דירות למכירה
דירות להשכרה
נדל״ן מסחרי
חברת "יוסי אברהמי עבודות הנדסה אזרחית בע"מ" הינה אחת מחברות הנדל"ן המובילות והמבוססות במשק הישראלי כבר יותר מ-40 שנה. אנו בחברה גאים בניסיון הרב שצברנו בייזום, תכנון ובנייה של למעלה מ- 1500 יח' למגורים ומאות פרויקטים של תשתיות ופיתוח. לאורך השנים בצעה החברה עבודות הנדסה אזרחיות לגופי ענק כמו מוסדות ממשלתיים ורשויות עירוניות וכן ייזום של פרויקטי יוקרה ללקוחות פרטיים. במהלך השנים התרכזה פעילות החברה בבנית פרויקטים למגורים בתל אביב, נתניה, בדרום הארץ בכלל ובאילת בפרט. כל הפרויקטים מאופיינים במיקומים מנצחים, תכנון אדריכלי חדשני ודגש רב על סביבה איכותית. אנו מאמינים כי קרבה ונגישות לשירותים קהילתיים לרבות מערכות חינוך, מרכזי בילוי ומסחר ומרכזי ספורט הינן חלק אינטגרלי מאיכות החיים. אנו בחברת "יוסי אברהמי" רואים בלקוח מרוצה מטרה ראשונה במעלה ומדד להצלחה ולכן משתיתים יחסינו על 3 יסודות עיקריים: אמינות, מקצועיות ושירותיות. עובדי החברה מלווים את הלקוח לכל אורך תהליך הרכישה החל משלב התכנון וביצוע השינויים, כל זאת תוך הקפדה על מתן שירות אישי, חם ואדיב.
אלקטרה מגורים, חברת המגורים החדשנית בישראל, נשענת על הגב האיתן של קבוצת אלקטרה המבוססת והוותיקה ומשלבת יצירתיות של חברה יזמית מעודכנת ודינמית הנמצאת בחוד החנית של עתיד המגורים בישראל. אלקטרה מגורים בונה ללקוחותיה בית חם אשר יעניק להם שנים רבות של נחת, שקט נפשי ושביעות רצון. כאשר אתם בוחרים באלקטרה מגורים כשותפה למהלך הכלכלי, האישי והמשפחתי החשוב ביותר בחייכם, אתם יודעים בוודאות שקיבלתם את ההחלטה הנכונה הפרויקטים של אלקטרה מגורים מצטיינים באיכות בנייה והקפדה על כל פרט, שימוש בחומרים איכותיים ביותר, טכנולוגיות חדשניות ותפיסה אדריכלית יצירתית ומתקדמת. אלקטרה מגורים היא חלק מקבוצת אלקטרה בע"מ, מהקבוצות הוותיקות והאיתנות בישראל. שיתוף הפעולה המושלם בין חברות הקבוצה מאפשר מתן מעטפת כוללת על כל שלבי התהליך, החל מייזום ורכישת הקרקע, דרך שלבי התכנון, הבנייה וכלה בשירות הלקוחות לאחר המסירה.
אשכול מתמחה בייזום וביצוע של פרויקטים למגורים בסטנדרטים גבוהים, תוך שימוש בטכנולוגיה המתקדמת והמודרנית ביותר, ודוגלת בבניה ירוקה שמביאה לחיסכון בעלויות ובאנרגיה לטובת הדיירים. ככל שמדובר בפרויקטים יזמיים ובפרויקטים של התחדשות עירונית כגון תמ”א 38 ומתחמי פינוי בינוי, אשכול הינה בעלת הידע, המקצועיות והניסיון, הן בתכנון והן בביצוע. אשכול מלווה את דייריה בכל שלב ושלב, בשירות אישי, מקצועי ומסור לכל אחת ואחד מהדיירים שלנו – החל מיזמות הפרויקט, ממשיך לתכנון וביצועו ועד- למסירה של מפתחות הדירה החדשה שלכם.
