דירות למכירה
דירות להשכרה
נדל״ן מסחרי
חברת מגידו היא חלק מקבוצת אאורה, מהחברות הגדולות והמובילות בענף הנדל"ן בישראל. אאורה היא חברה ציבורית המתכננת ומבצעת כ 164- פרויקטים של התחדשות עירונית ברחבי הארץ, הכוללים כ 72,000- יחידות דיור. החברה רואה בהתחדשות העירונית דרך מרכזית לבנייה וחידוש פני ישראל, מתוך תפיסה חברתית וציונית השואפת ליצירת סביבת מגורים מודרנית ואיכותית.מגידו מקבוצת אאורה, מתמחה בייזום, תכנון וביצוע של פרויקטים למגורים בכל רחבי הארץ, ובמהלך השנים בנתה ובונה אלפי יחידות דיור. לצד פעילותה בתחום המגורים, מגידו שותפה גם בפיתוח ובנייה של פרויקטים למסחר ותעסוקה בהיקפים גדולים. זרוע הביצוע של החברה מחזיקה ברישיון קבלן בסיווג הגבוה ביותר )ג' 5(, מוסמכת על פי תו התקן ISO 9001 של מכון התקנים, וכן בעלת דירוג 5 כוכבים במסגרת מפרט "כוכבי הבטיחות" של התאחדות הקבלנים בוני הארץ. למגידו ניסיון רב שנים ורקורד מרשים של איכות בנייה בלתי מתפשרת, והיא מחויבת להנגשת פתרונות דיור לכלל האוכלוסייה– מזוגות צעירים בתחילת דרכם ועד למשפרי דיור. החברה מספקת ללקוחותיה שירות אמין, אדיב ומקצועי, בליווי אישי מרכישת הדירה ועד למסירת המפתח ואף לאחר מכן. מגידו פועלת מתוך שיקול דעת כלכלי ואיתנות פיננסית, הנשענת על הון עצמי יציב ושיתופי פעולה עם הבנקים המרכזיים במשק. החברה מיישמת תהליכי ניהול, ביצוע ובקרה מוקפדים, המבטיחים יציבות וביטחון לעובדיה, לשותפיה העסקיים ולספקיה.השילוב בין חוסן פיננסי, מקצועיות חסרת פשרות והתמקדות בהתחדשות עירונית מציב את אאורה ומגידו בחזית ענף הבנייה בישראל, תוך יצירת סביבת מגורים חדשנית ואיכותית עבור תושבי המדינה.
חברת קדמת היובל יוזמת ומקדמת פרויקטים של התחדשות עירונית לרווחתם של הדיירים והסביבה העירונית בה הם חיים. הפרויקטים שלנו מתוכננים על מנת לייצר סביבת מגורים מודרנית ויוקרתית, להשביח את ערך הנכס של הדיירים הוותיקים באופן מהותי ולתרום לשדרוג רמת החיים שלהם. שיתוף הפעולה של החברה עם חברת קרסו נדל"ן – אחת מהחברות הוותיקות והמובילות בתחום הנדל"ן, מעניק לשתי החברות מעמד מוביל בתחום ההתחדשות העירונית, ממנו נהנים הדיירים הוותיקים והחדשים, הקהילה והעיר בה הן פועלות.
חברת י.זילברמינץ בבעלות יוסף ושרגא זילברמינץ הינה מן הוותיקות והמובילות בענף הנדל"ן בארץ. י.זילברמינץ נוסדה לפני כ-40 שנה וכיום הינה חברה ארצית איתנה וגדולה, בעלת מוניטין, השומרת על אופייה המשפחתי ועל ערכים להם היא נאמנה בכל עת. י.זילברמינץ יוזמת, בונה ומפתחת פרויקטים יזמיים למגורים ולמסחר בארץ ובחו"ל ( בעיקר ברחבי אירופה), כאשר היא מנהלת עסקיה על ידי חטיבה מסחרית וחטיבה בינלאומית. עיקר הבנייה למגורים מתרכזת במרכז הארץ ובשרון, בערים דוגמת: מודיעין, רחובות, חולון , בת-ים וצור יצחק. ייחודה של החברה הינו בנסיונה הרב ומומחיותה בענף, הקפדה על איכות בנייה, ויחס אישי לכול דייר החל ממכירת הדירה ועד לשלב האכלוס ולאחריו. י.זילברמינץ הינה בעלת בסיס פיננסי איתן. י. זילברמינץ מקפידה על סטנדרט בנייה גבוה ודוגלת במקצוענות ללא פשרות.
