דירות למכירה
דירות להשכרה
נדל״ן מסחרי
חברת “אייל פרץ“ יזמות ונדל”ן בע”מ הינה חברה יזמית ומבצעת המתמחה בייזום וביצוע פרויקטים למגורים. מיום הקמתה, הציבה לה החברה כיעד לעמוד בסטנדרטים הגבוהים ביותר, תוך שמירה על ערכי מצוינות ושירותיות ברמה גבוהה. חב' אייל פרץ יזמה והוציאה לפועל כל פרויקט ופרויקט על שלביו השונים - החל מרכישת הקרקע, הפיתוח, הבנייה, דרך מסירת המפתחות ללקוחות ועד האחריות לאחר ביצוע. החברה בונה במספר ערים ברחבי הארץ: אילת, אופקים, מודיעין, ראשל"צ, אשקלון, ב"ש, דימונה, ירושלים. התכנון הוא הערך החשוב ביותר לחברה ולכן כל פרויקט מתוכנן ע”י מיטב האדריכלים המובילים בתחום הקמת פרויקטים ושכונות מגורים. הניסיון הרב, הידע ורמת המקצועיות הגבוהה ביותר בתחום עומדים לרשותך בכל רגע ומבטיחים לך דירה איכותית מבית טוב עם רמת גימור מושלמת.
בעולם הנדל״ן, לעתים, הכל נראה אותו דבר: בניינים דומים, תוכניות משוכפלות, סיסמאות שחוקות... אנחנו באדמס בחרנו ליצור אלטרנטיבה. אדמס הינה חברה יזמית בתחום נדל״ן למגורים ומסחר הפעילה בישראל ובפורטוגל. נכון לעכשיו, יזמה החברה פרויקטים בהיקף מוערך של כ-150 מיליון דולר ונמצאת בהליכים של יזום עסקאות בהיקף של מעל ל- 350 מיליון דולר. החברה מורכבת מבעלי תפקידים בכירים בעלי ניסיון עשיר בתחום הנדל״ן, השקעות, פיננסים וניהול. החוזקה של החברה היא במתן שירות אישי, תפור למידות של כל לקוח וליווי אישי של מנהלי לקוחות שעוזרים לקונה בכל שלב ושלב של קניית הדירה. דיוק, מקצועיות, מיומנות ושקיפות הם הערכים המובילים בחברה, ואנו רואים בערכים אלו מפתח להצלחה שלנו ולשביעות הרצון שלכם.
מבני שלהב הינה חברת בניה ויזמות נדל"ן בבעלות פרטית, בהנהלה משפחתית. הוקמה ע”י אבי הכט ושות' שייסדו את החברה בשנת 1987,אבי בעל ניסיון של למעלה מ-35 שנה בתחום. החברה מתמחה בבניה איכותית ומקצועית ובבניה מגוונת של פרויקטים שונים ברחבי הארץ - מבני מגורים בבניה רוויה, קוטג'ים יוקרתיים כמו-גם משרדים וחנויות. החברה דוגלת במקצועיות, אמינות ואיכות עד לפרט האחרון ומחויבת בראש ובראשונה לצרכי הדיירים. הדבר ניכר במפרט הטכני העשיר המוצע ללקוחותיה ובבחירת אזורי הבניה המשובחים המאפשרים לדיירים ליהנות משקט ושלווה.
קבוצת חג'ג' האמונה על הפרויקט הקימה לאורך השנים כמה מהפרויקטים המפוארים ביותר בתל אביב וגוש דן. במסגרת פעילותה הפרטית, הייתה אחראית על בניית מגדל מאייר ברוטשילד, מגדלי תל אביב, שכונת היוקרה צוקי ארסוף , מגדלי ארלוזורוב ומגדלי נאמן. החל מ2011 החברה הינה חברה בורסאית יציבה, אשר הקימה ומקימה כמה מפרויקטים המגורים והמסחר היוקרתיים ביותר בתל אביב ביניהם שדרות איינשטיין BLVD בגוש הגדול, מגדלי הארבעה, מגדל שד"ל, מגדלי חוות גורדון ומגדל המשרדים H TOWER, ועוד עשרות פרויקטים ברחבי תל אביב.
