דירות למכירה
דירות להשכרה
נדל״ן מסחרי
חברת שמשון זליג בע"מ הינה חברת בוטיק המתאפיינת בהיותה חברה יזמית ומבצעת כאחד, ונהנית ממוניטין רב שנים - תוצר של ערך המצוינות בבנייה אותו חרתה על דגלה כבר בשנת 1960 .החברה, ממשיכה את חזונו ומורשתו של שמשון זליג ז"ל, מייסד החברה. שמשון, אשר הקים בשתי ידיו חברה לתפארת, ידע לשלב ביכולת נדירה, איכות בנייה ומקצועיות עם אהבה לאומנות, כל אלה מונצחים בבנייני החברה, וכל זאת תוך הקשבה תמידית וטיפול מסור בכל לקוח. לאורך 65 שנות פעילותה בנתה החברה עשרות פרויקטים מוצלחים ואיכותיים ברחבי הארץ, בין היתר בת"א, חולון, רמת השרון, ראשל"צ ונס-ציונה. עם השנים הפך שם החברה לסמל ולמותג של איכות, הן בקרב אנשי מקצוע והן בקרב לקוחותיה, אשר ביקשו לעצמם איכות חיים גבוהה, לצד אמינות וגב כלכלי איתן. חברת שמשון זליג מהווה ''ONE STOP SHOP'' (יזמות, בניה, שיווק ושינויי דיירים) עבור לקוחותיה, אותם היא מלווה באופן אישי מרגע החתימה, ועד מסירת הדירה ועוד שנים רבות לאחר מכן. בנוסף, בזכות הקפדה על הפרטים הקטנים ואיכות אנשי המקצוע, ידועות הדירות של חברת שמשון זליג בכך שהן שומרות על ערכן לאורך שנים ומהוות פקטור מרכזי גם בשוק דירות היד השנייה. ראוי לציין כי החברה זכתה פעמיים בפרס היוקרתי "האוסקר למצוינות בבנייה" בשנים 2004 ו- 2011 בקטגוריית "מבנה מגורים מעל 8 קומות" עבור 2 פרויקטים בני 90 ו- 150 יח"ד.
מבני שלהב הינה חברת בניה ויזמות נדל"ן בבעלות פרטית, בהנהלה משפחתית. הוקמה ע”י אבי הכט ושות' שייסדו את החברה בשנת 1987,אבי בעל ניסיון של למעלה מ-35 שנה בתחום. החברה מתמחה בבניה איכותית ומקצועית ובבניה מגוונת של פרויקטים שונים ברחבי הארץ - מבני מגורים בבניה רוויה, קוטג'ים יוקרתיים כמו-גם משרדים וחנויות. החברה דוגלת במקצועיות, אמינות ואיכות עד לפרט האחרון ומחויבת בראש ובראשונה לצרכי הדיירים. הדבר ניכר במפרט הטכני העשיר המוצע ללקוחותיה ובבחירת אזורי הבניה המשובחים המאפשרים לדיירים ליהנות משקט ושלווה.
בונים את חוויית המגורים האיכותית ביותר מאז 1955 קבוצת יצחק עופר נדל”ן היא חברה פרטית שנוסדה בשנותיה הראשונות של המדינה ומנוהלת כיום על ידי הדור השלישי למשפחת עופר. לאורך 70 שנות פעילותה בנתה אלפי יחידות דיור בפרויקטים איכותיים בכל רחבי הארץ, תוך שמירה על ערכים של מקצוענות, אמינות וחדשנות.
