנות פעילותה לצד קבלת דירוגים וציונים גבוהים בכל המדדים המפורסמים בעולם הנדל"ן.
קטה יזמות בניה והשקעות הינה חברת יזמות ובניה פרטית בעלת חוסן פיננסי אשר נוסדה בשנת 2002 על ידי רפי קטה. החברה הוקמה מתוך ניסיון של שנים רבות בתחום הנדל"ן וציפייה להתפתחותם של אפיקים חדשים בשוק הנדל"ן הישראלי בכלל וההתחדשות העירונית בפרט. כיום החברה מנוהלת ע"י בניו, בן וליאור ופעילה בשלושה תחומים מרכזיים: • ייזום ובניית מתחמי התחדשות עירונית במרכזי הערים. • ייזום ובניית פרויקטים מובילים ופורצי דרך למגורים, מסחר, תעסוקה, מלונאות ועוד. • החזקת נכסים וקרקעות להשבחה והשכרה. הביטחון האישי של הלקוחות בראש סדר העדיפויות החברה הציבה לעצמה עיקרון מנחה המלווה אותה לאורך כל הדרך והוא להעמיד את הביטחון האישי של לקוחותיה בראש סדר העדיפויות. על מנת לעשות כן החברה נוקטת בכל פרויקט אותו היא בונה בתכנון מעמיק ויסודי, דרך הקפדה עיקשת על איכות ביצוע גבוהה ועד לשימוש בחומרים איכותיים ליצירת הגימור המושלם - כל זאת בליווי אנשי מקצוע מנוסים ואמינים, מתן שירות אישי ועמידה בלוחות הזמנים. מכלול אלמנטים אלו מביא את החברה לידי שליטה מלאה בכל תחומי פעילותה ומאפשרים לה ליזום ולבצע את כלל הפרויקטים שלה באופן עצמאי. מחלוצי ההתחדשות העירונית כמי שנולדו וגדלו בעיר פתח תקווה החליטו בעלי החברה לבסס ראשית את אפיק ההתחדשות העירונית בעיר הולדתם ואכן כך, בין היתר החברה הייתה החלוצה שהוציאה ראשונה אל הפועל פרויקט מסוג תמ״א 38/2 כבר בשנת 2014 וסללה את דרכן של חברות רבות לפעילות של התחדשות עירונית בעיר. כיום קטה יזמות הינה אחת מחברות הייזום והבניה המובילות בארץ עם מאות דירות מאוכלסות, מעל 500 דירות בביצוע במקביל ומעל 2,000 דירות ועשרות אלפי מ"ר בפרויקטים שונים בהליכי תכנון. קטה יזמות הינה דוגמא חיה לאנשי עבודה אמיתיים שאינם נרתעים מעבודה קשה ועמלים שעות ארוכות בכל יום על קידום הפרויקטים להם אחראית החברה בצורה הטובה ביותר ולשביעות רצון הלקוחות.
קבוצת גוהרי הינה חברת יזמות ונדל"ן ותיקה המתמחה בייזום פרויקטים למגורים, מסחר ותעסוקה. הקבוצה נמצאת בבעלותם ובהובלתם של דודו אפריאט ויוסף גוהרי, יזמים ואנשי עסקים בעלי ניסיון רב. הקבוצה מובילה תפיסה של איכות והקפדה, מתוך אמונה כי איכותו של פרויקט נמדדת בכוחם של הפרטים הקטנים שהושקעו בו, וכי שילוב בין תכנון חכם לביצוע מדויק הוא המפתח ליצירת חווית חיים ייחודית. לרשות החברה עתודות קרקע בהיקף של מאות יחידות דיור ועשרות אלפי מ"ר של שטחי מסחר תעסוקה ולוגיסטיקה בערים רבות, המהוות עוגן אסטרטגי המבטיח צמיחה יציבה ועקבית. העשייה של הקבוצה נשענת על איתנות פיננסית מוכחת ועל תפיסת עולם המחויבת ליושרה וקשר אישי עם כל לקוח ושותף לדרך. אנו גאים לקחת חלק בבניין הארץ ולבנות פרויקטים נחשקים המתוכננים בדיוק רב, מתוך מחויבות עמוקה לאיכות החיים של לקוחותינו.
