יוצרים חוויות מגורים חברה משפחתית אשר הוקמה בשנת 1986 ומאז עוסקת ביזמות ובביצוע בסיווג ג' 5 פרוייקטים מגוונים כגון: שכונות מגורים, מבנים מסחריים, הרחבות ישובים ומבני ציבור. החברה הוקמה ע"י אבי המשפחה, מר שמואל ברוך, ומנוהלת כיום ע"י שני בניו. למשפחה ניסיון רב שנים, תיאורטי ומעשי, בתחום הבניה על שלל רבדיה- מגורים, מבני ציבור, תעשיה ומסחר. החברה מתמחה ביישום שיטות בניה מתקדמות, ומקפידה להעניק לקהל לקוחותיה מוצר איכותי, אמין עם סטנדרט גימור מהטובים והאיכותיים בארץ.
משכנות בראל הינה הזרוע היזמית של קבוצת בראל א.ב. הנדסה ובנייה, חברת בנייה וייזום ותיקה ויציבה המתמחה בניהול ביצוע וייזום מגוון פרויקטי בנייה ונדל"ן למגורים לרבות בנייה רוויה, מגדלי מגורים, מבנים צמודי קרקע ועוד. החברה מנהלת ומבצעת את הפרויקטים שלה באופן מקצועי ואמין, תוך הקפדה על איכות הבנייה, שמירה על בטיחות בעבודה ועמידה בלוחות זמנים ובתקציב. הביצוע המוקפד והאיכותי פרויקט אחר פרויקט בנה לחברה מוניטין חזק ובסיס לקוחות נאמנים.
קבוצת כנען - הדור הבא של מגורים בישראל. קבוצת כנען עוסקת ביזמות נדל״ן למגורים, ארגון וליווי קבוצות רכישה מנוהלות, ייזום מתחמי פינוי – בינוי וייזום פרויקטים של תמ”א 38 והיא בעלת ניסיון רב בבניית פרויקטים רבים למגורים. קבוצת כנען בונה בכל הארץ: ירושלים, מודיעין, רעננה, פתח תקווה, רמת גן, חיפה, תל אביב ועוד. קבוצת כנען שמה לה למטרה ליזום פרויקטים איכותיים וייחודיים תוך מתן תשומת לב ליצירת סביבת מגורים חדישה ומודרנית אשר תענה על שביעות רצון לקוחותיה ותעמוד בחוד החנית בכל הנוגע לחדשנות טכנולוגית וחדשנות עיצובית. ההכרות העמוקה עם הצרכים של לקוחותיה, הבנת הדרישות בשטח והירידה לפרטים הקטנים, הם המאפשרים לקבוצת כנען להגיע לתוצאות מושלמות.
חברת יחד שסטר בע"מ היא סינרגיה של עשייה איכותית ומעורבות בכל שלב ושלב בתהליך הבניה, החל מהייזום הראשוני, דרך כל שלבי התכנון והביצוע לפרטי פרטים, ועד למתן שירות גם לאחר קבלת המפתח. יחד שסטר מתמחה בבניית שותפויות אסטרטגיות עם חברות הבניה הגדולות בארץ, בייזום והשקעה בפרויקטי מגורים, מסחר ומלונאות, ומביאה איתה ותק עשיר והתמחות ייחודית בעולמה, היוצרים יחד חווית שירות שאין שניה לה, וזאת כדי להבטיח שכל לקוח יקבל בדיוק את מה שחלם עליו, והרבה מעבר לכך, גם בשנים שלאחר סיום הפרויקט.
Living מקבוצת אזורים, מחברות הבנייה הגדולות והוותיקות בישראל, מובילה מהפכה בתפיסת המגורים בישראל ומאפשרת לכל אחת ואחד חווית מגורים בשכירות ארוכת טווח הוגנת, בטוחה ואיכותית יותר. כיום Living מצויה בשלבי פיתוח שונים של כ 2,300- דירות להשכרה לטווח ארוך ברחבי ישראל מתוכן כ 800 בבניינים מאוכלסים.