חברת קרסו נדל"ן בע"מ, הינה יזמית נדל"ן הפועלת מאז 1933 ונחשבת לאחת החברות הוותיקות והמנוסות ביותר במשק הישראלי. החברה הטביעה את חותמה במאות פרויקטים גדולים בענף, בין היתר בתחום המגורים, המסחר, משרדים ובנייה להייטק. בשנים האחרונות משקיעה החברה את מיטב המשאבים על פיתוח, תכנון והקמה של מגוון פרויקטים מתקדמים המשקפים סגנון חיים נשאף ועדכני, ומעניקים חוויות מגורים יוצאות דופן, זאת באמצעות מחקר תרבותי מקיף, הכרה עמוקה של קהל היעד ומענה על צרכיו הקבועים והדינמיים . קרסו היא מהחברות המובילות בהתחדשות עירונית (פינוי בינוי, תמ"א 38) ומשתתפת במדדים היוקרתיים דן אנד ברדסטרייט, CODE BDI ומדד ההתחדשות העירונית, המגדירים סטנדרטים מובחרים לאיכויות מוצר, שירות וניסיון
קבוצת ארז-תירוש הוקמה ב1992. מאז הקמתה, החברה יזמה, בנתה ואכלסה אלפי יחידות דיור ברחבי ישראל, והגשימה חלום לאינספור לקוחות. האיתנות הפיננסית היציבה של החברה תורמת רבות לאמינותה, והיא תנאי בסיסי חיוני לכל פעילות בתחום הנדל“ן. בזכות יציבותה, החברה פיתחה קשרים עסקיים ענפים רבים, ודלתם של הבנקים, בתי ההשקעות וחברות המימון המובילים בארץ פתוחים בפניה. ארז-תירוש מעסיקה עשרות עובדים, שעליהם נמנית גם שורה ארוכה של אנשי ונשות מקצוע מהטובים בארץ, כולל אדריכלים, מהנדסים, שמאים, רואי חשבון ועורכי דין. עם צוות מגובש ומנוסה, ומסגרת ניהול ושירות שפועלת כמו מכונה משומנת היטב, אנו מסוגלים לקצר את זמני הפרויקטים בלי להתפשר אפילו על פרט אחד באיכות הבנייה.
החברה לנכסי קיסריה היא זרוע יזמות הנדל”ן של קרן דה רוטשילד הפועלת להשבחה ולמימוש קרקעות הקרן ופארק העסקים קיסריה, והרחבת פורטפוליו הנכסים המניבים בבעלותה של הקרן. לחברה לנכסי קיסריה ניסיון רב בייזום, הקמה, השכרה ואחזקה שוטפת של מבנים מתקדמים לתחומי ההיי-טק, הלוגיסטיקה והמסחר. לחברה נכסים בהיקף של כ-150 אלף מ”ר מתוך מעל ל-700 אלף מ”ר הבנויים בפארק, והיא נמצאת בתנופת בניה ובהליכי ביצוע של 80 אלף מ”ר נוספים. לחברה לנכסי קיסריה פעילות במגוון רחב של מבנים ונכסים, לרבות משרדים והייטק, לוגיסטיקה אחסנה ותעשייה, מסחר ויזמות עתידית. בין לקוחות החברה: אלמה לייזרס, איתמר מדיקל, דלתא, ארינטה, דקטלון, מקס סטוק, אגמי, סיסקו, מדטרוניק ועוד.
בונים את חוויית המגורים האיכותית ביותר מאז 1955 קבוצת יצחק עופר נדל”ן היא חברה פרטית שנוסדה בשנותיה הראשונות של המדינה ומנוהלת כיום על ידי הדור השלישי למשפחת עופר. לאורך 70 שנות פעילותה בנתה אלפי יחידות דיור בפרויקטים איכותיים בכל רחבי הארץ, תוך שמירה על ערכים של מקצוענות, אמינות וחדשנות.