קבוצת רוטמן הוקמה בשנת 1963 על ידי מר ישעיהו רוטמן ז"ל. החברה החלה את דרכה בבניית פרויקטים למגורים בעיר חולון והפכה לחברה מובילה ומבוקשת בעיר. בשנת 1985 הצטרף לקבוצה מר זאב רוטמן שהביא לקבוצה רוח חדשה של חדשנות בתכנון ובביצוע פרויקטים. קבוצת רוטמן מורכבת כיום ממספר חברות בנייה: זאב רוטמן בניה וייזום בע"מ וחברת א.חבצלת החוף בע"מ.הקבוצה מתמחה בהקמת פרויקטים איכותיים למגורים ובנתה מאות יח"ד ברחבי הארץ: בחולון, מודיעין, תל אביב ועוד. פעילות הקבוצה בתחום הבניה למגורים, הקנו לה מוניטין גבוה בכל הקשור ליציבותה ואיתנותה הפיננסית כמו גם טיב ואיכות הבנייה ומעל כל אלה השירות לדייר ועמידה קפדנית בלוחות הזמנים. לקוחות קבוצת רוטמן נהנים מליווי צמוד ויחס אישי מרגע הרכישה ובכל מהלך הבנייה - החל מתכנון, שירות, סיוע בנושאים פיננסיים הנחוצים להשלמת העיסקה וכלה במסירת הדירה לשביעות רצונם המלא של הרוכשים. בקבוצת רוטמן יודעים לספר כי כיום מביאים לקוחותיה הוותיקים את ילדיהם לרכוש דירה בפרוייקטים החדשים ולכן המוטו של עובדי החברה הינו לקוח מרוצה הוא לקוח חוזר.
החברות נדל"ן נדל"ן וכהן פליקס פועלות כחברות יזמיות בתחום ההשקעות בנדל"ן, מגורים, מסחר ותעשייה. כהן פליקס חברה לבניין ופיתוח שנוסדה בשנת 1973 מביאה עימה ניסיון רב בתכנון, פיתוח ובניית פרויקטים בנדל"ן. חברת נדל"ן נדל"ן המביאה עימה חדשנות פורצת דרך בכל הקשור ליזמות נדל"ן, מה שמקנה לחברות יתרון מובהק של ניסיון וחדשנות בהובלת פרויקטים במסגרות של יזמות בנייה, קבוצות רכישה, תכנון והשבחת קרקעות. במסגרת הליכי תכנון והשבחת הקרקעות החברות מקדמות הפשרה של קרקעות חקלאיות בערים מרכזיות בארץ, מאגדות קבוצת משקיעים לטווח הרחוק וזאת למטרת רכישת קרקעות בעלות פוטנציאל רב לשינוי ייעוד. החברות מנהלות ומתכננות שינויי ייעוד למגורים ומסחר, קידום ותכנון פרויקטים וכן שינוי ייעוד וקידום של תב"עות ניהול ויזמות בפרויקטים מהגדולים במרכז ובארץ החברות מעניקות ללקוחותיהן בכל שלב משלבי העסקה ביטחון ושקט נפשי, תוך הקפדה על כללי ונוהלי עבודה מהמחמירים ביותר בתחום. היכרותן של החברות עם הסביבה בה הן פעילות וניסיון רב השנים מקנות לה יתרון עצום בקידום תוכניות קיימות ועתידיות, לחברתנו ניסיון מוכח בזיהוי הזדמנויות עסקיות בתחום הנדל"ן, הובלת תהליכים, פשוטים ומורכבים כאחד, עד לקו הסיום ולשביעות רצון ציבור לקוחותינו.