חברת דוד אזולאי הנדסה אזרחית בע”מ הינה חברת בנייה ויזמות נדל”ן משפחתית מהותיקות בישראל, פעילה משנת 2005 , נחשבת כיום לאחת החברות המובילות בתחום ההתחדשות העירונית. לאורך שנות פעילותה הציבה החברה סטנדרט חדש של איכות וחדשנות בעולם הבנייה ויזמות הנדל”ן בישראל, הניכרים היטב במגוון הפרויקטים שבנתה בכל רחבי הארץ, המהווים מודל לבנייה ברמה הגבוהה ביותר הקיימת כיום. האיכות והחדשנות באים לידי ביטוי בכל אחד משלבי העבודה – החל משלב התכנון והלוגיסטיקה, דרך שיתוף הפעולה עם מחלקות ההנדסה, ועד לביקורות הבלתי מתפשרות על איכות הגימור. כחלק מהחתירה הבלתי פוסקת למצוינות ולשביעות רצון לקוחותיה, חרתה על דגלה חברת דוד אזולאי הנדסה אזרחית בע”מ את נושא השירות, תוך הגדרתו כמטרה ראשונה במעלה הניצבת לנגד עיניה. נושא השירות מתבטא, בין השאר, בהכוונה ובמתן ייעוץ ללקוח החל משלב לקיחת המשכנתא, במתן מענה פרטני ומקצועי לבקשות אישיות, שינויים ותוספות במהלך הבנייה ואף בסופה, הכל על פי רצון הלקוח. לאורך כל שנות פעילותה הקפידה החברה לשמור על אמות מידה גבוהות וללא עוררין בנושאי אמינות, מילוי התחייבויות ועמידה קפדנית בלוחות זמנים.
1. מודל מגורים חדשני ומשמעותי אשטרום מגורים להשכרה מציעה דירה לטווח של עד 10 שנים, עם גמישות ליציאה שנתית – ללא משכנתא, ללא דאגות ועם יציבות לטווח ארוך מדובר לא סתם על השכרה – אלא על בית אמיתי, עם אחריות ועוגן לשנים. 2. קהילה ותמיכה מוארת כל מתחם מנוהל בפועל על ידי מנהל קהילה צמוד שמארגן אירועים, ניהול תחזוקה וטיפול מהיר בתקלות דרך האפליקציה הייעודית. הדיירים נהנים מחדר כושר, מועדון דיירים, חניה ומרחבים ירוקים – כדי להרגיש באמת בבית. 3. דירות מוכנות מראש, מותאמות לכל שלב חיים הפרויקטים משלבים יחידות בנות 2–5 חדרים: דירות גן, מיני‑פנטהאוזים ופנטהאוזים עם ממ״ד וחניה. כך אפשר להתחיל כזוג קטן ולעבור לדירה גדולה יותר עם המשפחה – בלי לעבור פרויקטים. 4. קצב תפעול מהיר והצלחה מוכחת אשטרום השכירה 400 דירות בפרויקט שנים פנויים תוך חצי שנה, ובירושלים – 350 מתוך 396 דירות כבר אוכלסו תוך חודשים ספורים זה לא מקרי – זה תוצאה של מודל חזק, תקשורת אפקטיבית ושיווק ממוקד. למה לבחור ב'אשטרום מגורים להשכרה'? שקט נפשי עם שכירות ארוכת טווחקהילה פעילה ותמיכה טכנית 24/7גמישות לבחירה בהתאמה לצרכים שלכם לאורך הזמןניסיון מוכח ומיזמים עתידיים באזורים מבוקשים
חברת עץ השקדמתמחה ביזמות ובנייה של פרויקטים בכל רחבי הארץ באיכות, מקצועיות, בטיחות ואנושיות. היתרון המובהק בקבוצת עץ השקד הוא בטיפול בדיירים מ-א' ועד ת'. אנחנו גם היזמים וגם המבצעים. לקבוצה יש שתי זרועות עיקריות: זרוע הביצוע - עץ השקד הנדסה, זרוע היזמות - עץ השקד נדל"ן. זרוע הביצועזרוע הביצוע שלנו, בעלת סיווג קבלני בלתי מוגבל- ג'5. מבצעת פרויקטים מכל הסוגים – בנייה