המומחית לניהול ושיווק פרויקטים למגורים ונדל"ן ביעילות ובמקצועיות עם מעל 25 שנות הצלחה וליווי פרויקטים ברחבי הארץ, עם אלפי יחידות דיור שנבנו למגזר החרדי והדתי בכל רחבי הארץ ואוכלסו לשביעות רצונם המלאה של הדיירים. ליזמים יכולת מקצועית מוכחת בהובלת תהליכי פיתוח מורכבים תוך הקשבה לצרכים ויצירת הערך המוסף המקסימלי עבור הרוכשים. החברה מפקחת מקרוב על כל הליכי העיצוב, הבניה וההנדסה תוך דגש על חומרי גלם איכותיים ורמת ביצוע וגימור בסטנדרט הבניה ברמה הגבוהה בארץ. בחברה מועסקים אנשי מקצוע וקבלנים מהשורה הראשונה הפועלים בשיתוף פעולה מלא משלב הסקיצות ועד למסירת המפתח.
חברת "אבן ספיר", הינה חברת בניה משפחתית אשר הוקמה בשנת 1990 ע"י הבעלים, מר בן ציון ספיר.חברת "אבן ספיר" דוגלת בכל הסטנדרטים הגבוהים של מקצועיות, תכנון אדריכלי מוקפד, חומרים איכותיים, מפרט גבוה בכל דירה ומתן שירות ללא פשרות. המחויבות וההשקעה בבתים שנבנו בהתאם לחזון הסטנדרטים של החברה, הקנו לנו מקום של כבוד בקרב הגורמים המקצועיים בענף הבנייה ובקרב רוכשי הדירות. מסיבה זו, הפרויקטים שלנו מהווים מוקד משיכה למגורים צעירים כדירה ראשונה או למשפחות משפרות דיור בכל איזור המרכז: חולון, בת ים, ראשון לציון ורחובות. כרטיס הביקור שלנו הוא קהל לקוחותינו המרוצים. שביעון רצון לקוחותינו, אשר אותם ליוינו משלב הרכישה ועד קבלת המפתח, היא היא המנוף להצלחת החברה.
קרינסקי גוטליב היא חברה עם ניסיון רב שנים של כ-25 שנה בקבלנות וייזום מגורי יוקרה. החברה הינה תוצר של חיבור בין שתי משפחות ישראליות שורשיות וערכיות,שדוגלות במצוינות, יושרה, ענווה והוגנות ופועלותמתחושת שליחות ואהבה אמיתית לארץ ולבניינה. עבור הלקוחות שמלווים אותנו לאורך השנים, החיבור בין קרינסקי לגוטליב הוא נכס רב ערך, המהווה תעודת ביטוח למצויינות ואיכות לכל אורך התהליך. החברה מובילה ב5 השנים האחרונות, במספר הפרויקטים ברמת גן. אנו היזמים והקבלנים המבצעים בכל הפרויקטים שלנו.
קבוצת י.ג. חקשורי בע"מ מורכבת ממספר חברות שאוגדו תחת קורות גג אחת בכדי לתת ללקוחות את השירות האיכותי המקצועי ביותר בכל שלבי הפרויקטים. פיתוח פרויקטים מתקדמים בכל תחומי הבנייה ובדגש על התחדשות עירונית, משלב ההתקשרות ועד שלב המסירה. בהתאם לחזון החברה, הקבוצה רואה בדיירים, בעלי הקרקע או הרוכשים החדשים שותפים מלאים לפרויקט ופועלת מולם בשקיפות וביושרה. אנשי המקצוע של החברה עוסקים בתכנון והגשת היתרים על כל שלביהם, בדיקת זכויות, הגשת הצעה לדיירים, תכנון הפרויקט והוצאה לפועל. החברה עובדת עם ליווי בנקאי סגור לכל הפרויקטים.