חברת אביסרור משה ובניו היא מחברות הבנייה והיזמות המובילות בענף הנדל״ן בישראל. החברה נוסדה בשנת 1978 על ידי מר משה אביסרור ז״ל ופועלת מאז מתוך חזון ציוני, אחריות מקצועית ומחויבות עמוקה לאיכות בנייה בלתי מתפשרת. החברה פועלת כיזמית וכמבצעת ומתמחה בניהול וביצוע פרויקטי מגורים, התחדשות עירונית, "מחיר למשתכן", "מחיר מטרה" ושכירות ארוכת טווח לצד מסחר ומשרדים. אביסרור חרטה על דגלה להעצים ולהוביל את תחום הבנייה האיכותית בישראל, ומקפידה על מצוינות מקצועית ועסקית מול לקוחותיה, שותפיה וספקיה. הניהול המוקפד, בקרת האיכות, השקיפות וטכנולוגיות הבנייה המתקדמות הובילו להענקת תו התקן הבינלאומי ISO 9002 – עדות ליציבות, לאיתנות פיננסית ולסטנדרט ביצוע בלתי מתפשר. לאורך השנים תכננה ובנתה החברה מאות פרויקטים למגורים ברחבי הארץ, תוך הקפדה על הסטנדרטים הגבוהים והמחמירים ביותר בענף. בין הערים: באר שבע, אשקלון, ירושלים, אשדוד, באר יעקב, יבנה, רחובות, ראשון לציון, בני ברק, רמת השרון, תל אביב-שדה דב ועוד
חברת אמירי גן הוקמה בשנת 1995 ומתמחה בבנייה רוויה, צמודי קרקע ומרכזים מסחריים. החברה רשומה בפנקס הקבלנים ונהנית מחוסן כלכלי, איתנות פיננסית, גמישות והתאמה. החברה בנתה בחדרה את שכונת אמירי פארק חדרה, את מלון כפר הים ואת מתחם מול החוף וילג' -פארק עסקים ומסחר בהיקף 180,000 מ"ר. החברה ממשיכה ובונה ארבעה מגדלי משרדים בעלי 24 קומות מרווחות של 1,280 מ”ר פרויקט נוסף של החברה- מלון מצפה השמורה בית מלון על צלע הר הכרמל בשטח של השמורה בזכרון יעקב עם נוף פנורמי לים, המלון יכלול כ-140 חדרים. לאחרונה רכשה החברה קרקע נוספת מקבוצת דמרי בשכונת הפארק חדרה במיקום הטוב ביותר בשכונה וממשיכה לשלב ב'.
רמט טרום. מצוינות, זו מילת המפתח רמט טרום הינה אחת מחברות הבנייה והתעשייה הגדולות, המובילות והוותיקות בישראל, הפעילה משנת 1942. החברה, אשר ידועה בחדשנות, במצוינות ובאיכות חסרת פשרות, נהנית מגב פיננסי איתן ובעלת סיווג קבלני ג'-5 המקנה לה יכולות ביצוע ובינוי ברמות הגבוהות ביותר. מפעלי הייצור המתקדמים שבבעלותה, מספקים פתרונות ביצוע לכלל ענף הבנייה, בפריסה ארצית רחבה, מעניקים מעטפת ביצועית לאלפי יח"ד בשנה ותורמת רבות לבניין הארץ. שקט נפשי וראש שקט, יכולות הנדסיות וביצוע גבוהות, סטנדרטים מוקפדים, אנושיות ושירותיות, הם חלק מאבני היסוד של החברה, המאפשרים לה לתכנן, ליצור ולבנות אלפי יחידות דיור, משרדים, מסחר ומיזמי התחדשות עירונית בפריסה ארצית רחבה.
חברת ענב גאה לבנות למגורים ולהוביל את תנופת ההתחדשות בארץ ישראל. ענב מתמחה ביצירת פרויקטים חדשניים ומורכבים באיכות ללא פשרות. החברה שואפת להביא סטנדרטים גבוהים של תכנון וביצוע לכל אחד מהפרויקטים שלה, תוך התמקדות ביצירת ערך עבור לקוחותיה ושותפיה. עם ניסיון עשיר בתחומי ההתחדשות העירונית והמגורים היוקרתיים, ענב בולטת ביכולתה להוביל פרויקטים מורכבים ולהגשים חזון אדריכלי מרשים בשטח. הצוות המקצועי של ענב מחויב למתן שירות אישי וליווי צמוד לכל אורך הדרך, משלב התכנון ועד למסירת המפתח, תוך הקפדה על שקיפות, אמינות וחדשנות. החברה מדורגת באופן קבוע בצמרת מדדי האיכות המובילים בישראל, ובין הפרויקטים המוצלחים שלה נמנים מאות יחידות דיור מאוכלסות באזורי ביקוש. ענב ממשיכה להוביל את התחום עם חזון פורץ דרך, מצוינות תפעולית ושאיפה מתמדת לשפר את סביבת המגורים העירונית.
