יד2 לעמוד הביתlogo
יד2 לעמוד הביתlogo
בעלי מקצוע
    1. לוחות יד 2
    2. לוח בעלי מקצוע
    3. קורסים וסדנאות בישול

    חיפוש בעלי מקצוע בחסות בזק

    • אין תוצאות עבור "קורסים וסדנאות בישול"
    • אין תוצאות עבור "אזור תל אביב והמרכז"

    חיפושים פופולריים

    קורסים וסדנאות בישול באזור תל אביב והמרכז

    (5 תוצאות)
    • הקמפוס הקולינרי

      logo
      גבעת שאול 40, ירושלים
      איזור שירות: כל הארץ

      שעות עבודה: א,ב,ג,ד,ה, 010:00 - 14:00 א,ב,ג,ד,ה, 017:00 - 22:00

      בית הספר הגבוה למקצועות הקולינריה. קורסים מקצועיים לבישול,אפייה, עיצוב ופיסול קולינרי, עיצוב בארים ומתנות, הפקת אירועים, חנות אביזרים, מוצרי אפייה וסכינים מקצועיים קורסים מקצועיים לבישול, קונדיטוריה, עיצוב ופיסול קולינרי בפירות וירקות, עיצוב מזנונים, הפקת אירועים ,חנות לאביזרי אפיה וסכינים מקצועיים.

    • אוכל של אריה באהבה

      logo
      חיפה
      איזור שירות: כל הארץ

      שעות עבודה: א,ב,ג,ד,ה,ו,ש,7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה 24 שעות

      אוכל של אריה באהבה! מאסטר שף 2023 עם רזומה עשיר, ניסיון של שנים ומוניטין של טעם בלתי נשכח! מגשי עוגות ועוגיות מרוקאיות אותנטיות, צבע, ניחוח וטעם שיעשו לכם שמח בלב ובפה. מושלם לחינות, אירועים וחגים. מחפשים שולחן מתוקים מרשים? מחפשים איכות אמיתית? מצאתם! רוצים ללמוד בעצמכם? הצטרפו לקורס מקצועי וחווייתי, וגלו את הסודות מהמאסטר בעצמו. חייגו עכשיו להזמנה או הרשמה – כי טעם של אהבה לא שוכחים!

    • דרום אמריקה - בשרים לגריל ואסאדו

      logo
      הדקל 23, ניר צבי
      איזור שירות: אזור תל אביב והמרכז

      שעות עבודה: א,ב,ג,ד,ה, 09:00 - 19:00 ו, 09:00 - 14:30

      החברה מתמחה בשיווק בשרים איכותיים לגריל ואסאדו מדרום אמריקה. מוצרינו נבחרים בקפידה מיושנים בדיוק על פי הצורך ואת אלה שצריך ליצר אנו מיצרים בשיטות מסורתיות בדיוק כמו שהייתם עושים בביית רק קצת יותר טוב. בחנות שלנו הממוקמת במושב ניר צבי ניתן למצוא בשרים לצליה בישול ואפיה המלווים בייעוץ ומתכונים שווים.

    • כנסים 2000 - מדיגל סטייל

      logo
      עמל 58, פתח תקווה
      איזור שירות:

      שעות עבודה:

    • UDON BAAN HOU

      logo
      יצחק רבין 3, קרית אונו
      איזור שירות:

      שעות עבודה:

      סדנת בישול לאוכל תאילנדי אותנטי ברמה אחרת.< >למידה טכניקה חיתוך עד לסיום המנה .טעימות והכנת רטב