דירות למכירה
דירות להשכרה
נדל״ן מסחרי
ברקת ישראל מגורים ובינוי- חברה ליזום ולביצוע פרויקטים למגורים ולהתחדשות עירונית ברחבי הארץ. ברקת ישראל משלבת ידע יזמי, ניסיון ביצועי וניהול מוקפד. החברה מובילה תהליכי בנייה והתחדשות עירונית מקצה לקצה, משלב הרעיון והתכנון ועד למסירת המפתח. צוות החברה כולל מנהלים ואנשי מקצוע ותיקים בתחומי ההנדסה, הביצוע והפיננסים, הפועלים מתוך מחויבות לאיכות, אחריות ושירות אישי. באמצעות הזרוע הביצועית, המשמשת כקבלן המבצע בפרויקטים, מעניקה ברקת ישראל מעטפת מלאה: תכנון, ביצוע, ניהול, פיקוח וליווי אישי של הדיירים גם לאחר האכלוס ובתום שנת הבדק. השילוב בין היזמות לביצוע יוצר עבור הדיירים תהליך ברור, בטוח ואישי יותר, כזה שמאפשר לעבור את ההתחדשות בראש שקט ובתחושת ביטחון מלאה.
לחברת אורון נדל"ן היכרות עם שוק הנדל”ן וההנדסה מתוך רקע וידע מקצועי נרחב. בכל פרויקט CONCEPT ברחבי הארץ, מביאה עימה חברת אורון נדל"ן את איתנותה הפיננסית שנשענת בין השאר על יכולתה הכלכלית הרחבה של חברת האם – “קבוצת אורון אחזקות והשקעות”. המבנה הארגוני, תחומי ההתמחות והסינרגיה של החברות בקבוצת אורון אחזקות והשקעות מאפשרות לקבוצה יכולות בייזום וביצוע של פרויקטים בכל תחומי ההנדסה האזרחית והנדל”ן. הקבוצה נחשבת כאחת מהקבוצות המובילות בתחומי ההנדסה האזרחית והנדל”ן בישראל.
חברת נדל"ן ייחודית בנוף המקבלת את השראתה מאהבת הארץ ונשענת על ניסיון רב שנים בענף, חדשנות, ובנייה ירוקה ומתקדמת. לאורך השנים החברה יוזמת ומקימה פרויקטים במיקומים האסטרטגיים והנחשקים בארץ ויוצרים בעבור לקוחותינו את הנכסים המתקדמים, האיכותיים והמדויקים ביותר. החברה מקפידה על סטנדרט בנייה גבוה ואיכותי בכל אחד מהפרויקטים שלה, מאמצת את הפיתוחים החדשים ביותר בענף ושמה דגש על בנייה ירוקה, תוך שימוש בחומרי בנייה ואלמנטים ירוקים. אלה, תורמים לשמירה על הסביבה, מובילים לחיסכון באנרגיה ומשפרים את איכות חייהם של הדיירים.
בונים את חוויית המגורים האיכותית ביותר מאז 1955 קבוצת יצחק עופר נדל”ן היא חברה פרטית שנוסדה בשנותיה הראשונות של המדינה ומנוהלת כיום על ידי הדור השלישי למשפחת עופר. לאורך 70 שנות פעילותה בנתה אלפי יחידות דיור בפרויקטים איכותיים בכל רחבי הארץ, תוך שמירה על ערכים של מקצוענות, אמינות וחדשנות.
