דירות למכירה
דירות להשכרה
נדל״ן מסחרי
י.ח. דמרי בונים את ישראל כבר למעלה משלושה עשורים, והיא חברת הבנייה הגדולה בארץ. החברה נהנית ממוניטין המבוסס על יסודות כלכליים איתנים וחוסן פיננסי. כיום בונה ומתכננת החברה פרויקטים חדשים בעשרות ערים בפריסה ארצית, בהם עשרות פרויקטים למגורים, מסחר, תעשייה ומלונאות. מניותיה של החברה נסחרות בבורסה לניירות ערך בת"א מאז שנת 2004. דמרי גם יוזמת וגם בונה את הפרויקטים שלה - עובדה המבטיחה אחריות מלאה בכל שלב ושלב, עמידה בלוחות הזמנים ואיכות בניה על פי התקנים המחמירים ביותר. אנו מתחייבים ליישם בכל הפרויקטים שלנו את עקרונות הבנייה והפיתוח באמצעות הטכנולוגיות המתקדמות ביותר, ועל פי תקן ISO 9002 אשר בבעלותה של החברה. בנוסף, לרשות לקוחותינו עומד צוות מקצועי של אדריכלים, מהנדסים ומנהלי פרויקטים במטרה להעניק את השירות הטוב ביותר. אנחנו במשפחת י.ח דמרי מבינים שרכישת דירה היא אחת ההחלטות המשמעותית בחייכם. לאורך כל הדרך נלווה אתכם החל מייעוץ מקיף והכוונה בתהליך הרכישה, דרך שלבי הבנייה השונים, מסירת מפתח הדירה, וגם אחרי הכניסה אליה. כל זאת על מנת שתהיו שקטים ובטוחים בהחלטה שקיבלתם.
השם 'רוטשטיין' מלווה נאמנה את ענף הבנייה בארץ ובולט בנוף הנדל”ן הישראלי כבר למעלה מ-60 שנה, בזכות ניהול הנדסי מוקפד ומדוקדק, סטנדרט בנייה באיכות ללא פשרות ושירות אנושי אישי בגובה העיניים. רוטשטיין הינה חברה ציבורית העוסקת בייזום וביצוע פרויקטים גדולים למגורים ועבודות הנדסיות מורכבות ברחבי הארץ, ועומדת מאחורי עשרות מתחמי מגורים גדולים הממוקמים בלב אזורי הביקוש.
קבוצת אב-גד בעלת ניסיון רב של עשרות שנים בייזום ובנייה של התחדשות עירונית ושמה לה למטרה לקדם ולהוביל את תחום ההתחדשות העירונית, תוך שימת דגש על חדשנות בתכנון והקפדה על איכות הבנייה. לאב-גד זרוע ביצועית ייחודית, המאפשרת לנו ליזום ולבצע את הפרויקטים שלנו מ-א' ועד ת' ולפקח על ביצועם "מתוך הבית". כל זאת על מנת ליצור עבורכם חווית מגורים מושלמת: מעיצוב המעטפת החיצונית, דרך תכנון חכם ורגיש ועד לפרטים הקטנים שמוסיפים קסם לחיים כמו זווית הכניסה לסלון, הנוף הנשקף מהחלון, לובי מפואר בכניסה לבניין ופיתוח סביבתי מושלם. כיום, לאחר שחידשנו מאות יחידות דיור, אנחנו מזמינים גם אתכם ליהנות מצוות מנהל מנוסה ומקצועי, מאיתנות פיננסית וליווי פרויקטים על-ידי בנקים מובילים, מתכנון איכותי וחדשני, תוך הקפדה על תקני איכות והכי חשוב מיחס וליווי אישי של כל דייר ודייר אצלנו בפרויקטים.
חברת אברן תמ”א 38 בע”מ היא חברת בנייה המאגדת תחתיה אנשי מקצוע מעולים בעלי ניסיון רב בענף הבנייה. מתמחים ביזמות ובנייה והתחדשות עירונית.
