פרויקט ONO ONE - שיכון רסקו, קרית אונו | בוני התיכון
ש"י עגנון 18, קרית אונו
על הפרויקט
השלב האחרון נפתח למכירה! דירות 3-5 חדרים החל מ- 2,840,000 ₪
בשלב א' נותרו 5 דירות אחרונות לאכלוס מיידי
דירות 4 חדרים החל מ- 3,450,000 ₪
תנאי תשלום בהתאמה אישית
פרויקט ONO ONE הוא מתחם אורבני הכולל תשעה מגדלי מגורים בני 20-21 קומות, הניצבים על דרך לוי אשכול בקריית אונו.
מתחם זה המצטיין בפרטיות, קהילה איכותית וסביבה ירוקה, הינו פרי יצירתו של האדריכל הנודע משה צור - מהאדריכלים המובילים בישראל וזוכה פרס מפעל חיים של התאחדות האדריכלים.
תכנון הפרויקט כולל פיתוח סביבתי ונופי מתקדם ובו ריאה ירוקה בשטח של כחצי קילומטר (!) עם שבילי הליכה, שבילי אופניים, מתקני משחק לילדים ועוד.
המרחבים הפתוחים בין הבניינים מאפשרים לא רק ליהנות מחיי קהילה תוססים מתחת לבית אלא גם מחיבור של כל אחד מהמגדלים לרחוב ולמרחב העירוני.
הדירות בפרויקט מאופיינות במפרט יוקרתי וחללים רחבי ידיים הפתוחים לאוויר ולנוף ירוק.
תכנון הפנים של הדירות נועד להעניק את התשתית הטובה ביותר על מנת ליהנות מחיי משפחה, סביבה פרטית ואיכותית המתחשבת בכל סוגי האוכלוסייה ובכל צורות החיים.
דירות 3-6 חד', מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים החל מ- 2,840,000 ₪
תכנון ראשוני
הוגשה בקשה להיתר
ניתן היתר בניה
הבניה הסתיימה
מיקומים בקרבת הפרויקט
ONO ONE
נכסים שנמכרו באזור
-
-
-
-
-
-
-
-
| כתובת | ת. עסקה | חד׳ | מ״ר | קומה | בנייה | מחיר |
|---|---|---|---|---|---|---|
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
אודות החברה
בוני התיכון היא מחברות הנדל''ן המובילות בישראל העוסקת מאז 1985 בייזום, ביצוע, פיתוח, ושיווק של פרויקטים למגורים בישראל. לצד פעילות ענפה בתחום היזמות הקלאסית, החברה מובילה את תחום ההתחדשות עירונית ומקדמת פרויקטים בסדר גודל לאומי בהיקף של למעלה מ-24,000 יחידות דיור.
עכשיו במבצע

ONO ONE
לפרטים נוספים והזמנת סיור בדירה השאירו פרטיםעכשיו במבצע







