דירות למכירה
דירות להשכרה
נדל״ן מסחרי
חברת מגידו היא חלק מקבוצת אאורה, מהחברות הגדולות והמובילות בענף הנדל"ן בישראל. אאורה היא חברה ציבורית המתכננת ומבצעת כ 164- פרויקטים של התחדשות עירונית ברחבי הארץ, הכוללים כ 72,000- יחידות דיור. החברה רואה בהתחדשות העירונית דרך מרכזית לבנייה וחידוש פני ישראל, מתוך תפיסה חברתית וציונית השואפת ליצירת סביבת מגורים מודרנית ואיכותית.מגידו מקבוצת אאורה, מתמחה בייזום, תכנון וביצוע של פרויקטים למגורים בכל רחבי הארץ, ובמהלך השנים בנתה ובונה אלפי יחידות דיור. לצד פעילותה בתחום המגורים, מגידו שותפה גם בפיתוח ובנייה של פרויקטים למסחר ותעסוקה בהיקפים גדולים. זרוע הביצוע של החברה מחזיקה ברישיון קבלן בסיווג הגבוה ביותר )ג' 5(, מוסמכת על פי תו התקן ISO 9001 של מכון התקנים, וכן בעלת דירוג 5 כוכבים במסגרת מפרט "כוכבי הבטיחות" של התאחדות הקבלנים בוני הארץ. למגידו ניסיון רב שנים ורקורד מרשים של איכות בנייה בלתי מתפשרת, והיא מחויבת להנגשת פתרונות דיור לכלל האוכלוסייה– מזוגות צעירים בתחילת דרכם ועד למשפרי דיור. החברה מספקת ללקוחותיה שירות אמין, אדיב ומקצועי, בליווי אישי מרכישת הדירה ועד למסירת המפתח ואף לאחר מכן. מגידו פועלת מתוך שיקול דעת כלכלי ואיתנות פיננסית, הנשענת על הון עצמי יציב ושיתופי פעולה עם הבנקים המרכזיים במשק. החברה מיישמת תהליכי ניהול, ביצוע ובקרה מוקפדים, המבטיחים יציבות וביטחון לעובדיה, לשותפיה העסקיים ולספקיה.השילוב בין חוסן פיננסי, מקצועיות חסרת פשרות והתמקדות בהתחדשות עירונית מציב את אאורה ומגידו בחזית ענף הבנייה בישראל, תוך יצירת סביבת מגורים חדשנית ואיכותית עבור תושבי המדינה.
ISA Group - בית של מצוינות נדל"נית ישראלית, מאז 1997 ISA Group הנה חברה המתמחה בייזום וביצוע פרויקטים למגורים, מסחר ומשרדים בכל רחבי הארץ. הקבוצה החלה את דרכה כחברת ביצוע בשוק הנדל"ן הפרטי והציבורי בישראל ובמהלך השנים רכשה שם ומוניטין של חברה מקצועית, מוקפדת ויצירתית. ההקפדה על איכות הביצוע, המצוינות התכנונית והניהולית, אמנת השירות הייחודית ומעל הכל האמינות, שהפכה לסמל הקבוצה, כולם נובעים מההבנה שאנו בונים עבור אנשים. ISA Group דוגלת בערכים של מקצוענות אמיתית לצד הוגנות ושיח בגובה העיניים, מתוך רצון להעניק ללקוחותיה חוויית רכישה איכותית, בטוחה ושקטה עם יחס אישי וקשוב עד לקבלת המפתח לבית החדש, ואף מעבר.