בריזה נדלן הינה חברה יזמית מקבוצת אתגר נדל"ן, חברה יזמית עם ניסיון ורזומה של לא מעט שנים, בתחום המגורים. (בנתה פרויקטים בהיקפים ברחבי הארץ) וכן בתחום המשרדים והמסחר - פרויקט AXIS בישפרו סנטר מודיעין בהיקף של 15,000 מ"ר.
אלביט מגורים, מקבוצת אלביט הדמיה, היא חברת נדל״ן מובילה המתמחה בייזום, תכנון וביצוע פרויקטים למגורים, מסחר ותעסוקה בכל רחבי הארץ. החברה מתכננת ובונה אלפי יחידות דיור – מעל 4,000 דירות – במוקדי ביקוש מרכזיים כמו ירושלים, לוד, חיפה, בית שמש, אשקלון, בת ים, קריית ביאליק ואילת. אלביט מגורים פועלת בדגש על התחדשות עירונית ושכונות חדשות, ומשלבת תכנון אדריכלי מוקפד, חומרים איכותיים ופיקוח צמוד בכל שלבי הביצוע, מתוך מחויבות לנוחות, לבטיחות ולאיכות החיים של הדיירים. הפרויקטים של החברה מאופיינים בתמהיל דירות מגוון למשפחות, זוגות צעירים ומשפרי דיור, לצד שטחי מסחר ותעסוקה המייצרים קהילה תוססת ומרקם עירוני חי. כחלק מקבוצת אלביט הדמיה, חברה ציבורית יציבה ובעלת איתנות פיננסית, נהנים הרוכשים משקט נפשי, שקיפות מלאה וליווי מקצועי מהחתימה ועד קבלת המפתח ולאורך שנות המגורים.
חברת ענב גאה לבנות למגורים ולהוביל את תנופת ההתחדשות בארץ ישראל. ענב מתמחה ביצירת פרויקטים חדשניים ומורכבים באיכות ללא פשרות. החברה שואפת להביא סטנדרטים גבוהים של תכנון וביצוע לכל אחד מהפרויקטים שלה, תוך התמקדות ביצירת ערך עבור לקוחותיה ושותפיה. עם ניסיון עשיר בתחומי ההתחדשות העירונית והמגורים היוקרתיים, ענב בולטת ביכולתה להוביל פרויקטים מורכבים ולהגשים חזון אדריכלי מרשים בשטח. הצוות המקצועי של ענב מחויב למתן שירות אישי וליווי צמוד לכל אורך הדרך, משלב התכנון ועד למסירת המפתח, תוך הקפדה על שקיפות, אמינות וחדשנות. החברה מדורגת באופן קבוע בצמרת מדדי האיכות המובילים בישראל, ובין הפרויקטים המוצלחים שלה נמנים מאות יחידות דיור מאוכלסות באזורי ביקוש. ענב ממשיכה להוביל את התחום עם חזון פורץ דרך, מצוינות תפעולית ושאיפה מתמדת לשפר את סביבת המגורים העירונית.
חברת בנייה ירושלמית מובילה העוסקת בתכנון, ייזום וביצוע של מגוון פרויקטים בתחום הבניה הפרטית והציבורית. במהלך השנים רכשה לעצמה ניסיון רב ומוניטין של הצלחות כשהיא דוגלת באיכות בניה ללא פשרות, תכנון אדריכלי מתקדם, עמידה קפדנית בלוות זמנים והתאמה מושלמת לצרכי הלקוח. בכל פרויקט של קוטלר עדיקא ניכר חזון החברה הייחודי, המבטיח בית אמיתי, חם ואיכותי, המהווה השקעה נבונה לשנים רבות.