קבוצת עמיסף נהנית מניסיון רב, איתנות פיננסית וצוות מקצועי בעלי ניסיון רב בענף הנדל"ן. הקבוצה, רואה במצוינות ובשקיפות ערכים מובילים, מעמידה לרשות לקוחותיה ושותפיה העסקיים את הכלים, המומחיות, הניסיון והמקצועיות שהצטברו בקבוצה בכל שלב ושלב משלבי הבנייה, החל משלב התכנון ועד לאכלוס, בדגש מיוחד על שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר, בשילוב אלמנטים ירוקים וידידותיים לסביבה כל זאת במטרה להפוך את חזון החברה למציאות בשטח.
מבני שלהב הינה חברת בניה ויזמות נדל"ן בבעלות פרטית, בהנהלה משפחתית. הוקמה ע”י אבי הכט ושות' שייסדו את החברה בשנת 1987,אבי בעל ניסיון של למעלה מ-35 שנה בתחום. החברה מתמחה בבניה איכותית ומקצועית ובבניה מגוונת של פרויקטים שונים ברחבי הארץ - מבני מגורים בבניה רוויה, קוטג'ים יוקרתיים כמו-גם משרדים וחנויות. החברה דוגלת במקצועיות, אמינות ואיכות עד לפרט האחרון ומחויבת בראש ובראשונה לצרכי הדיירים. הדבר ניכר במפרט הטכני העשיר המוצע ללקוחותיה ובבחירת אזורי הבניה המשובחים המאפשרים לדיירים ליהנות משקט ושלווה.
גשם היא חברת יזמות וביצוע מהשורה הראשונה, בעלת סיווג ג' 5, המתמחה בפרויקטים יוקרתיים ומורכבים בתחום הבנייה. החברה בונה כיום למעלה מ-15,000 יח"ד, כולל פרויקטים בשוק החופשי, מחיר למשתכן, מחיר מופחת והתחום המתפתח של התחדשות עירונית.
חברת אפרים רוגובין בע"מ, אחת מחברות הבניה והפיתוח הוותיקות והמובילות בישראל, שראשיתה עוד בשנת ה-30 של המאה הקודמת. רוגובין מתמחה המגוון רחב של תחומים בענף הנדל"ן כגון יזמות ובנייה למגורים, משרדים, מסחר, וניהול נכסים מניבים. תחת ניהול מקצועי ואחראי, הדוגל הבתפתחות מבוקרת ובאייתנות פיננסית, יזמה רוגובין ופיתחה פרויקטים רבים ברחבי ישראל, שהטביעו את חותמם על הסביבת החיים. בעקבות יסודותיה האיתנים בשורשי הבנייה בשיראל, רוגובין רואה את עצמה מחויבת לפיתוח מתמיד בענף הנדל"ן ופועלת בחריות להמשך קידומם של פרויקטים בעלי ערך מוסף ללקוח ולסביבה. בין הפרויקטים הבולטים למגורים ניתן למנות את מגדל בלוך בגבעתיים, פרויקט נווה גן, מתחם אלון ברמת השרון, אילנות 360 בפתח תקווה, ועוד. בתחום הנדל"ן המניב, רוגובין מחזיקה נכסים ייחודיים באזורי עסקים, מסחר וההיי-טק של תל אביב, רעננה, רמת גן, הרצליה פיתוח ונתניה. נכסים אלה מאפשרים לחברה זרם הכנסות יציב ואיתן, התורם להתפתחות העיקבית
חברת עוז הלל פועלת בתחום יזמות הנדל"ן הן בישראל, והן בחו"ל מזה שנים רבות. החברה מתמחה בפרויקטים למגורים, מסחר, משרדים והתחדשות עירונית. לחברה ניסיון עשיר של למעלה מ 25- שנה בליווי, פיקוח והקמה של פרויקטים, החל משלב האיתור, דרך התכנון ועד לביצועם הסופי – בסטנדרטים הגבוהים ביותר. בנוסף, החברה פועלת בעשור האחרון בייזום והקמה של מתחמי מגורים בשילוב מסחר, במוקדי האיכות באירופה. החברה חרטה על דיגלה תודעת שירות והקפדה על הפרטים הקטנים ללא פשרות