קבוצת נוה שוסטר, מחברות הנדל”ן הוותיקות והמבוססות בישראל, עוסקת כבר למעלה מ-50 שנה בייזום, פיתוח ושיווק של שכונות מגורים איכותיות, מגדלי יוקרה, ניהול פרויקטים ונכסים מניבים בארץ ובחו”ל. הקבוצה מובילה תפיסת מגורים ששמה את חיי הדיירים במרכזה ושביעות רצונו של הלקוח הוא הנכס היקר ביותר שלנו. בכל פרויקט מיישמת החברה איכות יוצאת דופן של בניה קפדנית, יוקרה בסטנדרטים מובילים, וחשיבה על כל פרט ופרט: החל מיצירת מרחב פרטי מוקפד בכל דירה, דרך הלובי המעוצב והמפואר, המעליות המהודרות, האיבזורים היוקרתיים והבחירה בחומרי הגמר האיכותיים ביותר. הקבוצה נהנית מחוסן פיננסי ותרבות ניהולית גבוהה, לצד עדכניות וחדשנות. שילוב ייחודי זה יוצר קבוצה חזקה ויציבה, אשר מטביעה את חותמה בכל אחת מאלפי יחידות דיור, שבנתה ברחבי הארץ ובארה”ב. בין הפרויקטים הנבחרים של נוה שוסטר בישראל ניתן למנות את: ״שוסטר בירוקה״ בהרצליה,"שוסטר מול הפארק", “מגדל סוטין”, ”משכנות סוזן דלל” ו“מרכז שוסטר” בתל-אביב, ”קאנטרי גבעתיים” ו“המגדל בפארק” בגבעתיים, “שוסטר פלטינום” בבת-ים ושורת פרויקטים רבים נוספים בניו-יורק. הקבוצה שותפה באדם שוסטר אשר הקימה פרויקטים רבים בשכונת חרוזים ברמת גן.
קשת גיבורים נדל"ן, זרוע היזמות של שמי גרופ, עוסקת ביזמות תכנון הקמה והשכרה ומכירת מאות אלפי מטרים של שטחי מסחר ופרויקטים למגורים. החברה מתמחה ביצירת פתרונות נדל"ן מותאמי קהילות – לצד יוזמות חדשניות במרחב הכללי עם ניסיון, תכנון מדויק סטנדרט בניה גבוה וניהול קהילתי.
התחדשות מתחילה באנשים, בהתבוננות, בהקשבה, באמפתיה ובחיבור אישי. אנחנו בונים את המציאות דרך העיניים של הלקוחות שלנו. דרך מנעד הצרכים שלהם, השאיפות, החלומות. החזון שלנו הוא לייצג נאמנה את החלום שלכם. לבנות לכם בית, לבנות את העתיד כמו שאתם מדמיינים אותו. עבורכם. הסיפור של כל אחד ואחת מלקוחותינו מהווה את אבני הבניין שלנו. אנו מביאים עימנו שני עשורים של פעילות בעולם ההתחדשות העירונית, ועשרות רבות של פרויקטים שבנינו ואכלסנו תוך התמחות ומקצועיות. אנחנו רואים בניסיון שצברנו, במיומנויות ובמערכות היחסים, משאב ידע אדיר שנועד לתת לכם – לקוחותינו , ערך אמיתי. חברת "התחדשות אורבנית" פעילה משנת 2005 ונמנית על החברות הראשונות שפעלו בתחום ההתחדשות העירונית בערים תל אביב, גבעתיים, רמת גן וקריית אונו
פרויקט המגורים TWENTY הוא יצירה של מצוינות מבית ניוטאון מקבוצת פרופדו. לניוטאון הצלחות מקצועיות רבות לאורך שנים רבות, ידע עצום ביזום והקמה של חוויות מגורים בשילוב פתרונות טכנולוגיים מתקדמים של אנרגיה ירוקה, מסורת של תכנון והקמה של בניינים אייקוניים. ניוטאון רואה במצוינות בבנייה ערך מרכזי. קבוצת פרופדו, שניירות הערך שלה נסחרים בבורסה לני"ע בתל-אביב, היא עוגן של איתנות פיננסית ארוך טווח עבור רוכשי הדירות בפרויקטים הרבים שניוטאון ופרופדו מקדמים ברחבי הארץ.
אביעד פנחס וחגי מזרחי הינם יזמים אשר החלו את פעילותם בשנת 2008, ומאז ועד היום עיקר פועלם הינו ייזום והשבחת נדל"ן בישראל. מתמחים בהקמת פרויקטים למגורים ותעשייה באזורי ביקוש ברחבי הארץ, בתל אביב ובמרכז. מעניקים לכלל לקוחותיהם ליווי מלא בדגש על אמינות ושירות ללקוחות, בשילוב העסקה של אנשי מקצוע מהשורה הראשונה, כגון משרדי אדריכלים מובילים, משרדי עו"ד, רו"ח מהמובילים בארץ. משרדם דוגל בערכי אמינות, יושרה אישית ועבודת צוות, כאשר הענקת יחס אישי, אדיב ומקצועי ללקוחותיהם וספקיהם הינה מטרת העל.
