• מודעות שאהבתיאין לך עדיין מודעות שאהבת. כדי לשמור מודעות שאהבת, ולשמור נוספות, יש להתחבר לחשבון שלך

פרויקט החורש - השכונה המערבית, מגדל העמק | חברת גשם החזקות

השקדיות, מגדל העמק

על הפרויקט

מתחם המגורים "החורש" בין תמרת לנהלל, נרקם להיות הדבר הגדול הבא של עמק יזרעאל. הפרויקט מציע ‏14 בניינים בתכנון מוקפד, ומזמין אתכם להיות הראשונים להשקיע ולקחת חלק בעתיד החדש של האזור.

דירות אחרונות במחירי PRESALE מיוחדים - רק 295,000 ₪ בחתימה ויש לכם דירת 5 חדרים והיתרה באכלוס. הצטרפו לדבר הגדול הבא מבית גשם החזקות.   פרויקט “החורש” של גשם המציע ‏14 בניינים ותכנון מוקפד מזמין אתכם להיות הראשונים להשקיע ולקחת חלק בעתיד הזה, וליהנות ממחירי PRESALE מיוחדים!   מיקומו הייחודי של הפרויקט, השוכן על קו התפר בין שני יישובים קסומים, מעניק לדיירים את הטוב שבשני העולמות: את השקט והפסטורליה הכפריים ואת הנוחות והנגישות של מרכז עירוני תוך הנאה מנופים ירוקים ושמיים פתוחים. תיהנו מגישה נוחה לכל מה שאתם צריכים: מרכזי קניות, בתי ספר, גני ילדים, מוסדות תרבות ועוד.   בתוך ‏10 דקות בלבד מהפרויקט תמצאו את עצמכם בכביש ‏6 לכיוון המרכז ותוך ‏20 דקות תגיעו לחיפה ולקריות. בסיום הבניה תכלול השכונה ‏4.700 יחידות דיור כאשר במרכזה ישתרעו שטחי מסחר, תעסוקה והייטק מהגדולים במדינה, מרכז המחקר החדש שעתיד לקום בשנים הקרובות, לצד שטחים ציבוריים ושבילי הליכה. כבר כיום וממש בכניסה לשכונה מכביש ‏75 תמצאו מרכז קניות חדיש ומודרני של "ביג "שנפתח ממש בימים אלו.   פרויקט החורש מציע לכם הזדמנות ייחודית לחיות בשכונה חדשה ופורחת בלב נוף ירוק ושופע. השכונה, שתוקם במורדותיה המערביים של מגדל העמק, תכלול כ‏-4,500 יחידות דיור מגוונות בין תמרת לנהלל. הפרויקט מציע מגוון רחב של דירות, החל מדירות ‏3 חדרים ועד לדירות פנטהאוז מפוארות, כך שכל אחד יוכל למצוא את הנכס המושלם עבורו. בואו להיות חלק מקהילה חדשה ותוססת, ולהגשים את חלום הבית שלכם בשכונה המובילה של מגדל העמק.
תכנון ראשוני
הוגשה בקשה להיתר
ניתן היתר בניה
הבניה הסתיימה

הצעות מיוחדות

מבצעים מיוחדים – הצעות לזמן מוגבל שיכולות להפוך את חלום הבית שלכם למציאות! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
הצעות מיוחדות

מיקומים בקרבת הפרויקט

החורש map
החורש

נכסים שנמכרו באזור

סינון
חדרים
שנת עסקה
































כתובתת. עסקהחד׳מ״רקומהבנייהמחיר



























































אודות החברה

גשם היא חברת יזמות וביצוע מהשורה הראשונה, בעלת סיווג ג' 5, המתמחה בפרויקטים יוקרתיים ומורכבים בתחום הבנייה. החברה בונה כיום למעלה מ-15,000 יח"ד, כולל פרויקטים בשוק החופשי, מחיר למשתכן, מחיר מופחת והתחום המתפתח של התחדשות עירונית.

עכשיו במבצע
החורש

החורש

לפרטים נוספים והזמנת סיור בדירה השאירו פרטים
עכשיו במבצע
החורש

החורש

לפרטים נוספים והזמנת סיור בדירה השאירו פרטים