ICR מהווה שחקן משמעותי בענף הנדל״ן בישראל - בזכות ניהול פורץ דרך, חשיבה שונה ובניית מותגים בעלי ביקוש גבוה. הניסיון, המוניטין והפורטפוליו של שתי הקבוצות המובילות - "ישראל קנדה" ו"ראם מגורים", בשילוב יכולות הקבוצה הופך את ICR לאחת מקבוצות הנדל"ן החזקות והמשפיעות ביותר בישראל. ICR משלבת מעוף, חדשנות ויכולות מכירה עם איתנות פיננסית ושדרת ניהול מנוסה שאין שניה לה בשוק הנדל"ן הישראלי. חוזקותיה מאפשרות לחברה ליזום, לנהל ולהוביל פרויקטים מורכבים ומגוונים ברחבי הארץ, תוך חשיבה חדשנית ותפיסות ייחודיות. ICR מתמחה בבניית מתחמי יוקרה באזורי ביקוש, לצד בניית שכונות מגורים ברחבי המדינה, תוך עיצוב תפיסת מגורים חדשה ועיצוב חוויית חיים קהילתית חמה. בנוסף, החברה מתמקדת במסחר מקומי ויצירת חוויית שירות טכנולוגית לכל לקוחותיה - מה שהופך אותה לחוד החנית בתחום יזמות הנדל"ן בישראל. מיום היווסדה, תחת ההנהגה החדשה, מוכיחה החברה חשיבה מחוץ לקופסא המייצרת פיתרון ייחודי לכל פרויקט - מבחינה אדריכלית, שיווקית ואנושית.
גיא&דורון לוי היא חברה יזמית וקבלנית, המרכזת את תהליך התכנון, ההקמה ובניית הפרויקטים תחת קורת גג אחת. מאז הקמתה בשנת 1994, בונה החברה אלפי יחידות דיור בפרויקטים חדשניים ויוקרתיים בשכונות נבחרות בערים כמו תל אביב, רעננה – שכונת נווה זמר, כפר סבא הירוקה, רמת השרון, מודיעין ועוד. החברה פועלת ונשענת על הבנה עמוקה של עולם הנדל"ן למגורים, תוך הטמעת טכנולוגיות בנייה מתקדמות, בהתאם לתקנים בינלאומיים מחמירים. גיא&דורון לוי ידועה כחברה אמינה ומקצועית, המשקיעה את מיטב המשאבים לצורכי תכנון, עיצוב, בחירת חומרים ודיאלוג עם הלקוחות. הליווי האישי, השירות המקצועי, המענה החכם והשקיפות המוחלטת הם ערכיה המרכזיים של החברה, ההופכים אותה לחברה המובילה בענף הנדל"ן.
בעולם הנדל״ן, לעתים, הכל נראה אותו דבר: בניינים דומים, תוכניות משוכפלות, סיסמאות שחוקות... אנחנו באדמס בחרנו ליצור אלטרנטיבה. אדמס הינה חברה יזמית בתחום נדל״ן למגורים ומסחר הפעילה בישראל ובפורטוגל. נכון לעכשיו, יזמה החברה פרויקטים בהיקף מוערך של כ-150 מיליון דולר ונמצאת בהליכים של יזום עסקאות בהיקף של מעל ל- 350 מיליון דולר. החברה מורכבת מבעלי תפקידים בכירים בעלי ניסיון עשיר בתחום הנדל״ן, השקעות, פיננסים וניהול. החוזקה של החברה היא במתן שירות אישי, תפור למידות של כל לקוח וליווי אישי של מנהלי לקוחות שעוזרים לקונה בכל שלב ושלב של קניית הדירה. דיוק, מקצועיות, מיומנות ושקיפות הם הערכים המובילים בחברה, ואנו רואים בערכים אלו מפתח להצלחה שלנו ולשביעות הרצון שלכם.
העוצמה של קבוצת "נצבא" באה כאן לידי ביטוי. חוסנה הפיננסי של הקבוצה וניסיונה רב השנים מסייעים לקבוצה להניע דברים במהירות, לרווחת הדיירים. מבניה ועסקיה של חברת נצבא חובקים כל פינה במדינה, מאז הקמתה. כולם מכירים את נכסי החברה. רוב התחנות המרכזיות בארץ על איזורי המסחר שבהן, מתחם איירפורט-סיטי המפורסם, מתחמי בילוי וקניות כמו גם שכונות מגורים, הפכו את נצבא למעורבת בחיי כולנו.
