דירות למכירה
דירות להשכרה
נדל״ן מסחרי
מידר הינה חברת נדל"ן מובילה לייזום ולניהול פרויקטים עם שנים של יזמות בתחום הנדל"ן, רזומה עשיר ולקוחות מרוצים. החברה חתומה בהצלחה על פרויקטים שונים ברחבי הארץ בתחומי מגורים ומסחר, ומנהלת את הפרויקטים משלב התכנון ועד לשלב הסופי של הרכישה, במקצועיות ובמיומנות. בכל פרויקט ניתן דגש על תכנון מפורט וקפדני, המביא בחשבון את צרכי הלקוח ואת כלל ההתפתחויות האפשריות לאורך התהליך, כך נחסכות טעויות ומובטחת עבודה יעילה ומדויקת. רכישת נכס במידר היא רכישה בראש שקט ובשקיפות מלאה, באמצעות מעטפת שירותים מושלמת, הכוללת ליווי יד ביד לכל אורך התהליך לשביעות רצונו של הלקוח.
שיכון ובינוי נדל"ן, מחברות הנדל"ן הגדולות והחזקות בישראל, היא הזרוע היזמית בקבוצת שיכון ובינוי - קבוצת התשתיות, הנדל"ן והאנרגיה המובילה בישראל. שיכון ובינוי, מביאה איתה ניסיון של 100 שנה ובנתה עד היום למעלה מ- 260,000 יחידות דיור בכל רחבי הארץ עבור יותר ממיליון איש. לאורך השנים הגשימה החברה חלום למשפחות רבות באמצעות הקמת סביבת מגורים משפחתית-קהילתית מושלמת. ליווי צמוד של הדיירים מרגע הרכישה לאורך כל הדרך הינו ערך עליון בעיניי החברה, גם לאחר הכניסה לדירה החדשה, בדגש על שירות אישי ואיכות ביצוע.
ברקת ישראל מגורים ובינוי- חברה ליזום ולביצוע פרויקטים למגורים ולהתחדשות עירונית ברחבי הארץ. ברקת ישראל משלבת ידע יזמי, ניסיון ביצועי וניהול מוקפד. החברה מובילה תהליכי בנייה והתחדשות עירונית מקצה לקצה, משלב הרעיון והתכנון ועד למסירת המפתח. צוות החברה כולל מנהלים ואנשי מקצוע ותיקים בתחומי ההנדסה, הביצוע והפיננסים, הפועלים מתוך מחויבות לאיכות, אחריות ושירות אישי. באמצעות הזרוע הביצועית, המשמשת כקבלן המבצע בפרויקטים, מעניקה ברקת ישראל מעטפת מלאה: תכנון, ביצוע, ניהול, פיקוח וליווי אישי של הדיירים גם לאחר האכלוס ובתום שנת הבדק. השילוב בין היזמות לביצוע יוצר עבור הדיירים תהליך ברור, בטוח ואישי יותר, כזה שמאפשר לעבור את ההתחדשות בראש שקט ובתחושת ביטחון מלאה.
קבוצת עמיסף נהנית מניסיון רב, איתנות פיננסית וצוות מקצועי בעלי ניסיון רב בענף הנדל"ן. הקבוצה, רואה במצוינות ובשקיפות ערכים מובילים, מעמידה לרשות לקוחותיה ושותפיה העסקיים את הכלים, המומחיות, הניסיון והמקצועיות שהצטברו בקבוצה בכל שלב ושלב משלבי הבנייה, החל משלב התכנון ועד לאכלוס, בדגש מיוחד על שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר, בשילוב אלמנטים ירוקים וידידותיים לסביבה כל זאת במטרה להפוך את חזון החברה למציאות בשטח.
