מידר הינה חברת נדל"ן מובילה לייזום ולניהול פרויקטים עם שנים של יזמות בתחום הנדל"ן, רזומה עשיר ולקוחות מרוצים.החברה חתומה בהצלחה על פרויקטים שונים ברחבי הארץ בתחומי מגורים ומסחר, ומנהלת את הפרויקטים משלב התכנון ועד לשלב הסופי של הרכישה, במקצועיות ובמיומנות.בכל פרויקט ניתן דגש על תכנון מפורט וקפדני, המביא בחשבון את צרכי הלקוח ואת כלל ההתפתחויות האפשריות לאורך התהליך, כך נחסכות טעויות ומובטחת עבודה יעילה ומדויקת.רכישת נכס במידר היא רכישה בראש שקט ובשקיפות מלאה, באמצעות מעטפת שירותים מושלמת, הכוללת ליווי יד ביד לכל אורך התהליך לשביעות רצונו של הלקוח.
חברת דוד אזולאי הנדסה אזרחית בע”מ הינה חברת בנייה ויזמות נדל”ן משפחתית מהותיקות בישראל, פעילה משנת 2005 , נחשבת כיום לאחת החברות המובילות בתחום ההתחדשות העירונית. לאורך שנות פעילותה הציבה החברה סטנדרט חדש של איכות וחדשנות בעולם הבנייה ויזמות הנדל”ן בישראל, הניכרים היטב במגוון הפרויקטים שבנתה בכל רחבי הארץ, המהווים מודל לבנייה ברמה הגבוהה ביותר הקיימת כיום. האיכות והחדשנות באים לידי ביטוי בכל אחד משלבי העבודה – החל משלב התכנון והלוגיסטיקה, דרך שיתוף הפעולה עם מחלקות ההנדסה, ועד לביקורות הבלתי מתפשרות על איכות הגימור. כחלק מהחתירה הבלתי פוסקת למצוינות ולשביעות רצון לקוחותיה, חרתה על דגלה חברת דוד אזולאי הנדסה אזרחית בע”מ את נושא השירות, תוך הגדרתו כמטרה ראשונה במעלה הניצבת לנגד עיניה. נושא השירות מתבטא, בין השאר, בהכוונה ובמתן ייעוץ ללקוח החל משלב לקיחת המשכנתא, במתן מענה פרטני ומקצועי לבקשות אישיות, שינויים ותוספות במהלך הבנייה ואף בסופה, הכל על פי רצון הלקוח. לאורך כל שנות פעילותה הקפידה החברה לשמור על אמות מידה גבוהות וללא עוררין בנושאי אמינות, מילוי התחייבויות ועמידה קפדנית בלוחות זמנים.
מצלאוי חברה לבניין בע"מ הוקמה בשנת 1977 ונמצאת בבעלותו של סמי מצלאוי. החברה קבעה את מעמדה כאחת מחברות הבנייה והנדל"ן המובילות בישראל ומשנת 2007 מניותיה של החברה נסחרות בבורסה לניירות ערך בעיר תל אביב. חברת מצלאוי מקפידה להעסיק את טובי המהנדסים, האדריכלים וצוותי הבנייה המנוסים והמיומנים ביותר בענף. המכשור המתקדם שבבעלות החברה והעבודה בסטנדרטים המחמירים ביותר תוך שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר מקנים לה מצוינות ביצועית בכל הפרטים והתחומים. מצלאוי מתמחה ביזמות, בנייה ונדל"ן מניב, וידועה כייחודית ופורצת דרך בתחום "פינוי ובינוי" בישראל. במהלך שנות פעילותה יזמה והקימה אלפי יח"ד בישראל ומאות אלפי מ"ר של בנייה ציבורית.
קבוצת עזריאלי היא חברת הנדל"ן המניב המובילה בישראל. אנו פעילים בתחום הנדל"ן באמצעות קידום, הקמה, ייזום וניהול של מרכזי מסחר, קניונים, בנייני משרדים ,דיור מוגן, מגורים להשכרה לטווח ארוך ומלונאות. אנו פעילים בנוסף גם בתחום הנדל"ן המניב בחו"ל ובתחום הדאטה סנטרס. נכסי הנדל"ן המניבים שלנו משתרעים על שטח של כ-1.4 מיליון מ"ר. בנוסף, קיימים נכסים בייזום ותכנון עתידי בהיקף של כ-מיליון מ"ר. מאז הקימה את הקניון המקורה הראשון בישראל, קניון עזריאלי אילון , ממשיכה קבוצת עזריאלי, מזה למעלה מארבעה עשורים, לעצב בעשייתה החלוצית את סגנון העבודה, הקניות והמחיה של בני אדם. עקרונות המורשת, היושרה והחדשנות הם נר לרגלינו, ולאורם אנו פועלים למען קהילה רב-תרבותית, ישראל משגשגת ועתיד בר-קיימא.