אילה אגם גאה להימנות על יזמיות הנדל"ן המובילות בישראל אשר בונה עתיד מצוין לאלפי לקוחות מרוצים משנת 2009. שילוב מיוחד של אנשים איכותיים, חזון שאפתני לבניין הארץ והקפדה בלתי מתפשרת על איכות הפרויקטים – כל אלו מסייעים לנו להפוך את החזון למציאות. הערך המרכזי שעליו מושתתת הפעילות שלנו הוא רמה גבוהה של שירות ללקוחות. אנו מבצעים זאת תוך שילוב של יושרה, אמינות ומקצועיות, לצד ניסיון רב שנים ויכולות מוכחות של החברה ועובדיה. במרוצת השנים זכינו בשביעות רצון מתמשכת של לקוחותינו, במוניטין מעולה בענף הנדל"ן בישראל, ובאמון רב מהמערכת הבנקאית. החברה הקימה מספר רב של פרויקטי נדל”ן בהיקף של אלפי יח”ד ברחבי הארץ. מנהלי החברה ועובדיה, צברו ניסיון של עשרות שנים בתחום הנדל”ן על כל גווניו ובכלל זה הקמת פרויקטים לדיור עבור מנהלת המגורים של צה”ל, לטובת משרתי הקבע ואנשי מערכת הביטחון. החברה מעניקה ללקוחותיה מעטפת שירותים מקיפה בסטנדרטים הגבוהים ביותר ומתמחה במספר תחומי פעילות בענף הנדל”ן: יזמות בניה למגורים, משרדים ומסחר ברחבי הארץ | ארגון וליווי של קבוצות רכישה ועמותות לבנייה, משלב איתור הקרקע ועד לאחר מסירת הפרויקט | יזמות וביצוע פרויקטים במסגרת התחדשות עירונית.
מצלאוי חברה לבניין בע"מ הוקמה בשנת 1977 ונמצאת בבעלותו של סמי מצלאוי. החברה קבעה את מעמדה כאחת מחברות הבנייה והנדל"ן המובילות בישראל ומשנת 2007 מניותיה של החברה נסחרות בבורסה לניירות ערך בעיר תל אביב. חברת מצלאוי מקפידה להעסיק את טובי המהנדסים, האדריכלים וצוותי הבנייה המנוסים והמיומנים ביותר בענף. המכשור המתקדם שבבעלות החברה והעבודה בסטנדרטים המחמירים ביותר תוך שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר מקנים לה מצוינות ביצועית בכל הפרטים והתחומים. מצלאוי מתמחה ביזמות, בנייה ונדל"ן מניב, וידועה כייחודית ופורצת דרך בתחום "פינוי ובינוי" בישראל. במהלך שנות פעילותה יזמה והקימה אלפי יח"ד בישראל ומאות אלפי מ"ר של בנייה ציבורית.
קבוצת ביג הינה חברה ציבורית העוסקת בפיתוח, השקעה וניהול פרויקטים בתחום המסחר, לוגיסטיקה, משרדים, דיור להשכרה ואנרגיה מתחדשת. עיקר פעילות הקבוצה הינו בתחום הנדל"ן המניב והיא מהקבוצות המובילות בישראל בפיתוח קונספט מרכזי הקניות הפתוחים ו-lifestyle. הקבוצה פועלת בתחום הנדל"ן המניב בישראל, ארה"ב, סרביה, מונטנגרו וצרפת ועוסקת בייזום ופיתוח של קרקעות בבעלותה המלאה או החלקית בישראל ובסרביה.
טאג ישראל (TEG ISRAEL GROUP) היא קבוצת נדל"ן מובילה הפועלת במגוון תחומים ומספקת פתרונות מלאים ב-360 מעלות. הקבוצה עוסקת בייזום והשבחת קרקעות ונכסים באזורי ביקוש, ביצוע פרויקטים למגורים ולוגיסטיקה, פיתוח מתחמי שכירות ארוכת טווח, התחדשות עירונית ומתחמי תעסוקה במרכז הארץ. בנוסף, הקבוצה מחזיקה פורטפוליו רחב של נכסים מניבים. לאורך השנים פיתחה טאג ישראל מתודולוגיה ייחודית, המשלבת ניסיון מקצועי ופתרונות יצירתיים בכל שלבי הייזום, המימון, התכנון והבנייה. הניסיון הרב של מנהלי הקבוצה, לצד גב כלכלי יציב והיכרות עמוקה עם השוק המקומי, מאפשרים לטאג ישראל לזהות הזדמנויות, לקדם פרויקטים מורכבים וליצור ערך משמעותי לאורך זמן. כקבוצה המחויבת למצוינות ולצמיחה מתמדת, היא מובילה עסקאות נדל"ן איכותיות, עם דגש על מימוש פוטנציאל ההשבחה של כל נכס. בזכות כל אלה, טאג ישראל נחשבת לאחת הקבוצות החדשניות, המקצועיות והמשפיעות בענף הנדל"ן הישראלי.