חברת ל.א שטרית נכסים בע"מ הוקמה בשנת 7991 על ידי לוי ואורלי שטרית והינה חברה לייזום ולביצוע אשר מובילה בתחום הבנייה למגורים, למסחר ולמשרדים, התחדשות עירונית ופרויקטים של תמ"א 38/1 חיזוק מבנים ועיקר פעילות החברה הינה באזור פתח תקווה והסביבה. החברה בעלת יציבות פיננסית וזוכה לאמינות גבוהה בקרב הבנקים הגדולים בישראל אשר מלווים את הפרויקטים של החברה. שמירה והקפדה על עקרונות האיכות והמצוינות, המנחים אותה לאורך הדרך, באים לידי ביטוי באמינות, יושרה, ניהול יעיל ועמידה בלוחות זמנים. בימים אלה החברה מקדמת פרויקטים שונים ברחבי העיר פתח תקווה לצורך מתן מענה למצוקת הדיור ושיפור איכות החיים של הדיירים. אנו מקפידים לספק ללקוחותינו ליווי צמוד לכל אורך הפרויקטים, תוך עמידה בסטנדרטים הגבוהים ביותר של שירות, איכות, שקיפות ואמינות.
בריזה מזהה הזדמנויות לרכישת קרקעות ולתוכניות עסקיות, מתוך חקירה עמוקה של השטח ובקיאות בשוק הנדל"ן על כל מרכיביו. החברה מחויבת ליחס משפחתי, ליווי אישי, איכות ואמינות. עם ידע מקיף ומקצועי, ועם ליווי אישי שממשיך גם לאחר מסירת המפתחות לדיירים, בריזה היא הבחירה המוצלחת בכל הנוגע לניהול וביצוע פרויקטים, קידום היתרי בניה, השבחת קרקעות ובניית מכרזים. בריזה היא חברה יזמית וקבלנית שנוסדה על ידי שני חברי ילדות, עידן זיו ויניב קפלן. השניים משלימים זה את זה בתחומי המומחיות. עידן בתחומי התכנון והשיווק, ויניב בפן הביצועי, המשפטי והפיננסי. הם חולקים את אותה תפיסה ערכית ואנושית: החשיבות של בניית מוצר איכותי ונכון לכל הצדדים.
קבוצת דורון פרטוש היא חברת יזמות וביצוע המומחית בהתחדשות עירונית.עם ניסיון של מעל לשלושה עשורים, הקבוצה מובילה פרויקטים מורכבים במרכז הארץ, מתוך מחויבות להעניק ללקוחותיה בית חדש, איכותי ובטוח. מומחיות בהתחדשות עירונית - ניסיון עשיר, הבנה מעמיקה ושליטה בתהליכים מול הרשויות וגופי התכנון, המאפשרת לקדם פרויקטים ביעילות ובמהירות | איכות בנייה בלתי מתפשרת - מחויבות לסטנדרט הבנייה הגבוה ביותר, תוך שימוש בחומרים איכותיים ובקרת איכות קפדנית בכל שלבי התכנון והביצוע | חווית מגורים חדשנית - תכנון שרואה את התמונה המלאה: לא רק דירה, אלא סביבת חיים שלמה הכוללת שטחים ירוקים, שטחים ציבוריים לחיי קהילה ופתרונות אורבניים מתקדמים ויצירתיים | איתנות וניסיון - גב כלכלי איתן וניסיון מוכח של עשרות שנים, המבטיחים את השלמת כל פרויקט בהצלחה ובביטחון | קשר אישי, בגובה העיניים - שקיפות וזמינות הניתנים לכל דייר ודיירת לאורך כל הדרך, ולכל רוכש דירה, בזכותם לחברה לקוחות מרוצים וממליצים בפרויקטים רבים אותם השקנו בהצלחה. בקבוצת דורון פרטוש כל הדרך לבית החדש מתנהלת תחת קורת גג אחת - מהרכישה, דרך התכנון והביצוע, עד האכלוס ואף לאחר מכן. מודל עבודה אינטגרטיבי האפשר שליטה מלאה בכל שלבי הפרויקט, הקפדה על איכות בנייה גבוהה, לוחות זמנים מדויקים ושירות אישי ורציף לדיירים גם לאחר המסירה. כך נוצרת חוויית מגורים בטוחה, שקופה ומקצועית עם שקט נפשי אמיתי לכל אורך הדרך.