חברת קדמת היובל יוזמת ומקדמת פרויקטים של התחדשות עירונית לרווחתם של הדיירים והסביבה העירונית בה הם חיים. הפרויקטים שלנו מתוכננים על מנת לייצר סביבת מגורים מודרנית ויוקרתית, להשביח את ערך הנכס של הדיירים הוותיקים באופן מהותי ולתרום לשדרוג רמת החיים שלהם. שיתוף הפעולה של החברה עם חברת קרסו נדל"ן – אחת מהחברות הוותיקות והמובילות בתחום הנדל"ן, מעניק לשתי החברות מעמד מוביל בתחום ההתחדשות העירונית, ממנו נהנים הדיירים הוותיקים והחדשים, הקהילה והעיר בה הן פועלות.
אדירים הנה חברה פרטית העוסקת בבניה, יזמות והשקעות. במהלך 20 שנות פעילותה רכשה אדירים מוניטין של אמינות ומקצועיות ובנתה אלפי יחידות דיור בכל הארץ. החברה מבצעת את הפרויקטים שהיא יוזמת בעצמה. עובדה זו מתבטאת בזמן הביצוע המהיר ובהעדר ניגודי אינטרסים של יזום וביצוע. אדירים רואה בחוויית הלקוח ערך מרכזי, החל מהמפגש הראשון ועד שנים רבות לאחר הכניסה לדירה. בחירת האדריכלים, המפרט העשיר, שיטות הבניה המתקדמות, ההשקעה והיחס האישי שכל עובד בחברה מעניק נועדו למטרה אחת ויחידה – לייצר עבורכם את חוויית המגורים המושלמת.
קבוצת שקד - למעלה מארבעה עשורים של עשייה קבוצת שקד היא אחת החברות הוותיקות והאמינות בענף היזמות והבנייה בישראל, בעלת מוניטין של למעלה מארבעה עשורים של מצוינות, מקצועיות ויושרה. מאז הקמתה, ביססה הקבוצה את מעמדה כמפעל חיים שנבנה צעד אחר צעד, מתוך חזון ברור ומחויבות עמוקה לאנשים ולקהילה. לאורך השנים, השלימה קבוצת שקד מאות פרויקטים ברחבי הארץ, וזכתה ללוות מקרוב קהל מגוון של דיירים ומשפחות, שבחרו בה להיות שותפה לדרך ולהגשמת חלומם לבית. הקבוצה מאמינה כי יחס אישי, שקיפות מלאה וליווי איכותי הם אבני היסוד של חוויית מגורים אמיתית. את הצלחתה רואה הקבוצה כתוצאה ישירה של ההון האנושי שלה – צוות מקצועי, מסור ובעל ניסיון רב, המהווה את לב ליבה של החברה. השילוב שבין מומחיות טכנית עמוקה לבין ערכים אנושיים מוצקים מאפשר לקבוצת שקד להציב רף גבוה של אמינות ומקצועיות, ולהמשיך להגדיר מחדש את הסטנדרט בענף הנדל״ן בישראל.
המומחית לניהול ושיווק פרויקטים למגורים ונדל"ן ביעילות ובמקצועיות עם מעל 25 שנות הצלחה וליווי פרויקטים ברחבי הארץ, עם אלפי יחידות דיור שנבנו למגזר החרדי והדתי בכל רחבי הארץ ואוכלסו לשביעות רצונם המלאה של הדיירים. ליזמים יכולת מקצועית מוכחת בהובלת תהליכי פיתוח מורכבים תוך הקשבה לצרכים ויצירת הערך המוסף המקסימלי עבור הרוכשים. החברה מפקחת מקרוב על כל הליכי העיצוב, הבניה וההנדסה תוך דגש על חומרי גלם איכותיים ורמת ביצוע וגימור בסטנדרט הבניה ברמה הגבוהה בארץ. בחברה מועסקים אנשי מקצוע וקבלנים מהשורה הראשונה הפועלים בשיתוף פעולה מלא משלב הסקיצות ועד למסירת המפתח.