באופק החזקות, אנחנו מאמינים שבניית בית מתחילה בבניית מערכת יחסים. עם ניסיון של למעלה מ 30- שנה בתחום ההתחדשות העירונית, אנחנו מלווים אתכם כשותפים אמיתיים לדרך, מתוך הבנה שהביטחון שלכם הוא הנכס החשוב ביותר שלנו. העוצמה המקצועית שלנו מאפשרת לנו להעניק לכם מעטפת ביטחון מלאה תחת קורת גג אחת: בבעלותנו חברה קבלנית לביצוע בסיווג ג' 5 )בלתי מוגבל (ותאגיד כוח אדם של עובדים זרים, מה שמבטיח לנו שליטה אבסולוטית בלוחות הזמנים ובאיכות הבנייה. עם חוסן פיננסי מוכח ומעל ל 84- פרויקטים בגוש דן, אנחנו מתחייבים לשקיפות מלאה ולסטנדרטים הגבוהים ביותר,כי עבורנו, הבית שלכם הוא המחויבות האישית שלנו. "כשאנחנו מבטיחים -זו התחייבות מהשטח"
חברת עוז הלל פועלת בתחום יזמות הנדל"ן הן בישראל, והן בחו"ל מזה שנים רבות. החברה מתמחה בפרויקטים למגורים, מסחר, משרדים והתחדשות עירונית. לחברה ניסיון עשיר של למעלה מ 25- שנה בליווי, פיקוח והקמה של פרויקטים, החל משלב האיתור, דרך התכנון ועד לביצועם הסופי – בסטנדרטים הגבוהים ביותר. בנוסף, החברה פועלת בעשור האחרון בייזום והקמה של מתחמי מגורים בשילוב מסחר, במוקדי האיכות באירופה. החברה חרטה על דיגלה תודעת שירות והקפדה על הפרטים הקטנים ללא פשרות
קבוצת בולטהאופ, בראשותו של רן פרסברג מאז 1994, עוסקת בניהול ושיווק פרויקטי מגורים, משרדים ונכסים מניבים, תוך התמחות בייצוג מותגי יוקרה בשוק. הקבוצה מתמחה בתחום ייזום, שיווק ומכירה של פרויקטים יוקרתיים, ניהול קבוצות רכישה ושילוב מוצריה השונים כחלק מתהליך הייזום.
קבוצת אלמוג היא אחת מקבוצות היזמות והבנייה המובילות בישראל. הקבוצה מדורגת בין 30 החברות החזקות בישראל וחתומה על מאות אלפי מטרים רבועים של בנייה פרטית, תעשייתית וטכנולוגית. הקבוצה בונה מתחמי מגורים איכותיים ופרויקטים ייחודיים כשהיא מציבה סטנדרט תכנון, עיצוב, מפרט ושירות יוצא דופן, המבוסס על תפיסת מגורים של העידן החדש. החברה רכשה שם של איכות ומצוינות, עמידה בלוחות זמנים ויכולת תכנון מקורית, המשתקפת בכל הפרויקטים עליהם היא חתומה. הקבוצה פעילה באמצעות חברות בנות בכל רבדי ההתחדשות העירונית ומקדמת למעלה מ-30 מתחמים של מיזמי פינוי בינוי ופרויקטים במסגרת תמ"א 38 בכל רחבי הארץ.
היזמים שבונים עבורכם את סטטוס. STATUS, בניין המשרדים שמגדיר מחדש את עולם העסקים של הצפון, הינו יוזמה של קבוצת פרימה - יזמים עם ניסיון מוכח ומגוון פרויקטים רחב בכל רחבי הארץ. STATUS, תוכנן ע"י משרד ערן מבל אדריכלים המעניק שירותי תכנון בכל רחבי הארץ למגוון פרויקטים. המשרד מתמחה בתכנון משרדים היוצרים סביבת עבודה חדשנית ואיכותית במיוחד, תוך מתן דגש על תכנון חללים מרווחים לצד פתרונות יצירתיים. הסטטוס שלכם עולה קומה.