חברת אפרים רוגובין בע"מ, אחת מחברות הבניה והפיתוח הוותיקות והמובילות בישראל, שראשיתה עוד בשנת ה-30 של המאה הקודמת. רוגובין מתמחה המגוון רחב של תחומים בענף הנדל"ן כגון יזמות ובנייה למגורים, משרדים, מסחר, וניהול נכסים מניבים. תחת ניהול מקצועי ואחראי, הדוגל הבתפתחות מבוקרת ובאייתנות פיננסית, יזמה רוגובין ופיתחה פרויקטים רבים ברחבי ישראל, שהטביעו את חותמם על הסביבת החיים. בעקבות יסודותיה האיתנים בשורשי הבנייה בשיראל, רוגובין רואה את עצמה מחויבת לפיתוח מתמיד בענף הנדל"ן ופועלת בחריות להמשך קידומם של פרויקטים בעלי ערך מוסף ללקוח ולסביבה. בין הפרויקטים הבולטים למגורים ניתן למנות את מגדל בלוך בגבעתיים, פרויקט נווה גן, מתחם אלון ברמת השרון, אילנות 360 בפתח תקווה, ועוד. בתחום הנדל"ן המניב, רוגובין מחזיקה נכסים ייחודיים באזורי עסקים, מסחר וההיי-טק של תל אביב, רעננה, רמת גן, הרצליה פיתוח ונתניה. נכסים אלה מאפשרים לחברה זרם הכנסות יציב ואיתן, התורם להתפתחות העיקבית
מקצועיות. אמינות.איכות פורווד תנופה הינה חברה המתמחה ביזמות נדל״ן וביצוע פרויקטים של בנייה והתחדשות עירונית. החברה הוקמה מתוך רצון לנצל את הידע והניסיון הרב שצברו בתחום היזמות, הבנייה וניהול הפרויקטים, ולהעמיד לרשות הלקוחות את האפשרויות לשפר את סביבת מגוריהם באופן מקיף, מקצועי, אמין ואיכותי. פורוורד תנופה הינה חברה המתמחה ביזמות נדל"ן וביצוע פרויקטים של בנייה והתחדשות עירונית במסגרת תמ"א 38. לחברה ניסיון רב בתחום וצברה מוניטין כחברה אמינה ומקצועית. בין הפרויקטים הנמנים של החברה: פרופ' שור 4בתל אביב, ויצמן 43 בהרצליה, רמב"ם 4 רמת השרון, סוקולוב 4-6 בבת ים ועוד.
החברה לנכסי קיסריה היא זרוע יזמות הנדל”ן של קרן דה רוטשילד הפועלת להשבחה ולמימוש קרקעות הקרן ופארק העסקים קיסריה, והרחבת פורטפוליו הנכסים המניבים בבעלותה של הקרן. לחברה לנכסי קיסריה ניסיון רב בייזום, הקמה, השכרה ואחזקה שוטפת של מבנים מתקדמים לתחומי ההיי-טק, הלוגיסטיקה והמסחר. לחברה נכסים בהיקף של כ-150 אלף מ”ר מתוך מעל ל-700 אלף מ”ר הבנויים בפארק, והיא נמצאת בתנופת בניה ובהליכי ביצוע של 80 אלף מ”ר נוספים. לחברה לנכסי קיסריה פעילות במגוון רחב של מבנים ונכסים, לרבות משרדים והייטק, לוגיסטיקה אחסנה ותעשייה, מסחר ויזמות עתידית. בין לקוחות החברה: אלמה לייזרס, איתמר מדיקל, דלתא, ארינטה, דקטלון, מקס סטוק, אגמי, סיסקו, מדטרוניק ועוד.
חברת חומרית הינה חברת יזמות ובניה מהוותיקות והיציבות בענף אשר פועלת במגזר הפרטי והציבורי מזה כ-3 עשורים. החברה נוסדה על ידי דורון אילני המכהן כיו"ר ומנכ"ל החברה. עקרונות היסוד המובילים את החברה הינם שביעות רצון הלקוח בראש סדר העדיפויות, תוך שמירה על איכות ביצוע בסטנדרט הגבוה ביותר. במהלך שנות פעילותה ביצעה החברה פרויקטים רבים ומורכבים בכל רחבי הארץ ועמדה בלוחות זמנים מאתגרים ונוקשים תוך שמירה קפדנית על איכות הביצוע הגבוהה ביותר ומתן דגש על כל פרט ופרט. האהבה הגדולה למקצוע וללקוחותינו הינו מרכיב המייחד את חברתנו ומהווה בסיס להצלחה במשך שנות פעילותינו.
מצלאוי חברה לבניין בע"מ הוקמה בשנת 1977 ונמצאת בבעלותו של סמי מצלאוי. החברה קבעה את מעמדה כאחת מחברות הבנייה והנדל"ן המובילות בישראל ומשנת 2007 מניותיה של החברה נסחרות בבורסה לניירות ערך בעיר תל אביב. חברת מצלאוי מקפידה להעסיק את טובי המהנדסים, האדריכלים וצוותי הבנייה המנוסים והמיומנים ביותר בענף. המכשור המתקדם שבבעלות החברה והעבודה בסטנדרטים המחמירים ביותר תוך שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר מקנים לה מצוינות ביצועית בכל הפרטים והתחומים. מצלאוי מתמחה ביזמות, בנייה ונדל"ן מניב, וידועה כייחודית ופורצת דרך בתחום "פינוי ובינוי" בישראל. במהלך שנות פעילותה יזמה והקימה אלפי יח"ד בישראל ומאות אלפי מ"ר של בנייה ציבורית.