קבוצת חג'ג' האמונה על הפרויקט הקימה לאורך השנים כמה מהפרויקטים המפוארים ביותר בתל אביב וגוש דן. במסגרת פעילותה הפרטית, הייתה אחראית על בניית מגדל מאייר ברוטשילד, מגדלי תל אביב, שכונת היוקרה צוקי ארסוף , מגדלי ארלוזורוב ומגדלי נאמן. החל מ2011 החברה הינה חברה בורסאית יציבה, אשר הקימה ומקימה כמה מפרויקטים המגורים והמסחר היוקרתיים ביותר בתל אביב ביניהם שדרות איינשטיין BLVD בגוש הגדול, מגדלי הארבעה, מגדל שד"ל, מגדלי חוות גורדון ומגדל המשרדים H TOWER, ועוד עשרות פרויקטים ברחבי תל אביב.
חברת קידר מבנים בע"מ מחברות הבנייה הותיקות בישראל (מ-1965), הינה חברה יזמית ומבצעת בסיווג קבלני ג'5 הגבוה בישראל. הכל תחת קורת גג אחת- הייזום, התכנון המוקפד, השיווק, הבניה וכמובן תחום הבדק והאחריות. החברה בונה פרויקטים בהיקף שנתי של מאות יח"ד באיזורים המבוקשים בארץ. במשך שנות קיומה בנתה החברה פרויקטים בכל רחבי הארץ, מבני תעשייה וקוטג'ים מפוארים. קידר בונה בנייה ירוקה קפדנית. לחברה צבר קרקעות ופרויקטים באזור השרון ובתל אביב, בהליכי אישור ורישוי אשר מבטיחים יציבות פיננסית אורכת טווח. כל הפרויקטים של קידר הם בליווי בנקאי מלא ולרוכשים ערבות חוק מכר.
קבוצת אטריום הוקמה בשנת 1999 ופעילה בתחום יזמות הנדל״ן בארץ, באירופה ובארה״ב, תוך התמחות בנדל״ן למגורים ובנדל״ן מסחרי. לקבוצה נסיון רב ומוניטין מרשים של עשרות פרוייקטים מוצלחים. החל משנת 2014 הקבוצה פעילה בישראל בתחום ההתחדשות העירונית ונמנית על החברות האיכותיות בתחום. החברה מקדמת בימים אלו כ 20- פרוייקטים, לרבות פרוייקטי תמ״א חיזוק, תמ״א הריסה ובניה ופינוי-בינוי. אטריום שואפת למצויינות וצמיחה מתמדת, רואה בבעלי הדירות שותפים לדרך ופועלת בהגינות ובמקצועיות, תוך הקפדה בלתי מתפשרת על איכות התכנון והביצוע, על שקיפות, על מתן תמורות הולמות לבעלי הדירות ועל סטנדרט שירות גבוה. בעלי הקבוצה הם היזם מיכאל ישראלי המשמש כמנכ״ל הקבוצה, אדר׳ יעל ארגמן ותום זמירה, המשמש כסמנכ״ל הקבוצה.
רותם מגורי יוקרה בע"מ חברה יזמית מהוותיקות, המנוסות והערכיות בנהריה. העומד בראשה - רו"ח יהודה רותם. "לקנות דירה מבית טוב"
החברה לנכסי קיסריה היא זרוע יזמות הנדל”ן של קרן דה רוטשילד הפועלת להשבחה ולמימוש קרקעות הקרן ופארק העסקים קיסריה, והרחבת פורטפוליו הנכסים המניבים בבעלותה של הקרן. לחברה לנכסי קיסריה ניסיון רב בייזום, הקמה, השכרה ואחזקה שוטפת של מבנים מתקדמים לתחומי ההיי-טק, הלוגיסטיקה והמסחר. לחברה נכסים בהיקף של כ-150 אלף מ”ר מתוך מעל ל-700 אלף מ”ר הבנויים בפארק, והיא נמצאת בתנופת בניה ובהליכי ביצוע של 80 אלף מ”ר נוספים. לחברה לנכסי קיסריה פעילות במגוון רחב של מבנים ונכסים, לרבות משרדים והייטק, לוגיסטיקה אחסנה ותעשייה, מסחר ויזמות עתידית. בין לקוחות החברה: אלמה לייזרס, איתמר מדיקל, דלתא, ארינטה, דקטלון, מקס סטוק, אגמי, סיסקו, מדטרוניק ועוד.