בריזה נדלן הינה חברה יזמית מקבוצת אתגר נדל"ן, חברה יזמית עם ניסיון ורזומה של לא מעט שנים, בתחום המגורים. (בנתה פרויקטים בהיקפים ברחבי הארץ) וכן בתחום המשרדים והמסחר - פרויקט AXIS בישפרו סנטר מודיעין בהיקף של 15,000 מ"ר.
חברת אשטרום נכסים מקבוצת אשטרום, הינה חברה העוסקת בתחומי הנדל"ן המניב בארץ ובחו"ל (פועלת בחו"ל כיום בגרמניה ובאנגליה). החברה מתמחה במגוון סוגי הנדל"ן המניב: משרדים, תעסוקה, תעשייה ומסחר לצד ניהול שוטף של נכסיה. החברה בוחנת בכל עת את הרחבת פעילותה בתחומים נוספים לצד הייזום ואיתור קרקעות והזדמנויות עסקיות לצורך רכישה, השבחה ובנייה.
חברת קידר מבנים בע"מ מחברות הבנייה הותיקות בישראל (מ-1965), הינה חברה יזמית ומבצעת בסיווג קבלני ג'5 הגבוה בישראל. הכל תחת קורת גג אחת- הייזום, התכנון המוקפד, השיווק, הבניה וכמובן תחום הבדק והאחריות. החברה בונה פרויקטים בהיקף שנתי של מאות יח"ד באיזורים המבוקשים בארץ. במשך שנות קיומה בנתה החברה פרויקטים בכל רחבי הארץ, מבני תעשייה וקוטג'ים מפוארים. קידר בונה בנייה ירוקה קפדנית. לחברה צבר קרקעות ופרויקטים באזור השרון ובתל אביב, בהליכי אישור ורישוי אשר מבטיחים יציבות פיננסית אורכת טווח. כל הפרויקטים של קידר הם בליווי בנקאי מלא ולרוכשים ערבות חוק מכר.
מזה כשלושה עשורים, הקבוצה פועלת בתחום הנדל”ן והבנייה, כוללת חטיבות ביצוע, יזמות, התחדשות עירונית ועגורנים, ומעניקה ללקוחותיה מוצרים ברמת גימור מושלמת ובסטנדרט בנייה בלתי מתפשר. מקצועיותה של החברה באה לידי ביטוי בכל שלבי התכנון והביצוע – החל מהעסקת אנשי המקצוע הטובים בתחומם, דרך שימוש במערכות הבנייה המובילות והמתקדמות בעולם, הקפדה על עמידה במסגרות התקציב ולוחות הזמנים ועד להיצמדות מוחלטת לתוכניות ולשלבי הביצוע המתוכננים. בכל אחד מהשלבים ובכל החלטה, אנו שמים עצמנו בנעלי הדיירים שיחיו בפרויקט ופועלים באופן המיטבי שישרת את חוויית המגורים שלהם לאורך שנים. כמו כן, אנו מקפידים על מתן שירות ברמה הגבוהה ביותר ללקוחותינו, בעזרת מערך שירות המעניק אחריות מלאה על המוצר למשך שנים רבות. כשבאמתחתה אלפי יחידות דיור בישראל, לצד פעילות ענפה באירופה, הכוללת יזמות נדל”ן וביצוע לצד שיווק, ייבוא והשכרת ציוד בניין, ממשיכה חברת י.ב. ניר להתפתח ולצמוח, ומזמינה אתכם להצטרף לאלפי הלקוחות המרוצים של החברה.