סטנדרטית, בניה נמוכה, מגדלים, מבנים לשימור מחמיר בת״א כמו גם פרויקטים עתירי מערכות. כיום מבצעת החברה 29 פרויקטים במקביל בכל הארץ מצפון לדרום. זרוע היזמותהזרוע היוזמת, המתכננת והמשווקת פרויקטים למגורים, לתעסוקה ולמסחר באיכות הידועה מזה כ-שני עשורים. לקוחותינו נהנים מצוות איכותי בעל ניסיון של למעלה מ- 30 שנה בתחום אשר נהנה לעצב מתחמי מגורים חדשניים - שכולנו רוצים לגור בהם. אותה האיכותגם בהתחדשות כל היתרונות של קבוצת עץ השקד בתחום השיווק והביצוע, המצריכים ניסיון וידע ייחודי לתחום ההתחדשות לצד יכולת ניהול תהליכים ומקצועית מול בעלי הדירות באנושיות, בשקיפות ובשיתוף מלא
חברת יסודות איתנים הינה חברה משפחתית בבעלותם של עופר זרף ועומר יחימוביץ, הפועלת זה למעלה מ 15 שנה במנעד רחב ומגוון בעולמות הנדל''ן: מגורים, התחדשות עירונית, מסחר, משרדים, הרחבת קיבוצים, נכסים מינבים ועוד. החברה פרוסה משלומי בצפון ועד למצפה רמון בדרום ומקדמת פרוייקטי מגורים לצד התחדשות עירונית בכל רחבי הארץ. החברה פועלת ביצירתיות עסקית וחשיבה מחוץ לקופסא בכל מרחב עבודתה ובכל התחומים בה פועלת. יסודות איתנים נהנית מחוסן פיננסי ומאמון מלא של המערכת הבנקאית בישראל. ערכי החברה ושמרנותה העיסקית מעניקים ביטחון ויציבות עסקית ללקוחותיה ומשקיעיה. החברה פועלת ומעורבת בעשייה חברתית דרך התנדבות ותרומות לנוער בסיכון, סיוע לנזקקים, תרומה לקבוצות ומועדוני ספורט, בתי חולים ועוד. כל אלה אפשרו את דירוג החברה כבר שנים ברצף ברשימת 100 החברות המובילות במשק במדד ה''בנייה ויזמות''. חברת יסודות איתנים הינה תאגיד מדווח, בהגדרת מונח זה בחוק ניירות ערך, אשר אגרות החוב (סדרה א') של החברה נסחרות בבורסה לניירות ערך בתל אביב, החל מחודש אוגוסט 2022.
קיו נדל״ן המנוהלת ע"י רונן חצור וגיל וינלס, הינה חברה הממוקדת בייזום והוצאתם לפועל של פרויקטים גדולים ומורכבים בתחום נדל"ן. צוות המנהלים והעובדים בחברה מתנהלים על פי קודים של פעם, של חברות אמת, של אמירת אמת, של אמינות ונאמנות כדרך חיים, של חתירה למצוינות עסקית, של לימוד קבוע של לקחי עבר והטמעתם בחברה בשאיפה תמידית למצוינות עסקית כמובילת דרך בתחומה. החברה שמה לעצמה למטרה להשיא את רווחיה תוך הקפדה על מחויבותה לתרום לחברה ולקהילה בה היא פועלת. ההצלחות היזמיות המוכחות של קיו נדל"ן הן פועל יוצא של עבודה ממוקדת של צוות מקצועי מיומן מאוד המוביל את החברה להישגיה בנחישות אין סופית, בחשיבה יזמית ואמיצה מחוץ לקופסא, כזו המביאה ערך כלכלי גבוה לחברה ולשותפיה לדרך. קיו נדל״ן שמה לעצמה למטרה לקדם את גידולה והתפתחותה העסקית באמצעות שיתופי פעולה עסקיים עם חברות ושותפים שהינם בעלי ערך מוסף גבוה לעסקיה בתחום הבניה, השיווק והפיננסים. החברה מקפידה על שמירת פרופיל עסקי מאופק וצנוע המאפיין את כלל עובדי החברה, מנהליה ושותפיה לדרך.