חברת המזרח לאחזקות הינה חברת השקעות ואחזקות משפחתית ותיקה, הפועלת בישראל עשרות שנים. את דרכה החלה כחברה ליבוא רכב והיא מחזיקה בזיכיון ליבוא ושיווק מותגי GM ויגואר-לנד רובר. לאורך השנים הרחיבה את פעילותה לתחומים נוספים, בהם פעילות בתחום הנדל"ן למשרדים ומגורים. החברה עוסקת בהשקעות בתחום הנדל"ן בישראל מזה כ-30 שנים ,במהלכן רכשה נכסים וגם עסקה בייזום והקמה של מספר מבנים בתחום המסחר. חברת המזרח לאחזקות גאה להקים ולשווק את פרויקט חצר אנג'לו, המוקם באחד האזורים הצומחים והמרגשים של תל אביב-יפו. פרויקט אשר יהווה מתחם מגורים המשלב ישן וחדש, עבר והווה עם מבט לעתיד.
בוני התיכון היא מחברות הנדל''ן המובילות בישראל העוסקת מאז 1985 בייזום, ביצוע, פיתוח, ושיווק של פרויקטים למגורים בישראל. לצד פעילות ענפה בתחום היזמות הקלאסית, החברה מובילה את תחום ההתחדשות עירונית ומקדמת פרויקטים בסדר גודל לאומי בהיקף של למעלה מ-24,000 יחידות דיור.
יוצרים חוויות מגורים חברה משפחתית אשר הוקמה בשנת 1986 ומאז עוסקת ביזמות ובביצוע בסיווג ג' 5 פרוייקטים מגוונים כגון: שכונות מגורים, מבנים מסחריים, הרחבות ישובים ומבני ציבור. החברה הוקמה ע"י אבי המשפחה, מר שמואל ברוך, ומנוהלת כיום ע"י שני בניו. למשפחה ניסיון רב שנים, תיאורטי ומעשי, בתחום הבניה על שלל רבדיה- מגורים, מבני ציבור, תעשיה ומסחר. החברה מתמחה ביישום שיטות בניה מתקדמות, ומקפידה להעניק לקהל לקוחותיה מוצר איכותי, אמין עם סטנדרט גימור מהטובים והאיכותיים בארץ.
חברת מגידו היא חלק מקבוצת אאורה, מהחברות הגדולות והמובילות בענף הנדל"ן בישראל. אאורה היא חברה ציבורית המתכננת ומבצעת כ 164- פרויקטים של התחדשות עירונית ברחבי הארץ, הכוללים כ 72,000- יחידות דיור. החברה רואה בהתחדשות העירונית דרך מרכזית לבנייה וחידוש פני ישראל, מתוך תפיסה חברתית וציונית השואפת ליצירת סביבת מגורים מודרנית ואיכותית.מגידו מקבוצת אאורה, מתמחה בייזום, תכנון וביצוע של פרויקטים למגורים בכל רחבי הארץ, ובמהלך השנים בנתה ובונה אלפי יחידות דיור. לצד פעילותה בתחום המגורים, מגידו שותפה גם בפיתוח ובנייה של פרויקטים למסחר ותעסוקה בהיקפים גדולים. זרוע הביצוע של החברה מחזיקה ברישיון קבלן בסיווג הגבוה ביותר )ג' 5(, מוסמכת על פי תו התקן ISO 9001 של מכון התקנים, וכן בעלת דירוג 5 כוכבים במסגרת מפרט "כוכבי הבטיחות" של התאחדות הקבלנים בוני הארץ. למגידו ניסיון רב שנים ורקורד מרשים של איכות בנייה בלתי מתפשרת, והיא מחויבת להנגשת פתרונות דיור לכלל האוכלוסייה– מזוגות צעירים בתחילת דרכם ועד למשפרי דיור. החברה מספקת ללקוחותיה שירות אמין, אדיב ומקצועי, בליווי אישי מרכישת הדירה ועד למסירת המפתח ואף לאחר מכן. מגידו פועלת מתוך שיקול דעת כלכלי ואיתנות פיננסית, הנשענת על הון עצמי יציב ושיתופי פעולה עם הבנקים המרכזיים במשק. החברה מיישמת תהליכי ניהול, ביצוע ובקרה מוקפדים, המבטיחים יציבות וביטחון לעובדיה, לשותפיה העסקיים ולספקיה.השילוב בין חוסן פיננסי, מקצועיות חסרת פשרות והתמקדות בהתחדשות עירונית מציב את אאורה ומגידו בחזית ענף הבנייה בישראל, תוך יצירת סביבת מגורים חדשנית ואיכותית עבור תושבי המדינה.