התחדשות מתחילה באנשים, בהתבוננות, בהקשבה, באמפתיה ובחיבור אישי. אנחנו בונים את המציאות דרך העיניים של הלקוחות שלנו. דרך מנעד הצרכים שלהם, השאיפות, החלומות. החזון שלנו הוא לייצג נאמנה את החלום שלכם. לבנות לכם בית, לבנות את העתיד כמו שאתם מדמיינים אותו. עבורכם. הסיפור של כל אחד ואחת מלקוחותינו מהווה את אבני הבניין שלנו. אנו מביאים עימנו שני עשורים של פעילות בעולם ההתחדשות העירונית, ועשרות רבות של פרויקטים שבנינו ואכלסנו תוך התמחות ומקצועיות. אנחנו רואים בניסיון שצברנו, במיומנויות ובמערכות היחסים, משאב ידע אדיר שנועד לתת לכם – לקוחותינו , ערך אמיתי. חברת "התחדשות אורבנית" פעילה משנת 2005 ונמנית על החברות הראשונות שפעלו בתחום ההתחדשות העירונית בערים תל אביב, גבעתיים, רמת גן וקריית אונו
חברת עוז הלל פועלת בתחום יזמות הנדל"ן הן בישראל, והן בחו"ל מזה שנים רבות. החברה מתמחה בפרויקטים למגורים, מסחר, משרדים והתחדשות עירונית. לחברה ניסיון עשיר של למעלה מ 25- שנה בליווי, פיקוח והקמה של פרויקטים, החל משלב האיתור, דרך התכנון ועד לביצועם הסופי – בסטנדרטים הגבוהים ביותר. בנוסף, החברה פועלת בעשור האחרון בייזום והקמה של מתחמי מגורים בשילוב מסחר, במוקדי האיכות באירופה. החברה חרטה על דיגלה תודעת שירות והקפדה על הפרטים הקטנים ללא פשרות
חברת א. חבר בע"מ הינה חברת יזמות נדל"ן ירושלמית ותיקה. לחברה ניסיון של 19 שנות פעילות, עשייה ויזמות והינה בבעלות מר אברהם חבר, מראשית ימיה בשנת 2003 . פעילותה כוללת פרויקטים של מגורים, מסחר, משרדים, מרכזים לוגיסטיים ומלונאות בכל רחבי הארץ, מאילת ועד עכו. בפרויקטים השונים החברה משתפת פעולה עם יזמים נוספים מתוך אמונה ותפיסת עולם שלשותפויות ערך מוסף עבור הפרויקטים והלקוחות.
קבוצת דורון פרטוש היא חברת יזמות וביצוע המומחית בהתחדשות עירונית.עם ניסיון של מעל לשלושה עשורים, הקבוצה מובילה פרויקטים מורכבים במרכז הארץ, מתוך מחויבות להעניק ללקוחותיה בית חדש, איכותי ובטוח. מומחיות בהתחדשות עירונית - ניסיון עשיר, הבנה מעמיקה ושליטה בתהליכים מול הרשויות וגופי התכנון, המאפשרת לקדם פרויקטים ביעילות ובמהירות | איכות בנייה בלתי מתפשרת - מחויבות לסטנדרט הבנייה הגבוה ביותר, תוך שימוש בחומרים איכותיים ובקרת איכות קפדנית בכל שלבי התכנון והביצוע | חווית מגורים חדשנית - תכנון שרואה את התמונה המלאה: לא רק דירה, אלא סביבת חיים שלמה הכוללת שטחים ירוקים, שטחים ציבוריים לחיי קהילה ופתרונות אורבניים מתקדמים ויצירתיים | איתנות וניסיון - גב כלכלי איתן וניסיון מוכח של עשרות שנים, המבטיחים את השלמת כל פרויקט בהצלחה ובביטחון | קשר אישי, בגובה העיניים - שקיפות וזמינות הניתנים לכל דייר ודיירת לאורך כל הדרך, ולכל רוכש דירה, בזכותם לחברה לקוחות מרוצים וממליצים בפרויקטים רבים אותם השקנו בהצלחה. בקבוצת דורון פרטוש כל הדרך לבית החדש מתנהלת תחת קורת גג אחת - מהרכישה, דרך התכנון והביצוע, עד האכלוס ואף לאחר מכן. מודל עבודה אינטגרטיבי האפשר שליטה מלאה בכל שלבי הפרויקט, הקפדה על איכות בנייה גבוהה, לוחות זמנים מדויקים ושירות אישי ורציף לדיירים גם לאחר המסירה. כך נוצרת חוויית מגורים בטוחה, שקופה ומקצועית עם שקט נפשי אמיתי לכל אורך הדרך.