חברת קרסו נדל"ן בע"מ, הינה יזמית נדל"ן הפועלת מאז 1933 ונחשבת לאחת החברות הוותיקות והמנוסות ביותר במשק הישראלי. החברה הטביעה את חותמה במאות פרויקטים גדולים בענף, בין היתר בתחום המגורים, המסחר, משרדים ובנייה להייטק. בשנים האחרונות משקיעה החברה את מיטב המשאבים על פיתוח, תכנון והקמה של מגוון פרויקטים מתקדמים המשקפים סגנון חיים נשאף ועדכני, ומעניקים חוויות מגורים יוצאות דופן, זאת באמצעות מחקר תרבותי מקיף, הכרה עמוקה של קהל היעד ומענה על צרכיו הקבועים והדינמיים . קרסו היא מהחברות המובילות בהתחדשות עירונית (פינוי בינוי, תמ"א 38) ומשתתפת במדדים היוקרתיים דן אנד ברדסטרייט, CODE BDI ומדד ההתחדשות העירונית, המגדירים סטנדרטים מובחרים לאיכויות מוצר, שירות וניסיון
חברת רייסדור, בבעלותו של יזם הנדלן יקי רייסנר, הינה חברת ייזום מובילה, דינאמית ומצליחה, בעלת ניסיון והתמחות בהקמת שכונות מגורים ומרכזי מסחר. במרוצת השנים צברה החברה מוניטין רב וקנתה את שמה בענף הנדל"ן ובקרב רוכשי הדירות והנכסים, בזכות העוצמה, החדשנות, האמינות והעובדה כי כל פרויקט של החברה הופך לסיפור הצלחה. בשנים האחרונות הקימה החברה פרויקטים בהיקפים של מאות מיליוני שקלים – שכונות מגורים הכוללות פיתוח סביבת מגורים יוקרתית ומרכזי מסחר ומשרדים. רייסדור חרטה על דגלה להגשים ללקוחותיה את השאיפה לחוויית מגורים מושלמת. הקו המנחה אותה בכל מיזמיה העתידיים כמו גם הקיימים, מתהדר במכלול יתרונות, החל מאיתור המיקומים המאופיינים כבעלי פוטנציאל צמיחה משמעותי, דרך סטנדרט בנייה מוקפד ועד לשירות האישי והמתקדם לכל לקוחותיה. שמה של רייסדור הולך לפניה עם אלפי לקוחות מרוצים והתעניינות שיא בפרויקטים החדשים הנבנים באזורי הביקוש ברחבי הארץ. המקצועיות הבלתי מתפשרת, השאפתנות, ההקפדה על איכות בסטנדרטים גבוהים, עד לפרטים הקטנים כמו גם העמידה הבלתי מתפשרת בלוח הזמנים, היחס האישי והשירות הפרטני, הפכו את החברה למודל לחיקוי בענף ייזום הנדל"ן בישראל.
א. ושאחי הנדסה ובניה בע"מ, שהוקמה בשנת 1993 על ידי עו"ד איסמעיל ושאחי, היא חברה פרטית המתמחה בבנייה איכותית וביישום פרויקטים מגוונים ברחבי הארץ. החברה מחזיקה בציוד בנייה מתקדם, עתודות קרקע ותו תקן ISO 9002 , היא פועלת גם כיזמית וגם כקבלנית במכרזים ציבוריים, ועובדת עם חברות מובילות במשק, לצד גופים ציבוריים כמו בתי חולים ואוניברסיטאות.
קבוצת חברות א.אייל, חברת משה איתן ואחיו בעמ (מקבוצת חברות א.אייל), החברה פועלת בתחום הנדלן למעלה מ 40 שנה . החברה נחשבת אחת מחברות הבנייה הטובות והאיכותיות ביותר בארץ. חברת א.אייל בראשות משה איתן חרטה על דגלה לקדם את ענף הבנייה בארץ ולהיות מובילה בתכנון וביצוע חדשניים . לחברת משה איתן ואחיו בע"מ סיווג ג-4 בתחום עבודות הנדסה בנאיות החברה בנתה עשרות אלפי דירות בכל רחבי ישראל ברמת ביצוע ובנייה מהגבוהות ביותר ובחומרי בנייה מהמתקדמים ביותר בענף. החברה בנתה ובונה בתי מגורים ומגדלים רבי קומות, בנייני הייטק, קניונים, שיקום שכנות ופינוי בינוי. להלן רשימה חלקית וקטנה של כמה מהפרויקטים האחרונים שמבצעת החברה: קניון ערים - בכפר סבא שער העיר - הרצליה רום העיר - כפר סבא מרום הפארק - הוד השרון קרית רבין - חולון קרית אתגרים - רעננה רוטשילד 1 - תל אביב אונו הירוקה - קריית אונו אונו הצעירה - קרית אונו נוף המושבה - פתח תקווה לגון - נתניה מגדל על הפארק - רמת גן עוד ועוד ... נעים להכיר !
