• מודעות שאהבתיאין לך עדיין מודעות שאהבת. כדי לשמור מודעות שאהבת, ולשמור נוספות, יש להתחבר לחשבון שלך
החל מ-‏2,650,000 ‏₪

פרויקט משה דיין 31-33, רמת גן

משה דיין 31-33, רמת גן

  • 70-135 מ״ר
  • 3-5 חדרים
  • 0-9 קומות

על הפרויקט

משה דיין ‏31-33, שכונת בילויים רמת גן - החיבור המדויק בין הירוק לעיר - מתחיל כאן!

PRE-SALE | חניה רגילה ומחסן לכל דירה | מס רכישה עלינו! | 10/90 (ללא מדד)

דירות 3/5 חדרים החל מ- 2,650,000 ₪

שני בניינים בני ‏10 קומות בלבד, המציעים חוויית מגורים אינטימית עם מקסימום פרטיות: ‏2 דירות בלבד בכל קומה, מרפסות שמש מרווחות, מפתחים נדיבים עם ויטרינות גדולות.

אדריכלות עכשווית והתכנון חכם ומדויק לפרט האחרון.


הפרויקט נהנה מנגישות מצוינת ומהירה לעורקי תחבורה מרכזיים, בהם אלוף שדה ודרך יצחק רבין, ובמרחק קצר לערים גבעתיים ותל אביב. בנוסף, תחנת הקו הסגול של הרכבת הקלה, הממוקמת דקות ספורות מהפרויקט, תאפשר הגעה קלה ונוחה לכל רחבי גוש דן.

  • בניין

    • לובי מפואר בעיצוב אדריכלי
    • חיפוי הבניין בטיח בשילוב חיפוי קשיח
    • מעלית מהירה ומעוצבת
    • חדר עגלות ואופניים
  • דירה

    • ריצוף אריחי גרניט פורצלן 80X80 למעט חדרים רטובים ומרפסות
    • דלת כניסה מעוצבת
    • דלתות פנים יוניק של חברת פנדור או שווה ערך
    • ממ"ד הכולל דלת בטחון ודלת פנים של חברת פנדור או שווה ערך.
  • דירה

    • מטבח מעוצב הכולל ארונות תחתונים ועליונים מחברות מטבחים מובילות
    • מגירות בטריקה שקטה ויחידת Build-In
    • כיור בהתקנה שטוחה
    • נקודת חשמל תלת פאזי לכיריים מסוג אינדוקציה
  • חדרי רחצה / כלים סניטריים

    • אסלות תלויות עם מיכלי הדחה סמויים
    • ארונות אמבטיה תלויים הכוללים כיור אינטגרלי ומגירות בטריקה שקטה
    • ברזי אמבטיה מעוצבים במסחר דגמים
    • ריצוף וחיפוי קירות במבחר דגמים וגוונים

הצעות מיוחדות

מבצעים מיוחדים – הצעות לזמן מוגבל שיכולות להפוך את חלום הבית שלכם למציאות! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
הצעות מיוחדות

מיקומים בקרבת הפרויקט

משה דיין 31-33 רמת גן map
משה דיין 31-33 רמת גן
‌
‌
‌

אודות החברה

חברת רייך-שחר בע"מ, הנה חברה פרטית, הנמצאת בבעלותם של רואה החשבון חן רייך והמהנדס יקי שחר. רייך ושחר מילאו, במשך שנים רבות, שורה של תפקידים בכירים בענף הנדל"ן ותחת ניהולם נבנו אלפי יחידות דיור ברחבי הארץ. החברה מתמחה בייזום, תכנון, פיתוח והקמה של בנייני מגורים וזאת בהמשך ישיר לפעילותם של בעליה עד כה. בנוסף, החברה פועלת לחזק בניינים ולבנות עליהם תוספות, במסגרת פרויקטים של תמ"א 38.

שנים של פעילות העניקו לבעליה של חברת רייך-שחר בע"מ ניסיון עשיר בבניית אלפי יחידות דיור.נסיון זה מאפשר להם לנהל פרויקטים רחבי היקף של בניית שכונות שלמות בו זמנית. הניסיון שנצבר עם השנים בבנייה ובחיזוק בניינים מעניק לחברה את היכולת להעריך מראש את סדרי הגודל והזמנים של כל אחד מהפרויקטים אותם היא מבצעת ומאפשר לה עמידה מוקפדת בזמנים, ועמידה בכל אחת מההתחייבויות אותן היא מעניקה ללקוחותיה.

חברת בי.אל.די נולדה מתוך חזון אחר. החברה הוקמה מתוך רצון לשנות את השיח – להפוך נדל”ן מסתם עסקה לחוויה אנושית עמוקה ומשמעותית. החברה רואה נדל”ן לא רק כאבנים ומלט, אלא רואה אנשים. זו הסיבה שאנחנו מקדישים זמן להקשיב, להבין ולמצוא פתרונות המותאמים בדיוק לאלו שפונים אלינו – לא משנה אם מדובר בזוג צעיר המחפש את בית חלומותיו, או משקיע שמחפש משהו שונה ומיוחד.

החוזקה של בי.אל.די טמונה בשילוב בין אכפתיות אמיתית לחדשנות פורצת דרך. כשאנחנו ניגשים לפרויקט, אנחנו לא רואים רק אתגרים – אנחנו רואים הזדמנויות. הזדמנויות לבנות משהו שהוא הרבה יותר מאשר מבנה פיזי: אנחנו יוצרים מקום שבו חלומות מתגשמים. עבורנו, כל לקוח הוא חלק ממשפחה. אנחנו מאמינים בחשיבות של מערכות יחסים ובקשרים אישיים שמחזיקים לאורך שנים. המחויבות שלנו היא להבטיח שכל אדם שצועד איתנו ירגיש שהוא חלק ממסע ייחודי, מסע שמבוסס על אמון, שקיפות ותשוקה אמיתית לאנשים.

כל מה שרציתם לדעת על משה דיין 31-33, רמת גן

לא מצאת את התשובה לשאלה שלך? שאל את היזם

עכשיו במבצע

משה דיין 31-33, רמת גן

למידע נוסף ותיאום סיור בנכס, אנא השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
מבטיחים שלא נציף - ניצור קשר רק לגבי פרויקטים שמעניינים אותך
עכשיו במבצע

משה דיין 31-33, רמת גן

למידע נוסף ותיאום סיור בנכס, אנא השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
מבטיחים שלא נציף - ניצור קשר רק לגבי פרויקטים שמעניינים אותך