מצלאוי חברה לבניין בע"מ הוקמה בשנת 1977 ונמצאת בבעלותו של סמי מצלאוי. החברה קבעה את מעמדה כאחת מחברות הבנייה והנדל"ן המובילות בישראל ומשנת 2007 מניותיה של החברה נסחרות בבורסה לניירות ערך בעיר תל אביב. חברת מצלאוי מקפידה להעסיק את טובי המהנדסים, האדריכלים וצוותי הבנייה המנוסים והמיומנים ביותר בענף. המכשור המתקדם שבבעלות החברה והעבודה בסטנדרטים המחמירים ביותר תוך שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר מקנים לה מצוינות ביצועית בכל הפרטים והתחומים. מצלאוי מתמחה ביזמות, בנייה ונדל"ן מניב, וידועה כייחודית ופורצת דרך בתחום "פינוי ובינוי" בישראל. במהלך שנות פעילותה יזמה והקימה אלפי יח"ד בישראל ומאות אלפי מ"ר של בנייה ציבורית.
חברת עוז הלל פועלת בתחום יזמות הנדל"ן הן בישראל, והן בחו"ל מזה שנים רבות. החברה מתמחה בפרויקטים למגורים, מסחר, משרדים והתחדשות עירונית. לחברה ניסיון עשיר של למעלה מ 25- שנה בליווי, פיקוח והקמה של פרויקטים, החל משלב האיתור, דרך התכנון ועד לביצועם הסופי – בסטנדרטים הגבוהים ביותר. בנוסף, החברה פועלת בעשור האחרון בייזום והקמה של מתחמי מגורים בשילוב מסחר, במוקדי האיכות באירופה. החברה חרטה על דיגלה תודעת שירות והקפדה על הפרטים הקטנים ללא פשרות
חברת עץ השקדמתמחה ביזמות ובנייה של פרויקטים בכל רחבי הארץ באיכות, מקצועיות, בטיחות ואנושיות. היתרון המובהק בקבוצת עץ השקד הוא בטיפול בדיירים מ-א' ועד ת'. אנחנו גם היזמים וגם המבצעים. לקבוצה יש שתי זרועות עיקריות: זרוע הביצוע - עץ השקד הנדסה, זרוע היזמות - עץ השקד נדל"ן. זרוע הביצועזרוע הביצוע שלנו, בעלת סיווג קבלני בלתי מוגבל- ג'5. מבצעת פרויקטים מכל הסוגים – בנייה סטנדרטית, בניה נמוכה, מגדלים, מבנים לשימור מחמיר בת״א כמו גם פרויקטים עתירי מערכות. כיום מבצעת החברה 29 פרויקטים במקביל בכל הארץ מצפון לדרום. זרוע היזמותהזרוע היוזמת, המתכננת והמשווקת פרויקטים למגורים, לתעסוקה ולמסחר באיכות הידועה מזה כ-שני עשורים. לקוחותינו נהנים מצוות איכותי בעל ניסיון של למעלה מ- 30 שנה בתחום אשר נהנה לעצב מתחמי מגורים חדשניים - שכולנו רוצים לגור בהם. אותה האיכותגם בהתחדשות כל היתרונות של קבוצת עץ השקד בתחום השיווק והביצוע, המצריכים ניסיון וידע ייחודי לתחום ההתחדשות לצד יכולת ניהול תהליכים ומקצועית מול בעלי הדירות באנושיות, בשקיפות ובשיתוף מלא