קבוצת רודניצקי, הפועלת בהצלחה כבר למעלה מ- 40 שנים בתחום היזמות והבנייה בארץ. הקבוצה יזמה ובנתה מאות ואלפי מ”ר של בנייני מגורים, שכונות קוטג'ים, מוסדות ציבור ברחבי הארץ – תוך הקפדה על בנייה מקצועית באיכות ללא פשרות ובסטנדרטים יוקרתיים ומוקפדים. חזון הקבוצה הינו אמינות, עמידה מדויקת בתכנון מול ביצוע, דיוק בלוחות זמנים ומעל לכל – אחריות, יחס וליווי אישי מהרכישה ועד למסירה. קבוצת רודניצקי הינה בבעלות משפחת רודניצקי ובראשה עומד מייסד הקבוצה מיכאל רודניצקי, מהנדס אזרחי.
חברת דוראל ש. הנדסה, בנייה והשקעות בע"מ הינה חברה פרטית ומשפחתית אשר יזמה ובנתה אלפי יחידות דיור באזור גוש דן, השרון והשפלה ומגוון פרויקטים יוקרתיים בכל רחבי הארץ. ייחודה של החברה מתבטא בבנייה איכותית ומוקפדת השומרת על רמת גימור גבוהה בכל שלב ושלב, ביחס אישי ובליווי מקצועי לדיירים לאורך כל הדרך עד מסירת הדירה. אנו בחברת דוראל ש. דוגלים באמינות, במקצועיות, בעמידה בלוחות זמנים ומעל הכול במצוינות ובאיכות בנייה ללא פשרות. החברה בונה בסטנדרטים הגבוהים ביותר, תוך הקפדה על תקני האיכות והבטיחות, שמירה על זמני האכלוס, תכנון ועיצוב מודרניים, ליווי מקצועי וצמוד לכל אורך הליך הרכישה ועד לאחר המסירה והכל תחת חברה אחת.
קבוצת ביג הינה חברה ציבורית העוסקת בפיתוח, השקעה וניהול פרויקטים בתחום המסחר, לוגיסטיקה, משרדים, דיור להשכרה ואנרגיה מתחדשת. עיקר פעילות הקבוצה הינו בתחום הנדל"ן המניב והיא מהקבוצות המובילות בישראל בפיתוח קונספט מרכזי הקניות הפתוחים ו-lifestyle. הקבוצה פועלת בתחום הנדל"ן המניב בישראל, ארה"ב, סרביה, מונטנגרו וצרפת ועוסקת בייזום ופיתוח של קרקעות בבעלותה המלאה או החלקית בישראל ובסרביה.
יוצרים חוויות מגורים חברה משפחתית אשר הוקמה בשנת 1986 ומאז עוסקת ביזמות ובביצוע בסיווג ג' 5 פרוייקטים מגוונים כגון: שכונות מגורים, מבנים מסחריים, הרחבות ישובים ומבני ציבור. החברה הוקמה ע"י אבי המשפחה, מר שמואל ברוך, ומנוהלת כיום ע"י שני בניו. למשפחה ניסיון רב שנים, תיאורטי ומעשי, בתחום הבניה על שלל רבדיה- מגורים, מבני ציבור, תעשיה ומסחר. החברה מתמחה ביישום שיטות בניה מתקדמות, ומקפידה להעניק לקהל לקוחותיה מוצר איכותי, אמין עם סטנדרט גימור מהטובים והאיכותיים בארץ.