סיטיאל השקעות מתמחה בייזום, תכנון, השבחה ופיתוח, ובהקמה של בניינים מפוארים במרכז הארץ ופרויקטים גדולים המשלבים טכנולוגיות מתקדמות. כמו כן החברה פועלת בתחום השכרת מגורים ומסחר לטווח ארוך וקצר במסגרת חוק עידוד השקעות הון. סיטיאל השקעות מאמינים ברמת מעורבות גבוהה, שיתוף פעולה הדוק בין הגורמים השונים, יחס אישי, מקצועיות והקפדה על הפרטים הקטנים, תוך שמירה על זכויות רוכשי הקרקע ועל עמידה בלוחות זמנים.
גולדן ארט הנה קבוצה יזמית ייחודית המובילה פתרונות דיור איכותיים בראייה הוליסטית. קברניטי החברה מאמינים שבמאה ה 21- לא מספיק רק לבנות בניין נחשק בסטנדרט גבוה, אלא מודל המשלב מגורים, תכנון ובניית שירותי מסחר ושירותים לרבות חינוך ותרבות עבור הקהילה, המביאים לידי ביטוי אוטונומי את אופייה ומובילים לשדרוג מעמד הסביבה כולה. בראש גולדן ארט עומדים מייסדי החברה האמריקאית המצליחה ARTIMUS NYC וחברת GNS במוניטין החברה רזומה נרחב של בניית ואחזקת בנייני מגורים, שטחי מסחר מלונאות ומבני ציבור לאורך שנים.
תת אלוף במילואים, מתכנן כוח אדם וסד"כ בצה"ל, פועל כבר למעלה משני עשורים לשינוי המציאות בערים ובאזורים שלמים. דוידי מתמחה ביזמות נדל"ן אסטרטגית ובפרויקטים מורכבים שנראים בלתי אפשריים - ובכל פרויקט, הוא מציב את האדם במרכז. דוידי ידוע בגישתו האישית והערכית המשלבת דאגה לפרטים הקטנים ושאיפה למצוינות, מה שהופך כל יוזמה לסיפור הצלחה יוצא דופן. בעזרת חזון ברור וממוקד, דוידי מביא לתל אביב רוח חדשה של חיים עירוניים איכותיים – שילוב של חדשנות, טבע עירוני, וקהילה חמה. בתל אביב, הוא מוביל חזון של הארכת שדרות העיר, פתיחת שדרות חדשות ובניית מגורים לאורך השדרות – יצירת מרחבים מחודשים שמעניקים איכות חיים יוצאת דופן לתושבים.
רבוע כחול נדל"ן היא חברה בעלת ניסיון עשיר בייזום, ניהול ושיווק פרויקטי נדל"ן בהיקפים גדולים. לחברה ניסיון מצטבר של שנים רבות בפיתוח והשבחת נכסי נדל"ן. בין הפרויקטים המובילים של החברה ניתן למנות את מתחם השוק הסיטונאי בתל אביב, הכולל את קניון TLV, שכונת מגורים בת כ-3,000 יחידות דיור, בית ספר, גני ילדים, מרכז ספורט ופארק ציבורי. מאז ייסודה בשנת 2005, התמחתה החברה במגוון תחומים כגון מגורים, התחדשות עירונית, מסחר, משרדים ולוגיסטיקה. בזכות מוניטין מקצועי רב ואיתנות פיננסית, רבוע כחול נדל"ן צומחת בעקביות לאורך השנים. רבוע כחול נדל"ן שמה את הלקוח במרכז ומעמידה לרשותו מעטפת פתרונות ושירותים מא' ועד ת'. צוות העובדים המיומן של החברה כולל אדריכלים, מהנדסים, עורכי דין וכלכלנים מן השורה הראשונה. הפרויקטים המגוונים של החברה בולטים בסביבתם האורבנית ונבנים במיקומים האטרקטיביים ביותר, המאופיינים בגישה תחבורתית נוחה ובסביבה התואמת את צורכיהם המגוונים של לקוחותיה.