קבוצת רוז הינה חברת בוטיק מובילה המתמחה בתחום היזמות ובנייה. החברה מונה, זה למעלה מ 30- שנה, על טווח רחב של פרויקטים הפרוסים בכל רחבי הארץ, הכוללים אלפי יחידות דיור. רוז חברה לבניין מעניקה ללקוחותיה מגוון רחב של שירותים ופתרונות מקצועיים בתחומי התמחותה הכוללים התחדשות עירונית, יזמות בניה והשקעות, פינוי בינוי וקידום פרויקטים מגוונים במסלולים השונים שמציעה החברה. למעלה מ-30 שנות ניסיון מקצועי הצלחות מוכחת, רוז חברה לבניין נוסדה בשנת 1989, לאורך שלושת עשורי פעילותה המקצועית צברה החברה ידע נרחב, וניסיון עשיר והצלחות מוכחות בביצוע וייזום פרויקטים .ערכי החברה דוגלים על מצוינות ואיכות ובעיקר שאנשים עושים את ההבדל. המוניטין המצוין שצברה רוז חברה לבניין לאורך שנות פעילותה הרבות נשען על המצוינות המקצועית בה מוכרת החברה, האיכות הבלתי מתפשרת של כל הפרויקטים עליהם היא אמונה, שיתוף הפעולה עם טובי בעלי המקצוע בתחומים הנדרשים וראיית לקוחות החברה במרכז בכל עת .רוז חברה לבניין מקפידה על שירות לקוחות ראשון במעלה, כך סינרגיה הנוצרת משילוב ערכים אלה, מביאה לערך המוסף ממנו נהנים לקוחותיה. אחריות מלאה, איתנות פיננסית ושירות מסור. הצוות המקצועי והמיומן של רוז חברה לבניין מעניק ללקוחות החברה שירות אישי וליווי מסור תוך מתן אחריות מלאה, בכדי להבטיח את השקט הנפשי של לקוחותיה. האיתנות הפיננסית של רוז חברה לבניין הקפדה על תקני בנייה מחמירים ועמידה בסטנדרטים בינלאומיים, מביאים להצלחות הרבות ולשביעות רצונם המלאה של קהל לקוחותינו.
העוצמה של קבוצת "נצבא" באה כאן לידי ביטוי. חוסנה הפיננסי של הקבוצה וניסיונה רב השנים מסייעים לקבוצה להניע דברים במהירות, לרווחת הדיירים. מבניה ועסקיה של חברת נצבא חובקים כל פינה במדינה, מאז הקמתה. כולם מכירים את נכסי החברה. רוב התחנות המרכזיות בארץ על איזורי המסחר שבהן, מתחם איירפורט-סיטי המפורסם, מתחמי בילוי וקניות כמו גם שכונות מגורים, הפכו את נצבא למעורבת בחיי כולנו.
קבוצת י.ג. חקשורי בע"מ מורכבת ממספר חברות שאוגדו תחת קורות גג אחת בכדי לתת ללקוחות את השירות האיכותי המקצועי ביותר בכל שלבי הפרויקטים. פיתוח פרויקטים מתקדמים בכל תחומי הבנייה ובדגש על התחדשות עירונית, משלב ההתקשרות ועד שלב המסירה. בהתאם לחזון החברה, הקבוצה רואה בדיירים, בעלי הקרקע או הרוכשים החדשים שותפים מלאים לפרויקט ופועלת מולם בשקיפות וביושרה. אנשי המקצוע של החברה עוסקים בתכנון והגשת היתרים על כל שלביהם, בדיקת זכויות, הגשת הצעה לדיירים, תכנון הפרויקט והוצאה לפועל. החברה עובדת עם ליווי בנקאי סגור לכל הפרויקטים.
בריזה נדלן הינה חברה יזמית מקבוצת אתגר נדל"ן, חברה יזמית עם ניסיון ורזומה של לא מעט שנים, בתחום המגורים. (בנתה פרויקטים בהיקפים ברחבי הארץ) וכן בתחום המשרדים והמסחר - פרויקט AXIS בישפרו סנטר מודיעין בהיקף של 15,000 מ"ר.
Living מקבוצת אזורים, מחברות הבנייה הגדולות והוותיקות בישראל, מובילה מהפכה בתפיסת המגורים בישראל ומאפשרת לכל אחת ואחד חווית מגורים בשכירות ארוכת טווח הוגנת, בטוחה ואיכותית יותר. כיום Living מצויה בשלבי פיתוח שונים של כ 2,300- דירות להשכרה לטווח ארוך ברחבי ישראל מתוכן כ 800 בבניינים מאוכלסים.