אדירים הנה חברה פרטית העוסקת בבניה, יזמות והשקעות. במהלך 20 שנות פעילותה רכשה אדירים מוניטין של אמינות ומקצועיות ובנתה אלפי יחידות דיור בכל הארץ. החברה מבצעת את הפרויקטים שהיא יוזמת בעצמה. עובדה זו מתבטאת בזמן הביצוע המהיר ובהעדר ניגודי אינטרסים של יזום וביצוע. אדירים רואה בחוויית הלקוח ערך מרכזי, החל מהמפגש הראשון ועד שנים רבות לאחר הכניסה לדירה. בחירת האדריכלים, המפרט העשיר, שיטות הבניה המתקדמות, ההשקעה והיחס האישי שכל עובד בחברה מעניק נועדו למטרה אחת ויחידה – לייצר עבורכם את חוויית המגורים המושלמת.
קבוצת עזריאלי היא חברת הנדל"ן המניב המובילה בישראל. אנו פעילים בתחום הנדל"ן באמצעות קידום, הקמה, ייזום וניהול של מרכזי מסחר, קניונים, בנייני משרדים ,דיור מוגן, מגורים להשכרה לטווח ארוך ומלונאות. אנו פעילים בנוסף גם בתחום הנדל"ן המניב בחו"ל ובתחום הדאטה סנטרס. נכסי הנדל"ן המניבים שלנו משתרעים על שטח של כ-1.4 מיליון מ"ר. בנוסף, קיימים נכסים בייזום ותכנון עתידי בהיקף של כ-מיליון מ"ר. מאז הקימה את הקניון המקורה הראשון בישראל, קניון עזריאלי אילון , ממשיכה קבוצת עזריאלי, מזה למעלה מארבעה עשורים, לעצב בעשייתה החלוצית את סגנון העבודה, הקניות והמחיה של בני אדם. עקרונות המורשת, היושרה והחדשנות הם נר לרגלינו, ולאורם אנו פועלים למען קהילה רב-תרבותית, ישראל משגשגת ועתיד בר-קיימא.
עמרם אברהם וזכריה לוי בע"מ הינה אחת מחברות הבנייה המובילות והוותיקות בחדרה. החברה שמה לה למטרה בנייה איכותית ורמות גימור גבוהות במיוחד בכל פרויקט אליו ניגשת החברה לבצע. ההקפדה על הפרטים הקטנים והרצון לתת יותר, באים לידי ביטוי בכל אחת מהדירות אותן בנינו בשנים האחרונות בבירת השרון. ההקפדה על הרמה הגבוהה ניכרים היטב בתכנון האישי לצד האיכויות הגבוהות, הניסיון והמוניטין. אנו מקפידים על שירותיות גבוהה וליווי צמוד לאורך כל הדרך.
