דירת 4 חדרים בפרויקט האחים יטקובסקי 30 פתח תקווה פתח תקווה | שדאור חברה לבניה בע"מ | ל.א. שטרית נכסים בע"מ
יטקובסקי אחים 30, כפר גנים א, פתח תקווה
על הפרויקט
בניין ייחודי במיקום המבוקש ביותר בעיר (כפר גנים פ"ת). עם מפרט עשיר חדשני ואיכותי מלווה בבנייה ירוקה וברמת בנייה גבוהה, בבניין 9.5 קומות, 36 דירות ונותרו דירות בודדות 4 וב-4.5 חדרים החל מ-3.190M בלבד! תנאי רכישה של 20/80
הצעות מיוחדות
מבצעים מיוחדים – הצעות לזמן מוגבל שיכולות להפוך את חלום הבית שלכם למציאות! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
מיקומים בקרבת הפרויקט
נכסים שנמכרו באזור
-
-
-
-
-
-
-
-
| כתובת | ת. עסקה | חד׳ | מ״ר | קומה | בנייה | מחיר |
|---|---|---|---|---|---|---|
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | |
אודות החברה
לקבוצת שדאור מוניטין של למעלה מ-20 שנים בבניה ממוקדת איכות חיים. איתנה ודינאמית, כאשר ערכים של מצוינות, מקצועיות ושירותיות מסמנים את דרכה, הקבוצה מתמחה בייזום וביצוע של מבני מגורים, כמו גם פרויקטים של התחדשות עירונית, מקבצי וילות, מבני תעשייה ומסחר. כקבוצה שהצלחתה מושתתת על תפיסת המצוינות של כל אחת מהחברות המרכיבות אותה, שדאור מציעה ללקוחותיה פתרון מלא, מהמסד עד הטפחות - מייזום רעיוני של הפרויקט, דרך כל שלביו, ועד לאכלוסו. שילוב בין יכולות מקצועיות, ידע מצטבר וניסיון רב בשטח, במקביל לדגש בלתי מתפשר על שירות ברמה הגבוהה ביותר, הגינות ויושרה, הפכו את שדאור לקבוצה מובילה בתחומה. במשך שנות פעילותה הענפה, הקימה ואכלסה קבוצת שדאור אלפי יחידות דיור, בעשרות מגדלים ובנייני מגורים במרכז הארץ, ביניהם פרויקטים של התחדשות עירונית. הודות לאיכות הבנייה, לאתיקה המקצועית ולממשק האנושי מול הלקוח, הפכה שדאור בית חם לאלפי רוכשים ולקוחות חוזרים.
חברת ל.א שטרית נכסים בע"מ הוקמה בשנת 7991 על ידי לוי ואורלי שטרית והינה חברה לייזום ולביצוע אשר מובילה בתחום הבנייה למגורים, למסחר ולמשרדים, התחדשות עירונית ופרויקטים של תמ"א 38/1 חיזוק מבנים ועיקר פעילות החברה הינה באזור פתח תקווה והסביבה. החברה בעלת יציבות פיננסית וזוכה לאמינות גבוהה בקרב הבנקים הגדולים בישראל אשר מלווים את הפרויקטים של החברה. שמירה והקפדה על עקרונות האיכות והמצוינות, המנחים אותה לאורך הדרך, באים לידי ביטוי באמינות, יושרה, ניהול יעיל ועמידה בלוחות זמנים. בימים אלה החברה מקדמת פרויקטים שונים ברחבי העיר פתח תקווה לצורך מתן מענה למצוקת הדיור ושיפור איכות החיים של הדיירים. אנו מקפידים לספק ללקוחותינו ליווי צמוד לכל אורך הפרויקטים, תוך עמידה בסטנדרטים הגבוהים ביותר של שירות, איכות, שקיפות ואמינות.

האחים יטקובסקי 30 פתח תקווה
לפרטים נוספים והזמנת סיור בדירה השאירו פרטים