חברת עוז הלל פועלת בתחום יזמות הנדל"ן הן בישראל, והן בחו"ל מזה שנים רבות. החברה מתמחה בפרויקטים למגורים, מסחר, משרדים והתחדשות עירונית. לחברה ניסיון עשיר של למעלה מ 25- שנה בליווי, פיקוח והקמה של פרויקטים, החל משלב האיתור, דרך התכנון ועד לביצועם הסופי – בסטנדרטים הגבוהים ביותר. בנוסף, החברה פועלת בעשור האחרון בייזום והקמה של מתחמי מגורים בשילוב מסחר, במוקדי האיכות באירופה. החברה חרטה על דיגלה תודעת שירות והקפדה על הפרטים הקטנים ללא פשרות
קבוצת חברות שמבצעת פרויקטים למגורים מסחריים ותעשייתים שכוללים תחנות דלק . החברה הקימה מבנים מסחריים ותעשייתים המושכרים לטובת משרדים, תעשייה ומלאכה בכל רחבי הארץ: ב"ש, נשר, חיפה, פ"ת קדימה וכו'. דוגמא למתחם מסחרי שאותו יזמה והקימה החברה: "פארק אופיר" בב"ש שכולל גם תחנת דלק, מתחם אשר בנוי על מגרש של 15 דונם ובו שטח בנוי של 12,000 מ"ר המחולקים ל104 יחידות המשמשות למלאכה, מסחר, תעשייה ומשרדים. החברה בנתה את הפרויקט בשנת 1998 ועד היום הינה הבעלים של רובו ומשמשת חברת האחזקה של המתחם. דוגמא לפרויקט מגורים, הינו פרויקט אשר הוקם לפני יותר מעשור שבו החברה הקימה פרויקט מגורים ברחוב העלייה ,בשכונת פלורנטין ת"א. בפרויקט נבנו 162 יחידות מגורים בני 2-3 חדרים, כולל חניון תת קרקעי, ומסחרי בחזית. דוגמא לפרויקט בינוי במסגרת התחדשות עירונית הינו פרויקט בגבעתיים במסגרתו נבנו עד כה שני מגדלים והמגדל השלישי בתהליך בניה. מגדל ראשון בן 19 קומות עם 96 יחידות דיור, והמגדל השני בן 24 קומות עם 146 יחידות דיור, נבנו ומאוכלסים במלואם לשביעות רצון הדיירים. החברה ממשיכה גם היום בצמיחה והתרחבות: החברה בונה כעת בנאות חובב (ליד באר שבע) מבנה מסחרי בגודל של כ-2,500 מ"ר המיועד להשכרה עבור מפעלים ועסקים קטנים ובינוניים ,לפי התאמה אישית של הבניה ללקוח. בתחום ההתחדשות העירונית, החברה בונה כעת בגבעתיים מגדל בן 144 יחידות וכן תתחיל בקרוב פרויקט התחדשות עירונית בפ"ת בסמוך לשכונת "אם המושבות" במסגרתה יהרסו 210 דירות ויבנו תחתם 750 יחידות דיור חדשות בחמישה מגדלים של 150 יחידות דיור בכול מגדל, חניות תת קרקעיות ושטח ציבורי נרחב והכול במסגרת שכונה חדשה סגורה וירוקה. החברה מלווה את הדייר יד ביד בכל התהליך עם קבלת הדירה החדשה, והליווי ממשיך גם שנים קדימה במסגרת המחויבות שיש לחברה ללקוחותיה.
חברת א. חבר בע"מ הינה חברת יזמות נדל"ן ירושלמית ותיקה. לחברה ניסיון של 19 שנות פעילות, עשייה ויזמות והינה בבעלות מר אברהם חבר, מראשית ימיה בשנת 2003 . פעילותה כוללת פרויקטים של מגורים, מסחר, משרדים, מרכזים לוגיסטיים ומלונאות בכל רחבי הארץ, מאילת ועד עכו. בפרויקטים השונים החברה משתפת פעולה עם יזמים נוספים מתוך אמונה ותפיסת עולם שלשותפויות ערך מוסף עבור הפרויקטים והלקוחות.