מחברות הבנייה המובילות בישראל הבונה את הארץ כבר למעלה מ- 50 שנה. פרץ בוני הנגב מהווה בית אחד ליזום ובנייה כך שלקוחותינו נהנים מליווי ושירות לאורך כל שלבי הפרויקט. עשרות פרויקטים, אלפי יחידות דיור ומבני ציבור, הולידו ניסיון מצטבר, עמידה בסטנדרטים גבוהים, הקפדה ביזום, בתכנון, בבניה ובשירות ללקוחות, שזיכו אותנו בשם אמין של מקצועיות ואיכות ללא פשרות. אנחנו מזמינים אתכם לבוא ולהצטרף אלינו למשפחה אחת גדולה, משפחת פרץ בוני הנגב
רותם מגורי יוקרה בע"מ חברה יזמית מהוותיקות, המנוסות והערכיות בנהריה. העומד בראשה - רו"ח יהודה רותם. "לקנות דירה מבית טוב"
קבוצת שי חי יזמות והשקעות בע”מ נוסדה בשנת 2004 על ידי עופר ביטון ומאז הקבוצה מובילה חדשנות ויזמות בתחום הנדל”ן. הקבוצה מתמחה בייזום תכנון ובנייה והיא בעלת ניסיון עשיר בהקמת פרויקטים בתחומים שונים. הקבוצה פועלת בשלוש זרועות מרכזיות: - מגורים והתחדשות עירונית - מלונאות ובתי אבות - מסחר משרדים ותעשייה הקבוצה פעילה בפריסה ארצית והיא מתכננת ובונה אלפי יחידות דיור. מוניטין הקבוצה נבנה לאורך שנים על ערכי היושרה והמצוינות והניסיון המקצועי העשיר מאפשר לספק ללקוחותינו סטנדרט בנייה מתקדם ובלתי מתפשר תוך שימת דגש על שירות ואיכות עמידה בזמנים והצבת הלקוח בראש סדר העדיפויות. שילוב של חזון, ערכים, ניהול מקצועי ואיתנות פיננסית הפכו את הקבוצה למובילה בתחומה.
פרויקט המגורים TWENTY הוא יצירה של מצוינות מבית ניוטאון מקבוצת פרופדו. לניוטאון הצלחות מקצועיות רבות לאורך שנים רבות, ידע עצום ביזום והקמה של חוויות מגורים בשילוב פתרונות טכנולוגיים מתקדמים של אנרגיה ירוקה, מסורת של תכנון והקמה של בניינים אייקוניים. ניוטאון רואה במצוינות בבנייה ערך מרכזי. קבוצת פרופדו, שניירות הערך שלה נסחרים בבורסה לני"ע בתל-אביב, היא עוגן של איתנות פיננסית ארוך טווח עבור רוכשי הדירות בפרויקטים הרבים שניוטאון ופרופדו מקדמים ברחבי הארץ.
בשל היצירתיות והיוזמה, בזכות האיתנות הכלכלית, האמינות המוכחת וההגינות בשוק דינאמי. בזכות יצירת ערך מוסף ללקוחות ולשותפים כאחד. כל אלה יחד הם מרכיבי ההצלחה של קבוצת יצחקי השקעות – קבוצה שאפשר לבנות עליה. האסטרטגיה של הקבוצה מבטאת את השאיפה להמשיך ולפתח פעילות עסקית ענפה בתחומי הנדל"ן והענקת ערך מוסף לשותפינו לעסקים, ללקוחותינו ולעובדינו. אסטרטגיה זו משרתת את הקבוצה בנאמנות כבר 70 שנה והיא מיושמת באמצעות יזמות חדשנית, פיתוח וניהול פרויקטים ברחבי העולם, מיצוי עוצמתה הכלכלית של הקבוצה על ידי שיתופי פעולה, י צירת תזרים הכנסות יציב וכן מינוף יכולות הניהול וההון של הקבוצה לצורך צמיחה עתידית.
חברת ע. אהרון נוסדה בשנת 1996 על ידי עופר ונחום אהרון, בעלי תואר הנדסאי בניין ובעלי ניסיון עתיר בתחום תכנון ובניית פרויקטים והנדל”ן , עיקר עיסוקה של החברה הינה יזמות וביצוע בניה רוויה, התחדשות עירונית , פינוי בינוי ,מבני משרדים ומסחר מניב. החברה הינה חברה משפחתית הרשומה ברשם הקבלנים בסיווג הגבוה ביותר (ג'-5) סיווג המקנה לה את היכולת לעבוד בכל קנה מידה כלכלי וביצועי, כמו כן החברה רשומה בוועדה הבין משרדית כחברה מורשית לביצוע עבודות ממשלתיות (קבלן כוכבית), החברה נהנית מחוסן פיננסי רב ומדורגת כבר שנים רבות ע”י dun's 100 בין מאה חברות הנדל”ן המשפיעות במשק הישראלי.