באופק החזקות, אנחנו מאמינים שבניית בית מתחילה בבניית מערכת יחסים. עם ניסיון של למעלה מ 30- שנה בתחום ההתחדשות העירונית, אנחנו מלווים אתכם כשותפים אמיתיים לדרך, מתוך הבנה שהביטחון שלכם הוא הנכס החשוב ביותר שלנו. העוצמה המקצועית שלנו מאפשרת לנו להעניק לכם מעטפת ביטחון מלאה תחת קורת גג אחת: בבעלותנו חברה קבלנית לביצוע בסיווג ג' 5 )בלתי מוגבל (ותאגיד כוח אדם של עובדים זרים, מה שמבטיח לנו שליטה אבסולוטית בלוחות הזמנים ובאיכות הבנייה. עם חוסן פיננסי מוכח ומעל ל 84- פרויקטים בגוש דן, אנחנו מתחייבים לשקיפות מלאה ולסטנדרטים הגבוהים ביותר,כי עבורנו, הבית שלכם הוא המחויבות האישית שלנו. "כשאנחנו מבטיחים -זו התחייבות מהשטח"
חברת שמשון זליג בע"מ הינה חברת בוטיק המתאפיינת בהיותה חברה יזמית ומבצעת כאחד, ונהנית ממוניטין רב שנים - תוצר של ערך המצוינות בבנייה אותו חרתה על דגלה כבר בשנת 1960 .החברה, ממשיכה את חזונו ומורשתו של שמשון זליג ז"ל, מייסד החברה. שמשון, אשר הקים בשתי ידיו חברה לתפארת, ידע לשלב ביכולת נדירה, איכות בנייה ומקצועיות עם אהבה לאומנות, כל אלה מונצחים בבנייני החברה, וכל זאת תוך הקשבה תמידית וטיפול מסור בכל לקוח. לאורך 65 שנות פעילותה בנתה החברה עשרות פרויקטים מוצלחים ואיכותיים ברחבי הארץ, בין היתר בת"א, חולון, רמת השרון, ראשל"צ ונס-ציונה. עם השנים הפך שם החברה לסמל ולמותג של איכות, הן בקרב אנשי מקצוע והן בקרב לקוחותיה, אשר ביקשו לעצמם איכות חיים גבוהה, לצד אמינות וגב כלכלי איתן. חברת שמשון זליג מהווה ''ONE STOP SHOP'' (יזמות, בניה, שיווק ושינויי דיירים) עבור לקוחותיה, אותם היא מלווה באופן אישי מרגע החתימה, ועד מסירת הדירה ועוד שנים רבות לאחר מכן. בנוסף, בזכות הקפדה על הפרטים הקטנים ואיכות אנשי המקצוע, ידועות הדירות של חברת שמשון זליג בכך שהן שומרות על ערכן לאורך שנים ומהוות פקטור מרכזי גם בשוק דירות היד השנייה. ראוי לציין כי החברה זכתה פעמיים בפרס היוקרתי "האוסקר למצוינות בבנייה" בשנים 2004 ו- 2011 בקטגוריית "מבנה מגורים מעל 8 קומות" עבור 2 פרויקטים בני 90 ו- 150 יח"ד.
חברת קידר מבנים בע"מ מחברות הבנייה הותיקות בישראל (מ-1965), הינה חברה יזמית ומבצעת בסיווג קבלני ג'5 הגבוה בישראל. הכל תחת קורת גג אחת- הייזום, התכנון המוקפד, השיווק, הבניה וכמובן תחום הבדק והאחריות. החברה בונה פרויקטים בהיקף שנתי של מאות יח"ד באיזורים המבוקשים בארץ. במשך שנות קיומה בנתה החברה פרויקטים בכל רחבי הארץ, מבני תעשייה וקוטג'ים מפוארים. קידר בונה בנייה ירוקה קפדנית. לחברה צבר קרקעות ופרויקטים באזור השרון ובתל אביב, בהליכי אישור ורישוי אשר מבטיחים יציבות פיננסית אורכת טווח. כל הפרויקטים של קידר הם בליווי בנקאי מלא ולרוכשים ערבות חוק מכר.