גיא לי השקעות היא גם יזם וגם קבלן. חברה היודעת לספק ללקוח מעטפת שלמה - תכנון וביצוע. המוטו שלנו- "בונים פעם אחת וכמו שצריך". - בניה איכותית ובסטנדרט גבוה - עמידה בלוחות זמנים וביצוע מהיר - החברה מדורגת בדירוג DUNS100 היוקרתי של דן אנד ברדסטריט. - לחברה פרויקטים מאוכלסים בגבעת שמואל, מתן, ואילת. החברה הינה חלק מקבוצת גיא לי. קבוצה יזמית וקבלנית היוזמת ובונה בכל הארץ. קבוצת גיא לי בנתה מעל אלף דירות וצמודי קרקע באילת, כפר סבא, דימונה, פרדס חנה ועוד. הקבוצה רשומה ברשם הקבלנים ומסווגת בסווג הגבוה ביותר.
חברת נדל"ן ייחודית בנוף המקבלת את השראתה מאהבת הארץ ונשענת על ניסיון רב שנים בענף, חדשנות, ובנייה ירוקה ומתקדמת. לאורך השנים החברה יוזמת ומקימה פרויקטים במיקומים האסטרטגיים והנחשקים בארץ ויוצרים בעבור לקוחותינו את הנכסים המתקדמים, האיכותיים והמדויקים ביותר. החברה מקפידה על סטנדרט בנייה גבוה ואיכותי בכל אחד מהפרויקטים שלה, מאמצת את הפיתוחים החדשים ביותר בענף ושמה דגש על בנייה ירוקה, תוך שימוש בחומרי בנייה ואלמנטים ירוקים. אלה, תורמים לשמירה על הסביבה, מובילים לחיסכון באנרגיה ומשפרים את איכות חייהם של הדיירים.
רם מוגרבי ארדיטי בונה בתל אביב מאז 1919, ופועלת כיום בצפון הישן והחדש ובלב העיר ההיסטורית במסגרת פרויקטים של התחדשות עירונית. הפרויקטים שלנו מאופיינים בהקפדה מתמדת על הפרטים ואיכות הבניינים. חברתנו גאה להיכלל דרך קבע בין החברות המובילות במדדי ההתחדשות העירונית. בעלי השליטה בחברה אינג' יוסף מלמד, הבעלים של חב' הבנייה "רם הנדסה", יזם הנדל"ן יגאל מוגרבי הפועל בת"א כ- 40 שנים, ואינג' אדי ארדיטי, מבעלי השליטה בחברת נאוסיטי וחברת NAIRDA הפועלות בחו"ל. השלושה נהנים מידע וניסיון רב ומאיתנות פיננסית גבוה. ב- 2022 השקיעה קבוצת מנורה מבטחים בחברה. מנורה מבטחים היא מנהלת קרן הפנסיה הגדולה בישראל, ואחת מחמש קבוצות הביטוח והפיננסים הגדולות בארץ, עובדה המקנה לחברה איתנות פיננסית גבוהה במיוחד.
קבוצת MY TOWN יוזמת, בונה ומקדמת את חידוש המרחב העירוני עם מגוון רחב של פרויקטים מובילים ויוקרתיים למגורים בכל אזורי הביקוש. שנים של ניסיון, ידע ומומחיות בקידום מיזמי בנייה גדולים, מאפשרים לנו להעניק לכם את חוויית המגורים הטובה ביותר. הקבוצה פועלת למעלה מ-15 שנה, מקדמת עשרות פרויקטים להתחדשות עירונית הכוללים אלפי דירות עם מומחיות בהתחדשות עירונית על כל גווניה, החל משלב גיוס הדיירים ועד מסירת הדירות בפועל. כל התהליך מקצועי, יעיל ובטוח תוך מקסום התמורות לבעלי הדירות. מיטב היועצים ואנשי המקצוע בישראל בתחומי האדריכלות, הפיקוח, הניהול והתכנון, פועלים מתוך מטרה אחת: ליצור מתחם מגורים איכותי המשתלב עם הסביבה במרחב העירוני. לקבוצת MY TOWN גב פיננסי איתן והיא מלווה על ידי הבנקים המובילים בישראל. בעלי המניות בקבוצה כוללים את משפחת ארקין, ישראל מור ודורון ברין, הכשרה חברה לביטוח, בעלי קרן ספרה-קרן הגידור הגדולה בישראל, ויוסי חסון המשמש גם כמנכ״ל הקבוצה. אנחנו מזמינים גם אתכם ליהנות משנים של ניסיון ומקצועיות, לצד יחס חם וליווי אישי, עד לבית החדש שלכם.