חברת מטרופוליס הינה מהחברות הגדולות והמשמעותיות בהתחדשות עירונית וביזמות האורבנית בישראל. מטרופוליס מקדמת כיום ייזום, ביצוע, תכנון ורישוי של כ-50 פרויקטים. עד כה, מסרה החברה כ-1100 יח״ד בתל אביב, גבעתיים, פתח תקווה והרצליה. בשנים הקרובות צפויה החברה לעסוק בהקמתן של כ-11,000 יח"ד בכל רחבי הארץ. מטרופוליס נמצאת בבעלותן של שתי קבוצות מובילות במשק הישראלי: קבוצת אלייד וקבוצת אלדר.
חברת "יוסי אברהמי עבודות הנדסה אזרחית בע"מ" הינה אחת מחברות הנדל"ן המובילות והמבוססות במשק הישראלי כבר יותר מ-40 שנה. אנו בחברה גאים בניסיון הרב שצברנו בייזום, תכנון ובנייה של למעלה מ- 1500 יח' למגורים ומאות פרויקטים של תשתיות ופיתוח. לאורך השנים בצעה החברה עבודות הנדסה אזרחיות לגופי ענק כמו מוסדות ממשלתיים ורשויות עירוניות וכן ייזום של פרויקטי יוקרה ללקוחות פרטיים. במהלך השנים התרכזה פעילות החברה בבנית פרויקטים למגורים בתל אביב, נתניה, בדרום הארץ בכלל ובאילת בפרט. כל הפרויקטים מאופיינים במיקומים מנצחים, תכנון אדריכלי חדשני ודגש רב על סביבה איכותית. אנו מאמינים כי קרבה ונגישות לשירותים קהילתיים לרבות מערכות חינוך, מרכזי בילוי ומסחר ומרכזי ספורט הינן חלק אינטגרלי מאיכות החיים. אנו בחברת "יוסי אברהמי" רואים בלקוח מרוצה מטרה ראשונה במעלה ומדד להצלחה ולכן משתיתים יחסינו על 3 יסודות עיקריים: אמינות, מקצועיות ושירותיות. עובדי החברה מלווים את הלקוח לכל אורך תהליך הרכישה החל משלב התכנון וביצוע השינויים, כל זאת תוך הקפדה על מתן שירות אישי, חם ואדיב.
חברת ל.א שטרית נכסים בע"מ הוקמה בשנת 7991 על ידי לוי ואורלי שטרית והינה חברה לייזום ולביצוע אשר מובילה בתחום הבנייה למגורים, למסחר ולמשרדים, התחדשות עירונית ופרויקטים של תמ"א 38/1 חיזוק מבנים ועיקר פעילות החברה הינה באזור פתח תקווה והסביבה. החברה בעלת יציבות פיננסית וזוכה לאמינות גבוהה בקרב הבנקים הגדולים בישראל אשר מלווים את הפרויקטים של החברה. שמירה והקפדה על עקרונות האיכות והמצוינות, המנחים אותה לאורך הדרך, באים לידי ביטוי באמינות, יושרה, ניהול יעיל ועמידה בלוחות זמנים. בימים אלה החברה מקדמת פרויקטים שונים ברחבי העיר פתח תקווה לצורך מתן מענה למצוקת הדיור ושיפור איכות החיים של הדיירים. אנו מקפידים לספק ללקוחותינו ליווי צמוד לכל אורך הפרויקטים, תוך עמידה בסטנדרטים הגבוהים ביותר של שירות, איכות, שקיפות ואמינות.
חברת ישראמיש השקעות הוקמה בשנת 2007 ע"י גיא ששון ועוסקת בפיתוח יזמי בתחום הנדל"ן. החברה מבצעת פרויקטים רבים ומגוונים בתחום הנדל"ן כגון רכישת קרקעות למגורים, עסקאות קומבינציה ופרויקטים הנבנים לפי תמ"א 38 . צוות החברה "בונה על עובדות" בשטח וגאה להציג בפני דיירים חדשים רקורד מרשים של קרוב ל 50 פרויקטים המתנהלים ברציפות מתמדת ללא הפסקה, צוותי החברה מאמינים בחתירה מתמדת להבאת כל פרויקט לנקודת סיום מוצלחת כאשר "עצירת פרויקט איננה אופציה" מבחינתם. אודות IDEAאידאה, מבית ישראמיש, נוסדה מתוך צורך להובלת והדגשת סטנדרט הבוטיק והאיכות אותו מקדמת ישראמיש בעשרות פרויקטים מובחרים, בכל רחבי גוש דן. אידאה מבית ישראמיש מייצגת את ערכי התכנון והביצוע הגבוהים ביותר עבור מאות משפחות שבחרו בנו להוביל אותן בדרכן להתחדשות. אידאה סוללת את הדרכה במנהיגות ובאנושיות, מקדמת חזון המשלב צוות נחוש ומקצועי הרואה בבניית סביבת המגורים ערך עליון וזכות גדולה. אידאה – היכולת לראות את הקיים, לייצר חזון ולממש את היצירה לכדי מציאות.