אפריקה ישראל מגורים בונה עבורכם את הנוסחה המנצחת לקהילות מגורים איכותיות, המשלבות תכנון אופטימלי וסטנדרט בנייה גבוה, פיתוח סביבתי מותאם למשפחות והרמוניה מושלמת בין מרכזי מסחר ופנאי וריאות ירוקות עם איתנות פיננסית וניסיון של כ– 90 שנות בנייה ישראלית. אנחנו נבנה את העתיד שלכם וניתן לכם מענה בכל עולמות הבינוי: התחדשות עירונית, פינוי בינוי, מגורי יוקרה, דיור להשכרה לטווח ארוך ונכסים מניבים. כי אפריקה ישראל מגורים זה בית לחיים.
בית וגג היא חברת נדל"ן וותיקה שהוקמה בשנת 2011 . בשקט, בהתמדה, ועם עשייה מרשימה, צמחה בית וגג למה שהיא היום: חברת ייזום נדל״ן בורסאית, חזקה ויציבה, בעלת עוצמה פיננסית יוצאת דופן, עם פרויקטים גדולים באיזורי הביקוש ברחבי הארץ, ניסיון מקצועי בהקמת אלפי יחידות דיור, שדרה ניהולית איכותית, בעלי מניות מהגופים המובילים במשק הישראלי - והכל עטוף ברגישות לצרכי הלקוחות ובלייף סטייל מודרני. בית וגג חושבת אחרת. היא מאמינה בעשייה שקטה. בעולם שבו כל אחד מחפש רק להישמע, היא מבקשת ״לעשות ולא לדבר״, כי התוצאות מדברות בעד עצמן. להביא לשולחן את העוצמה הפנימית שלה, כדי לייצר עבור דייריה שקט נפשי אמיתי.
חברת לב טוב בנייה והשקעות בע"מ הינה חברת נדל"ן בעלת סיווג ג'5, הינה חברה בבעלות משה עמור, אשר נוסדה בשנת 1997. עיקר התמחותה בייזום וביצוע פרויקטים למגורי יוקרה, התחדשות עירונית מחיר למשתכן ופרויקטים ציבוריים בסטנדרטים הגבוהים בישראל. את הפעילות בענף החלה החברה בשנות ה–90 בתחילה בפרויקטים של שיקום שכונות עבור חברת עמידר בדרום ובצפון, בניית מוסדות ציבור, הרחבות ישובים ובניית צמודי קרקע בישובים רבים. בשנים האחרונות עם צמיחת החברה בהיבט הפיננסי הרחיבה החברה את פעילותה לתחום היזמות כולל: התחדשות עירונית בערים שונות, בניית פרויקט יוקרה ופרויקט מחיר למשתכן.
לקבוצת שדאור מוניטין עשרות שנים בבניה ממוקדת איכות חיים. איתנה ודינאמית, כאשר ערכים של מצוינות, מקצועיות ושירותיות מסמנים את דרכה, הקבוצה מתמחה בייזום וביצוע של מבני מגורים, כמו גם פרויקטים של התחדשות עירונית, מקבצי וילות, מבני תעשייה ומסחר. כקבוצה שהצלחתה מושתתת על תפיסת המצוינות של כל אחת מהחברות המרכיבות אותה, שדאור מציעה ללקוחותיה פתרון מלא, מהמסד עד הטפחות - מייזום רעיוני של הפרויקט, דרך כל שלביו, ועד לאכלוסו. שילוב בין יכולות מקצועיות, ידע מצטבר וניסיון רב בשטח, במקביל לדגש בלתי מתפשר על שירות ברמה הגבוהה ביותר, הגינות ויושרה, הפכו את שדאור לקבוצה מובילה בתחומה. במשך שנות פעילותה הענפה, הקימה ואכלסה קבוצת שדאור אלפי יחידות דיור, בעשרות מגדלים ובנייני מגורים במרכז הארץ, ביניהם פרויקטים של התחדשות עירונית. הודות לאיכות הבנייה, לאתיקה המקצועית ולממשק האנושי מול הלקוח, הפכה שדאור בית חם לאלפי רוכשים ולקוחות חוזרים.