חברת אפרים רוגובין בע"מ, אחת מחברות הבניה והפיתוח הוותיקות והמובילות בישראל, שראשיתה עוד בשנת ה-30 של המאה הקודמת. רוגובין מתמחה המגוון רחב של תחומים בענף הנדל"ן כגון יזמות ובנייה למגורים, משרדים, מסחר, וניהול נכסים מניבים. תחת ניהול מקצועי ואחראי, הדוגל הבתפתחות מבוקרת ובאייתנות פיננסית, יזמה רוגובין ופיתחה פרויקטים רבים ברחבי ישראל, שהטביעו את חותמם על הסביבת החיים. בעקבות יסודותיה האיתנים בשורשי הבנייה בשיראל, רוגובין רואה את עצמה מחויבת לפיתוח מתמיד בענף הנדל"ן ופועלת בחריות להמשך קידומם של פרויקטים בעלי ערך מוסף ללקוח ולסביבה. בין הפרויקטים הבולטים למגורים ניתן למנות את מגדל בלוך בגבעתיים, פרויקט נווה גן, מתחם אלון ברמת השרון, אילנות 360 בפתח תקווה, ועוד. בתחום הנדל"ן המניב, רוגובין מחזיקה נכסים ייחודיים באזורי עסקים, מסחר וההיי-טק של תל אביב, רעננה, רמת גן, הרצליה פיתוח ונתניה. נכסים אלה מאפשרים לחברה זרם הכנסות יציב ואיתן, התורם להתפתחות העיקבית
חברת ע. אהרון נוסדה בשנת 1996 על ידי עופר ונחום אהרון, בעלי תואר הנדסאי בניין ובעלי ניסיון עתיר בתחום תכנון ובניית פרויקטים והנדל”ן , עיקר עיסוקה של החברה הינה יזמות וביצוע בניה רוויה, התחדשות עירונית , פינוי בינוי ,מבני משרדים ומסחר מניב. החברה הינה חברה משפחתית הרשומה ברשם הקבלנים בסיווג הגבוה ביותר (ג'-5) סיווג המקנה לה את היכולת לעבוד בכל קנה מידה כלכלי וביצועי, כמו כן החברה רשומה בוועדה הבין משרדית כחברה מורשית לביצוע עבודות ממשלתיות (קבלן כוכבית), החברה נהנית מחוסן פיננסי רב ומדורגת כבר שנים רבות ע”י dun's 100 בין מאה חברות הנדל”ן המשפיעות במשק הישראלי.
קנדיין התחדשות עירונית הינה חברת בנייה. אצלנו בחברה תמצאו הכל תחת קורת גג אחת - היזמות, הביצוע והבנייה. החברה בעלת נסיון של שנים רבות בעבודות בנייה כחברת קבלן מבצע עבור חברות שונות ואנשים פרטיים, החל בבניית וילות וכלה במגדלים רבי קומות אשר הפכו אותה למומחית בתחומה. כיום, החברה מתמחה בקבלנות ויזמות ובונה עבור החברה עצמה בלבד. במסגרת נסיונה בנתה עשרות דירות , בתים פרטיים ומבנים מיוחדים. בראש ובראשונה, אנו דוגלים בהתחשבות ובמסירות לצרכי הדיירים מתוך הבנה ששיתוף פעולה מלא ותיאום רצונות, יובילו להצלחת הפרויקט.