חברת ישראל שאולי תכנון ובנייה הינה חברת נדל"ן משפחתית ובוטיקית אשר יזמה וביצעה עד היום עשרות פרויקטים של התחדשות עירונית ברחבי גוש דן. החברה נוסדה בשנת 1979 על ידי מהנדס ישראל שאולי ( M.Sc ) העוסק בתחום הנדל"ן בארץ מזה 40 שנה. ניסיונו העשיר והוותק שצבר בתחום מהווים את עמוד התווך של החברה והם ערובה לביטחון ולמקצועיות ללא פשרות שהחברה מציעה ללקוחותיה. במהלך השנים, צברה החברה ניסיון מקצועי עשיר ומגוון בכל אופני הבנייה, כולל פרויקטים מורכבים של תמ"א 38, התחדשות עירונית ובנייה רוויה. עשרות שנות ניסיון ומאות אלפי מ"ר של בנייה הפכו את החברה לאחת המובילות בשוק הנדל"ן הישראלי. החברה מקפידה על חדשנות, איכות ומצוינות בכל שלבי הפרויקט, החל מהתכנון הראשוני ועד למסירת המפתח ללקוח.החברה בעלת סיווג קבלני, המייחד אותה מול יזמים אחרים ומבטיח כי כל פרויקט ינוהל בסטנדרטים הגבוהים ביותר של מקצועיות ובטיחות. סיווג זה מאפשר לחברה לקחת על עצמה פרויקטים מורכבים וגדולים יותר, ולהבטיח את עמידתם בתקנים המחמירים ביותר.
חברת אנגלאינווסט התחדשות עירונית בע"מ בשליטת יזם הנדל"ן יעקב אנגל ובשותפות עם בנק לאומי (לאומי פרטנרס) וקרן שמרוק האמריקאית (היורשים של משפ' דיסני העולמית) מתמחה במתן מכלול השירותים המלא הנדרש לביצוע פרויקטים של התחדשות עירונית: פינוי בינוי וכן תמ"א 38. באמצעות ההתמחות ביזום וניהול נדל"ן החברה מאתרת, מתכננת, מממנת ומבצעת במהירות ובאיכות הגבוהה ביותר פרויקטים רבים של תמ"א 38 והתחדשות עירונית ברחבי הארץ. כיום נמצאים בשלבי ביצוע שונים עשרות פרויקטים של החברה באזור המרכז: בתל אביב, רמת גן, גבעתיים, רמת השרון, קריית אונו, הוד השרון וראשון לציון. פרויקטים אלו מיושמים כיום בכל הארץ, ומהווים כעשירית מסך כל פרויקטי הבניה בישראל.היתרונות הייחודיים של אנגלאינווסט בפרויקטי פינוי בינוי:בניה בסטנדרט גבוה - חברת אנגלאינווסט היא מחברות הנדל"ן הגדולות והותיקות בישראל.כשמאחוריה ניסיון של מעל 35 שנה בתחום הנדל"ן ובניית אלפי יחידות דיור, היא מציעה בניה בסטנדרטים גבוהים במיוחד.חוסן כלכלי מוכח - ערכים מובנים והון מצטבר, מאפשרים לקבוצה לבנות תוכניות מימון מלאות לכל תהליכי הפרויקט. החברה מגובה בליווי בנקאי שוטף של בנק לאומי לאורך כל שלבי הפעילות, מה שמאפשר לה להעניק ללקוחות מגוון ערבויות ובטוחות.שקיפות מלאה - הקשר עם בעלי הדירות הוא ערך עליון עבורנו. אנו מציגים את התקדמות הפרויקט ללקוחות, זמינים עבורם ומעניקים לכל דייר ליווי אישי המספק מענה לצרכיו הייחודיים. קבוצת אנגלאינווסט מלווה את לקוחותיה, החל מהשלבים הראשוניים של הגשת הצעה לועדת פינוי-בינוי ועד לסיום הבניה וקבלת הדירה החדשה-והמשודרגת לידיהם של הדיירים. הנכס החדש מהווה השבחה של עשרות אחוזים ביחס לשווי הדירה הנוכחית, וכך נוצרת הזדמנות עבור בעלי הדירות לזכות בסביבת מגורים איכותית, תוך שיפור משמעותי בתנאי המגורים.