סיטיאל השקעות מתמחה בייזום, תכנון, השבחה ופיתוח, ובהקמה של בניינים מפוארים במרכז הארץ ופרויקטים גדולים המשלבים טכנולוגיות מתקדמות. כמו כן החברה פועלת בתחום השכרת מגורים ומסחר לטווח ארוך וקצר במסגרת חוק עידוד השקעות הון. סיטיאל השקעות מאמינים ברמת מעורבות גבוהה, שיתוף פעולה הדוק בין הגורמים השונים, יחס אישי, מקצועיות והקפדה על הפרטים הקטנים, תוך שמירה על זכויות רוכשי הקרקע ועל עמידה בלוחות זמנים.
מגדלי גינדי תל אביב הינה חברת נדל"ן העוסקת בתחום ייזום, פיתוח, שיווק וניהול של פרויקטים למסחר ולמגורים, קניונים, מרכזים מסחריים, מגדלי יוקרה ושכונות מגורים,. במסגרת פעילותה הענפה בארץ ובעולם, בנתה קבוצת גינדי מוניטין חזק של חברה יציבה וחדשנית. בעלי מניותיה של חברת מגדלי גינדי תל אביב בע"מ, הינם מנור גינדי, אורי לוי וכפיר גינדי, מבעלי המניות של חברת גינדי השקעות.
זה למעלה מ־25 שנה, שחברת חן ואיתי גינדי מכתיבה סטנדרטים חדשים בתחום פיתוח הנדל"ן בישראל.כחלוצית ומובילה בתחומה, החברה מיישמת תפיסה פורצת דרך בפרויקטים של מגורי יוקרה, משרדים, מסחר, פנאי והתחדשות עירונית, ומטביעה חותם של מצוינות. החזון המנחה את החברה נשען על ערכים של קפדנות מקצועית, תשומת לב לפרטים, תקנים בלתי־ מתפשרים של איכות ועיצוב על־זמני. בשיתוף פעולה הדוק עם אדריכלים, יועצים ומומחים מוערכים בעלי שם עולמי, החברה שוזרת חומרי גלם מובחרים לכדי יצירות נדל"ן אייקוניות, המגדירות את הנוף העירוני ומעצבות מחדש את קו הרקיע של ישראל.
מורשת של חברה יזמית חזקה מי-טל הנדסה ושירותים בע"מ הינה חברה יזמית מובילה ויציבה אשר הוקמה לפני 41 שנה על ידי מר אבינועם שגיב ז"ל, ומאז פועלת בהצלחה כאחת מחברות הבנייה המובילות, היציבות והאיתנות בשוק הנדל"ן בישראל. החברה מנוהלת כיום על ידי מר עופר שגיב, מהנדס בעל ותק של למעלה מ-25 שנה בענף היזמות והבניה. מר עופר שגיב פועל ציבורית בתחום הנדל"ן, משמש כיו"ר ארגון הקבלנים במחוז חיפה ומכהן כיו"ר הועדה המוניציפלית בהתאחדות הקבלנים בוני הארץ. בשנים האחרונות הוביל צוות החברה את החברה להישגים רבים, תוך חיזוק מעמדה כחברה איתנה ויציבה העומדת בסטנדרטים גבוהים ובהתחייבויותיה כלפי קהל לקוחותיה וכל הגורמים עימם עובדת החברה. החברה נהנית ממוניטין רב ביזום ובנייה של פרויקטים רחבי היקף בכל רחבי הארץ, הכוללים מאות יחידות דיור בשכונות מגורים, מגדלי מגורים ובנייה צמודת קרקע. עוצמתה של חברת מי-טל הנדסה ושירותים בע"מ, נובעת מהיותה היזם והקבלן המבצע של הפרויקטים אותם היא מובילה, דבר זה מאפשר לחברה שליטה מלאה על שרשרת התכנון והביצוע, עמידה בזמנים, איתנות מימונית, שיווק וליווי הלקוחות לאורך כל הדרך. לחברה סיווג בלתי מוגבל (ג'5) לעבודות בנייה ובעלת תקן ISO9002, המאפשר לה לבנות פרויקטים מורכבים בכל סוג וגודל, תוך הקפדה על סטנדרטים מחמירים ואיכות הביצוע הטובה והמוקפדת ביותר בכל פרויקט.