חברת "שלום את נתן" הינה חברת בניה מהמובילות והמתקדמות בענף הבניה הציבורית המסחרית והפרטית. בבסיס החזון של שלום נתן עומדים מקצועיות, מחויבות, יכולות הביצוע והידע הרב שנצבר במהלך השנים - וכמובן, האהבה הגדולה למקצוע וללקוחות הנאמנים שמהווים את הבסיס האמיתי לקיום החברה. "שלום את נתן" חברה ליזמות ובניה דוגלת בעיסוק במקצוע מתוך זיקה ואהבה אמיתית לבניה ופיתוח הארץ ותרבות המגורים בה. החברה שואפת לקדם את תחום הבניה הירוקה ולהעלות את הסטנדרטים בענף ולהציב רף חדש של איכות בבניה. החברה רשומה אצל רשם הקבלנים בסיווג בלתי מוגבל וחברה בארגון הקבלנים של תל-אביב. מיום הקמתה מעסיקה החברה צוות ניהולי מעולה, מהנדסי ביצוע, מנהלי עבודה וקבלני משנה מהמובילים בענף. שיתוף הפעולה בין הצוותים השונים מהווה נדבך מהותי להצלחה "שלום את נתן" מחויבת ללקוחותיה ולכל הגופים איתם היא משתפת פעולה. החברה מייצגת אמינות, סטנדרט מקצועי גבוה, שירות אישי, עמידה בלוחות זמנים והקפדה על איכות.
קבוצת וייס הינה אחת מקבוצות הייזום והניהול האיתנות בישראל. חטיבת הנדל"ן של הקבוצה פועלת ב-4 זרועות עיקריות: ארגון וניהול קבוצות רכישה, נדל"ן מניב באזורי ביקוש, יזמות נדל"ן במרכז הארץ והקמת פרויקטים בתחום ההתחדשות העירונית.
קנדיין התחדשות עירונית הינה חברת בנייה. אצלנו בחברה תמצאו הכל תחת קורת גג אחת - היזמות, הביצוע והבנייה. החברה בעלת נסיון של שנים רבות בעבודות בנייה כחברת קבלן מבצע עבור חברות שונות ואנשים פרטיים, החל בבניית וילות וכלה במגדלים רבי קומות אשר הפכו אותה למומחית בתחומה. כיום, החברה מתמחה בקבלנות ויזמות ובונה עבור החברה עצמה בלבד. במסגרת נסיונה בנתה עשרות דירות , בתים פרטיים ומבנים מיוחדים. בראש ובראשונה, אנו דוגלים בהתחשבות ובמסירות לצרכי הדיירים מתוך הבנה ששיתוף פעולה מלא ותיאום רצונות, יובילו להצלחת הפרויקט.
אדירים הנה חברה פרטית העוסקת בבניה, יזמות והשקעות. במהלך 20 שנות פעילותה רכשה אדירים מוניטין של אמינות ומקצועיות ובנתה אלפי יחידות דיור בכל הארץ. החברה מבצעת את הפרויקטים שהיא יוזמת בעצמה. עובדה זו מתבטאת בזמן הביצוע המהיר ובהעדר ניגודי אינטרסים של יזום וביצוע. אדירים רואה בחוויית הלקוח ערך מרכזי, החל מהמפגש הראשון ועד שנים רבות לאחר הכניסה לדירה. בחירת האדריכלים, המפרט העשיר, שיטות הבניה המתקדמות, ההשקעה והיחס האישי שכל עובד בחברה מעניק נועדו למטרה אחת ויחידה – לייצר עבורכם את חוויית המגורים המושלמת.