ברקת ישראל מגורים ובינוי- חברה ליזום ולביצוע פרויקטים למגורים ולהתחדשות עירונית ברחבי הארץ. ברקת ישראל משלבת ידע יזמי, ניסיון ביצועי וניהול מוקפד. החברה מובילה תהליכי בנייה והתחדשות עירונית מקצה לקצה, משלב הרעיון והתכנון ועד למסירת המפתח. צוות החברה כולל מנהלים ואנשי מקצוע ותיקים בתחומי ההנדסה, הביצוע והפיננסים, הפועלים מתוך מחויבות לאיכות, אחריות ושירות אישי. באמצעות הזרוע הביצועית, המשמשת כקבלן המבצע בפרויקטים, מעניקה ברקת ישראל מעטפת מלאה: תכנון, ביצוע, ניהול, פיקוח וליווי אישי של הדיירים גם לאחר האכלוס ובתום שנת הבדק. השילוב בין היזמות לביצוע יוצר עבור הדיירים תהליך ברור, בטוח ואישי יותר, כזה שמאפשר לעבור את ההתחדשות בראש שקט ובתחושת ביטחון מלאה.
חברת המזרח לאחזקות הינה חברת השקעות ואחזקות משפחתית ותיקה, הפועלת בישראל עשרות שנים. את דרכה החלה כחברה ליבוא רכב והיא מחזיקה בזיכיון ליבוא ושיווק מותגי GM ויגואר-לנד רובר. לאורך השנים הרחיבה את פעילותה לתחומים נוספים, בהם פעילות בתחום הנדל"ן למשרדים ומגורים. החברה עוסקת בהשקעות בתחום הנדל"ן בישראל מזה כ-30 שנים ,במהלכן רכשה נכסים וגם עסקה בייזום והקמה של מספר מבנים בתחום המסחר. חברת המזרח לאחזקות גאה להקים ולשווק את פרויקט חצר אנג'לו, המוקם באחד האזורים הצומחים והמרגשים של תל אביב-יפו. פרויקט אשר יהווה מתחם מגורים המשלב ישן וחדש, עבר והווה עם מבט לעתיד.
Living מקבוצת אזורים, מחברות הבנייה הגדולות והוותיקות בישראל, מובילה מהפכה בתפיסת המגורים בישראל ומאפשרת לכל אחת ואחד חווית מגורים בשכירות ארוכת טווח הוגנת, בטוחה ואיכותית יותר. כיום Living מצויה בשלבי פיתוח שונים של כ 2,300- דירות להשכרה לטווח ארוך ברחבי ישראל מתוכן כ 800 בבניינים מאוכלסים.
הניסיון שבונה את ההבדל! לחברת חבל ארץ, מקבוצת חומרית - חברת הביצוע הוותיקה והמנוסה, ניסיון רב שנים ומומחיות בבניית פרויקטים בכל רחבי הארץ. לחברה צבר עבודות מגוון, בנייני מגורים, בנייה מוסדית, תשתיות ועוד. מאז הקמתה ועד היום פועלת החברה בשקיפות, מקצועיות ומעניקה יחס חם וליווי אישי לכל רוכש כי גם אנחנו יודעים אחרי כל כך הרבה שנים שאנחנו בונים עבור אנשים ומשפחות, ולכן ניתנת תשומת לב גבוהה במיוחד על מנת להבטיח שאתם תוכלו ליהנות מבית איכותי לשנים רבות וטובות. לצד מגוון עובדים רחב ואיכותי, אנחנו בחברת חבל ארץ מעסיקים את טובי היועצים והמנהלים בישראל על מנת להבטיח דבר אחד- בית איכותי למשפחה שלך. ברוכים הבאים.
גלובלינקס התחדשות עירונית יוזמת ובונה פרויקטים בגוש דן והשרון, הכוללים תכנון ובנייה של מאות דירות. גלובלינקס הינה אחת החברות הוותיקות והגדולות בישראל בתחום ההתחדשות העירונית (תמ”א 38) ומנהלת כיום פרויקטים רבים בערים מרכזיות כמו תל-אביב, רמת גן, גבעתיים, הרצליה, רעננה, נתניה, קרית אונו, הוד השרון ועוד. אנו בגלובלינקס התחדשות עירונית מאמינים כי בזכות שילוב נכון בין המימד המקצועי (אנשי מקצוע וספקים מעולים, ירידה והקפדה על פרטים) למימד האישי (שירות, הקשבה, אכפתיות, אחריות) ניתן יהיה לממש את חזון החברה שהינו: יצירת סביבת מגורים חדשה, איכותית ומודרנית, תוך הקפדה על הסטנדרטים הגבוהים ביותר של תכנון ובנייה, במטרה להעניק חווית מגורים מיטבית ללקוחות החברה. החברה בעלת איתנות פיננסית מוכחת המעניקה חוסן וביטחון פיננסי לאורך כל הדרך. החברה מתבססת על הון עצמי גבוה של בעלי החברה. כמדיניות אנו חברה המתנהלת באחריות מירבית, הן באופן ניהול הפרויקטים שלה, והן באופן ניהול ההון שלה.