באופק החזקות, אנחנו מאמינים שבניית בית מתחילה בבניית מערכת יחסים. עם ניסיון של למעלה מ 30- שנה בתחום ההתחדשות העירונית, אנחנו מלווים אתכם כשותפים אמיתיים לדרך, מתוך הבנה שהביטחון שלכם הוא הנכס החשוב ביותר שלנו. העוצמה המקצועית שלנו מאפשרת לנו להעניק לכם מעטפת ביטחון מלאה תחת קורת גג אחת: בבעלותנו חברה קבלנית לביצוע בסיווג ג' 5 )בלתי מוגבל (ותאגיד כוח אדם של עובדים זרים, מה שמבטיח לנו שליטה אבסולוטית בלוחות הזמנים ובאיכות הבנייה. עם חוסן פיננסי מוכח ומעל ל 84- פרויקטים בגוש דן, אנחנו מתחייבים לשקיפות מלאה ולסטנדרטים הגבוהים ביותר,כי עבורנו, הבית שלכם הוא המחויבות האישית שלנו. "כשאנחנו מבטיחים -זו התחייבות מהשטח"
קבוצת עדי בע"מ בבעלות עזרא יהודה - חברה קבלנית משפחתית העוסקת בתכנון, ביצוע וייזום פרויקטים של בנייה למגורים היתרון הבולט הוא ניסיון ועיסוק הן בתחום היזמות והן בתחום הביצוע יוצר שילוב נכון לפרויקטים של בנייה למגורים. פעילות בשני התחומים יזמות וביצוע נותן לנו, צוות החברה את מירב הניסיון והכלים לביצוע נכון ומקצועי תוך הבנת צרכי הלקוחות שלנו ועמידה בציפיותיהם. מעבר לעובדי החברה עזרא יהודה בעלי החברה מלווה בפועל ובאופן אישי את תהליך הפרויקט והדיירים באופן יומיומי ולא “בשלט רחוק” היחס האישי, המקצועי והיושרה הם הסמלים הבולטים של חברתנו. החברה בעלת איתנות פיננסית ומשלבת בכל פרויקט ליווי בנקאי מלא.
בדיקה אתר יד 2
כבר למעלה מ 40 שנה, חברת האחים אום יוזמת ומבצעת ברחבי הארץ. מגורים, מסחר ומבני ציבור, תמיד באותה מחויבות לאיכות, דיוק ואמינות. החברה מאגדת תחת קורת גג אחת את כל שלבי הדרך, ייזום, תכנון, ביצוע ושירות, מתוך הבנה שרק שליטה מלאה בתהליך מבטיחה תוצאה מושלמת. עם ניסיון עשיר, צוות מקצועי וסטנדרט ביצוע מהגבוהים בענף, האחים אום ממשיכה לבנות פרויקטים שמציבים רף חדש של איכות ומוכיחים, כשבונים נכון, רואים את זה בכל קומה.
אשד התחדשות עירונית הינה חברה יזמית המתמחה בייזום, בקידום ובניהול פרויקטים מורכבים בתחום ההתחדשות העירונית, הן בפרויקטים של פינוי-בינוי והן בפרויקטים תמ"א 38. החברה הינה בעלת איתנות כלכלית, ניסיון בהובלת פרויקטי התחדשות עירונית ובעלת יכולת מוכחת בקידום מגוון רחב של פרויקטים בו זמנית. החברה פועלת כעשור בייזום של לפרויקטים של התחדשות עירונית והובלתם תוך מיצוי מיטבי של זכויות בעלי הדירות, יעילות, מקצועיות ואמינות. החברה היא חלק מקבוצת אשד ניהול והנדסה הקיימת משנת 1997. הקבוצה היא אחת מהחברות המובילות בישראל בכל הקשור לניהול פרויקטים מתקדמים ומורכבים בתחום הנדל"ן , לייעוץ הנדסי וארגוני, לתכנון, להקמה ולניהול של מערכות Out-sourcing (מיקור חוץ) בהיקפים גדולים ובפריסה ארצית.
קבוצת עמיסף נהנית מניסיון רב, איתנות פיננסית וצוות מקצועי בעלי ניסיון רב בענף הנדל"ן. הקבוצה, רואה במצוינות ובשקיפות ערכים מובילים, מעמידה לרשות לקוחותיה ושותפיה העסקיים את הכלים, המומחיות, הניסיון והמקצועיות שהצטברו בקבוצה בכל שלב ושלב משלבי הבנייה, החל משלב התכנון ועד לאכלוס, בדגש מיוחד על שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר, בשילוב אלמנטים ירוקים וידידותיים לסביבה כל זאת במטרה להפוך את חזון החברה למציאות בשטח.