בזלת ישראל הינה חברת יזמות הפועלת למעלה מעשור בתחום ההתחדשות העירונית ובנייה רוויה במרכז הארץ. בזלת ישראל מתמחה בפיתוח והקמה של פרויקטי מגורים ומסחר המתוכננים בקפידה מתוך ראייה ארוכת טווח והבנה מעמיקה של צרכי הדייר. פעילותנו מבוססת על שילוב בין ניסיון רב שנים בשטח, ניהול מקצועי ושימוש בפתרונות תכנון חדשניים. לאורך השנים בזלת ישראל יזמה פרויקטים מורכבים משלב הרעיון ועד מסירת המפתח, תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים בבנייה, עמידה בלוחות זמנים ושקיפות מלאה מול הרוכשים. אנו פועלי מתוך תפיסה שכל פרויקט הוא הזדמנות לייצר סביבת חיים איכותית, חכמה ומתפתחת - כזו שמקדמת קהילה, משדרגת את סביבתה ומייצרת יציבות והזדמנויות כלכליות לאורך זמן. בזלת ישראל - ככה בונים את זה
החברה נוסדה בשנת 2012, עם ניסיון של למעלה מעשור בתכנון ובניית פרויקטים למגורים, ומאחוריה פרויקטים רבים שאוכלסו בהצלחה. בימים אלה מנהלת הקבוצה מספר פרויקטים בשלבים שונים בכל רחבי הארץ, תוך שמירה על שקיפות, מקצוענות ללא פשרות, ומעל הכל אמינות. אנו מזמינים אותך להצטרף למאות דיירים מרוצים שבחרו בנו להקים עבורם בית.
חברת הבניה גרופית היא חברה יזמית ותיקה, בעלת ניסיון תכנוני וביצועי של 49 שנים, בעלת הסיווג ג' 5 - הסיווג הקבלני הגבוה ביותר,המתמחה בכל שלבי הייזום, התכנון, הבנייה והשירות. גרופית יוזמת ומקימה ברחבי הארץ אלפי דירות במגוון פרויקטים למגורים, מבני מסחר ובנייני משרדים, דיור מוגן ופרויקטים רחבי היקף של התחדשות עירונית. ניסיונה רב השנים של גרופית וחוסנה הכלכלי מאפשרים לה לממש בכל יום מחדש את חזונה: לתכנן ולבנות עבור לקוחותיה כדי שיוכלו לממש את חלומם לעתיד טוב יותר.
חברת א. חבר בע"מ הינה חברת יזמות נדל"ן ירושלמית ותיקה. לחברה ניסיון של 19 שנות פעילות, עשייה ויזמות והינה בבעלות מר אברהם חבר, מראשית ימיה בשנת 2003 . פעילותה כוללת פרויקטים של מגורים, מסחר, משרדים, מרכזים לוגיסטיים ומלונאות בכל רחבי הארץ, מאילת ועד עכו. בפרויקטים השונים החברה משתפת פעולה עם יזמים נוספים מתוך אמונה ותפיסת עולם שלשותפויות ערך מוסף עבור הפרויקטים והלקוחות.
נוף העיר היא חברה להתחדשות עירונית הפועלת באזורי יוקרה ופריים לוקיישן ברחבי הארץ, המקדמת פרויקטים נוספים בשכונה יחד עם חברת צים בהרי וחברת יובלים. בעלי החברה מביאים איתם ניסיון מעל 20 שנה בתחום הנדל״ן, ויחד עם שותפים נוספים, הם מעניקים מעטפת מושלמת הכוללת תכנון, ביצוע, שיווק וקידום של מאות יחידות דיור ללקוחות החברה.