זרוע הנדל"ן של קבוצת דן, מהחברות המובילות בישראל בתחום המגורים, המסחר והנדל"ן המניב. נהנית מחוסן פיננסי וניסיון של כ-80 שנה ופועלת בעיקר באזורי ביקוש במרכז הארץ. דן נדל"ן מתמקדת באיכות, מקצוענות ושירות אישי, וממשיכה לקדם פרויקטים חדשניים בהתחדשות עירונית ובנייה על קרקעות בבעלותה
חברת גב-ים מחברות הנדל"ן הגדולות, הוותיקות והמובילות במשק הישראלי. גב-ים מגורים מונעת מחזון ארוך טווח: להפוך מתחמים בעלי פוטנציאל לאזורי מגורים מבוקשים ומשגשגים. מאז הקמתה אכלסה גב-ים מגורים למעלה מ-20,000 יחידות דיור ברחבי הארץ, ומתמחה באיתור מתחמים במוקדים אסטרטגיים ובאזורי הביקוש, בתכנון, פיתוח והקמה של שכונות מגורים איכותיות ויוקרתיות. השכונות שמקימה החברה מייצרות ערך מוסף אמיתי לתושביהן, ומתבלטות באיכותן, באופיין ובחוויית המגורים שהן מציעות, הרבה מעבר לסטנדרט המקובל בסביבתן. באמצעות חשיבה יצירתית, חדשנות וניסיון רב-שנים גב-ים מגורים יוצרת קהילות, אקוסיסטם שלם וסביבת חיים, שהופכים את מתחמי החברה למבוקשים לאורך זמן.
קבוצת בולטהאופ, בראשותו של רן פרסברג מאז 1994, עוסקת בניהול ושיווק פרויקטי מגורים, משרדים ונכסים מניבים, תוך התמחות בייצוג מותגי יוקרה בשוק. הקבוצה מתמחה בתחום ייזום, שיווק ומכירה של פרויקטים יוקרתיים, ניהול קבוצות רכישה ושילוב מוצריה השונים כחלק מתהליך הייזום.
קבוצת אטריום הוקמה בשנת 1999 ופעילה בתחום יזמות הנדל״ן בארץ, באירופה ובארה״ב, תוך התמחות בנדל״ן למגורים ובנדל״ן מסחרי. לקבוצה נסיון רב ומוניטין מרשים של עשרות פרוייקטים מוצלחים. החל משנת 2014 הקבוצה פעילה בישראל בתחום ההתחדשות העירונית ונמנית על החברות האיכותיות בתחום. החברה מקדמת בימים אלו כ 20- פרוייקטים, לרבות פרוייקטי תמ״א חיזוק, תמ״א הריסה ובניה ופינוי-בינוי. אטריום שואפת למצויינות וצמיחה מתמדת, רואה בבעלי הדירות שותפים לדרך ופועלת בהגינות ובמקצועיות, תוך הקפדה בלתי מתפשרת על איכות התכנון והביצוע, על שקיפות, על מתן תמורות הולמות לבעלי הדירות ועל סטנדרט שירות גבוה. בעלי הקבוצה הם היזם מיכאל ישראלי המשמש כמנכ״ל הקבוצה, אדר׳ יעל ארגמן ותום זמירה, המשמש כסמנכ״ל הקבוצה.
בשל היצירתיות והיוזמה, בזכות האיתנות הכלכלית, האמינות המוכחת וההגינות בשוק דינאמי. בזכות יצירת ערך מוסף ללקוחות ולשותפים כאחד. כל אלה יחד הם מרכיבי ההצלחה של קבוצת יצחקי השקעות – קבוצה שאפשר לבנות עליה. האסטרטגיה של הקבוצה מבטאת את השאיפה להמשיך ולפתח פעילות עסקית ענפה בתחומי הנדל"ן והענקת ערך מוסף לשותפינו לעסקים, ללקוחותינו ולעובדינו. אסטרטגיה זו משרתת את הקבוצה בנאמנות כבר 70 שנה והיא מיושמת באמצעות יזמות חדשנית, פיתוח וניהול פרויקטים ברחבי העולם, מיצוי עוצמתה הכלכלית של הקבוצה על ידי שיתופי פעולה, י צירת תזרים הכנסות יציב וכן מינוף יכולות הניהול וההון של הקבוצה לצורך צמיחה עתידית.