רייק נדל"ן מקבוצת אספן הינה מיזמיות הנדל"ן המובילות בישראל ב25 השנים האחרונות. החברה מתמחה בתכנון והקמה של פרויקטים למגורים לרבות בתחום ההתחדשות העירונית ככלל ומתחמי פינוי בינוי בפרט, במיקומים נחשקים ומבוקשים ברחבי הארץ לצד פעילות ייזום נדל"ן, נדל"ן מניב, השבחות קרקע ועוד. החברה נמצאת בבעלות משותפת של יוסי רייק, מנכ"ל החברה, דור שלישי למשפחת קבלנים ושל אספן גרופ, הנסחרת בבורסה הישראלית, בעלת פעילות משגשגת של נדל"ן מניב ומלונאות בישראל ובאירופה. רייק נדל"ן מתגאה בתכנון וביצוע של מעל 8000 יחידות דיור למגורים בפריסה ארצית. כחלק מקבוצת אספן הציבורית, רייק נדל"ן מייצגת איתנות, שקיפות ויציבות לאורך כל שנות פעילותה לצד קבלת דירוגים וציונים גבוהים בכל המדדים המפורסמים בעולם הנדל"ן.
חברת עץ השקדמתמחה ביזמות ובנייה של פרויקטים בכל רחבי הארץ באיכות, מקצועיות, בטיחות ואנושיות. היתרון המובהק בקבוצת עץ השקד הוא בטיפול בדיירים מ-א' ועד ת'. אנחנו גם היזמים וגם המבצעים. לקבוצה יש שתי זרועות עיקריות: זרוע הביצוע - עץ השקד הנדסה, זרוע היזמות - עץ השקד נדל"ן. זרוע הביצועזרוע הביצוע שלנו, בעלת סיווג קבלני בלתי מוגבל- ג'5. מבצעת פרויקטים מכל הסוגים – בנייה סטנדרטית, בניה נמוכה, מגדלים, מבנים לשימור מחמיר בת״א כמו גם פרויקטים עתירי מערכות. כיום מבצעת החברה 29 פרויקטים במקביל בכל הארץ מצפון לדרום. זרוע היזמותהזרוע היוזמת, המתכננת והמשווקת פרויקטים למגורים, לתעסוקה ולמסחר באיכות הידועה מזה כ-שני עשורים. לקוחותינו נהנים מצוות איכותי בעל ניסיון של למעלה מ- 30 שנה בתחום אשר נהנה לעצב מתחמי מגורים חדשניים - שכולנו רוצים לגור בהם. אותה האיכותגם בהתחדשות כל היתרונות של קבוצת עץ השקד בתחום השיווק והביצוע, המצריכים ניסיון וידע ייחודי לתחום ההתחדשות לצד יכולת ניהול תהליכים ומקצועית מול בעלי הדירות באנושיות, בשקיפות ובשיתוף מלא
קבוצת צרפתי שמעון - פועלת למעלה מ-4 עשורים בתחום בניה ויזמות נדל"ן, בזכות אסטרטגיית "הכל תחת קורת גג אחת" שומרת החברה על מסורת משפחתית של מצוינות ושירות וגאה בשורה ארוכה של פרויקטים לאורכה ורוחבה של הארץ. שילוב מאפייני ביצוע ויזמות מעמיד את החברה בחוד החנית של ענף הבנייה ויזמות הנדל"ן בישראל. המוניטין שרכשה החברה והעובדה ששמה הפך ביטוי נרדף לרכישה בטוחה, הינה תוצר ישיר לעקרונות השמירה המוקפדת על מקצועיות בכל היבט ולאורך כל התהליך, החל מרכישת הקרקע והתכנון ועד לסיום הפרויקט והמשך ליווי הלקוחות לאחר הרכישה. הקו שמנחה את החברה לכל אורך שנות פעילותה הוא שילוב בין חדשנות לאיכות, וחשיבה ממוקדת לקוח. כך החברה שומרת לקוחות מרוצים ונאמנים ורקורד של אלפי יחידות דיור למגורים לצד יזום, בנייה ופיתוח של מגוון פרויקטים למסחר, מלונאות, תעשיה והתחדשות עירונית.