בריזה מזהה הזדמנויות לרכישת קרקעות ולתוכניות עסקיות, מתוך חקירה עמוקה של השטח ובקיאות בשוק הנדל"ן על כל מרכיביו. החברה מחויבת ליחס משפחתי, ליווי אישי, איכות ואמינות. עם ידע מקיף ומקצועי, ועם ליווי אישי שממשיך גם לאחר מסירת המפתחות לדיירים, בריזה היא הבחירה המוצלחת בכל הנוגע לניהול וביצוע פרויקטים, קידום היתרי בניה, השבחת קרקעות ובניית מכרזים. בריזה היא חברה יזמית וקבלנית שנוסדה על ידי שני חברי ילדות, עידן זיו ויניב קפלן. השניים משלימים זה את זה בתחומי המומחיות. עידן בתחומי התכנון והשיווק, ויניב בפן הביצועי, המשפטי והפיננסי. הם חולקים את אותה תפיסה ערכית ואנושית: החשיבות של בניית מוצר איכותי ונכון לכל הצדדים.
גלובלינקס התחדשות עירונית יוזמת ובונה פרויקטים בגוש דן והשרון, הכוללים תכנון ובנייה של מאות דירות. גלובלינקס הינה אחת החברות הוותיקות והגדולות בישראל בתחום ההתחדשות העירונית (תמ”א 38) ומנהלת כיום פרויקטים רבים בערים מרכזיות כמו תל-אביב, רמת גן, גבעתיים, הרצליה, רעננה, נתניה, קרית אונו, הוד השרון ועוד. אנו בגלובלינקס התחדשות עירונית מאמינים כי בזכות שילוב נכון בין המימד המקצועי (אנשי מקצוע וספקים מעולים, ירידה והקפדה על פרטים) למימד האישי (שירות, הקשבה, אכפתיות, אחריות) ניתן יהיה לממש את חזון החברה שהינו: יצירת סביבת מגורים חדשה, איכותית ומודרנית, תוך הקפדה על הסטנדרטים הגבוהים ביותר של תכנון ובנייה, במטרה להעניק חווית מגורים מיטבית ללקוחות החברה. החברה בעלת איתנות פיננסית מוכחת המעניקה חוסן וביטחון פיננסי לאורך כל הדרך. החברה מתבססת על הון עצמי גבוה של בעלי החברה. כמדיניות אנו חברה המתנהלת באחריות מירבית, הן באופן ניהול הפרויקטים שלה, והן באופן ניהול ההון שלה.
קבוצת יובלים. הבטחון שבחרת נכון. קבוצת יובלים הינה חברה המתמחה בתחום הנדל”ן בישראל החל משנת 2000. החברה, באמצעות קבוצת חברות בנות, פועלת בעיקר באזור מרכז הארץ ומתמחה באיתור והשבחה של נכסים, ייזום, תכנון, פיתוח, שיווק והקמה של פרויקטים בתחום המגורים והמסחר. "אמפא ישראל" הינה חברה יזמית , המנהלת ומבצעת מגוון גדול של פרויקטים איכותיים למגורים ברחבי ישראל- בעיר , בכפר , במרכז ופריפריה. לאורך שנים רבות של עשייה והצלחות, חברת "אמפא ישראל" יזמה ובנתה עבור אינספור משפחות ישראליות , אלפי יחידות דיור בעשרות פרויקטים מובילים ובסטנדרט חסר פשרות . קבוצת "אמפא" בשליטת האחים נקש וקבוצת פוגל , אחת מקבוצות העסקים הבחירות במשק הישראלי , מחזיקה בחברת "אמפא ישראל" ומהווה גב פיננסי משמעותי ויציב , המאפשר ללקוחות חברת "אמפא ישראל " ליהנות מביטחון ושקט נפשי. כל פרויקט של חברת "אמפא ישראל" מתאפיין בתכנון קפדני ובביצוע מדוקדק , המתעלים כל פעם לשלב חדש של איכות. כל זאת תוך שימת הלקוח וצרכיו במרכז, והקפדה על שירות אישי ומקצועי . "אמפא ישראל" פעולת במקצועיות ובהגינות מתוך תחושת שליחות , במטרה לבנות משהו שהוא גדול יותר מכל מבנה – במטרה לבנות יחד קהילה .