חברת פרשקובסקי היא חברה ציבורית הנסחרת בבורסה במדד ת”א 90 ונחשבת לאחת מחברות הייזום והביצוע המובילות בארץ. החברה יוזמת ובונה פרויקטים למגורים מסחר ועסקים באזורי הביקוש ברחבי המדינה, ונהנית מצמיחה מתמדת, חוסן כלכלי ומוניטין גבוה. פרשקובסקי נוסדה ומנוהלת ע”י משפחת פרשקובסקי מזה ארבעה דורות, ולאורך שנות פעילותה בנתה ואכלסה אלפי יח”ד ומאות אלפי מטרים של מסחר ומשרדים. לחברה חטיבות מגורים, מניבים, בנייה וגמרים לצד מחלקה ענפה של התחדשות עירונית. החברה מעסיקה את טובי המהנדסים, האדריכלים ואנשי הביצוע תוך שימוש בחומרים המתקדמים ביותר. חברת פרשקובסקי, המושתתת על יסודות מוצקים של מצוינות, מובילות מקצועית ואמינות, מאמינה שמצוינות נמדדת לא רק בפרטים הגדולים, אלא גם – ואולי אף יותר – בפרטים הקטנים. הרוכשים זוכים לליווי צמוד ומקצועי החל משלב בחירת הדירה ורכישתה, דרך תקופת הבדק עם מענה זמין ויעיל של שלוחת הביצוע, וגם בשנים שלאחר מכן. כל זאת, במטרה לעמוד בסטנדרטים הבלתי מתפשרים של המותג פרשקובסקי. העובדה כי החברה היא היזמית וגם המבצעת, מהווה יתרון משמעותי המאפשר לפשט ולייעל תהליכי בנייה; לפקח באופן צמוד ויומיומי על איכות הביצוע של כל פרויקט, תוך הקפדה על הסטנדרטים הגבוהים ביותר; ולהעניק לרוכשים את השקט הנפשי של כתובת אחת לפנות אליה בכל שלב, בכל נושא. החברה בנתה, אכלסה ובונה עשרות אלפי יחידות דיוק ומאות אלפי מטרים של משרדים ומסחר.
מידר הינה חברת נדל"ן מובילה לייזום ולניהול פרויקטים עם שנים של יזמות בתחום הנדל"ן, רזומה עשיר ולקוחות מרוצים. החברה חתומה בהצלחה על פרויקטים שונים ברחבי הארץ בתחומי מגורים ומסחר, ומנהלת את הפרויקטים משלב התכנון ועד לשלב הסופי של הרכישה, במקצועיות ובמיומנות. בכל פרויקט ניתן דגש על תכנון מפורט וקפדני, המביא בחשבון את צרכי הלקוח ואת כלל ההתפתחויות האפשריות לאורך התהליך, כך נחסכות טעויות ומובטחת עבודה יעילה ומדויקת. רכישת נכס במידר היא רכישה בראש שקט ובשקיפות מלאה, באמצעות מעטפת שירותים מושלמת, הכוללת ליווי יד ביד לכל אורך התהליך לשביעות רצונו של הלקוח.
שיתוף פעולה ייחודי בין חברת דן נדל"ן ורמי לוי נדל"ן, שתיים מחברות הנדל"ן המובילות בישראל הביאו להקמת חברת ספיר ברקת נדל"ן בע"מ. החברה שמה לה למטרה להביא סטנדרטים חדשים של איכות בנייה, ביצוע ללא פשרות ושירות אישי, בשילוב גב כלכלי איתן וניסיון מוכח בשטח בהקמת עשרות פרויקטים שהפכו לשם דבר. חברת דן נדל"ן הנה אחד מעמודי התווך של החברה והכלכלה הישראלית במשך למעלה מ– 72 שנות קיומה. במהלך השנים צברה החברה ניסיון רב בתחומי התחבורה האנרגיה, התשתיות והמקרקעין. בתחילת העשור הקודם הוקמה דן נדל"ן חברת הבת והיא אמונה על הרחבת ופיתוח זרוע הנדל"ן בקבוצה. דן נדל"ן מתכננת ומבצעת פרויקטים רבי היקף בתחומי המגורים, המשרדים, המסחר וההתחדשות העירונית ומקדמת כיום מעל ל – 20 פרויקטים הכוללים מעל ל – 5,000 יחידות דיור באזורי ביקוש ברחבי הארץ. בין הפרויקטים היוקרתיים עלי חתומה החברה - ארלוזורוב 17 ופרויקט לייף. חברת רמי לוי נדל"ן היא חלק מקבוצת רמי לוי שיווק השקמה. החברה מתמחה בניהול, בהקמה ובאחזקות נדל"ן בעיקר באזור ירושלים והסביבה. ההיכרות המעמיקה של רמי לוי עם העיר ועם תושביה, מינוף הקשרים הענפים של החברה במשק הישראלי ושיתוף פעולה עם טובי המומחים בתחום הנדל"ן, הם שמביאים את החברה ליזום, לבצע ולהקים פרויקטים מעוררי השראה המציבים רף חדש של יוקרה, של סטנדרט ושל איכות.