קבוצת צרפתי שמעון - פועלת למעלה מ-4 עשורים בתחום בניה ויזמות נדל"ן, בזכות אסטרטגיית "הכל תחת קורת גג אחת" שומרת החברה על מסורת משפחתית של מצוינות ושירות וגאה בשורה ארוכה של פרויקטים לאורכה ורוחבה של הארץ. שילוב מאפייני ביצוע ויזמות מעמיד את החברה בחוד החנית של ענף הבנייה ויזמות הנדל"ן בישראל. המוניטין שרכשה החברה והעובדה ששמה הפך ביטוי נרדף לרכישה בטוחה, הינה תוצר ישיר לעקרונות השמירה המוקפדת על מקצועיות בכל היבט ולאורך כל התהליך, החל מרכישת הקרקע והתכנון ועד לסיום הפרויקט והמשך ליווי הלקוחות לאחר הרכישה. הקו שמנחה את החברה לכל אורך שנות פעילותה הוא שילוב בין חדשנות לאיכות, וחשיבה ממוקדת לקוח. כך החברה שומרת לקוחות מרוצים ונאמנים ורקורד של אלפי יחידות דיור למגורים לצד יזום, בנייה ופיתוח של מגוון פרויקטים למסחר, מלונאות, תעשיה והתחדשות עירונית.
קבוצת נוה שוסטר, מחברות הנדל”ן הוותיקות והמבוססות בישראל, עוסקת כבר למעלה מ-50 שנה בייזום, פיתוח ושיווק של שכונות מגורים איכותיות, מגדלי יוקרה, ניהול פרויקטים ונכסים מניבים בארץ ובחו”ל. הקבוצה מובילה תפיסת מגורים ששמה את חיי הדיירים במרכזה ושביעות רצונו של הלקוח הוא הנכס היקר ביותר שלנו. בכל פרויקט מיישמת החברה איכות יוצאת דופן של בניה קפדנית, יוקרה בסטנדרטים מובילים, וחשיבה על כל פרט ופרט: החל מיצירת מרחב פרטי מוקפד בכל דירה, דרך הלובי המעוצב והמפואר, המעליות המהודרות, האיבזורים היוקרתיים והבחירה בחומרי הגמר האיכותיים ביותר. הקבוצה נהנית מחוסן פיננסי ותרבות ניהולית גבוהה, לצד עדכניות וחדשנות. שילוב ייחודי זה יוצר קבוצה חזקה ויציבה, אשר מטביעה את חותמה בכל אחת מאלפי יחידות דיור, שבנתה ברחבי הארץ ובארה”ב. בין הפרויקטים הנבחרים של נוה שוסטר בישראל ניתן למנות את: ״שוסטר בירוקה״ בהרצליה,"שוסטר מול הפארק", “מגדל סוטין”, ”משכנות סוזן דלל” ו“מרכז שוסטר” בתל-אביב, ”קאנטרי גבעתיים” ו“המגדל בפארק” בגבעתיים, “שוסטר פלטינום” בבת-ים ושורת פרויקטים רבים נוספים בניו-יורק. הקבוצה שותפה באדם שוסטר אשר הקימה פרויקטים רבים בשכונת חרוזים ברמת גן.