ג'י סיטי היא קבוצת נדל"ן ציבורית בינלאומית הנסחרת בבורסה לניירות ערך בתל אביב. החברה עוסקת ברכישה, פיתוח, השבחה וניהול של נכסים מניבים לשימושים מעורבים – מסחר, משרדים ומגורים – במיקומים מרכזיים בערים מובילות בישראל ובעולם. הקבוצה מחזיקה ב־87 נכסים מניבים בשווי שוק כולל של כ־32 מיליארד ש"ח, ומובילה פרויקטים רחבי היקף בתחום הנדל"ן האורבני. המדינות בהן פועלת הקבוצה: ישראל, ארצות הברית, ברזיל, פולין, פינלנד, שוודיה ועוד. בישראל, ג'י סיטי מפעילה ומפתחת מרכזים ונכסים בולטים, ביניהם G ראשון לציון, G כפר סבא G ,סביון, G כוכב הצפון, G צמרת ומיזמי משרדים ומסחר נוספים באזורי ביקוש. פעילותה בישראל משלבת ייזום ופיתוח לצד ניהול ארוך טווח של נכסים מניבים בהיקפים משמעותיים.
רם מוגרבי ארדיטי בונה בתל אביב מאז 1919, ופועלת כיום בצפון הישן והחדש ובלב העיר ההיסטורית במסגרת פרויקטים של התחדשות עירונית. הפרויקטים שלנו מאופיינים בהקפדה מתמדת על הפרטים ואיכות הבניינים. חברתנו גאה להיכלל דרך קבע בין החברות המובילות במדדי ההתחדשות העירונית. בעלי השליטה בחברה אינג' יוסף מלמד, הבעלים של חב' הבנייה "רם הנדסה", יזם הנדל"ן יגאל מוגרבי הפועל בת"א כ- 40 שנים, ואינג' אדי ארדיטי, מבעלי השליטה בחברת נאוסיטי וחברת NAIRDA הפועלות בחו"ל. השלושה נהנים מידע וניסיון רב ומאיתנות פיננסית גבוה. ב- 2022 השקיעה קבוצת מנורה מבטחים בחברה. מנורה מבטחים היא מנהלת קרן הפנסיה הגדולה בישראל, ואחת מחמש קבוצות הביטוח והפיננסים הגדולות בארץ, עובדה המקנה לחברה איתנות פיננסית גבוהה במיוחד.
ICR מהווה שחקן משמעותי בענף הנדל״ן בישראל - בזכות ניהול פורץ דרך, חשיבה שונה ובניית מותגים בעלי ביקוש גבוה. הניסיון, המוניטין והפורטפוליו של שתי הקבוצות המובילות - "ישראל קנדה" ו"ראם מגורים", בשילוב יכולות הקבוצה הופך את ICR לאחת מקבוצות הנדל"ן החזקות והמשפיעות ביותר בישראל. ICR משלבת מעוף, חדשנות ויכולות מכירה עם איתנות פיננסית ושדרת ניהול מנוסה שאין שניה לה בשוק הנדל"ן הישראלי. חוזקותיה מאפשרות לחברה ליזום, לנהל ולהוביל פרויקטים מורכבים ומגוונים ברחבי הארץ, תוך חשיבה חדשנית ותפיסות ייחודיות. ICR מתמחה בבניית מתחמי יוקרה באזורי ביקוש, לצד בניית שכונות מגורים ברחבי המדינה, תוך עיצוב תפיסת מגורים חדשה ועיצוב חוויית חיים קהילתית חמה. בנוסף, החברה מתמקדת במסחר מקומי ויצירת חוויית שירות טכנולוגית לכל לקוחותיה - מה שהופך אותה לחוד החנית בתחום יזמות הנדל"ן בישראל. מיום היווסדה, תחת ההנהגה החדשה, מוכיחה החברה חשיבה מחוץ לקופסא המייצרת פיתרון ייחודי לכל פרויקט - מבחינה אדריכלית, שיווקית ואנושית.