היזמים שבונים עבורכם את סטטוס. STATUS, בניין המשרדים שמגדיר מחדש את עולם העסקים של הצפון, הינו יוזמה של קבוצת פרימה - יזמים עם ניסיון מוכח ומגוון פרויקטים רחב בכל רחבי הארץ. STATUS, תוכנן ע"י משרד ערן מבל אדריכלים המעניק שירותי תכנון בכל רחבי הארץ למגוון פרויקטים. המשרד מתמחה בתכנון משרדים היוצרים סביבת עבודה חדשנית ואיכותית במיוחד, תוך מתן דגש על תכנון חללים מרווחים לצד פתרונות יצירתיים. הסטטוס שלכם עולה קומה.
קבוצת סופריןכשמצוינות וניסיון בנדל”ן מובילים להצלחהקבוצת סופרין היא מהחברות המובילות והוותיקות בישראל בתחום ייזום ופיתוח נדל”ן.הקבוצה הוקמה ב 2009- והיא מתמחה בהקמת פרויקטים רחבי היקף בתחומי המגורים, המשרדים, המחסר והלוגיסטיקה, ומחזיקה ברקורד עשיר של עשות פרויקטים מוצלחים שהותירו חותם בנוף הישראלי. החוסן הפיננסי של הקבוצה, לצד המוניטין מבוסס השנים, מעניקים ללקוחותיה ולשותפיה העסקיים ביטחון מלא ויכולת להבטיח הצלחה בפרויקטים מורכבים וארוכי טווח.החברה היא ציבורית הנסחרת בבורסה לניירות ערך בת”א, והיא מקפידה על שקיפות, אחריות וניהול מוקד בהתאם לסטנדרטים המחמירים ביותר. הערכים המנחים את הקבוצה – אמינות, מקצועיות, מצוינות וחשיבה יצירתית- מלווים כל פרויקט, משלב התכנון הייזום ועד למסירה. שילוב זה מבטיח איכות, יציבות ותוצאות בשטח , תוך יצירת ערך אמיתי ללקוחות, לדיירים ולמשקיעים.
מחברות הבנייה המובילות בישראל הבונה את הארץ כבר למעלה מ- 50 שנה. פרץ בוני הנגב מהווה בית אחד ליזום ובנייה כך שלקוחותינו נהנים מליווי ושירות לאורך כל שלבי הפרויקט. עשרות פרויקטים, אלפי יחידות דיור ומבני ציבור, הולידו ניסיון מצטבר, עמידה בסטנדרטים גבוהים, הקפדה ביזום, בתכנון, בבניה ובשירות ללקוחות, שזיכו אותנו בשם אמין של מקצועיות ואיכות ללא פשרות. אנחנו מזמינים אתכם לבוא ולהצטרף אלינו למשפחה אחת גדולה, משפחת פרץ בוני הנגב
חברת "אבן ספיר", הינה חברת בניה משפחתית אשר הוקמה בשנת 1990 ע"י הבעלים, מר בן ציון ספיר.חברת "אבן ספיר" דוגלת בכל הסטנדרטים הגבוהים של מקצועיות, תכנון אדריכלי מוקפד, חומרים איכותיים, מפרט גבוה בכל דירה ומתן שירות ללא פשרות. המחויבות וההשקעה בבתים שנבנו בהתאם לחזון הסטנדרטים של החברה, הקנו לנו מקום של כבוד בקרב הגורמים המקצועיים בענף הבנייה ובקרב רוכשי הדירות. מסיבה זו, הפרויקטים שלנו מהווים מוקד משיכה למגורים צעירים כדירה ראשונה או למשפחות משפרות דיור בכל איזור המרכז: חולון, בת ים, ראשון לציון ורחובות. כרטיס הביקור שלנו הוא קהל לקוחותינו המרוצים. שביעון רצון לקוחותינו, אשר אותם ליוינו משלב הרכישה ועד קבלת המפתח, היא היא המנוף להצלחת החברה.
קבוצת וייס הינה אחת מקבוצות הייזום והניהול האיתנות בישראל. חטיבת הנדל"ן של הקבוצה פועלת ב-4 זרועות עיקריות: ארגון וניהול קבוצות רכישה, נדל"ן מניב באזורי ביקוש, יזמות נדל"ן במרכז הארץ והקמת פרויקטים בתחום ההתחדשות העירונית.