חברת אנגלאינווסט התחדשות עירונית בע"מ בשליטת יזם הנדל"ן יעקב אנגל ובשותפות עם בנק לאומי (לאומי פרטנרס) וקרן שמרוק האמריקאית (היורשים של משפ' דיסני העולמית) מתמחה במתן מכלול השירותים המלא הנדרש לביצוע פרויקטים של התחדשות עירונית: פינוי בינוי וכן תמ"א 38. באמצעות ההתמחות ביזום וניהול נדל"ן החברה מאתרת, מתכננת, מממנת ומבצעת במהירות ובאיכות הגבוהה ביותר פרויקטים רבים של תמ"א 38 והתחדשות עירונית ברחבי הארץ. כיום נמצאים בשלבי ביצוע שונים עשרות פרויקטים של החברה באזור המרכז: בתל אביב, רמת גן, גבעתיים, רמת השרון, קריית אונו, הוד השרון וראשון לציון. פרויקטים אלו מיושמים כיום בכל הארץ, ומהווים כעשירית מסך כל פרויקטי הבניה בישראל. היתרונות הייחודיים של אנגלאינווסט בפרויקטי פינוי בינוי: בניה בסטנדרט גבוה - חברת אנגלאינווסט היא מחברות הנדל"ן הגדולות והותיקות בישראל.כשמאחוריה ניסיון של מעל 35 שנה בתחום הנדל"ן ובניית אלפי יחידות דיור, היא מציעה בניה בסטנדרטים גבוהים במיוחד.חוסן כלכלי מוכח - ערכים מובנים והון מצטבר, מאפשרים לקבוצה לבנות תוכניות מימון מלאות לכל תהליכי הפרויקט. החברה מגובה בליווי בנקאי שוטף של בנק לאומי לאורך כל שלבי הפעילות, מה שמאפשר לה להעניק ללקוחות מגוון ערבויות ובטוחות.שקיפות מלאה - הקשר עם בעלי הדירות הוא ערך עליון עבורנו. אנו מציגים את התקדמות הפרויקט ללקוחות, זמינים עבורם ומעניקים לכל דייר ליווי אישי המספק מענה לצרכיו הייחודיים. קבוצת אנגלאינווסט מלווה את לקוחותיה, החל מהשלבים הראשוניים של הגשת הצעה לועדת פינוי-בינוי ועד לסיום הבניה וקבלת הדירה החדשה-והמשודרגת לידיהם של הדיירים. הנכס החדש מהווה השבחה של עשרות אחוזים ביחס לשווי הדירה הנוכחית, וכך נוצרת הזדמנות עבור בעלי הדירות לזכות בסביבת מגורים איכותית, תוך שיפור משמעותי בתנאי המגורים.
גלובלינקס התחדשות עירונית יוזמת ובונה פרויקטים בגוש דן והשרון, הכוללים תכנון ובנייה של מאות דירות. גלובלינקס הינה אחת החברות הוותיקות והגדולות בישראל בתחום ההתחדשות העירונית (תמ”א 38) ומנהלת כיום פרויקטים רבים בערים מרכזיות כמו תל-אביב, רמת גן, גבעתיים, הרצליה, רעננה, נתניה, קרית אונו, הוד השרון ועוד. אנו בגלובלינקס התחדשות עירונית מאמינים כי בזכות שילוב נכון בין המימד המקצועי (אנשי מקצוע וספקים מעולים, ירידה והקפדה על פרטים) למימד האישי (שירות, הקשבה, אכפתיות, אחריות) ניתן יהיה לממש את חזון החברה שהינו: יצירת סביבת מגורים חדשה, איכותית ומודרנית, תוך הקפדה על הסטנדרטים הגבוהים ביותר של תכנון ובנייה, במטרה להעניק חווית מגורים מיטבית ללקוחות החברה. החברה בעלת איתנות פיננסית מוכחת המעניקה חוסן וביטחון פיננסי לאורך כל הדרך. החברה מתבססת על הון עצמי גבוה של בעלי החברה. כמדיניות אנו חברה המתנהלת באחריות מירבית, הן באופן ניהול הפרויקטים שלה, והן באופן ניהול ההון שלה.
יוצרים חוויות מגורים חברה משפחתית אשר הוקמה בשנת 1986 ומאז עוסקת ביזמות ובביצוע בסיווג ג' 5 פרוייקטים מגוונים כגון: שכונות מגורים, מבנים מסחריים, הרחבות ישובים ומבני ציבור. החברה הוקמה ע"י אבי המשפחה, מר שמואל ברוך, ומנוהלת כיום ע"י שני בניו. למשפחה ניסיון רב שנים, תיאורטי ומעשי, בתחום הבניה על שלל רבדיה- מגורים, מבני ציבור, תעשיה ומסחר. החברה מתמחה ביישום שיטות בניה מתקדמות, ומקפידה להעניק לקהל לקוחותיה מוצר איכותי, אמין עם סטנדרט גימור מהטובים והאיכותיים בארץ.